Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Én pár napja tapasztalok olyat telekom VoWiFi esetén, hogy akivel beszélek az nem mindig hall, illetve ki ki marad a beszéd és így nem mindig értenek, ha VoLTE-re kapcsolok akkor nincs gond, az a fura, hogy csak telekom hálózatán belül van gond a VoWiFi-vel, ha más szolgáltatóhoz tartozót hívok VoWiFi-n ott nincs ilyen gond.
Szerintetek mi lehet a hiba, WiFi hálózat tökéletes ezt ki lehet húzni, már csak azért is, mert csak telekomos hálózat hívásakor jön ez a hiba elő.
Jó lenne ha ez a hiba megszűnne. -
slice14
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Az a vicc, hogy a Digi-vel nincs baj. Sajnos csak mobilnet-es lehetőségem van a lakhelyemen. Én leginkább a routerre csatlakozom, mert a telefon abban a szobában van, mint a router. Az extender csak azért van, hogy jobb jel legyen a másik szobában.
ui: jelenleg a Telekom-os SIM-et átállítottam mobilnetes hívásra, hogy ne legyen probléma.
-
slice14
veterán
Nemtom mi okozza, de nálam néha problémás a Telekom VoWIFI. Ha bejövő hívásom van, felvétel után néha nem hallom a másik felet. Digi-nél még ilyet nem tapasztaltam, bár azt főként hívásra használom. Azon bejövő csak elvétve van. Az tény hogy egy routerbe helyezett Telekom multiSIM szolgáltatja a netet. És egy range extender-el növelem a wifi lefedettséget, ami ugyanazon az ssid-n szórja az áldást, mint a router. Az extender wifin csatlakozik a router-hez.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Szia
Kérdezted hogy root nélkül lehet a Digis vowifi szolgáltatói profilt bekapcsolni amit itt írtam le : [link] le részletesebben.
Szerintem a diag Mode bekapcsolást lehet root nélkül is. Próbáld meg a másik két módszert amit itt olvashatsz [link]
A "Diag port activation: " résznél.
Az egyik módszer elvileg megy root nélkül.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Köszi megnézem!
ez az egész szolgáltatói listát ami most nekem van kiegészíti vagy felülírja ?
Ami gondot jelent nekem most hogy Crook írta [link] hogy mindenképpen mentsük le a QPST vel a qcn és xqcn fájlokat ( az EFS backup-on kívül.)
viszont nem tudom megcsinálni mert bár a 9091-es USB port megjelenik de a telefont nem ismeri fel és nem tudja elvégezni backup-ot.
Úgyhogy egyenlőre nem nagyon merek változtatni semmit.Azt esetleg tudod ha az mbn betöltés közben gáz van az EFS restore, visszaállítja a mentéskori modem állapotokat ?
-
fujifilm1
senior tag
válasz
nobillgates
üzenetére
Köszi hogy akkor a dt_greece-t tisztáztuk.
Köszi az infókat keresgélek hátha meglelem.
a parancssor nem gond Diag módba betudom kapcsolni.Bár 3 féle diag módot is találtam. még egy kicsit zűrös nekem melyik melyik.. -
nobillgates
tag
válasz
fujifilm1
üzenetére
Igen, arra gondolok. Hogy honnan lehet letölteni nem tudom, mert nekem a PDC amikor betölt, ott van a listában. Amikor elkezdtem ezzel foglalkozni, találtam egy német fórumot ami az xda módszert kiegészítette egy további listával amit a load gombbal belehetett tölteni. Továbbá volt egy app ami diagnose módba tudta kapcsolni a telót és nem kell parancssorral vacakolni, de sajnos azóta az megszűnt. Szerintem ezek a profilok a telóban vannak gyárilag, tehát onnan is lehetne kinyerni, ha valaki tudja hogyan.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
nobillgates
üzenetére
Szia.
>Nekem MI8 a DIGI VoWiFi működik azzal a profillal.
a DT_Greece -re gondolsz?Akkor örülök.
de honnan lehet beszerezni ? -
nobillgates
tag
válasz
fujifilm1
üzenetére
Nekem MI8 a DIGI VoWiFi működik azzal a profillal. További lehetőségeket keresve kipróbáltam az alábbi módszert is de az "Activity Manager 3.0.0" Appal én nem boldogultam. Kíváncsi lennék tudja-e valaki használni?
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-11-config-missing-for-vowifi-on-t-mobile-austria.54182/ -
fujifilm1
senior tag
Sziasztok,
Még mindig
: Poco F2 Pro (K30 Pro) val, szeretném összehozni a Digi-s VoWifi-t.
A VoLTE működik. A VoWifi engedélyezve van és preferált, de nem működik.Rengeteg olvasás és kinlódás után arra jutottam hogy PDC tool-ban kéne profilt váltani ha minden igaz akkor DT_Greece-re... Ez igaz?
De a PDC-ben nekem ezek vannak felsorolva:

Ilyenkor be lehet vhogy tolteni a "Load " gombal?
Ha ezt megnyomom akkor feljön a "Select modem configuration file" ablak és MBN filet vár.
honnan lehet a DT_Greece.mbn-t beszerezni?Jó nyomon járok?
Mekkora kinlodás volt eddig is eljutni...

-
DeusHun
őstag
-
Pogifej
csendes tag
válasz
fujifilm1
üzenetére
Hali!
K20-al próbáltam a dolgot global rommal.
Telepítve a hidden settings for miui-t ebben van lehetőség a modem config előhívására, de azt írja "ez az opció nem kompatibilis a készülékkel". A shortcut master fizetős verziója (nem vettem meg) engedné a modem config módosítását, de félő hogy ugyanazt az üzit kapnám, mint az előbb említett apptól.
Root nélkül nem tudom hogyan lehetne ezt megoldani. -
fujifilm1
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Szia Köszi.
Olvastam és kipróbáltam egy másik Digis-sel is de sajna nem változott.
Csak a VoLTE megy.Ha repülő módba teszem de wifi van akkor hibát jelez, meg se próbál hívni.
-
fujifilm1
senior tag
Sziasztok.
Poco F2 Pro (K30 Pro) val, szeretném összehozni a Digi-s VoWifi-t.
A VoLTE működik.
VoWifi engedélyezve van és preferált, de nem működik.
Megpróbáltam (#10409) johnmay megoldását,
de sajnos ebben a (EU Stable 12.2.1) ROM-ban
nincs a "MBN config loading and activating tool" menűpont.A Change modem config -menű azt mondja:
"No Modem config found."Van valamilyen módszer amivel oda lehetne másolni vagy létre lehet hozni Ezt a Greek Digi profilt? Már ha jól értettem...
Vagy módosítani a modem beállításokon valahogy hogy működjön a magyar Digi VoWifi a K30-on?
A készülék rootolt, az adb, logcat, CLi, és google a barátom

Szóval jöhet akár egy fekete öves megoldás is.
Előre is köszönöm ha van valami javaslatok merre induljak.
-
balco
aktív tag
Nem találom a táblában a Xiaomi Mi A3-at. Megy azon a Digi VoWifi? Kell hozzá valami trükk esetleg, mert így magától nem nagyon sikerült.
-
Landsmann
addikt
válasz
gs.bence
üzenetére
Én május óta használtam Redmi 6-ban, hiba nélkül. Ez sme támogatott készülék. Szó nélkül bekapcsolták. Aztán a múltkor vettem egy Redmi 9-et, Vodafoneos kártya van a második foglalatban, az elsőben Telenoros. Vodafone-nál is bekapcsoltattam, majd a Telenornál is. Szó nélkül bekapcsolták. Telenorra 4 SIM-re kapcsoltattam be, egyáltalán nem szőröztek. A Redmi 9-en mindkét SIM-hez kiírta a térerő fölé, hogy VoLTE. Aztán jött a rendszerfrissítés, és azóta a Vodafoneoshoz nem írja ki hogy VoLTE, de azon mennek a hívások. Próbából a Vodafoneos kártyát át tettem a Redmi 6-ba, hogy ott mi a helyzet. Ott sem írta ki. Jó, hát akkor vissza az eredeti Telenoros kártya a Redmi 6-ba. Hozzáteszem, a Redmi 6-ból kivett kártyát nem tettem más készülékbe! Visszarakom, nézem, nincs VolTE kiírás, de nem is azon mennek a hívások. Basszus! Hívom az ügyfélszolgálatot, nem támogatott készülék, nem tudja levenni a tiltást. Második próbálkozásnál azt mondtam, próbaképp a kártyát átraktam egy másik jkészülékbe, mert nem tudtuk, hogy a készülék, vagy a SIM kárty a ahibás És mikor visszatettem az eredeti helyére, letiltódott. Meg sem próbálta visszakapcsolni, azt mondta, ha támogatott a készülék, akkor legkésőbb 72 órán belül aktívvá válik. Mivel nem támogatott, sosem lett volna aktív. Harmadik ügyfélszolgálati hívásnál sem akarta a hölgy bekapcsolni. Mikor mondtam neki, hogy már május óta teljes megelégedéssel használom a szolgáltatást és teljesne hibamentesen működik a rendszer, azt mondta, várjak egy kicsit. DE előtte ő is azt mondta, hogy kézzel nem tud bele nyúlni a rendszerbe. Pár percig várakoztatott, majd mikor visszajött, mondja, látja, Redmi 9-es készüléket vettem. Így vissza tudja kapcsolni, de ha nem működne megfelelően, akkor szükséges lehet szolgáltatói oldalról a szolgáltatás tiltására. (mondjuk nem, mert a készüléken is ki lehet kapcsolni) Szóval ahhoz képest, hogy korábban 4 kártyára csont nélkül bekapcsoltattam, most meg szinte könyörögni kellett, biztos kaptak valami utasítást. De a lényeg nem is ez, hanem az, hogy csak ki lett véve a SIM majd vissza, közben a készülékbe más szolgáltatói SIM volt. Valószínűleg a telefon megjegyzett valamit abból, hogy volt bent másik szolgáltatói kártya, mert visszarakva egyből kampec lett. Igaz, hogy nem cserélgettem, nem veszegettem ki a kártyát, de például Redmi 8-on, ami szintén nem támogatott, meg lett cserélve egymással a Telenoros és a Vodafoneos kártya, de nem tiltódott le. Szóval ha a készülék nem támogatott, azért a káryta cserékkel csak óvatosan.
-
djsunstealer
aktív tag
Köszi srácok! :) zsolt501, csacsi67
Szóval akkor egy próbát megér a csere. -
zsolt501
nagyúr
válasz
djsunstealer
üzenetére
Annak idején nálam azért kellett SIM kártyát cserélni, mert a folyamatosan eldobálta a teló a hálózatot, amint ki lett cserélve a hiba megszűnt.
-
csacsi67
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Pl attol mert nálam ha olyan helyen vagyok minden más müködik. Ingyen van. Tudod mire jöttem rá még ezek a simek mind alvo simek voltak nem is volt használva csak pl az egyik most a sticket meg havi egyszer probálom hogy van -e valami változás .Gondolom láttad tegnap betettem a digi topicba mit mutatt a sebbeségmérés még sebbeséget se lehet mérni vele.
-
gs.bence
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg tapasztalata a Telenor VoLTE-vel kapcsolatban nem támogatott készülékkel?
Adott a következő szituáció:
Xiaomi Mi 9-ben szeretném használni a szolgáltatást, mert miért ne, ha képes rá a készülék.
Megnéztem a Telenor oldalán az aktív szolgáltatásokat és látom, hogy a VoLTE tiltása szolgáltatás aktív. Felhívom őket, hogy legyenek már olyan kedvesek és kapcsolják ki... elmondja az ügyintéző, hogy csak a támogatott készülékekkel működik, anélkül nem is tudják bekapcsolni. (Értem én, hogy kell a config a készülékhez de azért csak egy szabványos dologról beszélünk)
Telefon letesz, SIM átrak egy "támogatott készülékbe" (Galaxy S10), visszahív, kikapcsolják a tiltást, S10-ben 2 perc és működik is. (közben megkérdeztem, hogy ha én ezt most jól visszateszem a "nem támogatott" készülékembe, akkor ezt a tiltást vissza fogják kapcsolni? A válasz egy kicsit bizonytalan igen volt.)
SIM visszatesz a Mi 9-be és láss csodát ott is működik. Na akkor most hogy is van ez?
Csak remélni tudom, hogy nem olyan elvetemültek, hogy ki-be kapcsolgatják a tiltás szolgáltatást ahányszor más készülékbe teszem a SIM-em. TLDR: Ki fogja kapcsolni szolgáltatás szinten a Telenor a működő VoLTE-m, ha nem támogatott készülékben használom?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
djsunstealer
üzenetére
Hibás SIM kártya esetén a csere ingyenes, ha csak nem te rongáltad meg.
-
p5quser
tag
Üdv!
Ehhez a "volte van, vowifi nincs" témához annyit fűznék, hogy egy rootolt Huawei P10-en sim csere oldotta meg ezt a problémát. Az én kártyám csak az én telefonomban nem hozta a vowifit. Utolsóként gondoltam arra, hogy másik digis simmel is teszteljem a saját telefonom. Szóval el tudom képzelni hogy a telefon létrehoz egy profile file-t, ami az adott simhez tartozik. Ha van lehetőség rá, próbáljátok ki olyan simmel is, ami még nem volt a telefonban, és persze bekapcsolt, támogatott rajta a volte, vowifi. -
kanyi51
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Tudom Téged nem boldogít, De nekem RN9 prom van A WoLTE kiváló minden kártyán ( Telenor, Vodafone, Digi ) Sajnos a WoWIFIT képtelen vagyok beüzemelni, még a Digin se, pedig ott kellene mennie. Természetesen minden be van állítva végigjátszottam mindent már, de a WoWIFI nem megy , nem látszik ikonse,se semmi. Állítólag a VODA, és Telenor nem ad WOWIFIT, DE a digi mért nem megy?
-
csacsi67
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Egyszerü az ellenörzés repülö mod be majd wifi be ha tudsz telefonálni van wofi ha nem akkor nincs wofi de az még nem azt jelenti hogy a készülékben van a hiba .Én ma futottam pont ilyennel egy kört kiderült hogy a sim hibás olvass a digis topicba miröl volt szó.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Redmi Note 9s teló, voLTE és voWifi is be van kapcsolva (Wi-fi hálózat előnyben részesítve), de az értesítő menüben felül csak a voLTE látszik. Jeleznie kéne külön a voWifi-s ikont, vagy csak hívásindításkor? Egyáltalán honnan tudom, hogy azzal indítja a hívást? Köszönöm szépen a segítséget, akinek van tapasztalata, írjon. A legfrissebb MIUI 12 van fent amúgy. DIGI-ről van szó. [kép] -
csacsi67
addikt
sziasztok egy gyors kérdés galaxy a51 mind 2 slotba digis kártya van engedélyzve mind 2 slotra a wifi hivás .Miért csak egyik kártya megy fel a wofira a másik nem .Ez igy van jól? Térerö nulla.
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Van egy rootolt MI8-am és próbáltam VoLTE-t és VoWiFi-t beállítani. Két SIM-em van, az egyesben egy Telekomos, a kettesben egy Vodafone-os kártya. A szolgáltatóknál már engedélyeztem a szolgáltatásokat. Utána beütöttem a *#*#86583#*#* és a *#*#869434#*#* kódokat és most mind a kettőnél carrier check disable van.
Ezután sikeresen összekötöttem a PDC programmal és enedélyeztem a DT_Greece-t. De sajnos nem működik egyik sem. Csatoltam a képeket, amiket a MI8 fórumban felraktam.
[kép] [kép]
[kép] [kép]
[kép] [kép]
[kép]
[kép] [kép]
Másoknak ezzel megy a Diginél. Nincs valaki akinek Telekommal lenne tapasztalata, hogyan kellene ezt beállítani?Előre is kösz!
-
lacko22
aktív tag
Ehhez a módszerhez nem kell a root jog.
Az Oneplus 5T Android 10 -es frissítés után hiányzó VoWifi és Volte. PDC nem látja a telefont.
QMI connection not ready, please use USB driver version 1.00.32 or later and fix the connection before using PDC tool felirattal megáll a folyamat.
Digimobillal, Vodafone-nal tesztelve működik EFS partíció nem szállt el.
1. Töltsd le és telepítsd fel a régi LogKit-et: [link]
2. Legyél biztos benne hogy a VoWifi és Volte karriert engedélyezted következő sorban a leírás!
3. Tárcsázóba: *#800# --> oneplus Logkit --> Function Switch --> enable VoLTE and VoWifi switch
4. Nyitsd meg: --> WiFi & Internet --> SIM & netwok --> enable VoLTE and VoWifi switch
5. Csatlakoztatsd a telefonod a PC-hez.
6. Írd be a tárcsázóba: *#801# és engedélyezd a következő kapcsolót Serial and Full-port switch
7. Töltsd le az alábbi fájlt és tömörítsd ki a C-re vagy ahova szeretnéd. [link]
8. Nyisd meg rendszergazda üzemmódban a CMD-t lépj bele az EfsTools mappába (cd c:\EfsTools)
9. Most írd be az alábbi parancsokat, csak másold be a CMD-be a sorszámok nélkül:
1. EfsTools.exe efsInfo
2. EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim
3. EfsTools.exe writeFile -i mcfg_autoselect_by_uim -o /nv/item_files/mcfg/mcfg_autoselect_by_uim -s 1
4. EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -v
5. EfsTools.exe uploadDirectory -i mcfg_sw.mbn -o / -s 1
Ennyi. Az 1-essel végződő parancs a második simre vonatkozik.
Az mcfg_sw.mbn tartalmazza a volte/vowofi beállítást ezzel működik a Digimobil Volte/VoWifi és a Vodafone volte a többi szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni.
Semmilyen felelősséget nem vállalok arra ha valaki ezzel letéglázná vagy elrontaná a telefonját. Nekem működött. -
zsolt501
nagyúr
Ez sokaknak adhat segítséget akik Digis VoWiFi -t nem tudják aktiválni Xiaomi telefonon rendesen, úgy látszik ez a módszer megy. [link]
Jó lenne több visszajelzés is másoktól, hogy náluk is megy e ez a módszer. -
Aurig@
őstag
Üdv.!
Feleségemnek és lányomnak vettem egy-egy Redmi Note 8 telefont. Android 9-el kaptuk meg. Mivel csak karácsonyra kapják meg így SIM-kártya sincs bennük.
Android 9 alatt be tudtam állítani a "*#*#86583#*#*" kóddal a "disabled" opciót.
Mivel a Note 8-ra is kijött a stabil Android 10 /MIUI 12.0.1.0/ lefrissítettem mindkét telefont, utána pedig mindkettőn csináltam egy gyári visszaállítást. Nagyon pörgős lett mindkét telefon, viszont a fent említett kód beírásakor már nem csinál semmit. Mint említettem Android 9 alatt OK volt SIM-kártya nélkül is.
Most frissítés után lehet, hogy már csak SIM-kártyával lesz beállítható a VoLTE?Köszönöm
-
Landsmann
addikt
Na, végre sikerült visszaaktiváltatni a harmadik ügyintézővel.
Először ő is azt mondta, hogy sajnos nem tudja levenni a tiltást. Mikor mondtam neki, hogy már május óta teljes megelégedéssel használom és semmi probléma nem volt vele, akkor azt mondta, várjak egy kicsit, megpróbál valamit. Pár percig várni kellett, majd mondja, hogy látja, Redmi 9-es készüléket vettem. Kérdezte még, hogy helyileg mindkettőt ugyanott használom? Persze, mindkettő az én kezelésemben van. Így levette a tiltást. Tényleg készséges és segítőkész volt. Ami érdekes. 4 kártyára kapcsoltattam be összesen. Mindegyik SIM olyan telefonban van, ami nincs a támogatott készülékek listáján. A 4 ügyintézőből 3 hölgy, egy úr volt. Most, amikor megpróbáltam visszakapcsoltatni, a 3 személyből 2 úr és egy hölgy volt. A hölgy kapcsolta vissza. Érdekes statisztikai eredmény.
Végülis a kedvem is jobb lett hogy lett VoLTE újra. Szóval ha valakinek nem támogatott készülékben használ VoLTE-t a Telenornál, ne tegyen bele másik SIM kártyát, mert automatikusan zárni fogják visszarakás után. Érdekes módon a VOdafone-nál semmit nem kérdeztek. Aktiválták és kész. -
Landsmann
addikt
Na, erre varrjatok pitykét! Tiltva van szolgáltatói oldalról a VoLTE, azért nem megy. Szóval még egy rohadt kártyacsere is be tud kavarni. Ügyfélszolgálat nem nem vette le a tiltást. Mondtam is neki, az érdekes, mivel több kártyára is szó nélkül bekapcsolták ami nem támogatott készülék. Egyébként május óta használtam minden gond nélkül. Majd próbálkozok másik ügyfélszolgálatossal.
-
Landsmann
addikt
-
Landsmann
addikt
Érdekes a dolog. Áttettem egy Redmi 6-ba, ott a beállításoknál meg sem jelent a VoLTE kapcsoló a Vodafoneos kártyánál. Redmi 9-en ott van, azon is megy a hívás, csak a kijelzés tűnt el. De akkor valószínűleg tényleg a frissítés miatt.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Sajnos szoftver függő is a dolog, mert pl. a Xiaomi MI9T esetén a Telekomos kártyával felül nem jelzi ki a kapcsolatoknál a telefon, hogy VoLTE a kapcsolat, de a hívás listában már ott szerepel hogy VoLTE volt a hívás, a Digis kártyával meg kijelzi a kapcsolatnál és a hívás listában is a VoLTE-t kapcsolatot.
-
Landsmann
addikt
Adott egy Redmi 9-es telefon. SIM1-Telenor, SIM2-Vodafone. Minden tökéletesen működik. Viszont a Vodafoneos térerőikon mellé az istennek sem tudom odacsalni a VoLTE kijelzést, noha azon keresztül mennek a hívások. Ha megcserélem a kártyákat, akkor us a vodafoneos mellől hiányzik. Tegnap este még jó volt, ott volt. Aztán jött egy teljes rendszerfrissítés és azóta nincs, csak a Telenornál. Van valami trükk, vagy egyáltalán mi okozhatja ezt?
-
w.miki
veterán
VoWifi működését mi mutatja?
Redmi Note 8T-n próbáltam bekapcsolni, de nem látok semmilyen plusz ikon-t felül.
Valamit még be kell állítanom?
Képek
Telekomtól vásárolt, Telekom, előfizetéses telefon -
AnonymusX
őstag
válasz
tkaracsonyi
üzenetére
A készülék szoftverétől függ. Azaz a készülék szoftvere tartalmazza-e a másik szolgáltató VoLTE/VoWifi profilját.
-
Üdv,
Szolgáltatónál függetlenített készüléken más szolgáltató SIM-kártyájával használva VoLTE és VoWifi használható?
-
tibor23
senior tag
Előfizus Telekom, be lett kapcsolva a Vowifi, a Volte ment előtte is. Újra lett indítva, ugyanazzal a routerrel megy a Digis Vowifi. Nekem többre nem volt energiám, őket nem nagyon érdekelte, csak panaszkodtak, hogy a lakásban sokszor nem lehet hívni őket a térerő hiánya miatt, és segíteni akartam, de nem tudtam.
Messze van ez még a Telekomnál is stabil működéstől, ha normálisan működne gondolom megkapnák a Dominósok is. A Digis viszont nagyon profi. Magyarázatok nem számítanak, lényeg, hogy a Telekomos nem tekinthető kiforrott stabil megoldásnak. -
zumike
tag
Üdv,
volte, vowifi carriert állítani nem lehet valahogy adb-n keresztül?
Törökre kellett állítanom, hogy működjön. -
dkess
őstag
válasz
tibor23
üzenetére
VoLTE be van már kapcsolva és működik rendben?
Telekom -nál a VoWiFi -t külön be kell kapcsoltatni (SMS -ben is mehet Nekik) - pont mint a VoLTE -t. Digi -nél ez annyiban más, hogy a kapott SIM -re mindkettő be van kapcsolva alapból - a Telekom -nál meg alapból mindkettő ki van kapcsolva. Nálam is így volt - Dual-SIM -es készülék Telekom és Digi SIM -el ...
Továbbá ahogy írták - router -ben az IPSec Passthroug legyen engedélyezve. Meg persze a telón is és akkor működni fog ...
-
adam1400
tag
Látom még nincs a listába a Huawei P40. egyik szolgáltatónál se megy a volte? jól lement az ára 3 hónap alatt. már van 65-ért. Bár az a hátránya, hogy saját áruháza van.
-
tibor23
senior tag
válasz
DeusHun
üzenetére
Én barátoknak próbáltam beizgatni, mert náluk alig van térerő, de egyikőjüknek sem ment 2 támogatott (Samsung A40 és egy drága Xiaomi volt) telefonon, Telekomnál.
Diginél kártya behelyezése után egyből ment nálunk a család összes telefonján és hibátlanul működött-működik. -
DeusHun
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Mivel hiába volt portforward mind a Telekom, mind a saját TP-Link router-emen ezért végül a sajátot átraktam AP-nak. De így sem megy.
A telefonnal csatlakoztam direktben a Telekom routerhez, úgy sem. Itt valami mismásolás lesz a telefon rendszerével, én úgy érzem. Ha ennél többet kell szöszölni vele akkor egy átlag felhasználó soha nem használ VoWifi-t
Amúgy kerestem és a T-s F@st 5655v2 menüjében már nincs lehetőség az IPSec Passthrough-ra. -
viktorhu
veterán
válasz
DeusHun
üzenetére
Nem a forwardingról beszélek, hanem alapból tiltja a vpn forgalmakat a Sagemcom, és az ipsec passthrough-t engedélyezni kell benne.
Ha a wifi miatt használod a sajátot, akkor ne bonyolítsd még port forwardinggal is a történetet, csak tedd AP módba a sajátodat, és csinálja a route-olást a telekomos eszköz, hogy ne legyen dupla nat.
-
DeusHun
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
A Telekom routerére kötöttem rá egy sajátot (az erősebb wifijel miatt), arról próbáltam eredetileg (az 500-as és a 4500-as port nyitva van kifelé, de most pluszban lőttem be port forwardingot a telefonra ugyanezen portokra), de már teszteltem a Telekom routerével is, bár azt még nem állítottam be a fenti portok kezelésére. De akkor megpróbálom még azt.
-
DeusHun
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Sajnos egyébként sem teszi. A VoWifi ikon nem jelenik meg az értesítési sávon. Már próbáltam a Telekom router-éhez csatlakozva, a sajátomhoz, újraindítottam a telefont, kikapcsoltam az intelligens wifi vezérlést (írták, hogy van egy bug ami miatt ha az be van kapcsolva nem megy a vowifi, de sajnos az sem oldotta meg a hibát).
Most ezt találtam: https://forums.oneplus.com/threads/vowifi-wifi-calling-not-working-intermittently-unstable-on-oneplus-5t-oxygen-os-10-0-0-stable.1291615/
Itt elég friss bejegyzések is vannak, a legutóbbi érdemi az múlt hét szombatról van. -
DeusHun
őstag
válasz
fant0mi
üzenetére
Igen. Ma hívott a Oneplus (június óta megy a vita, hogy miért nem megy a VoWifi, ma már beszélgetni is tudtunk) és utána hívtam a Telekomot is, hogy ők mit látnak.
3 emberrel is beszéltem, az utolsó igen jól informált volt és elmondta, hogy ők csak bekapcsolják, nincs telefonra való szűrés vagy korlátozás, s az enyémre be van kapcsolva ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) de ez most pont nemérdekel.