- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
var s1 = "1234";
var s2 = "5678";
var carry = false;
var result = String.Empty;
for(int i = s1.Length-1;i >= 0; i--)
{
var augend = Convert.ToInt32(s1.Substring(i,1));
var addend = Convert.ToInt32(s2.Substring(i,1));
var sum = augend + addend;
sum += (carry ? 1 : 0);
carry = false;
if(sum > 9)
{
carry = true;
sum -= 10;
}
result = sum.ToString() + result;
}
if(carry)
{
result = "1" + result;
}
Console.WriteLine(result);Ez itt mit jelent? sum += (carry ? 1 : 0);
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Most hátha kapok választ!
A SetWindowText -et szeretném használni, de sehogy sem működik. Adott egy egyszerű Dok2 - Word aminek a címsorát akarom átírni a SetWindowText függvény segítségével.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm.
-
cubix
tag
-
rgeorge
addikt
válasz
lord.lakli #6793 üzenetére
Nem, db-ben lévő adatokat kell XML-be exportálni (NAV adatszolgáltatás). Időközben megoldottam úgy, hogy az először az üres gyűjteménnyel rendelkező objektumot szerializálom memóriába, majd egy XmlReader-rel átpakolom immár fájlba egy XmlWriter-rel, de csak a záróelemig. A nyitott XmlWriterrel aztán egyenként lehet a szerializált gyűjtemény-elemeket hozzáfűzni a fájlhoz, majd a végen lezárni az egészet.
-
rgeorge
addikt
XML szerializáción örlődöm, lehet, hogy triviális, de nincs ebben tapasztalatom. Az osztályon belül van egy gyűjtemény (array), és arra keresek megoldást, hogy ne csak egy memóriában létező teljes objektumot lehessen szerializálni, hanem inkrementálisan hozzáadva az elemeket álljon össze végül a szerializált xml.
Az elemek egyébként adatbázisból származnak, és akár sokan, nagyon sokan lehetnek, ezért nem szeretném memórában összerakni a teljes objektumot. A szerializációt magát nem szeretném elhagyni, mert elég bonyolult az osztály és nem is én definiáltam. -
totesz09
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék a wpf-ben kicsit elmélyülni, viszont előtte nem sokat használtam winformot, se egyéb c#-ban használatos grafikus felületet, itt az egyetemen találkoztam vele először és nem nagyon sikerült megértenem.
Van esetleg egy olyan, lehetőleg magyar nyelvű könyv, vagy hosszabb leírás, amiben érintik az alábbi témákat?:- Adatkötés
- Converterek
- Rajzolási módszerek(Shape,Drawing,Visual).Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Dinter
addikt
Egy verseny nevezéseit feldolgozó szoftvert kellett csinálni. 4 kategóriában nevezhettek, 3 fős csapatot alkottak, meg kellett adni a megyét, az iskolát. Létrehoztam egy Nevezesek osztályt és hozzá a property-ket. A nevezes() példányokat egy listában tároltam. A feladat az volt, hogy minden megyében megkeresni az 1-es kategóriákban azokat az iskolákat, ahonnan a legtöbben neveztek, ha pedig ugyanannyian, akkor lehessen közülük választani.
Ez most pszeudokódban leírva hogy nézne ki? Én csak egy külön listába tudtam kiszedni a megyéket, aztán az iskolákat, majd úgy gondoltam, hogy létrehozok egy int[] tömböt, ahol számolom, hogy melyik iskolából hány nevezés van ( az iskolák indexe és az tömb indexe ugyanaz) és ha a külön listába kigyűjtött iskola neve megegyezik a nevezésekben eltárolt iskola nevével, akkor a tömb ahhoz az eleméhez hozzáadok egyet, ami az iskola indexe, aztán már csak egy max keresés.
Amúgy mi a suliban Visual Studiot használunk(C#), az összes többiben meg kb. Code:: Blocks-ot használnak, melyik a jobb?
-
netpeti98
addikt
Közben ismét adódott egy kis probléma A WPF képekkel (asztali WPF alkalmazás)
img.Source = new BitmapImage(new Uri("D://2.png"));
Ezzel a kóddal sikerül betölteni a képeket. De sehogy nem tudom elérni, hogy a program könyvtárából töltse be a képeket. Már végigpróbáltam mindent (Resources, stb) de sehogy nem sikerül rávennem a betöltésre.
-
sztanozs
veterán
Az egy formon belüli tevékenységeket én nem tenném amúgy külön osztályba - főleg ha form manipulációt is tartalmaz a függvény.
Amit te csinálsz az az, hogy létrehozol még egy Form1-et és azon módosítasz.
Azt kellene csinálnod, hogy átadon a Regisztralas függvényben a már létező Form1 objektum hivatkozását, és azon dolgoznál.regisztracio.cs:
using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Linq;
using System.Text;
namespace DANET
{
class Regisztracio
{
public static void Regisztralas(frm Form1)
{
frm.regpanel.Visible = true;
}
}
} -
Dinter
addikt
Tegyük fel van egy Windows Forms Application-öm, benne 3 funkció. A főmenüben (Form1.cs) megjelennek a választási lehetőségek (regisztracio gomb), most nézzük a "Regisztráció"-t (Regisztracio, regisztracio.cs). Azt akarom elérni, hogy a Regisztracio osztályon belül megírom a funkciókat a regisztracio gombhoz (Regisztralas()), majd a Form1-ben a regisztracio_clickhez csak meghívom a Regisztralas()-t, ahol láthatóvá teszem a regisztrációs panelt (regpanel, public). Hol a hiba?
regisztracio.cs:
using System;
using System.Linq;
using System.Text;
namespace DANET
{
class Regisztracio
{
public static void Regisztralas()
{
Form1 frm1 = new Form1();
frm1.regpanel.Visible = true;
}
}
}Form1.cs:
using System;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;
using System.IO;
using System.Text.RegularExpressions;
namespace DANET
{
public partial class Form1 : Form
{
public Form1()
{
InitializeComponent();
}
private void regisztralas_Click(object sender, EventArgs e)
{
Regisztracio.Regisztralas();
}
}
} -
Kriszz08
újonc
Megoldottam!
Az avast akasztja be valamiért. Remélem hasonló problémával küzdőknek sikerült segítenem.
-
Kriszz08
újonc
Srácok segítsetek plíz!
Full kezdő vagyok c#-ban. Igazából android appomhoz írnék/írtam egy kis toolt. A problémám a következő:
Akár debug akár release exeket indítom a visual studion kívül semmi se történik töltikézésen kívül. Konkrétan a total commander is kifagy tőle. Gondoltam csinálok egy új, üres projektet és azzal meg nézem és úgy se. Kipróbáltam másik gépen ott se működik. Visualon belül debug módban mindig elindul release módban mikor milyen kedve van. Ötletek? -
Dinter
addikt
Még mindig Win Forms App, ha a Form1-re rakok gombokat, aztán rá egy panelt, arra is gombokat, de a Form1-en lévőkét változtatni akarom, és ha ilyenkor megmozdítom, akkor miért rakja rá a panelra? Ezt hogy tudom elkerülni?
-
Dinter
addikt
Van egy WinForm Appom, benne regisztrációs űrlap, ami a következőkből áll: azonosító, név, jelszó, fiók típusa, engedélyező kód. Ezeket mind megvizsgálom a feltételek alapján, de hogy tegyem? Egybeáágyazott if-ekkel, mezőnként? Itt a mostani kód, még csak külön írtam meg az ellenőrzéseket.
-
Dinter
addikt
Más problémám van,, mivel egy felhasználóhoz tartozó adat 4 sorban van, csak 4 új soronként kell létrehoznom új felhasznalo-t, illetve az adatokat is ez alapján tárolni. A tárolást még meg is tudom oldani ha egy for ciklussal végigmegyek, és a maradék alapján állapítom meg, hogy mi, viszont a létrehozását nem tudom hogy kéne.
-
Dinter
addikt
A Felhasznalo osztályt nem tehetem a legelejére, mert Win Forms Appként a Form1 osztálynak kell legelöl lennie. Viszont ha mögé teszem, akkor nem bírom a program indulásakor beolvasni szövegfájlt és az adatokat eltárolni a felhasznaloban.
-
martonx
veterán
válasz
lord.lakli #6773 üzenetére
A nyitó hsz-re való reagálás egy ilyen gyöngyszem hozzászólásban már csak hab a tortán
Másrészt értékeljük a segítő készséget, respect -
szabok512
csendes tag
Hali!
En hobbi szinten programozok, most csinaltam egy lotto progit, amit melekelek pok.avi ,
At kell nevezni zip-nek, tabom van csak igy tudom felrakni.Fremwork 1.1 alatt fut csak, vagy
Annak telepitve kell lennie.
Anyagrol anyit, hogy keress ra az Ektf Hernyak Zoltan konyvere pdf-ben megvan a neten.
Privatban elkuldom,ha elkuldod az email cimed. -
netpeti98
addikt
válasz
netpeti98 #6770 üzenetére
Megvan a megoldás a WPF Image problémámra. Legalább is eddig ezzel sikerült normálisan betölteni a képet, holnap kipróbálom, hogy mennyire beépíthető a programomba.
-
szoke12
őstag
válasz
lord.lakli #6765 üzenetére
Sikerült vele megoldanom! Bár mire rájöttem a pontos használatára...
-
netpeti98
addikt
Sziasztok!
Adott egy a WPF felületen egy alapkép. Ezt szeretném magából a C# programból megváltoztatni bizonyos feltételektől függően. Ebben az esetben milyen megoldás felé érdemes nézelődnöm?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Újabb kérdésem lenne.
Ugyanis van egy listám, aminek az elemei nincsenek sorban. Viszont úgy kéne kiírnom őket, hogy legyen sorban egy bizonyos tulajdonság szerint. De nem szeretném módosítani az eredeti lista elemeit, vagy azok sorrendjét.
Van erre megoldás?
Tehát, hogy csak a kiíratás történjen sorban. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van egy beadandó feladatom, és az az egyik követelmény, hogy a függvények külön .cs állományban legyenek.
Megirtam már a programot, működik is, de nem tudom, hogy tudom így szétdarabolni?Tud valaki segíteni nekem ebben?
Mit kell tartalmaznia annak a .cs-nek? Mi maradjon a függvény helyén? -
sirszevenap
addikt
válasz
sirszevenap #6758 üzenetére
Köszi , kiszenvedtem. Sikerült!
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert gyakorlatilag hozzá sem tudom fogni jelen pillanatban a következő feladathoz:
Fejlesszünk olyan C# „Windows Form” alkalmazást, amely:
1. használja az aktuális mappában található DLL_2.dll fájlt (123 verziószámú);
2. leolvas a használatban lévő DLL_2.dll verzióját (lásd DLL_2 forrás.txt fájlt);
3. leolvass a fenti Web-címen található „CurrentVersion.txt” fájlból a legfrissebb
DLL_2.dll verzióját („125”);
4. összehasonlítja a kapott értékeket;
5. szükség esetén letölti legfrissebb DLL_2.dll fájlt és azzal felülírja a régit.Hogyan tudnám ezt kivitelezni?
üdv
-
Dinter
addikt
válasz
ferensz #6754 üzenetére
Ez szép megoldásnak tűnik. Legyen UserControl1=uc1; uc2 és uc3, ill. panel1.
És ilyenkor:
UserControl1 uc = new UserControl1();
ucp.Controls.Add(uc);
uc.Show();Ezekután ha másik UserControlt akarok megjeleníteni, akkor:
UserControl2 uc2 = new UserControl2();
ucp.Controls.Clear();
ucp.Controls.Add(uc2);
uc2.Show();Így?
-
Dinter
addikt
Kész lett a program. 3 "tabból" állna a program, ezek közül az egyik 1 label, 6 textbox, 2 gomb, 1 kép, a másik 1 label, 5+1 mező (1 disabled), 2 gomb, 1 kép, a harmadik pedig egy Listbox és 2 gomb. Elsőre a Visable propertyk állítgatásával oldottam meg.
Arra lennék kíváncsi, hogy mi lenne a legjobb az ezek közötti váltogatásra? TabControllal gondolom biztosan meglehet csinálni, mint írtátok. Menüstrippel is lehetséges lenne ehhez hasonló módon lehet? Pl. Eszközök>Keresés-re rákattintok, és hogy olyan látszata legyen, mint amikor láthatóvá teszem az egyik tabhoz tartozó dolgokat, a másikét meg láthatatlanná?
-
Dinter
addikt
A tallózó ablakban kiválasztott fájlt olvasnám be. A betolto.FileName értéke hiába helyes, valamiért mégsem azt olvassa be.
private void megnyitásToolStripMenuItem_Click(object sender, EventArgs e)
{
string vonal="";
OpenFileDialog betoltes = new OpenFileDialog();
betoltes.Title = "Betöltés fájlból";
betoltes.Filter = " KEY fájlok |*.key";
DialogResult result = betoltes.ShowDialog();
if (result == DialogResult.OK)
{
DialogResult felulir = MessageBox.Show("Felülírja a régi kulcsokat? Nem válasz esetén hozzáadódnak.", "Felülírás", MessageBoxButtons.YesNo);
if (felulir == DialogResult.Yes)
{
kulcsok.Clear();
torleslista.Items.Clear();
using (StreamReader betolto = new StreamReader(betoltes.FileName, System.Text.Encoding.Default,true))
{
while ((vonal = betolto.ReadLine()) != null)
{
torleslista.Items.Add(vonal);
var sor = vonal.Split(' ');
Kulcs kulcs = new Kulcs();
kulcs.mezo1 = sor[0];
kulcs.mezo2 = sor[1];
kulcs.mezo3 = sor[2];
kulcs.mezo4 = sor[3];
kulcs.mezo5 = sor[4];
for (int i = 5; i < sor.Length; i++)
{
kulcs.nev += ' ' + sor[i];
}
kulcsok.Add(kulcs);
}
}
}
if (felulir == DialogResult.No)
{
using (StreamReader betolto = new StreamReader(betoltes.FileName, System.Text.Encoding.Default, true))
{
while ((vonal = betolto.ReadLine()) != null)
{
torleslista.Items.Add(vonal);
var sor = vonal.Split(' ');
kulcs.mezo1 = sor[0];
kulcs.mezo2 = sor[1];
kulcs.mezo3 = sor[2];
kulcs.mezo4 = sor[3];
kulcs.mezo5 = sor[4];
{
}
kulcsok.Add(kulcs);
}
}
}
} -
Dinter
addikt
Szóval, a listát már beolvasáskor feltöltöm.
public void Beolvasas()
{
string line;
using (StreamReader beolvaso = new StreamReader("refi.key", System.Text.Encoding.Default, true))
{
while ((line = beolvaso.ReadLine()) != null)
{
torleslista.Items.Add(line);
var sor = line.Split(' ');
kulcs.mezo1 = sor[0];
kulcs.mezo2 = sor[1];
kulcs.mezo3 = sor[2];
kulcs.mezo4 = sor[3];
kulcs.mezo5 = sor[4];
{
}
kulcsok.Add(kulcs);
}
}
}Aztán a kiválasztottakat törlöm a ListBoxból. A kulcsok listából is törölném kéne, ott viszont nem tudom összehasonlítani a kettőt, mert a .ToString() függvény más értéket ad vissza. Mivel tudnám számomra megfelelő formátumba alakítani?
ListBox.SelectedObjectCollection torlendo = new ListBox.SelectedObjectCollection(torleslista);
torlendo = torleslista.SelectedItems;
if (torleslista.SelectedIndex!=-1)
{
for (int i = torlendo.Count - 1; i >= 0; i-- )
{
torleslista.Items.Remove(torlendo[i]);
for (int j = 0; j < kulcsok.Count; j++)
{
//itt hasonlítanám össze a kulcsok listát és a törlendőt, és ha azonos, törlöm
}
}
} -
-
Dinter
addikt
ListBoxot egyszerűen nem tudom feltölteni..
public List<Kulcs> kulcsok = new List<Kulcs>();
public class Kulcs
{
public string mezo1;
public string mezo2;
public string mezo3;
public string mezo4;
public string mezo5;
public string nev;
}
torleslista.DataSource=kulcsok;
Elolvastam minden korábbi kérdést, de ha hozzáadom az elemet, csak mindegyik helyén azt írja ki, hogy kulcs.Form1+KulcsHa meg foreach-hel végigmegyek az összes kulcs példányon, akkor annak az összes értékét nem tudom hozzáadni, csak 1-et. 1 kulcsot 1 sorban jelenítenék meg, és a kijelölt sort törölhetném egy gombbal.
-
Dinter
addikt
válasz
rgeorge #6744 üzenetére
Most elsőre a Visible-k állításával oldottam meg meg, mert egy egyszerű programot kell reprodukálnom, és ott MenuStrip-pel változtatja, úgyhogy sanszosnak vélem, hogy az is azzal oldja meg.
Nincs valami "container" vagy nem tudom mi, hogy pl. minden mezo egy textbox
Mezok
{
mezo1
mezo2
mezo3
...
}és ha bármelyik mező üres, akkor valamit csinálok vele, vagy egyenként be kell írnom?
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
C#-ből keresek valakit, aki tudna segíteni. Egyetemre kell, nincs előképzettségem, így heti rendszerességgel kellene találkozni a haladás érdekében. Továbbiakat privátban !
Üdv.
-
haromegesz14
aktív tag
-
Dinter
addikt
Mivel tudok egy másik Form-ot megjeleníteni az eredeti helyén? A Show()-nál ugye ablakként ugrik fel.
-
biigi
tag
Hali!
Nem tudom mennyire illik ide ez a kérdés, de más helyet nem találtam.
Visual Studió generál ///<summary>-t függvényeknek, amiben benne van minden paraméter.
Hogy tudom ezt frissíteni (Pl. ha a függvényt fejlécét kibővítettem egy paraméterrel)? Hogy tudom újragenerálni?
Van erre valami hotkey?Google nem dobot ki semmilyen használható ötletet.
-
Dinter
addikt
Állítson elő és tároljon a memóriában 1000 db négy dobásból álló sorozatot! Egy dobás F vagy I, tehát char-ban tárolom. Viszont hogy tudok létrehozni 1000db char tömböt?
-
Dinter
addikt
Érettségi feladatokat (4. Fej vagy írás) hogy lehet a legszebben megoldani? Azonfelül hogy megoldom, szépen is nézzen ki. Pl. minden feladatnak új osztályt hozok létre?
-
d3ad93
csendes tag
én ezt így oldanám meg
Console.WriteLine("sorozat elemeinek a szama: ");
int n = int.Parse(Console.ReadLine());
int[] sorozat = new int[n];
Console.WriteLine("1. szam: ");
sorozat[0] = int.Parse(Console.ReadLine());
Console.WriteLine("2. szam: ");
sorozat[1] = int.Parse(Console.ReadLine());
int d = sorozat[1] - sorozat[0];
bool allando = true;
for (int i = 1; i < n - 1; i++) {
Console.WriteLine ("{0}. szam: ", i + 2);
sorozat [i + 1] = int.Parse (Console.ReadLine ());
if (sorozat [i + 1] - sorozat [i] != d) {
allando = false;
}
}
if (allando == true)
Console.WriteLine ("mertani sorozat");
else
Console.WriteLine ("nem mertani sorozat");
Console.ReadLine (); -
Dinter
addikt
Ha több beolvasást kell hajtanom végre egy programon belül, azt hogy hajtom végre egy függvénnyel?
-
cubix
tag
válasz
Heavyrain #6720 üzenetére
Bár nem a legfrissebb, de én Reiter István: C# programozás lépésről lépésre c. könyét ajánlom.
-
Heavyrain
őstag
Tudnátok ajánlani valami "C# kezdőknek" vagy hasonló könyvet,amiből lehet tanulni?
Eddig nem foglalkoztam programozással, BME-n viszont egy borzasztó tanárt kaptam, így kénytelen leszek magamtól megtanulni,csak éppen azt nem tudom, hogy ehhez melyik forrás lenne a legmegfelelőbb. -
kingabo
őstag
válasz
turbobusa #6714 üzenetére
Dehogy probléma, sőt!
Viszont ha jól látom hibás a megoldó képleted, mert csak a gyökvonás eredményét osztod el 2a-val, nem a teljes számlálót. A megoldás ugyanaz, mint papiron: zárójelek közé kell tenni a számlálót.
Célszerű a diszkrimináns gyökét és a 2a értékét egy változóban eltárolni, mert most kétszer is kiszámoltatod*.Második feladat: mi van, ha diszkrimináns negatív?
*: a fordító észre veheti és kioptimalizálhatja, hogy csak egyszer végezze el a műveleteket. Ettől függetlenül célszerű már úgy megírni a kódot, hogy Te gondolsz erre.
-
Alexios
veterán
válasz
turbobusa #6714 üzenetére
A végén nem azt mondod, hogy a változó értéke legyen 0 és 1, hanem azt mondod, hogy ide helyettesítse be a paramétert(az 1. és 2. paramétert) amit megadsz a szöveg után.
Mivel stringen belül van, így eleve nem is tudnál ott értéket adni a változónak, az egész {0}..{n} lényegében csak egy placeholder a stringen belül, ahol jelzed, hogy oda akarod beilleszteni majd a változódat. -
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Remélem nem probléma, hogy abszolút laikusként írok. Most kezdtem C# programozást tanulni, videó alapján csináltam egy másodfokú egyenletmegoldót. Nem világos, első sorban kikötöm, változók értéke 0, a program végén pedig x1=0 és x2=1. Csatolok fotót , mire is gondolok.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
kingabo
őstag
válasz
#40351744 #6712 üzenetére
Ja ok.
Próbálj úgy megoldást találni, hogy ne csak 21-ezéshez legyen jó a kártya osztó "rendszered".
Vagy mi van, ha holnap olyan játékokat is akarsz írni, amik nem magyar, hanem francia kártyát használnak? Ráadásul mindezt egy progin belül.
Találd ki, úgy hogy a megoldásod könnyen újrahasznosítható legyen, de ne kelljen mindenhova copy-pastelni.
-
kingabo
őstag
válasz
#40351744 #6709 üzenetére
Miért nem inkább vmi okjektum orientált módon oldod meg a problémát. Csinálj egy kártya típust, aminek van neve, értéke, színe..., aztán egy paklit amibe beledobálod a megfelelően beállított kártyákat.
Mellesleg ha jól sejtem ennél is az a lényeg, hogy véletlenszerűen jönnek a kártyák nem a játékos választja ki, hogy hogyan hozza össze a 21et.
-
törölt tag
Sziasztok! Egy programozó tanonc fordulna hozzátok kérdéssel.
Egy kártyajátékot szeretnék konzolos alkalmazásként megalkotni, név szerint a 21-et. Rövid leírás annak, aki nem ismerné: A játékos folyamatosan kártyákat kér, amiknek meghatározott értékük van, és ezen értékek összege minél inkább közelíti a 21-et, annál jobb. Attól több nem lehet.
Nagyjából megvan előttem a kód, azonban egy kérdésem lenne: a kártyákat külön-külön változókkal csinálnám meg, értsd:
int also = 4;
int felso = 4;
int kiraly = 4;Valahányszor kiválasztunk egy kártyát, csökkentse az értéket 1-el, ez eddig oké. Azonban ha a változó értéke eléri a 0-t, hogyan kellene megoldanom, hogy az a kártya már " elfogyott, nincs több a pakliban " ?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
kingabo
őstag
Bocs, ma extra rossz a felfogásom.
Volt melóhelyen hozzám vágtak egy wsdl-t (php volt a háttérben), az általad linkelt cikkben is említett wsdl.exe-vel legeneráltam a proxy osztályt és hozzáadtam egy konzol apphoz, majd az app.configban beállítottam, hogy mentsen minden küldött és fogadott xml-t. Ott ránézésre az általam linkelt dolgokat kellett beállítani, most jobban megnézve, nem teljesen ez volt. (már ami 3év múltán rémlik)Nem írtam le eddig egyszer sem, hogy ASP.Net, mit nézek be?
ui: Karma a korábbi posztomban a linket légy szíves javítsd ki, mert valami szemét belekerült. Köszi.
-
válasz
kingabo #6704 üzenetére
Nekem elég egyértelműen átjött, hogy erről van szó, és semmi köze az ASP.NET-hez. Én nem ismerem ezt az antik megoldást, de se a Google, se az SO nem volt barátom a segítésben.
-
kingabo
őstag
válasz
rgeorge #6702 üzenetére
Ha jól értem asmx-eid vannak, ráadásul amit linkeltem az megy kliens oldalon is...
"Trace Points
On the client side, the trace points are the followings,
Before and after Request Serialization
Before and after GetWebResponse
Before and after Response Deserialization
Before and after XmlSerializer Creation"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest