- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Ez nem az útvonal kérdése szerintem, mert az aktív profilba kerül bele. Mármint kényszerítjük rá, hogy azt használja, amit mi töltünk rá és ne azt, amit jónak lát. Nálam is a vendor partícióba a gyári mbn-ek vannak, de ott nincs benne, hogy épp melyiket használja. Nekem ott Telenornál a dán és a norvég volt. Oda hiába másolnék be akármilyen profilt, attól még nem azt használná. Ehhez kell az efstools. Mint korábban mondtam, szerintem mindent jól csináltam, ugyanúgy ahogy egy másik fórumos P4a leírást és nem ment. De mondjuk modul nélkül amúgy is dupla szívás lett volna, ha pl minden frissítés után kézzel efstools-ozni. Rootról már nem is beszélve, csak emiatt rootolni, míg más telón simán megy. Még ha csak az efstools is ment volna root nélkül. Kinőttem már a régi jó kis Nexusos szarrá romolós időkből, mikor egyből rootoltam, custom recovery és mindig lett cserélgetve a rendszer
Ma elvileg meg is lesz a OnePlus, kíváncsi leszek, egyből menni fog-e magától, vagy egy kis efstools azért kell neki. -
winbox
senior tag
Természetesen Magisk modullal engedélyeztem a kapcsolót, meg is jelentek a menüben. Telenornál is engedélyezve van, korábban A52 5G-m volt, tökéletesen ment, egyből megjelent a VoLTE ikon. Most egy OP Nordon gondolkozok, azon ahogy olvastam, ezzel a módszerrel tutira mennie kell, root nélkül. Megtudnád ezt erősíteni? Mert akkor átváltanék arra. Illetve, még nálam nincs 5G, de ilyen módszerrel az is bekapcsolható lesz majd rajta?
Ahol lakok van 3db 4G freki is, B3, B7, B20, mobilnettel 170 Mbps speedtest szokott lenni, szóval rendesen száguld, maximum térerővel, ha pedig telefonálok, lemegy 3G-re és 1-es térerő, ha a ház egy pontján vagyok konkrétan telefonálni sem lehet
kissvendel: Pixel 4a előtt A52 5G volt, a hálózati része tökéletes volt, a szoftveres nagyon nem, legalábbis számomra, így oda nem mennék vissza. Sajnálom, mert több Google telóm volt, ezek voltak a legjobbak, de ha még a 3G is megszűnik pár év múlva és 2G fallback lesz a nem támogatott készülékeken az csodás lesz, hiába vennék újabb Pixelt, ugyanúgy rossz lesz a hívás, itthon meg úgysem forgalmazzák. Azért gondoltam most a Nordra, ha megoldható rajta.
-
winbox
senior tag
Na kicsit kutakodtam a telefonban, megtaláltam gyárilag benne a dán Telenor mbn-t, itt a fórumban visszaolvasva elvileg jó is lenne. Újrahúzom az egész telót most, újra rootolás, mert már annyi mindent csináltam benne lehet azért nem megy. Kimentettem most a dán Telenort, feltöltöm rá, ha nem jó, akkor tényleg feladom, pedig szerintem mindent jól csinálok.
-
winbox
senior tag
Feltöltöttem, de ugyanúgy nincs szolgáltatás a telón. Azt vettem észre EFS explorerben, hogy amit feltölt a parancs az mbn fájlból, azok mind 1byte-os fájlok, amikor az összes többi 1KB. Ez jelenthet valamit? Egyszerűen nem tudom miért nem akar menni, pedig több forrásból is néztem, hogy ugyanaz az X15 modem van bennük.
Itt a képe az EFS explorerből: [kép] -
winbox
senior tag
Rendben, köszi! Kis keresgélés után találtam is Mi 9T mbn-t, ebben is Snapdragon X15 modem van, mint az enyémben. Telenorhoz 3 mbn van benne, bulgária, dánia és norvégia. egyszerűen csak kiveszem az mbn-t valamelyik országból és behelyettesítem az itteni parancsba?
4, EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -v
5, EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -s 1 -
winbox
senior tag
Sziasztok! Pixel 4a-ra próbálnám a Telenor VoLTE-t engedélyezni. EFS Explorerrel látom is a telót, az efstools is az efsInfo-nál kiírja az adatokat, tehát minden ok. Mikor feltöltöm az mbn-t az alábbi parancsokkal, minden tökéletesen, hiba nélkül lefut, újraindítás után azonban egyáltalán nincs hálózatom. Mi lehet a gond?
1, EfsTools.exe efsInfo
2, EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim
3, EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim -s 1
4, EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -v
5, EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -s 1A telenor mbn-t a fórum összefoglaló OnePlus leírásból vettem [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest