- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Régen foglalkoztam már C#-pal, de tippre ott lesz a hiba, hogy a
Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];
sorban csak egy üres tömb jön létre, nem lesznek benne az Avr_Registers objektumok, így annak a propertyjére sem tudsz hivatkozni. Ehhez először inicializálnod kell a tömb elemeit, még mielőtt hivatkozol rájuk:
for (int i = 0; i < AVR_Regz.Length; ++i)
{
AVR_Regz[i] = new Avr_Registers();
}
Ugyanitt tipp, hogy az osztályneveket egyes számban írd.
-
Ha a kommunikáció mindkét oldalát te írod vagy tudod befolyásolni, szerintem megér egy nézést az AltarNet3 lib. Pofonegyszerű használni, csak arra kell odafigyelni, hogy az üzeneteket úgy küldi és fogadja, hogy először 32 biten átküldi az üzenet teljes hosszát, aztán jön a tényleges tartalom.
-
kingabo
őstag
Jobban ránéztem a kódodra. 1 kliens már ott csücsül a porton, amikor a másik klienst is rá akarnád tenni, ez okozza hibát. Ha folyamatosan küldesz-fogadsz adatokat, akkor lehet 1 közös kliens kéne mind2re a progi teljes élettartamára. Esetleg egy kis Lazy és WeakReference-cel megbolondítva.
Ha tévedek a többiek majd kijavítanak. -
kingabo
őstag
"A kommunikációra az UDP protokollt választottam, mivel sokkal egyszerűbb, mint a TCP."
Azt tudod, hogy milyen lényegi különbség van a 2 között (azon kívül, hogy az egyik egyszerűbb)? Udp-nél nem garantált sem az hogy megérkezik a csomag, sem az, hogy a küldés sorrendjében érkeznek meg/kerülnek feldolgozásra. Emiatt használják videó, hang streamelésnél. A Tcp-nél viszont a fenti "probléma" nincs. (ha jól rémlik)
1000 éve nem programoztam socketeket, akkor is csak C-ben, szal a kódról lövésem sincs mi a gond.
Az nem lehet, hogy már van valami azon a porton? Kép alapján gyanus, hogy a küldést és a fogadást is ugyanarra a portra akarod tenni... -
sztanozs
veterán
Lehet, hogy az a baja, hogy újra és újra létrehozod az osztályodat...
a Main-ben egyszer a print_mcp2210_settings-ben pedig minden alkalommal, amikor lefut...
Van ott egy using MCP2210 is az elején (gondolom az IC dll driverének a wrappere), szóval egy csomó probléma lehet. Lehet wrapper probléma, lehet, hogy az a gondja, hogy több osztályból akarot meghivatkozni a cuccod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest