- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
cattus
addikt
Régen foglalkoztam már C#-pal, de tippre ott lesz a hiba, hogy a
Avr_Registers[] AVR_Regz =new Avr_Registers[256];
sorban csak egy üres tömb jön létre, nem lesznek benne az Avr_Registers objektumok, így annak a propertyjére sem tudsz hivatkozni. Ehhez először inicializálnod kell a tömb elemeit, még mielőtt hivatkozol rájuk:
for (int i = 0; i < AVR_Regz.Length; ++i)
{
AVR_Regz[i] = new Avr_Registers();
}
Ugyanitt tipp, hogy az osztályneveket egyes számban írd.
-
Ha a kommunikáció mindkét oldalát te írod vagy tudod befolyásolni, szerintem megér egy nézést az AltarNet3 lib. Pofonegyszerű használni, csak arra kell odafigyelni, hogy az üzeneteket úgy küldi és fogadja, hogy először 32 biten átküldi az üzenet teljes hosszát, aztán jön a tényleges tartalom.
-
kingabo
őstag
Jobban ránéztem a kódodra. 1 kliens már ott csücsül a porton, amikor a másik klienst is rá akarnád tenni, ez okozza hibát. Ha folyamatosan küldesz-fogadsz adatokat, akkor lehet 1 közös kliens kéne mind2re a progi teljes élettartamára. Esetleg egy kis Lazy és WeakReference-cel megbolondítva.
Ha tévedek a többiek majd kijavítanak. -
kingabo
őstag
"A kommunikációra az UDP protokollt választottam, mivel sokkal egyszerűbb, mint a TCP."
Azt tudod, hogy milyen lényegi különbség van a 2 között (azon kívül, hogy az egyik egyszerűbb)? Udp-nél nem garantált sem az hogy megérkezik a csomag, sem az, hogy a küldés sorrendjében érkeznek meg/kerülnek feldolgozásra. Emiatt használják videó, hang streamelésnél. A Tcp-nél viszont a fenti "probléma" nincs. (ha jól rémlik)
1000 éve nem programoztam socketeket, akkor is csak C-ben, szal a kódról lövésem sincs mi a gond.
Az nem lehet, hogy már van valami azon a porton? Kép alapján gyanus, hogy a küldést és a fogadást is ugyanarra a portra akarod tenni... -
sztanozs
veterán
Lehet, hogy az a baja, hogy újra és újra létrehozod az osztályodat...
a Main-ben egyszer a print_mcp2210_settings-ben pedig minden alkalommal, amikor lefut...
Van ott egy using MCP2210 is az elején (gondolom az IC dll driverének a wrappere), szóval egy csomó probléma lehet. Lehet wrapper probléma, lehet, hogy az a gondja, hogy több osztályból akarot meghivatkozni a cuccod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest