Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz sztanozs #10107 üzenetére
Azért nem jó, mert onnan hiányzik az RPN- képzése. A CodeProject tudja a függvényeket, de az RPN képzése hibás. Az andreinc.net-es példánál jó az RPN képzés, de a függvényeket nem tudja. Jelenleg egy kevert verzión dolgozom. Ahol az Az andreinc.net-es rész képzi az RPN-stringet, majd azt a Rosettához hasonlóan dolgozom fel az RPN-t. Mindezt körbekerítem a codeproject-es példával.
Hosszú menet lesz ez...http://www.bferi.hu/download.php ; http://bferi.hu/egyeb.php
-
Alexios
veterán
-
-
rgeorge
addikt
válasz sztanozs #9983 üzenetére
Köszönöm, egyik sem volt jó... Megoldom másképp, mert pár 10 soros xml-ért már ennyi időt sem volt érdemes beleölni.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9893 üzenetére
Nem-nem, csak ide loggoltam most, a kerékpározó hód javaslatára, hogy meddig jut el a kódban.
Így derült ki, hogy a service ojjektum létrehozásánál hasal el, tovább nem megy. De hogy miért, azt eddig nem sikerült kideríteni.Nlogot használok amúgy, de ez csak egy teszt cucc, mert egyedül a service-t nem sikerült átemelni 4.5-ből 5.0-ba, és a kicsontozott példa service se megy, szóval ugyanez a baja az éles motyónak is.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9890 üzenetére
public class Service : ServiceBase
{
public Service()
{
File.AppendAllLines(Logfile, new string[] { "Service init" });
ServiceName = Program.ServiceName;
}
protected override void OnStart(string[] args)
{
File.AppendAllLines(Logfile, new string[] { "Service start" });
base.OnStart(args);
}
protected override void OnStop()
{
File.AppendAllLines(Logfile, new string[] { "Service stop" });
base.OnStop();
}
} -
ReSeTer
senior tag
válasz sztanozs #9824 üzenetére
Ami a ProgressUIForm_Shown-ban van, az lefut egyébként. A probléma az, hogy szeretném, ha egy specifikus helyen folytatná, ami már megvan írva. Tehát szeretném ha a fenti main-ben található progressValue="erre változtasd" paranccsal folytatná.
Ha csak sima Show-al oldom meg? Bár eleve azért használok ShowDialog-ot, mert Show-nál csak egy pillanatra nyílik meg az ablak, és már be is záródik. Ezt se tudom miért történik.[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
válasz sztanozs #9803 üzenetére
Köszönöm, martonx megerősített benne, hogy inkább tárolom az adatokat a memóriában, az Exceleket pedig a folyamat végén, szép sorban létrehozom. Ez gyorsan megvan, ha nem looppal, hanem tömbből egy lépésben rakom le a munkalapokra az adatokat.
Most itt csak SELECT-ekről van szó, INSERT-nél nekem is az SqlBulkCopy szokott beválni tömeges betöltésre egy tranzakcióval. Itt most parallel foreach a harmadára csökkenti a teljes futási időt.
Viszont arról nem találok semmit, hogy a connection timeouttal akkor mi is a helyzet. Kb. így néz ki a kódom, ha MaxDegreeOfParallelism = 1, akkor lefut, ha viszont beállítom mondjuk 10-re, akkor egyből eldobja a connectiont a 15 másodperc után.await Task.Run(() =>
{
Parallel.ForEach<int>(Enumerable.Range(1, 10), new ParallelOptions { MaxDegreeOfParallelism = 1 }, (number) =>
{
using (SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Server=.;Database=TestDB;Trusted_Connection=True;"))
{
SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter("WAITFOR DELAY '00:00:40' SELECT 'Hello World!' AS [Data]", conn);
adapter.SelectCommand.CommandTimeout = 0;
DataTable dt = new DataTable();
adapter.Fill(dt);
Console.WriteLine(dt.Rows[0][0]);
}
});
});
-
-
válasz sztanozs #9663 üzenetére
Köszönöm! Ezt megtaláltam, csak nem volt világos, hogy az Excpetion1 e pontosan mi, de már nyomon vagyok:
// Ha nem sikerül letölteni, nem is próbálja meg feldolgozni
try {
webClient.DownloadFile("https://onedrive.live.com/download?...", @fileName);
}
catch (System.Net.WebException ex) {
error = true;
Console.WriteLine("Hiba történt: {0}", ex.Message);
label_tableDate.Content = "Hiba történt!";
}
if (!error) {
tableName = "Időjárás";
label_lastRead.Content = "Az utolsó beolvasás ideje: " + DateTime.Now.ToString("HH:mm:ss");
GetCellValues(fileName, tableName);
// Az adatok kiírása
DataVisualisation();
}
Itt a finaly az if ág? Vagy?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9534 üzenetére
A már sokat emlegetett céges team toolomat egészítem ki egy auto dark switcherrel.
Van egy cron lib, aminek a joblistje szabványos crontab stringet és a futtatandó metódust kéri.
Aztán start() és innentől már nem az én dolgom a jobok futtatása, megoldja ez a lib a háttérben külön threadekként.
A dark mode on és a dark mode off kerül bele két fix taskként, és ehhez generálom a cron stringet.
Erre két opció megy: kézzel megadja a delikvens (dark on xx:xx-kor, dark off yy:yy-kor) vagy automatikusan lekért földrajzi hely szerinti napkelte/napnyugtakor.
Ha ez elég lenne, egyszerű lenne a két cron string: "xx xx * * *" illetve yy yy * * *". De nem elég, a napokat is bele akarom mazsolázni: az utolsó csillag a days of week, ami lehet * (minden nap, ha vagy egyik nap sincs kiválasztva, vagy mind a hét be van kattintva), vagy pedig a napok sorszáma/rövidítése vesszővel felsorolva (1,2,5 vagy Mon, Tue,Fri).Dióhéjban ennyi.
* Igen-igen, tudom, hogy van egy csomó kész megvalósítás (még egyiket se próbáltam), de céges gépre nem tehető fel külső forrásból semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9519 üzenetére
Valahogy úgy...
De semmi nem tart örökké, majd az ő tündöklésük is alábbhagy. Nekem sose kéne olyan IoT megvalósítás, ahol egy szem mobilappot tukmálnak.
Egyrészt miért csak mobil? Miért dedikált app? Desktop miért nem? Otthonlevés érzékelése? Sehol.. Napkelte-napnyugta? Sehol.Jobban preferálom az átjárható megoldásokat, mindenki azt használhatja, ami szimpatikus. Szerencsére sok ilyen van. Az én Smart Home-om felülete is alapvetően HTML5+JS. Gyors, szép, mobilon és desktopon is tökéletes. És érzékeli ha hazaértem, és lámpát gyújt. Meg sötétedés után kapcsol. De a többi hasonló is ilyen, pl. a Domoticz.
A saját megoldás egyedüli erőltetése beszűkült látásmódot és az innováció teljes hiányát jelenti.Na mindegy, befejeztem az offot.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9515 üzenetére
Ó hogy azanyáját
Ha már tényleg fontos a platformfüggetlenség, vajon miért nem lenne jó egy full univerzális
Environment.DetectYourOSVersionWhateverYouUse()
metódus...Na mindegy, vannak dolgok, amik szerintem a józan ésszel ellenkeznek, de ez legyen az én bajom.
Köszönöm, így már működik
Amúgy azt se értem, hogy a Dark/Light módhoz a registry-t kell b*szatnom, egy univerzális (akár WinAPI) motyó helyett. Már látom előre a rögtönítélő őtiszteletreméltó McAfee ferde nézését a folyamatos registry b*zerálás miatt
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #9411 üzenetére
Most egyelőre ez így műxik, átírtam egy registry értéket, így már IE 11 az embedded browser. Néha még megpattint egy-egy javascript hibaüzenetet, de működik. Megy amúgy is, csak idegesítő lekattintani egymás után vagy 8-10 db errort.
A dolognak nincs akkora súlya hogy tovább agyaljak rajta, egyelőre így marad.
Köszi srácok, mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz sztanozs #9377 üzenetére
Jó, hàt el kellene dönteni a cégeknél is, hogy mi a fontos, suliknál eltér, valahol 3 félêven át is tollnak 1 nyelvet, míg máshol, minden félêvben más nyelv, itt nyilván mindig az alapoktól megy a tanítás...Én is voltam nem 1 cégnél interjún, kérdezték, hogy milyen nyelvek mennek, akkor pont a c# és angular typescript ment nálam, és mondták, hogy szeretik cserélgetni az embereket 2-3 hetente a projekteken, a hirdetêsben is vagy 5-6 nyelv volt felsorolva ,és mindenhez is kellett vna érteni
Xbox One: bandymnc
-
friky81
csendes tag
válasz sztanozs #9208 üzenetére
a lényeg hogy én nem feltétlenül szöveget akarok kinyerrni hanem maga a képernyöre vetitett képből akarok másolni
Elméletileg a kivetitett kép a memoriából kerül a képernyöre onnan kéne kiolvasnom de úgy hogy ne befolyásolja a kivetitést nem akarom felülírni a memoriarészt csak olvasni
Kezdetne elég lenne némi ifo milyen formában van a kép a memoriában esetleg memoriacim ... valami fügvény esetleg ha van rá .... -
rgeorge
addikt
válasz sztanozs #9088 üzenetére
Ez nem világos. Nem a 2003 IIS-t kell elérnem tls 1.2-vel, hanem egy külső (nem titok: NAV online számla adatszolgáltatás) szervert. Erre jó lenne a javasolt degradálás?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
RedHarlow
aktív tag
válasz sztanozs #9009 üzenetére
Sziasztok,
Sajnos a mai napig nem sikerült megoldanom a dolgot, a seleniummal nem elérhető már korábban futó IE ablak, a chefsharp pedig azért nem jó mert csak IE alatt fut rendesen az oldal.
A programom lényege, hogy feltölt egy szerverre egy XML-t, ha sikeresen felment akkor az Oracle enterprise managerben kellene elindítanom egy folyamatot, egy TEST gomb megnyomásával. Ez ugye bejelentkezéssel jár és csak IE alatt működik jól a dolog.
Előre is köszönök minden tippet.
-
.St.
tag
válasz sztanozs #9058 üzenetére
Köszi! Tegnap hosszas küszködés után rájöttem a megoldásra. Ott volt az csak nem látszott. Be kellett kapcsolni, hogy megjelenjen. Most már a kapcsolódás is működik.
Egy igény azért még lenne, amire szintén nem találok megoldást. Szeretnék egy betekintő nézetet is amin 4 gépet is látok egyszerre. Ehhez viszont az adott ablakokat kicsinyítenem kellene. A beépített távoliasztal kliens esetén van olyan (fejléc jobb gomb), hogy Inteligens méretezés. Amikor a távoliasztal felbontása nem változik ha összébb húzom az ablakot. Ilyet nem tudok csinálni valahogy?-= St forever =-
-
sztanozs
veterán
válasz sztanozs #8927 üzenetére
pontosabban, ha null-null egyezőséget szeretnél:
... WHERE (t.Nev = @Nev OR (t.Nev Is Null AND @Nev Is Null))
Arra kell még figyelni, hogy Paraméter megadásnál a paraméter értéke nem lehet null, hanem DBNull.Value:
if (name == null) parameter.Value = DBNull.Value;
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
joysefke
veterán
válasz sztanozs #8902 üzenetére
Amiről beszélsz az egy extrém példa és azt feltételezi, hogy a munkafolyamatnak az adott "nem hivatalos" tool megkerülhetetlenül része lett, de szupport stb érdemben nem létezik rá. Tehát a valós munkafolyamat észrevétlenül(?) már annyira módosult, hogy a hivatalosan létező eszközökkel nem végezhető el (lol).
Nyilván elméletben idáig is el tudnak jutni a dolgok, de ehhez csoport szinten masszív vezetői hozzánemértés/elalvás kell. Ilyen szintű átalakulás nem egyik napról a másikra fog megtörténni. És ha megtörténik akkor ott már sokkal nagyobb bajok voltak, mint hogy egyszer Pisti aki összekendácsolta elment szabira. Pisti valószínűleg az évek alatt sokkal többet takarított meg a cégnek, mint amibe egy kis kiesés került. Csak ezt ugye hajlamosak vagyunk nem észrevenni.
Az extrém példával -ami valahol valamikor talán előfordul- szemben amit felhoztál viszont ott van a jelenlegi és egyébként mindennapos szituáció, hogy van valamilyen folyamat aminek lehetne érdemben növelni a hatékonyságát.
Ezt a lehetőséget pedig nyilván azok fogják először (és valószínűleg egyetlenként) észrevenni, akik benne dolgoznak, tehát nem a csapatvezető főnöke, nem is annak a főnöke, nem is a részleg vezetője, és nem a magyarországi helytartó, nem is a könyvelés, és nem is az IT, főleg nem ha ez Indiában van...
Tehát a kérdés az, hogy olyan vállalati struktúra és légkör van ami felkarolja az alulról jövő újításokat vagy legalábbis eszközöket és teret biztosít hozzá, hogy a csapatok megalkossák, módosításk a saját folyamataikat/eszközeiket. Vagy olyan a vállalati kultúra ami mindig csak fölfelé mutogat, panaszkodik de képtelen fejlődni és a kihívásokra megoldásokat szállítani.
Nekem meggyőződésem, hogy még ha van is fent akarat hatékonyabbá tenni a cég működését az alulról jövő kezdeményezések halmaza nélkül a fentieknek esélye sem lesz tudni, hogy lent igazából mire van szükség (vagy hogy egyáltalán mi történik a hierarchiában lejjebb)
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz sztanozs #8900 üzenetére
Ez a hozzáállás egész jó addig, míg be nem kopogtat az audit (vagy amíg el nem megy a "jóképességű" fejlesztő és a kollégák support nélkül maradnak).
Ezt nekik kell tudni. Ha mindig minden csapat arra várna, hogy majd fölülről biztosítanak/megoldanak mindent, és olyanoktól várná a segítséget akiknek egyébként fogalma sincsen az egyén vagy a csoport munkájáról, szükségleteiről, akkor a béka segge alatt lenne a termelékenység.
Ha a fejlesztő a csapat büdzséjéből kap órakeretet, hogy fejlessze a csapat toolingját, akkor értelmes elvárás az, hogy módosíthatóra, bővíthetőre csinálja -hosszabb életűre tervezi-, és ha elmegy, akkor valakinek aktívan átadja a fejlesztést. Ez a valaki nyilván ugyanabból a csapatból -az eszközt használóékból- kerül ki.
Ha a fejlesztő önszorgalomból csinálja, saját produktivitását növelendő (meg nyilván tanulni) akkor nyilván lesz amilyen lesz, működik ahogy működik, sok elvárás nem lehet vele szemben. Ha nagyon hiányos a tooling akkor ebből úgyis tanulópénz lesz majd valaki következő próbálkozáshoz...
Nekem jó tapasztalataim vannak azokkal a cégekkel ahol az IT nem belső ellenségként tekint a felhasználókra és csoportokra akiknek a jogkörét a szükséges abszolút minimumra kell csökkenteni.
[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz sztanozs #8822 üzenetére
Köszönöm a linkeket, de egyenlőre - remélhetőleg - nem fogok relatíve olyan extrém szitukba ütközni, mint a blogok szerzői. Nem azzal az alkalmazás verzióval, aminek az építőköveit most csiszolnám.
Egyenlőre [ilyesmik után kotorászok], és olvasgatok (még ennek is csak az elején járok).
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz sztanozs #8817 üzenetére
Válasz mindkettőtöknek @sztanozs @joysefke
A project célja webes kliensek mögé költséghatékony backend szervert gyártani. A facebooknak köszönhetően sajnos kötelezően https lesz a szerverek domain-jén (a szerver back egy facebook-os alkalmazáshoz kellene), különben a chrome piros ablakokat dobál majd minden alkalommal a felhasználóknak - nem elfogadható marketing veszteség egy új alkalmazás számára.
A javascript topicban rámutattak, hogy a kapcsolatépítés az alaposan számításigényes hátulütője a https használatának (amit le kell nyelni), és kaptam útmutatót is, hogy merre érdemes haladnom. Ha mindig bontogatnom kell a kapcsolatot, a kapcsolat építések elég rendesen enni fogják a szervert, mert apró elemi kommunikációk lennének csak, de abból sokezernyi per szerver per másodperc (per felhasználó maximum 1 per másodperc, de nagyon sok lenne a felhasználó). Akárhány másodpercnyire is tudom egy socket életciklusát kinyújtani, az mind szerver költség spórolás, mert mindegyik kliens várhatóan huzamosabb ideig is kommunikálni fog a szerverrel. Teljesen mindegy nekem, hogy 5 vagy 15 másodperc. Ha akár csak 5 másodperc, már 80% erőforrás spórolás arra a műveletre. Valójában az már elég is ahhoz, hogy érdemes legyen megküzdeni a problémával.
A felhasználást illetően ha valaki ismerkedett már a facebook graph api-jával, nem lesz neki semmi meglepetés, pontosan mit is szeretnék. Https get paraméterekkel, json válasz. Független elemi kommunikációk. Emberi számítás szerint kliens oldalon chrome asztali / mobil böngészőben javascript xhr - és ahhoz kellene szerver framework-öt gyártani. Azon ügyködöm.
Ha van még kérdés, nagyon szívesen megválaszolom, és utána én is örülnék válaszoknak.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
joysefke
veterán
válasz sztanozs #8622 üzenetére
Hmmm
Megérte az időt hogy leírtam, így én is tisztábban látom a problémát.
Mivel az adminoknak már eleve kell autentikáció, és az Account kontrollertől kapott login-formon jelentkeznek be stb, és mivel ez egészen más mint a userek auto-loginja, ezért sokkal jobban járok, ha a kettőt külön kezelem, az egyedi route-szegmens pedig validálás (létezik-e olyan user) után egyszerűen megy a Session-be...
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz sztanozs #8622 üzenetére
Nem.
Az admin account(ok) természetesen védve vannak, nem közös pwd-t használnak.
Az egyedi linkek mindössze arra szolgálnak, hogy az egyes userek vissza tudjanak jelezni, hogy részt vesznek-e egy eseményen vagy sem, illetve hányan jönnek. A linkek élettartama véget ér az esemény lezárulásával.
Lehetne erősebb az autentikáció, de akkor kb senki nem használná (szerintem). Így nem kell accountot regisztrálni meg pwd-t megjegyezni. Kapsz egy linket emailben, rákattintasz, visszajelzel egy formban aztán kész.
[ Szerkesztve ]
-
initio
csendes tag
válasz sztanozs #8408 üzenetére
Sziasztok srácok!
Nagy segítség kéne ismét ( előzőt is köszönöm )
Kicsit próbáltam kiélezni a tudásom hogy merészebb dolgokba is belefogjak
egy frissítőt gyártok épp a programomhoz, de egyszerre több fájlt ( 10-et ) kellene hogy frissítsen.
próbáltam egyszerre ( all timer start ) és egymás után is.
itt a teljes kód, és egy kép. nomeg, egy link magáról a projektről.
összesen 10 tételt kéne frissítsen. Egy gyakorlott hozzáértő biztosan tud segíteni, amit szívből köszönök, sok sok óra kínlódás és éjszakázás után!
A link a projekthez:
Ez az egy fájl-letöltő, ez működik, ebből van a forrás ( és az ötlet )
http://hsp.mine.nu/hsp-episodes/simple.zip
Ez pedig a saját próbálkozásom:
http://hsp.mine.nu/hsp-episodes/multifrissito.zip
a kód:
Imports System.Net
Imports System.IO
Public Class Form1
Public link As String
Private Sub Downloader_DoWork(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.DoWorkEventArgs) Handles Downloader.DoWork
File.Delete("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
link = TextBox1.Text
Dim size As Int64
Dim wr As WebRequest
wr = WebRequest.Create(link)
Dim webr As WebResponse = wr.GetResponse
size = webr.ContentLength
size = size / 2048
ProgressBar1.Maximum = size
Label8.Text = size
Dim wc As New WebClient
wc.DownloadFile(link, "c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
Exit Sub
MsgBox("ERROR", vbCritical, "ERROR")
End Sub
Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
Control.CheckForIllegalCrossThreadCalls = False
Timer1.Start()
Downloader.RunWorkerAsync()
End Sub
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
Dim amount As Int64
If System.IO.File.Exists("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe") Then
Dim o As New System.IO.FileInfo("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaionew.exe")
amount = o.Length
amount = amount / 2048
Label9.Text = amount
ProgressBar1.Value = amount
End If
End Sub
Private Sub Downloader_RunWorkerCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.RunWorkerCompletedEventArgs) Handles Downloader.RunWorkerCompleted
Timer1.Stop()
Timer2.Start()
End Sub
' Mostkezdődik a második
Private Sub Downloader2_DoWork(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.ComponentModel.DoWorkEventArgs) Handles Downloader2.DoWork
File.Delete("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
link = TextBox2.Text
Dim size2 As Int64
Dim wr2 As WebRequest
wr2 = WebRequest.Create(link)
Dim webr As WebResponse = wr2.GetResponse
size2 = webr.ContentLength
size2 = size2 / 2048
ProgressBar2.Maximum = size2
Label15.Text = size2
Dim wc As New WebClient
wc.DownloadFile(link, "c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
Exit Sub
MsgBox("ERROR", vbCritical, "ERROR")
End Sub
Private Sub Timer2_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer2.Tick
Dim amount2 As Int64
If System.IO.File.Exists("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe") Then
Dim o As New System.IO.FileInfo("c:\.HSP Reserved\HSP-SYSTEM\HSP-Yadaptron\var\Enginedata\Reaver\installsection\themeaio.exe")
amount2 = o.Length
amount2 = amount2 / 2048
Label16.Text = amount2
' ProgressBar2.Value = amount ( ezt ki kellet kapcsolni mert hibát írt rá )
End If
End Sub
Private Sub Downloader2_RunWorkerCompleted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.ComponentModel.RunWorkerCompletedEventArgs) Handles Downloader2.RunWorkerCompleted
Timer2.Stop()
End Sub
End ClassRubeus Hughrid
-
-
initio
csendes tag
válasz sztanozs #8374 üzenetére
Szia! próbáltam megadni direkt így: C:\Windows\system32\servermanager.exe
így sem, pedig ebben nincs szóköz, sem különleges karakter.
Mint mondtam a VBS Elindítja, de mikor a gomb indítja a vbs-t akkor már a vbs írja a hibát
Nem értettem pontosan, hogy nem kell a " @ " a stringek elé, kérlek magyarázd el pontosan,
mint mondottam a c#-ben még kezdő vagyok.köszönöm előre is.
UI: te hogy csinálnád meg, tudnál egy konkrét kód-templéptet írni nekem.
Ezt is nagyon köszönöm
üdv
Rubeus Hughrid
-
initio
csendes tag
válasz sztanozs #8371 üzenetére
Igen, a fájlok ott vannak és kézzel természetesen mennek.
ahogy azt írtam is, mindenhogyan próbáltam megkerülni a C# " védelmét "ugyanis: Ha direkt indítom el a VBS / BAT vagy bármit ami meghívja az EXE fájlt azok mennek.
A vbs: ki írja hogy melyik sor melyik hiba ( a program nem található ) hibával száll el, de csak ha a C#-ben gombbal indítom, egyébként direktbe indítva a vbs elindítja a Servermanager.exe-t
A bat is ezt írja: Nem találja a fájlt, de csak ha a gomb lenyomással indítom, direktben a SM azonnal elindul minden hiba nélkül
mi lehet baj? ez végülis szerver rendszer, nem lehet hogy valami jogot kell adni neki?
a C#-os exe-t rendszergazdaként indítom a helyzet ugyanez.
3 nap és éjjel már googlézom.... ha van ötlet írjatok kérlek.
Rubeus Hughrid
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #8349 üzenetére
egy bugos dologról, egy még bugosabb dologra nem.
Ennél ez van, mindig kb a 250. fájl körül, +/-10:
Exception thrown: 'System.Net.Sockets.SocketException' in System.dll
A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respondÉéérdekes módon webclientnél nem ez a hiba van, amúgy is 500. környékén szokott lenni, na meg persze Java-nál sehol sincs hiba. Mindig ugyan az a szerver, ugyan azokkal a fájlokkal.
[ Szerkesztve ]
hitler, sztálin, micro usb
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #8341 üzenetére
Nagyon úgy fest az ábra, hogy a node-ba töltéskor meghívott
xmlReader
olvasott még egyet.
De a fentebb írt megoldással sikerült áthidalni.Sajnos muszáj volt így megoldanom, talán már nem emlékeztek rá, de örököltem a projekt továbbvitelét, arra viszont semmi időm nincs (egyedül kellene), hogy nulláról újraírjam az egészet. Így ahol tudok, javítok, fejlesztek, optimalizálok. Viszont a kiszedett
XmlNode
objektumokhoz nem éri meg hozzányúlni, mivel a kártyavár alján van.És épp ezért valószínűsítem, hogy ti is hallani fogtok még erről a projektről ( ), biztosan elő fog kerülni újabb és újabb probléma. Ha belefognék, pár hét alatt kéne újraírni, arra (mivel nem csak ezt csinálom) semmi időm nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz sztanozs #8253 üzenetére
Úgy valóban kérdőjeles a szöveg, de csak ASCII karakterek esetén se egyezik a hash.
Azt hittem, hogy a crc32 univerzális, nem lehet máshogy generálni MD5 esetén nincs ilyen probléma, de ahová ez kell, ott fontos, hogy rövid ujjlenyomatot képezzek, a 32 karakter már sok.Ezt módosítottam, de ekkor se egyezik a PHP-s eredménnyel:
string probaszoveg = "english alphabet only";
string hash = String.Empty;
Crc32 crc32 = new Crc32();
foreach (byte b in crc32.ComputeHash(Encoding.ASCII.GetBytes(probaszoveg))) hash += b.ToString("x2").ToLower();
Console.WriteLine("Szöveg: " + probaszoveg);
Console.WriteLine("Szöveg (byte): " + Encoding.ASCII.GetString(Encoding.UTF8.GetBytes(probaszoveg)));
Console.WriteLine("CRC32 hash: " + hash);Kimenet:
Szöveg: english alphabet only
Szöveg (byte): english alphabet only
CRC32 hash: b5c4fd8d
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . .PHP:
Szöveg: english alphabet only
CRC32 hash: e9032c43[ Szerkesztve ]
-
kw3v865
senior tag
válasz sztanozs #8056 üzenetére
Köszi a gyors választ, átolvasom ezeket és remélem sikerülni fog. 2 hete láttam először életemben C# kódot...
A lényeg az lenne, hogy van egy WinFormos alkalmazás (ez már adott), amit térképes megjelenítés funkcióval kell bövíteni. Egy térképen meg kell jeleníteni valós időben az autó pozícióját, alaptérképpel és egyéb vektoros rétegekkel együtt. Én csak JavaScriptben tudom megírni (vagyis ez kicsit túlzás, mert nem vagyok programozó, de valahogy összehozom...) az OpenLayers nevű függvénykönyvtár felhasználásával, amit korábban már használtam és elég jól dokumentált, sok példa is elérhető hozzá. Ezt a cefsharp-pal valósítom meg, hogy WinForm-os alkalmazáson belül futni tudjon. A koordinátákat kell átadnom a JavaScriptnek. Illetve a későbbiekben lehet, hogy még mást is, ha lesznek újabb igények.
-
Goose-T
veterán
válasz sztanozs #8056 üzenetére
Ha ez egy ASP.NET projekt lenne, akkor még működhetne is, de itt lovon fordítva ülés esete forog fenn. Egy WinForms alkalmazás futtat egy 3rd party browser controlt, annak kell átadni adatot. Vagy ezzel a módszerrel lehet megvalósítani, vagy üzemeltetni kell a programból egy lokális Web API-t, amit lekérdezgethet a JS.
[ Szerkesztve ]
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
eddie17
addikt
válasz sztanozs #7847 üzenetére
És ezt hogyan tudom leellenőrizni? Már mindent megpróbáltam, hogy létrehozok új "connection"-t, de minden adatforrás varázsló végén a fenti hibaüzenetet kapom.
Most már kezdek morcos lenni az egészre, mert napok óta nem tudok érdemben haladni.
Plusz az Access Database Engine-ből csak a 32bit-es 2010-es verzió megy fel, a 2016-os 32 bites nyavalyog, hogy 64 bites az Office, a 64bites meg nyavalyog hogy 32 bites az office.
Mondjuk hónapokig ment a 2010-essel is szóval nem ott lehet a baj csak érdekesség.Lacc: köszönöm a választ, én is erre kezdek gyanakodni...
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7779 üzenetére
Ez sem nyert. Az nyert félig-meddig, hogy szétválasztottam a dolgokat, és a letöltés a soros terv szerint megy Míg a kicsomagolás, vízjelezés parallel foreachben. Most megpróbálom valami taskban kicsomagolni, hogy minden egyes fáljt amit letöltött rögtön kezdjen kicsomagolni, ne csak akkor amikor már minden letöltődött.
De egyszerű volt ez java-ban, hogy egyszerűen csak bedobtam a threadpoolba...hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7758 üzenetére
nem lehet lekezelni, mert mindig ugyan az történik, és elég érdekes is lenne, ha a usernek percekig kéne várnia, hogy timeoutoljon. Nincs szükség gyorsabbra, működő kell, és valami magyarázat, hogy párhuzamosítás nélkül hogy működik, és párhuzamosítással miért nem.
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7755 üzenetére
Parallel.ForEach(alista, paraoptions, file =>
{
try
{
if (DEBUG) System.Console.WriteLine("file: " + file[0]);
string filee = downloadZip(file[0]);
UnzipFromFile(filee,destination,file[1]);
File.Delete(filee);
}
catch (Exception ex)
{
if (DEBUG) System.Console.WriteLine(file[0]+" "+file[1]+" Stack:"+ex.StackTrace);
Environment.Exit(0);
return;
}
});hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7747 üzenetére
Van bizony! Sőt az a kezeletlen exceptionöket stacktrace-el amúgy is kidobja az outputra alapon, nem kell mindent try catchelni azért is hogy kíírja, vagy nem kell pipálgatni hogy mivel kapcsolatos exceptionoket dobjon
#7748 Az tökjó, ha már megvan hogy kb hol a hiba... akkor
De ez már régi. Az új az, hogy egy Parallel.ForEach ciklus érdekesen viselkedik. Ha MaxDegreeOfParallelism = 1 akkor minden jó. Ha >1 akkor is megcsinál mindent, de soha nem hagyja el a blokkot, egyszerűen megáll, és így nincs továbblépés, se exception, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7699 üzenetére
ANSI-t ír. De ez nem jelent semmit. Minden szerkesztőnél, szépen látszik az összes string, ANSI, és UTF-8 kódolásra állítva is. Még a hulladék windowsos sima notepadban is.
Az első string előtt van egy 00 31 hex és mintha mindegyik adat között lenne egy 00, de nem közvetlen az első string karakter előtt vagy a string után.hitler, sztálin, micro usb
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7695 üzenetére
köszi, sharpziplibel már simán megette (lehet nem véletlen, hogy szinte minden C# programnál ott figyel a sharpziplib dll), minden byte stimmel dekódolás, kicsomagolás után. De a Java-s stringet még mindig nem sikerült olvasni. Ha nyomok C# binaryreaderben egy readString()-et, akkor az eredmény semmi, még hibaüzenet sem. Ugyan ez readcharnál. Csak byteot olvasva jön ki értékelhető.
Java-ban writeUTF()-el van írva a fájlban, és persze readUTF()-el olvasható is.Olvastam róla hogy más az endianossága a c#-és a java-nak, de endianváltó libet is töltöttem, azzal se lehet byteon kívül mást olvasni, hogy legyen valami :\
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7693 üzenetére
Na most van valami siker, de már úgy megkavarodtam, hogy azt sem tudom hol vagyok. Szóval az egyik fő probléma az lehetett, hogy a java kódból másolt byte tömböt byte-ként deklaráltam és kezeltem, pedig a java byte-ja a C# sbyte-jának felel meg.
Na a lényeg, hogy ha kiíratom az első dekódolt 32 byteot javaban, és C#-ban, akkor stimmel mindegyik.De ezután kéne jönnie egy kicsomagolásnak Zlib alapon, ami nem megy, mert "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: The magic number in GZip header is not correct. Make sure you are passing in a GZip stream."Java-ban InflaterInputStream-en megy keresztül ami az Inflater() kicsomagolót használja, C#-nál a GZipStream-en menne át ha menne, mert elvileg a zlib, gzip, pkzip kompatibilis egymással.
A javas inflater dokumentációban viszont van egy ilyen: "If the parameter 'nowrap' is true then the ZLIB header and checksum fields will not be used. This provides compatibility with the compression format used by both GZIP and PKZIP. "Gondolom ezért C#-ban pár byteot ki kéne hagyni... de hol és mennyit...
Viszont van már DeflateStream is a .net-ben, ami full Zlib kompatibilis. Ez már más hibát ír ki "An unhandled exception of type 'System.IO.InvalidDataException' occurred in System.dll
Additional information: Block length does not match with its complement." akár akkor is ha egy ReadByte()-ot nyomok[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7691 üzenetére
Megnéztem. Keysize-ok stimmelnek. De elkezdtem ellenőrizgetni a keyeket.
Amíg sima byte[]-ban van a key, addig stimmel a C#-os a Javassal, de miutánRijndael rijAlg = Rijndael.Create();
rijAlg.Key = Key;
majd egyforeach (var b in rijAlg.Key)
{
sb.Append(String.Format("{0:x2} ", b));
}
System.Console.WriteLine(sb.ToString());Itt már tökmás a végeredmény... Ez hogy lehet?
[ Szerkesztve ]
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7688 üzenetére
Valamennyire használható, de így sem dekódolja rendesen amit kéne.
Java-ban amiben működik a dekódolás ilyen a beállítása a dekódolónak:
AlgorithmParameterSpec paramSpec = new IvParameterSpec(iv);
try
{
PBEKey key = (PBEKey)
SecretKeyFactory.getInstance("PBKDF2WithHmacSHA1").generateSecret(new PBEKeySpec(new
String(kulcsbytearr).toCharArray(), salt, 7, 128));
SecretKey encKey = new SecretKeySpec(key.getEncoded(), "AES");
dcipher = Cipher.getInstance("AES/CBC/PKCS5Padding");
dcipher.init(Cipher.DECRYPT_MODE, encKey, paramSpec);C# nem tudom mi ennek a secretkeynek a megfelelője, szóval java-ból kihoztam a végső kulcsot az enckey-ből.
static Stream DecryptStream(Stream cipheredStream, byte[] Key, byte[] IV)
{
// Check arguments.
if (cipheredStream == null/* || cipherText.Length <= 0*/)
throw new ArgumentNullException("cipherText");
if (Key == null || Key.Length <= 0)
throw new ArgumentNullException("Key");
if (IV == null || IV.Length <= 0)
throw new ArgumentNullException("IV");
Rijndael rijAlg = Rijndael.Create();
rijAlg.Key = Key;
rijAlg.IV = IV;
rijAlg.Mode = CipherMode.CBC;
//rijAlg.Padding = PaddingMode.PKCS7;
rijAlg.KeySize = 128;
ICryptoTransform decryptor = rijAlg.CreateDecryptor(rijAlg.Key, rijAlg.IV);
return new CryptoStream(cipheredStream, decryptor, CryptoStreamMode.Read);
}De nem stimmel a dekódolt anyag. Ilyen PKCS5 nincs is a C#-ban, csak 7
-
sirszevenap
addikt
válasz sztanozs #7662 üzenetére
Természetesen csak ezzel dolgozom! Komplett hülyeségnek tartom állandóan törölni és újrahúzni a listát. Sajnos nem működik rendesen. Eleve probléma volt az elején, hogy ki sem nyílt (amint letekertem a listát majd vissza, akkor pedig már nyitva volt).Aztán ForceUpdateSize(); meghívásával ez megoldódott, viszont rohadt igénytelennek hat a az animáció iOS-en. Természetesen Androidon ez sem kellett. Van baj ezzel az iOS-el bőven. De köszönöm neked, hogy utánanéztél. Tudom egyébként mindenkinek ajánlani a Xamarin.Forms-ot, ilyen kisebb gyerekbetegségeitől eltekintve nagyon jó cucc. Szinte bármilyen utólagos munka nélkül képes ugyan úgy funkcionálni 4 platformon ez egyszem' kód! (Android,iOS,WP,UWP)
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
sirszevenap
addikt
válasz sztanozs #7660 üzenetére
Igazából pitiáner dolognak látszódó dologról lenne szó (amire nem találok megoldást már 1 hónapja). A problémám a listview-val van. Expander listview, tehát van egy úgymond fejléce és arra tappolva jelenik meg a hozzá tartozó content majd újra tappra bezárul. Androidon tökéletesen működik, iOS-en képtelen normálisan lerenderelni a ViewCell méretváltozását és vibrálva jelenik meg. Értsd: Tappolás után lenyílik a content helye (felveszi a megfelelő méretet a ViewCell), ekkor a content elvan csúszva és amikor az "animáció" befejeződött és a ViewCell felvette a méretét akkor teszi bele a tartalmat, tehát amikor teljesen kinyílt. Ez ad vibráló hatást, ami nagyon zavaró. Androidon tökéletes. Gyakorlatilag ott ilyen lenyíló animáció sincs, csak megjelenik a tartalom minden sallang nélkül.
Itt pedig a teljes videót megnézhetitek, mi a pontos baj. Az iOS-re figyeljetek, hogy nyitogatja és zárja. Egy ilyen megoldást pl Én nem adnék ki a kezeim közül, pláne ne a storeok-ba: Expandable ListView in Xamarin Forms
Bankkártyával? Hát persze!
-
-Bálint.
csendes újonc
válasz sztanozs #7621 üzenetére
Ez, hogy a "másik form referenciája kell" sokat segített. Utánanéztem, hogy ez pontosan mit is jelent, és sikerült. Köszönöm (Átírtam a konstruktorokat.)
Azt meg rosszul gondoltam, hogy származtatás esetén nem fognak öröklődni a kontrollerek, mert ez így normális hogy azok is öröklődnek.[ Szerkesztve ]
-
-Bálint.
csendes újonc
válasz sztanozs #7619 üzenetére
Az eredeti gyakorló feladatban azért származtattam, hogy egy tömböt (List<T> típusút) a Form2-ben is feltudjak tölteni, ne csak a Form1-ben. Biztos, hogy kell tudni a származtatást, mert az órán is vettük. Augusztus végi vizsgára készülök. Ezzel a projekttel szórakozok egyébként. Fut, de elfogadhatatlan a kinézete a Form2-nek.
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.IO;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Windows.Forms;
using System.Collections;namespace WindowsFormsApplication4
{
public partial class Form1 : Form
{
public List<Ceg> cegek = new List<Ceg>();public Form1()
{
InitializeComponent();
}private void dateTimePicker1_ValueChanged(object sender, EventArgs e)
{
textBox1.Text = dateTimePicker1.Value.DayOfWeek.ToString();
}private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{//try
//{
//StreamReader str = new StreamReader("C:\\Users\\Katalin\\Letöltések\\cégtár.txt");
StreamReader str = new StreamReader(@"..\..\..\cégtár.txt");while (!str.EndOfStream)
{
Ceg c = new Ceg();
string[] adatok = str.ReadLine().Split(';');
c.Nev = adatok[0];
c.Hely = adatok[1];
c.Dbtelep = int.Parse(adatok[2]);
c.Irszam = adatok[3];
c.Szam = adatok[4];
c.Bejegyzes = DateTime.Parse(adatok[5]);
cegek.Add(c);
gyujto.Items.Add(c.Nev);}
str.Close();
//}
//catch //(FileNotFoundException fnfe)
//{
// MessageBox.Show("Elkaptalak.");
//}
errorProvider1.SetError(button1, "Próba");
}private void textBox2_Leave(object sender, EventArgs e)
{
StreamWriter w = new StreamWriter(@"..\..\..\kiírtttt.txt", false);
//for (int i = 0; i < 5; ++i)
//{
// string a, b, p, d, f, g;
// a = cegek[0].ToString();
// b = cegek[1].ToString();
// p = cegek[2].ToString();
// d = cegek[3].ToString();
// f = cegek[4].ToString();
// g = cegek[5].ToString();// w.WriteLine(a + "; " + b + "; " + p + "; " + d + "; " + f + "; " + g);
//}foreach (Ceg koztes in cegek)
{
w.WriteLine(koztes.Nev + "; " + koztes.Hely + "; " + koztes.Dbtelep + "; " + koztes.Irszam + "; " + koztes.Szam + "; " + koztes.Bejegyzes);
}
w.Close();
}private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
{
MessageBox.Show(cegek[1].Nev.ToString());
}private void ujCegToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
{
Form2 ujceg = new Form2();
ujceg.Show();}
private void gyujto_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
{
tbHely.Text = cegek[gyujto.SelectedIndex].Hely;
tbDbTelep.Text = cegek[gyujto.SelectedIndex].Dbtelep.ToString();
tbBejegyzes.Text = cegek[gyujto.SelectedIndex].Bejegyzes.ToString();
}}
}using System;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;namespace WindowsFormsApplication4
{
public partial class Form2 : Form1
{
public Form2()
{
InitializeComponent();
tbNev.Focus();
}private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
Ceg d = new Ceg();
d.Nev = tbNev.Text;
d.Hely = tbHely.Text;
d.Dbtelep = int.Parse(tbDbTelep.Text);
d.Irszam = tbIrszam.Text;
d.Szam = tbSzam.Text;
d.Bejegyzes = DateTime.Parse(tbBejegyzes.Text);
cegek.Add(d);
DialogResult = DialogResult.OK;
}
}
} -
-Bálint.
csendes újonc
válasz sztanozs #7617 üzenetére
Semmit nem csináltam, csak odaírtam a végére, hogy Form1, és bedöglött, jött a hiba a Design nézetben Form2-höz.
using System;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;namespace WindowsFormsApplication6
{
public partial class Form2 : Form1
{
public Form2()
{
InitializeComponent();
}
}
}Egy másik programot csináltam, amikor előjött a hiba, abban azért volt több minden, de arra rájöttem, hogy a hibát ez eredményezi, amit ide bemásoltam. Az is lehet, hogy beállítás, vagy hardver probléma van. (Lenovo B41, Windows 10 64 bit, intel proci, Visual Studio 2012) Ha tanórai verziót nyitok meg, ahol már van több form is, ott nincs probléma, és a kódban nem látok különbséget.
using System;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;namespace WindowsFormsApplication6
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
}
}Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
alratar
addikt
válasz sztanozs #7455 üzenetére
Hibaüzenetet sajnos nem, ugyanis nem volt semmi, simán nem csinált semmit.
Itt töltöm fel a tömböt a második form textboxainak adataival.
private void btn_save_Click(object sender, EventArgs e)
{
FileOperations fo = new FileOperations();
trackData[0] = tbx_trackname.Text;
trackData[1] = tbx_distance.Text;
trackData[2] = tbx_laps.Text;
trackData[3] = tbx_lapdistance.Text;
trackData[4] = tbx_speed.Text;
trackData[5] = tbx_corners.Text;
fo.trackSaveToXml(trackData);
//mw.updateTrackList(trackData);
this.Close();
}És ez van a főformon, amivel a listviw-hoz próbálom tenni az új sort.
public void updateTrackList(string[] trackData)
{
ListViewItem lvi = new ListViewItem(trackData[0]);
lvi.SubItems.Add(trackData[1]);
lvi.SubItems.Add(trackData[2]);
lvi.SubItems.Add(trackData[3]);
lvi.SubItems.Add(trackData[4]);
lvi.SubItems.Add(trackData[5]);
lvi_tackList.Items.Add(lvi);
}10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
-
Flowtation
őstag
válasz sztanozs #7335 üzenetére
& tboy93!
Köszi a válaszokat!
Hozzátenném, hogy az egész el van b.va, én fokszos (felsőoktatási szakképzés) vagyok, távon, ennek ellenére ugyanazt tanuljuk mint a levelezős Bsc-sek, vagy akár a nappalisok. Ez sok tárgynál nem gáz, de adatbázisnál, programozási alapoknál, visual prognál k..vára az. 30 óra anyagát 3 órában adják. Tudom ez nem vigasz, én választottam, de ugyanazért a pénzért, ugyanazokért az elvárásokért semmit sem kapok. Ugyanannyi pontért vettek fel...Ez egy oltári átb...ás. Mindegy, most már ez van.Hogy ON is legyek, akkor megnyugodtam, feltelepült, holnap neki is látok, aztán majd jövök kérdezni. Nagyon alapok kellenek csak, általános controlok, lista, összeadás, kivonás, stb.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7302 üzenetére
Ja behozza, miután a full kód be lett írva. Csak én ahhoz szoktam hozzá, hogy elkezdek írni egy osztálynevet, vagy metódust, és fel is dobja ctrl space-re a lehetőségeket, még azokat a csomagokat(namespaceket) is amik nincsenek még behúzva, és ha kiválasztom valamelyiket belövi azt is. Hát de ezek szerint a microsoftnak ez még túl űrtechnika...
-
togvau
senior tag
válasz sztanozs #7300 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, bepötyögve a using-ot, ugyan úgy aláhúzta. Aztán fél órával később már nem.
De tényleg ennyire gagyi a vse, hogy nem képes belőni magától a using-ot? Mert valahogy egy eclipse-nél ez alap volt már 10 éve is...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest