Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz Domonkos #7508 üzenetére
Na király félig már megvagyok, a splitet már azt hiszem használtam.
Nem tudom miben lenne értelmes megírni, igazából teljesen mindegy c#-ot tanultam így ezt használom a hétköznapokban is, bár a console application részben leginkább csak kókányolni tudok, egyelőre a fő működést akarom megírni utána egyszerűsíteni az egészet
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
C#-ban szeretném megoldani a következő problémámat:
A következő json response-ból szeretném szétszedni különböző stringekre hogy tovább dolgozhassak velük.
{"id": 0, "result": ["12.4 - ZEC", "24", "807;589;1", "402;404", "0;0;0", "off;off", "72;29;79;36", "eu1-zcash.flypool.org:3443", "0;0;0;0"], "error": null}
Ami igazán lényeges az a result : [] közötti rész. Viszont a "" között bővülhet illetve csökkenhetnek az értékek
tehát "402;404" ez lehet akár "402" vagy ""402;404;502" stb,stb talán összesen 9db értékig.
Megoldható hogy ezt valamilyen függvénnyel vagy eljárással szétszedni több részre? pl.
string hashrate0 = 402;
string hashrate1 = 404;
string hashrate2 = 502;Előre is köszönöm a segítségetek
-
haxiboy
veterán
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
Igazából saját magamtól szerettem volna írni, de meglesem ezt az abotot mert elég ígéretesnek látszik.
Olyat tud esetleg (mert a github oldalon nem találtam), hogy a megtalált értékeket ki is mentse valahova?Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék írni egy programot, amelynek igazából a fő funkciója az lenne hogy végigmegy egy weboldal minden linkjén, és megadott tagek közül az értékeket kiírja egy szöveges fileba, esetleg xml, vagy adatbázisba.Arra gondoltam hogy ne feltétlenül kelljen internetkapcsolat, illetve a sebességben is előre lépés lenne, ha a html fileok már előre le lennének mentve, és egy könyvtárban csak végig kéne menni az összes html fileon.
Első körben csak a tagek közüli beolvasás érdekelne, illetve hogy random nevű, de html kiterjesztésű fileok mindegyikén végig menjen a program a megadott könyvtáron belül.
Mit ajánlotok? Találtam egy html agility pack nevű cuccost, amit direkt hasonló feladatokra találtak ki, de a Nuget package manager nem akarja az igazságot, bár lehet én vagyok a béna.
Visual Studio 2015 Enterprise változatom van ha ez segít.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Prime Video
- Házimozi belépő szinten
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest