Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
sztanozs
üzenetére
A már sokat emlegetett céges team toolomat egészítem ki egy auto dark switcherrel.
Van egy cron lib, aminek a joblistje szabványos crontab stringet és a futtatandó metódust kéri.
Aztán start() és innentől már nem az én dolgom a jobok futtatása, megoldja ez a lib a háttérben külön threadekként.
A dark mode on és a dark mode off kerül bele két fix taskként, és ehhez generálom a cron stringet.
Erre két opció megy: kézzel megadja a delikvens (dark on xx:xx-kor, dark off yy:yy-kor) vagy automatikusan lekért földrajzi hely szerinti napkelte/napnyugtakor.
Ha ez elég lenne, egyszerű lenne a két cron string: "xx xx * * *" illetve yy yy * * *". De nem elég, a napokat is bele akarom mazsolázni: az utolsó csillag a days of week, ami lehet * (minden nap, ha vagy egyik nap sincs kiválasztva, vagy mind a hét be van kattintva), vagy pedig a napok sorszáma/rövidítése vesszővel felsorolva (1,2,5 vagy Mon, Tue,Fri).Dióhéjban ennyi.
* Igen-igen, tudom, hogy van egy csomó kész megvalósítás (még egyiket se próbáltam), de céges gépre nem tehető fel külső forrásból semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest