- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.St.
tag
Köszönöm a segítséget a threading megoldotta gondom
-
.St.
tag
Több 100e rekordot kell feltöltenem SQL szerverre .dbf fájlból. Működik is a feltöltés, a progressbar szépen jelzi is, hogy hol tart. De ha kattintok valahol vagy lelépek az ablakról akkor a 'Program nem válaszol' üzenet jön és látszólag lefagy az egész. De a háttérben tölti fel szépen. Amikor végez, újra életre kel az ablak csak így nem látszik hol tart a folyamat. Van erre valami megoldás?
-
.St.
tag
Na jó, kezd az agyam megrepedni, win10-hez nem csatlakozik
-
.St.
tag
Megvan
Ha valakit érdekel itt a vb kód.
Imports MSTSCLib
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
rdp.Server = "szerver címe"
rdp.AdvancedSettings2.RDPPort = 3389
rdp.AdvancedSettings2.RedirectDrives = True
rdp.AdvancedSettings2.SmartSizing = True 'ez az okos méretezés
rdp.DesktopWidth = 1280
rdp.DesktopHeight =720
rdp.UserName = "login név"
Dim isSecured As IMsTscNonScriptable = DirectCast(rdp.GetOcx(), IMsTscNonScriptable)
isSecured.ClearTextPassword = "jelszó"
rdp.Connect()
End Class -
.St.
tag
válasz
sztanozs #9058 üzenetére
Köszi! Tegnap hosszas küszködés után rájöttem a megoldásra. Ott volt az csak nem látszott. Be kellett kapcsolni, hogy megjelenjen. Most már a kapcsolódás is működik.
Egy igény azért még lenne, amire szintén nem találok megoldást. Szeretnék egy betekintő nézetet is amin 4 gépet is látok egyszerre. Ehhez viszont az adott ablakokat kicsinyítenem kellene. A beépített távoliasztal kliens esetén van olyan (fejléc jobb gomb), hogy Inteligens méretezés. Amikor a távoliasztal felbontása nem változik ha összébb húzom az ablakot. Ilyet nem tudok csinálni valahogy? -
.St.
tag
Senkinek nincs ötlete??
-
.St.
tag
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok még a C# -ban és kellene egy kis segítség. Találtam egy videót, hogyan kell RDP -t csinálni C#-ban. A References -ben hozzáadtam a Microsoft Terminal Services Active Client 1.0 Type Library -t, ahogy a videóban is volt. Meg is jelent az MSTSCLib a listában. De a Toolbox-ban nem jelent meg az objektum így nem tudom a form -hoz hozzáadni. Mit csinálok rosszul? Hiányzik valamilyen komponens?
Help, please!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest