Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jzsolt25
csendes tag
válasz tibcsi0407 #82272 üzenetére
Azért ez már használható, köszönöm. Érdekes eredmények.
-
jzsolt25
csendes tag
válasz tibcsi0407 #82266 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod! Még egy kérdés, a DD az Direct Die, ugye?
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok.
Ma, milyen blokkot ajánlanátok egy 14900-ra? Találok valahol egy listát, hogy melyik mennyire hatékony, esetleg ár-érték arányban a legjobbak? Köszönöm szépen a segítségeteket. -
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok, a ventis topicban már feltettem a kérdést, de nem kaptam rá választ.
Aktuálisan most mi az ajánlott 180mm-es ventilátor radiátorra? Push pullban lenne szerelve egy duál 180-as Alphacool Monsta. Az sem baj, ha van RGB benne.
Köszi -
jzsolt25
csendes tag
Üdv: Tudom, hogy ez nem a ventilátoros topik, ellemben mégis itt kell feltennem a kérdést. 60mm vastag phobya g-charger radira szeretnék 140mm-es ventilátort, de milyet és hogyan? Push-Pull, esetleg ha van olyan venti, ami megoldja nekem csak pull-ban... Előre is köszi. Jó lenne, ha konkrét termékeket is ajánlanátok.
[ Szerkesztve ]
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok. Nos, a kb 2 hónapos szivattyúm (Phobya nikkel tető van rajta) olyat csinál, hogy probálkozik elindulni, de nem mindig sikerül neki. Érzem, hogy megremeg, többször is egymás után, az elektronika próbálkozik, de hiába... Ha esetleg elkapja a "fonalat", utána nincs vele baj, de sajnos van, h állva marad... Mit javasoltok, mivel próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
-
-
jzsolt25
csendes tag
Üdv, újabb kérdés: Nekem ilyen van ez elvileg 200l/h, viszont van olyan, ami nem hűtőbordás, ez elvileg 420l/h-t tud. Tényleg létezik ez a különbség? Mármint számottevően gyengébb az én pumpám a másiktól? Az enyém max 3200-at pörög percenként. Köszi
-
jzsolt25
csendes tag
-
jzsolt25
csendes tag
http://www.aquatuning.de/water-cooling/pumps/laing-ddc/ddc-tops/9311/laing-ddc-top-black-nickel-edition-brasssecond-quality?c=583 Ez volna az.
Másik kérdésem volna, h ezek az alphacool vagy épp EK féle alső részek, amik hűtőborda kén funkcionálnak, érnek-e valamit? Pl: http://www.aquatuning.de/water-cooling/pumps/laing-ddc/ddc-accessories/18981/alphacool-laing-ddc-metal-bottom-silver-nickel?c=583 Köszi[ Szerkesztve ]
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom, volt e már kérdés, hogy a DDC-het való phobya top nikkel tetőn lévő be-ill. kiömlő nyílásokat érdemes-e felfúrni? Okoz e gondot, problémát? Lehet e jobb a pumpa szállítása? Elég kicsi a belső furata (ha jól emlékszem 6,5mm). Előre is köszi.
-
-
jzsolt25
csendes tag
Hőfokok... Mikor a nagy melegek voltak most nemrég, akkor a szobában 37 fokot mutatott a higanyos na ekkor elérte a 71 fokot a maghő. Intel Burn Test: Very High beállítás, 10x. 10 wattos ddc-m van és Alphacool 2x120 XT45-ös radim. Más nincs a körön, sajnos áramlásmérőm és vízhőfok mérőm nincs. Nem tudom, kissé soknak tartom azt az értéket, bár a dT 34fok, az nem olyan rossz, szerintem. Több/nagyobb radival ez mennyire tornászható lejjebb? Köszi. Akk a jet plate-jeim nem jók semmire? vagy akk miért ilyenek?
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok. Nekem EK supremacy evo cpu blokkom van, viszont ebben a jetplate-ek egyforma alakú és méretű kivágásokkal vannak ellátva, egyedül a vastagságuk az, ami változó (0,1mm 0,25mm és 1mm ha jól emlékszem). Már többeknél láttam, h próbálkoztak más JP alkalmazásával, mint ami az ő procijuk tokozásához ajánlott, viszont ott a lyuk nagysága változott és álltalában a legnagyobb lyukú volt a nyerő... Nálam érdemes ilyennel kisérletezni, vagy így teljesen mindegy szerintetek? Esetleg vkinek tapasztalat az én fajtámmal? Nekem ilyen van: http://xtreview.com/images/j3Supremacy.jpg Sokaknál meg ilyet látni: http://www.pureoverclock.com/wp-content/uploads/2012/11/EK_Supremacy_jetplates01.jpg Köszönöm előre is.
-
jzsolt25
csendes tag
Üdv:
Összeraktam a vízhűtést csak procira (i5 2500k)
A komponensek: EK Supremacy evo / Phobya balancer / Alphacool Laing DDC310 - Single Edition - schwarz-Phobya Laing DDC TOP tető / Alphacool dual 120mm - 45mm vastag radiátor. Ami a problémám, az az, h 4,6GHz-en a teljesen leterhelem (IBT) akkor a magok közt nagyon nagy az eltérés... a leghidegebb loadban 62°C a legmelegebb 71°C. A paszta: Coollaboratory Liquid Ultra.
Mi lehet eme eltérés oka? Illetve, nem túl magasak ezek a hőfokok? A szobában 31°C van.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
jzsolt25
csendes tag
Tudna nekem ajánlani vmit, amivel megtudom oldani, h lássam a vízhűfokot, és az átfolyási sebességet? Vmi nagyon egyszerű, dologra gondolnék, nem feltétlen szeretnék kontrollert építeni a gépbe.
Érzékelje a pumpa forgását és az átfolyásérzékelőt, és ha bármelyik megszünik, kapcsolja le a gépet. Köszi[ Szerkesztve ]
-
jzsolt25
csendes tag
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok! Nem oly régen kezdett el érdekelni a vízhűtés, csak CPU-ra szeretnék. Az elképzelésem a következő: ek supremacy evo, alphacool dual 120-as radi (45mm magasság) DDC 1t (10w) pumpa phobya tetővel ás Phobya AGB Balancer 150 black nickel tartály. A ház egy CM storm sniper, a proci pedig egy SB i5 2500k. Megfelelő lenne e ez a randszer erre a procira természetesen némi tuninggal?... Illetve olyan kérdésem lenne, h felül van e elég hely egy ekkora radinak?. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest