Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
Domonkos
üzenetére
Na király félig már megvagyok, a splitet már azt hiszem használtam.
Nem tudom miben lenne értelmes megírni, igazából teljesen mindegy c#-ot tanultam így ezt használom a hétköznapokban is, bár a console application részben leginkább csak kókányolni tudok, egyelőre a fő működést akarom megírni utána egyszerűsíteni az egészet

-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
C#-ban szeretném megoldani a következő problémámat:
A következő json response-ból szeretném szétszedni különböző stringekre hogy tovább dolgozhassak velük.
{"id": 0, "result": ["12.4 - ZEC", "24", "807;589;1", "402;404", "0;0;0", "off;off", "72;29;79;36", "eu1-zcash.flypool.org:3443", "0;0;0;0"], "error": null}Ami igazán lényeges az a result : [] közötti rész. Viszont a "" között bővülhet illetve csökkenhetnek az értékek
tehát "402;404" ez lehet akár "402" vagy ""402;404;502" stb,stb talán összesen 9db értékig.
Megoldható hogy ezt valamilyen függvénnyel vagy eljárással szétszedni több részre? pl.
string hashrate0 = 402;
string hashrate1 = 404;
string hashrate2 = 502;Előre is köszönöm a segítségetek

-
haxiboy
veterán
Sziasztok!
Szeretnék írni egy programot, amelynek igazából a fő funkciója az lenne hogy végigmegy egy weboldal minden linkjén, és megadott tagek közül az értékeket kiírja egy szöveges fileba, esetleg xml, vagy adatbázisba.Arra gondoltam hogy ne feltétlenül kelljen internetkapcsolat, illetve a sebességben is előre lépés lenne, ha a html fileok már előre le lennének mentve, és egy könyvtárban csak végig kéne menni az összes html fileon.
Első körben csak a tagek közüli beolvasás érdekelne, illetve hogy random nevű, de html kiterjesztésű fileok mindegyikén végig menjen a program a megadott könyvtáron belül.
Mit ajánlotok? Találtam egy html agility pack nevű cuccost, amit direkt hasonló feladatokra találtak ki, de a Nuget package manager nem akarja az igazságot, bár lehet én vagyok a béna.
Visual Studio 2015 Enterprise változatom van ha ez segít.
Előre is köszönöm a segítségetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi megoldottam