Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke
üzenetére
Nekem jó tapasztalataim vannak azokkal a cégekkel ahol az IT nem belső ellenségként tekint a felhasználókra és csoportokra akiknek a jogkörét a szükséges abszolút minimumra kell csökkenteni.
Nekem pedig rossz tapasztalatom van olyan helyzetekkel, ahol 1-1 kiváló képességű rejtett fejlesztő hegeszt össze olyan cuccokat, amelyek ideális esetben akár 100-1000%-al növelik a termelékenységet (manuális feladatok automatizálása), de kritikus esetekben (pl windows update, vagy forrásrendszerek módosulása után) az adott osztály napokig nem tud dolgozni, mert az egy darab kolléga épp szabin van.
Tök jók az ilyen helyzetek, csak amikor egy saját célra készített eszköz már üzleti folyamatokat támogat, akkor ennek supportját is rendesen meg kell oldani. Ilyenkor pedig előjönnek a sztenderd kérdések/problémák:
- felhasználókezelés (minek?)
- változásmenedzsment, verziókezelés? (mi az?)
- adatforrásokat elérése (az én jelszavam van belekódolva)
- hogy illeszkedik ez a sztenderd architektúrába (van ilyenünk?)
- ezt nem fejleszthetted volna free VS.NET-ben (most ez miért gond, szabadon letölthető volt)Nem csoda, hogy az IT nem szereti látni (átvenni) ezeket a zsivány fejlesztéseket...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest