Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Viktor0610 #6747 üzenetére
Amúgy valahol ez lenne az elvárható. A szolgáltató észlelje a hibát és javítsa ki. Ne csak várja a hibabejelentéseket. Főleg úgy hogy az ügyfélszolgálat első körben mindenkit leráz. És később is...
Nem értem, ha ráküldök valamire egy frissítést stb, akkor utána kiemelten figyelem a rendszert hibák után. Eleg lenne csak az előző nap bejelentkezett vowifis telefonok számához viszonyítani az adott napiakat...
-
Avayasoft
aktív tag
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
csaszi75 #6520 üzenetére
Annyira nem jó a 4G-s példát, mert lehet hogy 2012-ben negjelent a 4G, de a rá 1-2 évre megjelent telefonok már gond nélkül tudták használni. Lassan 6 éve -a Digi óta - van "forgalomban" a Volte és a Vowifi, de nézd meg hogy még mindig hogy pörög ez a fórum... még mindig nem működik minden készülékkel.
-
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Samsung S22 U-val használok Yettel vowifit pár hete, és már négyen is panaszkodtak, hogy nem érnek el. Yetteles és Vodás hívók voltak. A netem Flipes (Telekom). Ilyenkor repülő módban van a telefon. Amúgy már két alkalommal is tapasztaltam, hogy amikor "felébresztem" a telót, akkor nincs vowifi ikon az állapotsoron. Ezek szerint ez rendszeres lehet.
Mas is tapasztalt ilyet? Vajon ez telefon hiba, vagy vmelyik szolgáltatóé?
Üdv
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5799 üzenetére
Akkor elengedem a témát...
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5797 üzenetére
KÜF-ös vagyok. Fentebb Martonl az alábbiakat írta:
"Még annyit pontosítanék, hogy én nem a KÜF flottakezelőjének, hanem a Yettel ügyfélszolgálatának írtam a honlapjuk formján. A flottakezelővel semmit nem intéztem."
Nekem ebből az jött le, hogy KÜF-ösként már VoWifizik...
-
Avayasoft
aktív tag
-
Avayasoft
aktív tag
Érdekes, Yettelen a Realme 8-asunk néhány napja már kirakja a Volte ikont (eddig is ment a Volte, de ikon nélkül). Az S21-esemen pedig megjelent Vowifi kapcsoló szintén Yettelen.
Viszont híváskor eddig "HD+"-t jelzett a teló, most csak sima "HD"-t, -
Avayasoft
aktív tag
válasz
adam1400 #4981 üzenetére
"és ami idevág, hogy vajon yettel volte müködik rajta"
Yettinél vettem az "i" nélküli Realme 8-at. Az első héten működött a VoLTE, de utána már nem. Vagy letiltották, vagy a "nagy szombati" leállás miatt történhetett valami, nem tudom (az ügyfélszolgálat állítja, hogy be van kapcsolva a kártyán a VoLTE)...
-
Avayasoft
aktív tag
-
Avayasoft
aktív tag
válasz
4Grider #4956 üzenetére
Tudom, hogy technikai problémájuk van a Volteval, de akkor miért forgalmaznak olyan készüléket, ami nem kompatibilis a hálózatukkal (tudom, naív kérdés volt, akkor kb. harmad ennyi teló lehetne a kínálatukban). Vagy miért nem fejlesztik a hálózatukat, hiszen a többi szolgálónál ilyen korlátozások nincsenek.
Vowifit a 3. negyedévre, ezek mindig csúsznak. Akkor majd jövőre :)
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
2 hete a Yettelnél vásárolt mobilon nem műkődik a Volte, mert nem támogatott a készülék. Pedig kb 1 hétig működött.
Vowifi sincs nekik. Ezzel pedig tehermentesíthetnék a tornyokat...Nem értem céget, miért jó ez így nekik...
-
Avayasoft
aktív tag
Sziasztok!
Samsung S21-gyel használ még valaki Digit mobilt?
Csak mert az október végi frissítést követően nem csatlakozik a vowifire. Írtam a Diginek is - persze nem ott a hiba szerintem sem.
A Samsung ügyfélszolgálata távgyógyított kétszer is, de semmi eredménye.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest