Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Régen foglalkoztam már C#-pal, de tippre ott lesz a hiba, hogy a
Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];
sorban csak egy üres tömb jön létre, nem lesznek benne az Avr_Registers objektumok, így annak a propertyjére sem tudsz hivatkozni. Ehhez először inicializálnod kell a tömb elemeit, még mielőtt hivatkozol rájuk:
for (int i = 0; i < AVR_Regz.Length; ++i)
{
AVR_Regz[i] = new Avr_Registers();
}
Ugyanitt tipp, hogy az osztályneveket egyes számban írd.
-
Ha a kommunikáció mindkét oldalát te írod vagy tudod befolyásolni, szerintem megér egy nézést az AltarNet3 lib. Pofonegyszerű használni, csak arra kell odafigyelni, hogy az üzeneteket úgy küldi és fogadja, hogy először 32 biten átküldi az üzenet teljes hosszát, aztán jön a tényleges tartalom.
-
kingabo
őstag
Jobban ránéztem a kódodra. 1 kliens már ott csücsül a porton, amikor a másik klienst is rá akarnád tenni, ez okozza hibát. Ha folyamatosan küldesz-fogadsz adatokat, akkor lehet 1 közös kliens kéne mind2re a progi teljes élettartamára. Esetleg egy kis Lazy és WeakReference-cel megbolondítva.
Ha tévedek a többiek majd kijavítanak. -
kingabo
őstag
"A kommunikációra az UDP protokollt választottam, mivel sokkal egyszerűbb, mint a TCP."
Azt tudod, hogy milyen lényegi különbség van a 2 között (azon kívül, hogy az egyik egyszerűbb)? Udp-nél nem garantált sem az hogy megérkezik a csomag, sem az, hogy a küldés sorrendjében érkeznek meg/kerülnek feldolgozásra. Emiatt használják videó, hang streamelésnél. A Tcp-nél viszont a fenti "probléma" nincs. (ha jól rémlik)
1000 éve nem programoztam socketeket, akkor is csak C-ben, szal a kódról lövésem sincs mi a gond.
Az nem lehet, hogy már van valami azon a porton? Kép alapján gyanus, hogy a küldést és a fogadást is ugyanarra a portra akarod tenni... -
sztanozs
veterán
Lehet, hogy az a baja, hogy újra és újra létrehozod az osztályodat...
a Main-ben egyszer a print_mcp2210_settings-ben pedig minden alkalommal, amikor lefut...
Van ott egy using MCP2210 is az elején (gondolom az IC dll driverének a wrappere), szóval egy csomó probléma lehet. Lehet wrapper probléma, lehet, hogy az a gondja, hogy több osztályból akarot meghivatkozni a cuccod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged