- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloZee
aktív tag
Elkezdtem mégiscsak elölről nézni szinkronosan az egészet, és azt kell mondjam nem lett ez olyan rossz, mint ahogy sokan mondják. Szerintem simán vállalható, sőt van olyan hang, amelyik jobb mint az eredeti (pl Gesztesi féle Robert)
-
CloZee
aktív tag
Nagyon úgy érzem, hogy csak sznobságból (felirat fétis, ahogy tetszik) írjátok a feliratot és nem azért, mert annyira rossz lett a szinkron. Eddig egyetlen rendes indoklást olvashattam csak. (mint írtam végig néztem már az egészet feliratosan, szóval nem tudom miért..)
-
CloZee
aktív tag
Elsősorban olyanokat kérdeznék, akik látták eddig a sorozatot feliratosan és szinkronosan is.
Milyen lett a szinkron? Szeretném újra nézni mind a 4 évadot szinkronosan, csak nem tudom neki-e merjek állni, nem rontja-e el azt amit a felirat nyújtott (jó példa: Spartacus.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest