Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Közben rájöttem, hogy nem is itt volt róla szó még anno, de mindegy.Az S23-at elég NR Only módba helyezni és úgy menni fog a monitorozás pl. Yettel SA-nak?
Az NR Only módot ki lehet választani a beállításokban, vagy mélyebbre kell nyúlkálni érte?Egyébként egyelőre A52s-et tervezek beszerezni, az is snapis
-
fatal`
titán
Valószínűleg az mbn fájlok útvonala nem egyezik meg a Pixelen a Xiaomival. Nekem a Pixel 5-ön a vendor partíción van.
A proprietary libek git repojában meg tudod nézni hol vannak a gyári mbn-ek, oda kell másolni az újakat. De nézz körül XDA-n, lehet, hogy van már Magisk module és akkor csak rootolni és flashelni kell.
Nekem a P5-ön a OnePlus Nord mbnek mennek (de kész magisk lib volt).
-
sitq74
csendes tag
A Nord-dal kapcsolatban el tudom mondani, hogy köszönet a tomp gazda munkájának
mert az OP 8 leírás szerint aktiválható a VoLTE és a WoWiFi a Digi, Telekom és Vodafone kártyákhoz. A Telenorról nem tudok nyilatkozni, mert nincs ilyen szolgáltatás a környezetemben, a családban. -
tomp
Topikgazda
Nordot nem tudom miként van.
Ami biztos és megerősített, hogy Nord CE 5G és Nord 2 esetében nem kell semmi buhera. VoLTE és 5G is megy!
Azt remélem 9 Pro-n Android 12-vel szintén megkapjuk ezeket. Most droid 11-en 9 Pro-n kell egy kis EFS Explorer az 5G-hez. De legalább megy stabilan hála a OP supportnak a segítségüket.
-
kissvendel
tag
Szerintem a google alap carrier configjában nincs benne egyik magyar szolgáltató sem... így nem fog menni se a VOLTE se a WoWifi
Pixelen és nexuson is próbáltam, napokig tesztelgettem, nem ment sehogy, custom rom, rootolás, efstools... de feladtam... úgyhogy marad a samsung, azon minden oké, és még mókolni sem kell
-
winbox
senior tag
Na kicsit kutakodtam a telefonban, megtaláltam gyárilag benne a dán Telenor mbn-t, itt a fórumban visszaolvasva elvileg jó is lenne. Újrahúzom az egész telót most, újra rootolás, mert már annyi mindent csináltam benne lehet azért nem megy. Kimentettem most a dán Telenort, feltöltöm rá, ha nem jó, akkor tényleg feladom, pedig szerintem mindent jól csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp