- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Megoldódott.
-
eddie17
addikt
válasz
sztanozs #7847 üzenetére
És ezt hogyan tudom leellenőrizni? Már mindent megpróbáltam, hogy létrehozok új "connection"-t, de minden adatforrás varázsló végén a fenti hibaüzenetet kapom.
Most már kezdek morcos lenni az egészre, mert napok óta nem tudok érdemben haladni.
Plusz az Access Database Engine-ből csak a 32bit-es 2010-es verzió megy fel, a 2016-os 32 bites nyavalyog, hogy 64 bites az Office, a 64bites meg nyavalyog hogy 32 bites az office.
Mondjuk hónapokig ment a 2010-essel is szóval nem ott lehet a baj csak érdekesség.Lacc: köszönöm a választ, én is erre kezdek gyanakodni...
-
eddie17
addikt
válasz
lord.lakli #7844 üzenetére
Amiket találtam megoldást kipróbáltam de semmi. Amúgy több helyen azt írták, hogy nem létező fájlnál van ilyen, de az nálam nem opció mert léteznek.
Frissítési problémáról nem olvastam. -
eddie17
addikt
Sziasztok,
egy pár napja elkezdte a képen látható hibaüzenetet küldeni, ha adatbázis forrásként egy access adatbázist szeretnék csatolni.
Minden eredeti, az Office, a Windows, a VS
Hónapokig semmi baja nem volt, és most egy újonnan létrehozott accdb fájlal kezdte el, és most már a régebben működő programokban is folyamatosan megszakad a helyi kapcsolat az access adatbázisokkal.
Így nehéz készülni órákra és szakvizsga tervezetet tesztelni...
Az access_database_engine fel van telepítve. Azt is próbáltam újra telepíteni de nem adott megoldást. -
eddie17
addikt
Sziasztok!
Most tanulok szoftverfejlesztőnek és természetesen a fő csapásirány a C#.
Mivel előtte én nem foglalkoztam ezzel ezért nincs tapasztalatom benne, viszont szeretnék!
Nem tudom jó helyen írok, hogy bárki dolgozik olyan projekten amibe be lehet csatlakozni és tapasztalatot szerezni az szóljon!
Egy a lényeg nekem, hogy élesben is tudjak foglalkozni vele!
Privátban elértek ha adódna ilyen alkalom, amolyan "laborgyakorlat" címen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Subaru topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- MotoGP & WSBK
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged