Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
sziasztok.
sulis projektet csinálok. a lényege az lenne, hogy gépemen lévő mysql adatbázist ér el messziről egy alkalmazás. ez localhost szinten működik is (tehát a gépmen futó mysql-t meg tudja jeleníteni a gépemen futó alkalmazásom), de más számítógépéről nem megy.a távoli eléréshez a server = "localhost"; sort ugye átírtam a public ip címemre. illetve routerembe a mysql portját átirányítottam a számítógépemre. a gondom az, hogyha máshol elindítják a programot el sem indul, hanem alkalmazás leállt hibaüzenet és kilép. esetleg mysql-ben kéne konfigolni remote elérést? úgy tudtam hogy az alapból is működik (pláne roottal).
köszi
-
Jester01
veterán
válasz
h1ght3chzor #6297 üzenetére
De, azt is lehet. ShellExecute + RunAsUser
-
Jester01
veterán
válasz
h1ght3chzor #6295 üzenetére
Bekéred őket aztán beállítod a ProcessStartInfo megfelelő mezőibe?
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megvalósítani, hogy úgy indítson el a programom egy alkalmazást, mint ahogy shift+jobb egérgomb futtatás másik felhasználóként el tudom indítani az alkalmazást. (Tehát a felhasználónév/jelszó párost be kelljen írni).
Köszönöm.
Üdv -
hNp88
aktív tag
üdv,
akad-e olyan vállalkozó szellemű programozómester, aki hajlandó volna nekem egy USB-s RGB LED szalag meghajtó vezérlőprogramját módosítani?
a program tudja a CPU terheltség függvényében állítani a szalag színét, viszont ezt jelenleg zöldes árnyalatokban teszi, én viszont kék(es) színekben szeretném tündökölni látni.
ahogy nézem, az összes forráskódok megvannak hozzá.
ha valaki megcsinálná, előre is nagyon köszönöm
-
Amartus
senior tag
válasz
martonx #6286 üzenetére
Érdekes, amit írsz, mert az Oracle-től a legutolsó ODAC-ot szedtem le, ami decemberi. Visual-ból pedig at általam most észrevett VS2013 sp4 community-t, amit szintén csak most fedeztem fel. Most néztem, és a példa project-et lehet 6-sal is csinálni, csak nuget-tel le kell frissíteni a project-et.
Csak ez a módszer van, vagy esetleg valami külön telepítő, hogy ne kelljen minden esetben letölteni a project-hez? -
Amartus
senior tag
Leszedtem és újra raktam az ODAC-ot. Most is felment csont nélkül, de most működik.
Most nagy az öröm. El nem tudom képzelni, mi volt a probléma...Hunfatal: régen volt 5-ös? Nem használod, vagy nem az ötöst? Melyiket?
-
Amartus
senior tag
EF problémám lenne. Oracle ODAC-val próbálkozom és kezdő is vagyok EF téren. A tutoriál oldalon lévő példát csináltam meg, de számomra érthetetlen hibába futottam bele, holott minden a példa alapján csináltam.
A példa linkje:[link]
5-ös EF-t használtam és a Program.cs-ben, amikor futtatom, a következő hibát dobja a program:"An unhandled exception of type 'System.ArgumentException' occurred in System.Data.Entity.dll
Additional information: A megadott tárolási szolgáltató nem található a konfigurációban, vagy érvénytelen."Erre a sorra:
var OraLINQ1 = from e in ctx.EMPLOYEES
where e.EMPLOYEE_ID < max_id
select e;Itt pedig a teljes forrás:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Threading.Tasks;
using System.Data;
using System.Data.EntityClient;
using System.Data.Objects;
namespace EntityFramework
{
class Program
{
static void Main(string[] args)
{
using (HREntities ctx = new HREntities())
{
int max_id = 102;
// LINQ to Entities query -- Retrieve employees with ID number less than max_id
var OraLINQ1 = from e in ctx.EMPLOYEES
where e.EMPLOYEE_ID < max_id
select e;
Console.WriteLine("LINQ to Entities Result");
foreach (var result in OraLINQ1)
{
Console.WriteLine("ID: " + result.EMPLOYEE_ID +
" Name: " + result.FIRST_NAME +
" Salary: " + result.SALARY);
}
Console.WriteLine();
Console.ReadLine();
}
}
}
}Minden a példa lapján csináltam, Oracle 11r2 Express és VS2013 Community alatt. Mégis dobja ezt a hibát.
Néztem Linq példákat is, de azok is ilyen kóddal adnak vissza sorokat táblából.Meg tudná mondani valaki, hogy mit cseszek el?
-
G.A.
aktív tag
válasz
sztanozs #6279 üzenetére
Üdv!
Igen a using MCP2210 az a DLL file használatához kell.
Még új vagyok a C#-ban, kérlek javíts ki ha rosszul tudom.
A class MCP2210_Function amolyan header file-ként tekintem, amibe funkciókat helyeztem.
print_MCP2210_error
print_MCP2210_settings
MCP2210_Settings
... stb.Amikor a static void Main()-ben használom az egyiket, pl.: MCP2210_Functions.print_mcp2210_setting()-et
akkor a benne lévő kód lefut, majd amint a tartalma végére ér, az összes benne lévő változót "eldob", vagy itt tévedek?Amit most tapasztaltam.
Véletlenül nem kapcsoltam be az áramkört, így futtattam a kódot, így már az első print-nél hibázott.
Ekkor az jutott eszembe, mi van, ha valahogy a többinél megszakad a kapcsolat és ezért kapok fura értékeket?Így arra gondoltam, mi lenne ha beilleszteném a print-be még ezt a sor:
bool isConnected = UsbSpi.Settings.GetConnectionStatus();és igen, ez segített... ,de miért?
-
Lehet, hogy az a baja, hogy újra és újra létrehozod az osztályodat...
a Main-ben egyszer a print_mcp2210_settings-ben pedig minden alkalommal, amikor lefut...
Van ott egy using MCP2210 is az elején (gondolom az IC dll driverének a wrappere), szóval egy csomó probléma lehet. Lehet wrapper probléma, lehet, hogy az a gondja, hogy több osztályból akarot meghivatkozni a cuccod... -
G.A.
aktív tag
Üdv!
Egy USB-SPI átalakítóhoz (Microchip - IC: MCP2210) írnék a parancssorban lefutó alkalmazást.
Jól haladtak eddig a dolgok, de valami nem állt össze, így a kódot lényegében elölről kezdtem, majd apránként adtam hozzá a kívánt funkciókat.Már az elején találtam valamit amit nem vagyok képes felfogni, hogy mi lehet a baj?
A kód egyszerű. Csak ki kéne belőle olvasni a beállításait, majd azokat átírja és ismét kiolvassa, majd harmadszor is.
A gond, hogy elsőre jól olvassa ki, majd a második és harmadik olvasás is értelmetlen eredményeket ad.
A szépség az egészben, hogy a kiolvasást egy funkcióba (MCP2210_Functions.print_mcp2210_settings())
helyeztem el, szóval ugyanaz a kód elsőre megy, aztán meg nem...Ez egy kód hiba lenne?
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Teszt automatizálással foglalkozik valaki? Konkrétan a Test Automation FX program érdekelne kicsit behatóbban. Sajnos nem sokat találtam róla neten, ezért itt érdeklődök. A kérdésem az lenne, hogy egy WPF-es alkalmazásban levő DataGrid sorait szeretném felhasználni a GUI tesztben, de nem tudom az elérési módját.
Ha lenne valakinek bővebb információja(példák, leírás, használat) a programról az is érdekelne.Köszönöm
Üdv -
Lacces
őstag
Hello.
A 70-486-os Asp.Net MVC vizsgához mennyi felkészülési idő kell? És tényleg fontos az, hogy legyen 2-5 éves tapasztalat?
(Html, Css, Javascript, Bootstrap az kisujjban van. Én aktívan fél éve dolgozom benne, de előtte php-ból az MVC és Network elméleteket már megszereztem. Azure-en voltam egy ilyen alap tanfolyamon, hogy mit csinál, hogyan nézz ki, de nem kódoltam benne.) -
MATEO6600
őstag
LINQ-val hogyan tudnám megkeresni egy elem helyét?
Tegyük fel, hogy van egy stringünk: string text = "asdfg"
Az 'f' karaktert megkeresem ezzel:
char f = text.Where(x => x == 'f').First()
Ezután hogyan tovább ha az 'f' karakter indexét akarom megtalálni? (ha egyáltalán így kell) -
Keem1
veterán
válasz
#32839680 #6267 üzenetére
Én így használom a gyári DLL-lel. Ha érdekel, van egy kész sample-m, ebből származik az alábbi:
string DbFilePath = "e:\\Home\\teszt.s3db";
SQLiteDatabase db = new SQLiteDatabase(DbFilePath);
DataTable recipe;
string QueryStr = "SELECT username, fullname, email FROM im__users";
recipe = db.GetDataTable(QueryStr);
dataGridView1.DataSource = recipe;Bocs, ha már olvastad a hsz-t, kérlek, frissíts, mert egy csomó mindent kihagytam belőle
-
MATEO6600
őstag
válasz
fordfairlane #6260 üzenetére
Ez más problémára ad választ.
Úgy oldottam meg, hogy csináltam egy globális változót, amit a hívó környezet törlés esetén igazra állít, másolás esetén hamisra... és akkor ez alapján vagy a törlés vagy a másolás hajtódik végre. -
martonx
veterán
válasz
haromegesz14 #6263 üzenetére
Viszont a VS2013 Community Edition ingyenes, és a VS2013 Pro komplett funkcionalitásával rendelkezik, szóval semmi se gátolhat meg abban, hogy ne azt használd.
-
martonx
veterán
válasz
haromegesz14 #6261 üzenetére
simán nem kompatibilisek
-
haromegesz14
senior tag
Visualt Studio '13-ban készített projekteket nem kompatibilisek '12-vel? Nem tudom betölteni a projekteimet a régebbi környezetbe.
-
MATEO6600
őstag
Egy ötletet kérnék!
Adott egy program, aminek a dolga, egy bonyolult másolás.
A másolást 6 metóduson keresztül hajtja végre, mire elér a File.Copy() művelethez.
Szeretnék belerakni egy új funkciót, a törlést.
Ehhez a 6-ik metódusnál a Copyt Delete-re kell cserélni.Kérdésem, hogy ezt hogy lenne érdemes megvalósítani?
Egy új bool változóval (pl isDeleteSelected), ami mind a 6 metóduson keresztül átadódik, majd a végén emiatt töröl, vagy van ennél jobb megoldás? -
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
A Visual Studio status bárját akarom módosítani, hogy mikor futa program, ne Ready legyen kiírva, hanem pl "Processing".
Erre van egy interface, az IVsStatusBar, aminek a segítségével tudnám módosítani.
A példányosítása így történne:
IVsStatusbar StatusBar = (IVsStatusbar)GetService(typeof(SVsStatusbar));
Viszont az a GetService() metódus sehonnét sem kerül elő, gondolom nem nekem kéne megírnom...
Mindenhol úgy hivatkoznak rá, mintha az már implementálva lenne.Ötlet?
-
martonx
veterán
Mondjuk biztos nem a leghatékonyabb, de én fognám és mindkét számból mondjuk listát csinálnék, majd LINQ-val distinctelném a két listát, és képezném az uniójukat. Ha az unio két elemű, akkor mehet az összeadás. Bár jobban belegondolva a megoldásom azokra a speciális esetekre nem lenne jó, amikor mindkét szám ugyanaz, és mindkét szám kizárólag ugyanabból az egy számjegyből áll pl. 111 vs 111
De ezt a speciális esetet akár egy szimpla if is el tudja dönteniAz biztos, hogy futásidőben ez lesz a legrosszabb megoldás, de összesen 6 darab számjegyről beszélünk, és egy egy soros megoldásról.
-
válasz
sztanozs #6249 üzenetére
Valoban, tok igazad van. Akkor lehet azt csinalni, hogy bedobalod egy char -> int tablaba az elso szam szamjegyeit, ahol is a tabla az egyes karakterek darabszamat jelenti. Pl. 111-bol 1->3 lesz, 134-bol 1->1,3->1,4->1. Ezek utan elkezded nezni a masodik szam szamjegyeit, es ha benne van a tablaban, akkor eggyel csokkented a szamot. Ha a tablaban levo ertekek osszege a vegen 1, akkor jo vagy.
111-113 eseten ugye kezdesz egy 1->3 tablaval, es lesz egy 1->1 a vegen, tehat osszeadhatod. 110-151 eseten lesz egy 1->2,0->1 tablad, a vegen pedig 1->0, 0->1, tehat megint osszeadhatod. 221-322 eseten 2->2, 1->1-el kezdesz, 2->0, 1->1 a vege, szinten jo. 111-123 eseten 1->3-al kezdesz, es 1->2 a vege, tehat nem stimmel, nem adhatod ossze.
-
^Boss
őstag
bocsi, lejárt a mod idő.
most olvastam, hogy ez a 111 - 113 párosra nem fog jó megoldást adni. mit kellene változtatni ahhoz, hogy ez és a társai is jók legyenek? hisz pontosan 2 számjegy egyezik meg, ha úgy nézem.
igazából azért érdekel, mert visszahívtak, mivel a többi feladat jó lett, és ha megkérdeznek, nem emiatt szeretnék bambám nézni -
Nem egeszen. Az otlet az, hogy minden karaktert beraksz egy hashsetbe, amiben ugye egy elembol csak egy lehet, es utana megszamolod, hany elem van benne. Ha 4, akkor osszeadod, ha nem negy, akkor nem adod ossze oket.
C#-ban (generikusok nem is kellenek...)
sztanozs: az en megoldasom arra vonatkozik, ha 2 szamot 2 szammal tudsz osszeparositani, es kesz. Tehat az 112 - 134 az nem jo megoldas, az 111 - 113 se jo megoldas. Legalabbis nalam. Nem biztos, hogy ok erre gondoltak.
-
^Boss
őstag
bár nem ismerem a nyelvet, nagyjából felfogtam. Én eddig pszeudokódban gondolkodtam, ezért az ilyen Count és társai ki is estek (ami ugye C#-ban szintén van).
gyakorlatilag ha jól értem, akkor adjuk össze őket, ha stringként összesítve a két számot, összesen 4db olyan szám van, aminek van párja? -
Adok egy segitseget Clojure-ben, ha nem jossz ra a megoldasra, adok meg tippet.
(A megoldas az az egysoros fuggveny, amit fent latsz, lent pedig negy 'teszteset'. Ha nem ket szam egyezik, akkor nil-lel ter vissza, ha igen, az osszeggel. Teljesen f*** interjukerdes egyebkent, semmi ertelme nincs.
-
^Boss
őstag
-
^Boss
őstag
Sziasztok!
nem épp c# specifikus, de egy algoritmusos kérdésem lenne.
voltam egy tesztet írni, ahol egy feladatot kivéve minden ment ,az viszont azóta sem akar összejönni, csak nagyon bonyolultan, ami szerintem a hely, és az idő alapján nem a legjobb megoldás, és nem is ezt várták volna.
a feladat: adott egy algoritmus, ami 2db, háromjegyű számot kap meg. a feladat, hogy csak akkor adjuk össze őket, ha pontosan két számjegyük azonos.köszi előre is
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy VS 2013-ban ha csinálok egy class diagrammot, és abból akarok kódot generálni, akkor hol lehet meg mondani azt, hogy milyen projektbe generálja bele ?Nem találok sehol ilyen opciót
-
válasz
leonaprofi #6235 üzenetére
Ket tizedesig ingyenes, afolott fizetos.
-
leonaprofi
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy péládul egy ilyen értéket 32,45 ,hogy tudok kerekíteni, tehát, hogy 32 legyen? Általános megoldás kellene, bármilyen két tizedes számra.
Köszönöm előre is a segítségetek.
-
leximester
tag
Sziasztok.
A következő a gondom:
A szókereső játékomat szeretném megírni modern felületre is(windows app). Telefonon toggle button-t használok hover módban. Viszont gépen tesztelve akkor is click eseményt regisztrál hacsak áthúzom a gomb felett az egeret. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
hati
addikt
Lenne egy EF kérdésem. Van egy kész osztályom, melyhez utólag adnék másik adatbázis típus támogatást is. MySQL kész, de jó lenne MS SQL támogatás is. A kettő vegyítését nem értem. Database First modelt használtam, létrejött az edmx objektum és tudtam használni valahogyan így:
using (var context = new SchoolDBEntities(sqlstring))
{
var L2EQuery = from st in context.Students
where st.StudentName == "Bill"
select st;
var student = L2EQuery.FirstOrDefault<Student>();
}Majd létrehoztam a 2. adatbázis, teljesen azonos szerkezettel.
Létrejött egy másik edmx objektum amit a példánál maradva így tudnék használni:using (var context = new SchoolDBEntities1(sqlstring))
{
var L2EQuery = from st in context.Students
where st.StudentName == "Bill"
select st;
var student = L2EQuery.FirstOrDefault<Student>();
}A két kód az első sorát kivéve azonos, hiszen belül a két osztály azonos. Természetesen a sqlstring az különböző, az alkalmazott adatbázistól függően (MS SQL és MySQL). Nyilván nem akarom a kész kódot gyakorlatilag megduplázni, de ha nem, akkor hogyan?
-
ubid
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem :MSSQL adatbázis, egy táblájában az egyik mező XML típusú.
A kérdés, hogy ebben hogy tudok keresni EF + linq segítségével?
Nem szeretném pl beolvasni az összes xml adatot, hogy tudjak keresni benne.PL:
xml adat a táblában :
1 row : <SampleXml>xamlvalue</SampleXml>
2 row: <SampleXml>xamlvalue</SampleXml>
3 row: <MasXml>xamlvalue</MasXml>Mondjuk így van az adat a táblában, és szeretném lekérdezni azokat a sorokat, ahol a node a samplexml.
Vagy bármi hasonló lekérdezés.
Hogyan tudnám ezt megvalósítani ?
(nem feltétlenül szeretnék tárolt eljárást alkalmazni... ) -
Peter Kiss
őstag
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Van olyan függvény, amivel meg lehet állapítani, hogy mikor történik klikkelés az egérrel? Nem form-on belül értem, hanem mondjuk fut a számláló program a háttérben, de form-on kívül, bármilyen alkalmazásnál számolja. Kerestem, de ilyet sehol nem találok, mindenhol ablakon belüli példák vannak. Köszi!
-
Dinter
addikt
Üdv!
Azt hogy tudnám elérni, hogy az olv-t a sor[i]-nél is tudjam használni, ne írja, hogy nem létezik olyan?
static void Main(string[] args)
{
string[] elso=new string[2];
using (StreamReader[U] olv[/U]=new StreamReader("be1.txt"))
{
elso = olv.ReadLine().Split(' ');
}
int N = int.Parse(elso[0]);
string[] sor = new string[N+1];
for (int i = 0; i <= N; i++)
[U] sor[i] = olv.ReadLine();[/U]
for (int i = 0; i < N; i++)
Console.WriteLine(sor[i]);
Console.ReadKey();Tömb feltöltésre van olyan mód, amihez nem kell megadni elemszámot és dinamikus, vagy ha a bemenetből ki bírom olvastatni akkor inkább olvassam ki?
-
hati
addikt
válasz
Goose-T #6214 üzenetére
Valóban a kód csak egy része ismert számomra, de így van az, ha 10 éven át ír 50 fejlesztő egy alkalmazást és valaki belecsöppen 51.-ként.
Hogy témába is vágjon a hozzászólásom.
AZ EF/LINQ ismeretlen téma neekem, így hamar elakadtam.
Az (mysql) adatbázisban van ilyen rekord: \\nas\usb
Nem talája meg:
string str = "\\\\nas\\usb";
var load = (from u in testcontext.tblpaths
where u.strPath.Contains(str)
select u).FirstOrDefault<tblpath>();Megtalálja:
string str = "\\\\nas\\usb";
var load = (from u in testcontext.tblpaths
where u.strPath == str
select u).FirstOrDefault<tblpath>();Miért?
-
Goose-T
veterán
válasz
Csejó16 #6216 üzenetére
Használd a TabControl Add() és Remove() metódusait. Leírást itt találsz.
-
Csejó16
újonc
Sziasztok!
Problémám a következő:
Van egy textBoxom, amiben egy változót tárolok (értéke 1...4)
Van egy tabControl-om, amiben négy tabPage van.
Azt kellene megoldanom, hogy a tabControl-on csak annyi tabPage legyen látható (vagy elérhető), amennyi a textBox-ban tárolt változó értéke.
Sajnos a tabPage-nek nincs visible tulajdonsága.
Mi lehet itt a megoldás?
Minden megoldást előre is köszönök -
amargo
addikt
És mi történik, ha hiba keletkezik mitől veszed ezt észre, mert számtalan lehetőség van, amivel kiderítheted az egyik a debuggolás csak. Nézheted az output-ot is esetleg, vagy bekapcsolod a debuggernél az exception-ből, ami szükséges lehet, hogy többet lássál. De olyan verziójú VS esetén az intellitrace, de performancia vizsgálatnál mindenfélét tudsz keresni. Továbbá az, hogy nem kívánt esemény is elég fura jelző valamire..
-
hati
addikt
Egy nagyon amatőr kérdésem van. Hogyan kereshetek meg egy kódrészletet, ha hiba után nyomozok, de nem tudom, hogy merre induljak el. Kicsit magyarázom. Van egy hibás, nem kívánt esemény (GUI-n látható), amit ki kellene javítanom, de nem tudom, hogy a kód mely része okozza.
-
^Boss
őstag
nem kell nagy dologra gondolni. egyrészt tervezési meg ilyen dolgok alapvetően nem merülnek fel, ez egy szakdoga, konzulens utasításai alapján ment a dolog. csak most az ünnepekkor nem igazán érhető el, és elég sürgős lenne eljuttatni beadási állapotba a projectet.
localhost-os dolog
tomcat fut meg egy specifikus ecm kezelős manager. és akkor atompub-on keresztül meg lehet szólítani a kiszolgáló szervizt. itt jön a képbe a localhost, hiszen mivel praktikusan ugyanazon a gépen fut a tomcat+ecm manager progi ami indítja a megfelelő service-eket (felteszem), ezért localhost:xxxx/atompub/cmis/blablabla módon férek hozzá, ott tudok küldeni login adatot, és egyben így férek hozzá a szolgáltatásokhoz is (pl csináljon egy mappát, listázza ki a tárhely tartalmát, checkout, checkin, import, stb.)
ezt kellene ugye azure-on keresztül elérni.
két lehetőség kínálkozik
1. válaszol a konzulens, és az lesz a válasz, hogy tudnak adni egy publikusan elérhető ecm elérhetőséget, és akkor csak átírom appconfigban a connection adatainál ezt a localhostot egy ip-re
2. de ha ez nem lenne ilyen álomszerű, arra is szeretnék felkészülni:
-leírás mellékelve az ecm rendszer telepítéséhez
-azure-ra feltéve a "webapp"-om
-működjenek együtt, azaz azure + localhoston elérhető ecm rendszer lássa egymást - ez jelenleg nem megy, az előzőekben felvázolt miatt, gondolom a localhost-ot az azure hostjának értelmezi a böngésző.remélem mindent le tudtam írni, igazából a virtuális gépes dolog is játszhatna még, de ott is jelenleg csak a gány visual studio-ból való indítással megy a dolog.
nem tudom, hogy milyen windows kell egy rendes IIS-hez, de valószínűleg nem tudnám most hirtelen előrántani az egyik server editiont eredetiben, máshogy meg talán nem kéne beadninem mellesleg egy cd-re fel sem fér ez a sok hülyeség, de talán még egy dvd-re sem.
-
^Boss
őstag
válasz
Peter Kiss #6203 üzenetére
Szia!
ennél kicsit bonyolultabb a dolog:
[link]
egy ilyen repohoz kellene csatlakozni, de ezt a localhoston lehet elérni, ott hostolom. (persze jó kérdés, hogy hogy adom be ezt egy cd-n, nem igazán tudom, mit várnak el)
amíg ugyebár a gépen belül futott a "web app", addig a localhost elérési út simán működött. de most a localhost gondolom az azure tárhelyen értendő. böngészőnek meg lehet valahogy mondani, hogy ahol fut, annak a localhostját nézze? vagy nem tudom, milyen más lehetőség lenne még. -
^Boss
őstag
a kérdés az, hogy hogy éri el az eddigi "localhost/....." helyett az én ecm rendszeremet így a dolog?
-
^Boss
őstag
válasz
Peter Kiss #6200 üzenetére
ma kipróbálom, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Facebook és Messenger
- Motoros topic
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Léghűtés topik
- Villanyszerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest