- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Azért nem keverném ide a torrent beállításokat, mert torrent nélkül - értsd egy torrent se volt a transmissionben leállítva se - is akadt önmagában. Csak kíváncsiságképpen írtam mi történik, ha mellette fut a transmission, mivel itt többen írták, hogy akkor sincs gondjuk vele.
A keret egy Kolink USB3.0-ás cucc, benne egy 1TB-os WD Green 100/100-as HDD.
A videók nem sajátok, letöltött anyagok.
Délutánra szerváltam egy Raidsonic keret egy 80-as HDD-vel, egy WRD4300-ast meg találtam frissítést a TV-hez. Utána feladom és vagy visszatérek az ASUS-hoz (pedig ebben is csalódtam) vagy muszáj lesz építeni egy Home szervert és elfelejtem ezeket az egybe cuccokat.
-
pedig a router részéről működik a szimultán dual band, tehát nem vakítás az, csak ugye ellenoldal is szimultán dual ban tudású kell(ene).
oprendszer terén nem kell a win 9-re sem várni ennek kapcsán.
halkan jegyzem meg, hogy már az iphone 5s telefonom is tudja, hogy azonos időben/párhuzamosan felcsatlakozik a routerem által szórt 2.4 és az 5 GHz sávra is!sanzi89; nem, csak a 2 antennás, 300-as n szabványos kapcsolat esetén annyi a korlát, létezik 3 antennás és 3*3:3 mimo képes router és ellenoldal is, ahol már 450-es kapcsolat adott 2.4 és 5 GHz esetén is.
ac szabvány esetén meg jóval 450 felett is megy a sebesség, a többszöröse is lehet, de az már más téma. -
-
Tamarel
senior tag
1.1es, ahhoz nem írja.
Wifi részen amúgy is volt érdekesség, pl nem lehetett csak n-re állítani, 12-13as csatorna hiányzott vagy a wpa2 kulcscsere idejét megadni (csökkenteni).
5Ghz-en meg a maximális adóteljesítmény + dfs/tpc implementálása tűnik hiányosnak vagy réginek.Jobb a helyzet mint évekkel ezelőtt, de még mindig mókolni kell vele.
-
ampulla
aktív tag
-
FarkasT
csendes tag
Igazad van, nálam Windows 8.1 Pro-n most nincs semmi gond.
ziyan: Egy rövid keresés során találtam néhány hasonló problémát, amire elvileg azóta megjelent a javítás, tehát ha a Windows Update telepített minden fontos frissítést, akkor [újfent] elvileg meg kéne szűnnie a hibának.
Ami érdekes, hogy elég hamar átálltam a 8.1 Pro-ra (2013. Október 3-án lett telepítve), de nálam semmi gond nem volt. Lehet, csak szerencsém volt.
-
Jaa, azt hittem magától értetődik a dolog
egymással szépen működik a megosztás, a megosztási beállításokat már végigzongoráztam (kb minden lehetséges opciót kipróbáltam).
Amúgy én úgy tudom, hogy ha biztonsági probléma is van, akkor is legalább látja a gép a Samba megosztást, mint a 8.1 előtt alapból, de most csak a többi gépet látom
a a workgroup természetesen ugyanarra van beállítva.
Van itt olyan, akinek az említett Vargalex 1.1.7-es verzióval, Windows 8.1 mellett működik a Samba megosztás? Ha van, akkor biztosan nálam rossz valami...
(#7584) vargalex:
Persze, még a routert is újraindítottam, biztos ami biztos. -
wwenigma
Jómunkásember
Trunk Barrier Breaker r40526 van fenn amiben mar elméletileg javitva van. Viszont elötte is ilyen volt.
kali: gyári antennák, ellenoldal kétféle mobilteló - mindkettő ugyanúgy viselkedik. 11-es csatorna (üres volt most atraktam 1-re mert megjelent 2 masik router),20MHz, 18dBm adóteljesítmény (nem is enged felé állítani, nem megy felé)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
bono.hu
csendes tag
köszi a válaszokat!
"""poli27 a vargalex alapján csinálta az fw-t, csak az öszes csomagból az aktuális legfrisebb verziót rakta be"""
ó, ez nagyon jól hangzik. akkor ha az általad említett kimaradt dolgokra nincs szükségem, simán kapok egy "frissített vargalexet" poli27 néven? vajon az emlegetett wifi bug patch ebben már benne van? és ha igen, melyik verzió? poli27 féle cuccról hol van valami "hivatalos" info (na mindjárt rákeresek a topicban)?
"""egyébként nem értem minek frissíteni valamit, ami jól működik?"""
http://index.hu/tech/2014/04/11/ssl-hiba/
pl. az ilyenek miatt? :-) -
bono.hu
csendes tag
köszi!
- igen, a wifi gányt néztem. viszont kétéle megoldást is találtam:
http://prohardver.hu/tema/re_tp-link_tl-wdr4300_gigabites_ketsavos_wi-fi_ro/hsz_2677-2677.html
ill.
https://dev.openwrt.org/changeset/39392#file0ha jól értem, vargalex bejegyzésekor még nem volt bekommitolva a juhosg féle javítás, így ma már inkább a trunk/target/linux/ar71xx/files/arch/mips/ath79/mach-tl-wdr4300.c -t kéne megeditálnom a látottak szerint, és a vargalex féle hákot figyelmen kívül hagyni, igaz?
- """frissítheted trunk repoból, de csak a kernel vonzat nélküli dolgokat""" - őőőőőőőő... és honnan fogom futni, melyiknek van kernel vonzata? tehát jól értem, hogy nem lehet egyszerűen opkg upgrade all-t mondani?
ok, közben átfutottam ezt:
http://wiki.openwrt.org/doc/techref/opkg
ha jól látom, nem is nagyon támogatják az upgrade-elést, és nincs upgrade all. :-)BTW, ha már itt tartunk, miért/mivel tud többet egy vargalex féle verzió, mint egy "gyári"? mit tud ez a Poli27 féle? és miben különbözik egy OpenWrt a DD-WRT-től? szívesen használnék DD-WRT-t is, ha az jobban hasonlít egy "hagyományos" linuxra, vagyishogy lehet benne csomagokat upgrade-elni, mert ez, hogy minden csip-csup frissítésért csináljak saját firmware-t, nem nagyon tetszik.
-
-
rrunner
csendes tag
Van valami hely, ahol ez egyes csomagok meretet lehet latni?
Ranezesre nyilvan nem menne, de extroot-ozas helyett inkabb egyesevel utanaolvasnek az egyes csomagoknak csokkeno meret szerinti sorrendben, hatha le lehet szedni, amire nincs szuksegem, es helyet tudnek csinalni a cifs csomagnak, illetve felmassziroznek egy halozati szkenneleshez szukseges cuccot is. -
rrunner
csendes tag
0: openwrt kel a gyári fw helyett (ha még nem lenne), ahova fel kell csatolni a routerre kerülő HDD-t (fs_xy), majd ezt meg is kell osztani gondolom hogy a laptop is láthassa (samba)
1: kell pár csomag a wd megosztásának felcsatolása miatt (fs_cifs)
2: kell a routerre SSH szerver (dropbear), és a laptopra SSH kliens (putty)
3: kell a routerre az MC csomag
4: a háttérben másoláshoz kell a routerre "screen" csomag0: a routeren OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 fut, HDD felcsatolva, laptop latja. T:\-re "be van meppelve", W:\-kent a media lejatszo latszik, tehat mindket cucc elerheto samba-n.
1: ez nincs fent. a luci ezeket talalta cifs keresesre:
cifsmount 5.4-1 CIFS mount utilities
kmod-fs-cifs 3.7.4-1 Kernel module for CIFS support
luci-app-samba trunk+svn9655-1 Network Shares - Samba SMB/CIFS module
a kozepso kell nekem, ami a CIFS supportot adja?
2-3-4: SSH van, putty van, MC van, screen nem tudom, de nem zsigeri szandek masolas kozben kilepni a puttybol.Viszont a luci/system/software/actions aszongya: free space 7% (40KB). Eleg lesz ez nekem a cifs telepiteshez?
koszi elore is
-
Túl aggódjátok ezeket a dolgokat! Az erős jelszó és a tűzfal arra való, hogy megfogja az ilyeneket, a log meg arra, hogy abban fel legyen jegyezve! Nincs ezzel semmi gond, be is b@....na, ha minden távoli belépéskor ki/be kapcsolnám az SSH-t, vagy éppen a tűzfalszabályt!
-
-
McSzaby
őstag
Feltoltam egy nobootosat és visszaraktam a gyárit.
Am 17-ért vettem még régebben a routert.
Soros meg gari miatt mertem ezt megtenni.
(#7330) doberman: Hát nekem rohadtul nem jött be az openwrt. Folyamat hegesztenem kellett rajta valamit, hogy úgy működjön ahogy én akarom. Ez csak személyes dolog, ugyan ezt eljátszottam már a 1043-mason is. Egyszerűen nem jött be. Majd megpróbálok saját Openwrt-t rárakni, akkor lehet jobb lesz
-
-
stigma
addikt
Majd holnap szórakozom vele most volt egy jó 20 percem.
Ahogy leírtad úgy csináltam.Kábelek kihúzva a router + Cisco-ból is.
1. Gép LAN összeköt tplink LAN
2. 3600 kezdő oldal=> 192.168.1.1
3. Itt a LAN\ IP address => 192.168.0.2 , majd töltés és auto restart.
4. 3600 DHCP-n letiltottam.
5. 3600 LAN összeköt Cisco modemmel.(Lan to LAN)
6. Hálózat miden van csak net nincs, de majd holnap megoldom valahogy.Köszönöm a türelmet, és hogy ilyen botkezű vagyok
-
stigma
addikt
Király hazajöttem, megcsináltam és nekem nem így jött össze
Bocs a lámázást nekem úgy jött össze,hogy:
Cisco modem+router LAN port => 3600 WAN port
3600 LAN port => számítógép LAN port.
Ezután 192.168.0.1 , majd egy Quick setup és máris működik minden.A te verziódnál azt nem értem hogy okés hogy switchként üzemel a router de nálam amit megadtam az nem igazán működik, csinálok róla egy képet: (bocs a linkért, de valami oknál kifolyólag nem ugrik fel az ide bemásolandó ablak)
https://www.dropbox.com/s/hdeihcbjtvynqof/3600.pngEzek után még kérdésem az, ha így összejönen akkor a tplink routeremen belül engedélyezzem a portokat az korrekt, és kell valamit típlteni a 3600 vagy Cisco-n belül? (DHCP)
-
babose
csendes tag
Szia!
a ház: Icy Box External 2,5'' HDD case SATA to 1xUSB 3.0, black
a hdd: 2.5 wd redMost próbálgatom, h mire érzékeny, ugyanis van egy másik vinyó, és egy usb2-es ház is. (Majd variálom most őket).
Az az érdekes, h jó pár órát (néha napot is) kibir.
A másik vinyó+házzal nem volt semmi gond.Üdv.:
babose -
babose
csendes tag
Sziasztok!
Ez mond nektek valamit?Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.info kernel: [14641.980000] usb 1-1.2: USB disconnect, device number 5
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.info kernel: [14642.000000] sd 2:0:0:0: [sdb] Unhandled error code
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.info kernel: [14642.000000] sd 2:0:0:0: [sdb]
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.warn kernel: [14642.000000] Result: hostbyte=0x01 driverbyte=0x00
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.info kernel: [14642.010000] sd 2:0:0:0: [sdb] CDB:
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.warn kernel: [14642.010000] cdb[0]=0x28: 28 00 74 14 08 80 00 00 08 00
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.err kernel: [14642.020000] end_request: I/O error, dev sdb, sector 1947469952
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.crit kernel: [14642.020000] EXT4-fs error (device sdb3): ext4_read_inode_bitmap:175: comm smbd: Cannot read inode bitmap - block_group = 7424, inode_bitmap = 243269648
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.crit kernel: [14642.040000] EXT4-fs error (device sdb3) in ext4_new_inode:942: IO failure
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.err kernel: [14642.040000] EXT4-fs (sdb3): previous I/O error to superblock detected
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.err kernel: [14642.050000] end_request: I/O error, dev sdb, sector 974653520
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.err kernel: [14642.060000] Aborting journal on device sdb3-8.
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.err kernel: [14642.060000] JBD2: Error -5 detected when updating journal superblock for sdb3-8.
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.emerg kernel: [14642.070000] journal commit I/O error
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.notice kernel: [14642.090000] sd 2:0:0:0: [sdb] Synchronizing SCSI cache
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.info kernel: [14642.090000] sd 2:0:0:0: [sdb]
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.warn kernel: [14642.100000] Result: hostbyte=0x01 driverbyte=0x00
Apr 15 15:11:26 OpenWrt kern.crit kernel: [14642.120000] EXT4-fs error (device sdb3): ext4_find_entry:1242: inode #2: comm smbd: reading directory lblock 0
Apr 15 15:11:27 OpenWrt kern.info kernel: [14642.510000] usb 1-1.2: new high-speed USB device number 6 using ehci-platform
Apr 15 15:11:27 OpenWrt kern.info kernel: [14642.630000] scsi3 : usb-storage 1-1.2:1.0
Apr 15 15:11:28 OpenWrt kern.notice kernel: [14643.630000] scsi 3:0:0:0: Direct-Access Initio INIC-3609 0205 PQ: 0 ANSI: 6
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.notice kernel: [14645.390000] sd 3:0:0:0: [sdc] 1953525167 512-byte logical blocks: (1.00 TB/931 GiB)
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.notice kernel: [14645.400000] sd 3:0:0:0: [sdc] Write Protect is off
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.notice kernel: [14645.410000] sd 3:0:0:0: [sdc] Write cache: enabled, read cache: enabled, supports DPO and FUA
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.info kernel: [14645.450000] sdc: sdc1 sdc2 sdc3
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.notice kernel: [14645.460000] sd 3:0:0:0: [sdc] Attached SCSI disk
Apr 15 15:11:30 OpenWrt kern.crit kernel: [14645.710000] EXT4-fs error (device sdb3): ext4_find_entry:1242: inode #2: comm uci: reading directory lblock 0
Apr 15 15:11:40 OpenWrt kern.crit kernel: [14655.910000] EXT4-fs error (device sdb3): ext4_find_entry:1242: inode #2: comm smbd: reading directory lblock 0 -
-
-
Kicsirics77
veterán
-
Centaurus
tag
Akkor tesztelem..ha most jó lesz megint akkor nem érdekel a dolog.Amúgy van egy vinyós tippem...mármint a mobilrack amiben van a vinyó az elég no name...lehet hogy az haldoklik...jövő héten körbenézek veszek egy másikat.Amúgy két vinyóval hogy boldogul a router?Mert akkor lehet hogy a torrentes dolgaimat az egyik vinyórol fogom csinálni és a másik USBn meg lesznek az adataim..
Amúgy a vinyót megint nem csatolja a router... -
Centaurus
tag
Köszi a segítséget!
Jó lett a dolog..De ma reggelre megint szétesett a router...Van ötletetek hogy miért lehet ez?
Majdnem egy évig rendben ment minden..de most úgy befagy a router hogy még az ip cím beütése után sem hozza be a lucit.csak resett után tudom elérni és akkor meg megint mindent be kell állítanom rajta mindent.
talán újra kéne húzni az openwrt?vagy lehet hogy a vinyóm döglődik és az miatt szar be minden? -
kaciokos
őstag
No, kipróbáltam. A szolgáltatásokat leállította, legalábbis, amit ki tudtam próbálni, az nem ment: Luci, transmission, Samba, miniDLNA. Hogy a vinyót unmountolta-e, azt nem tudom. Viszont egyik LED sem aludt ki.
A script-ben amúgy ez van:
#!/bin/sh
. /etc/diag.sh
sysfs=$(uci get system.led_usb.sysfs)
PROGS="minidlna samba transmission ushare vsftpd"ENABLED=1
if [ "$BUTTON" = "wps" ] ; then
if [ "$ACTION" = "pressed" ] ; then
if [ $ENABLED -ne 0 ]; then
for PROG in $PROGS; do
logger -t qssbutton "Stopping $PROG."
/etc/init.d/$PROG stop
done
for i in `mount | grep "/dev/sd" | cut -f 1 -d " "`; do
umount $i
logger -t qssbutton $i umounted
done
for PARTITION in `tail +2 /proc/swaps | awk '{ print $1
}'`
do
logger -t qssbutton "swapoff $PARTITION"
swapoff $PARTITION 2>&1
done
logger -t qssbutton "Most mar lehuzhatod a vinyot!!!"
led_set_attr $sysfs brightness 0
else
logger -t qssbutton "/etc/hotplug.d/button/10-qssbutton
script not enabled. Please change ENABLED value to 1 in script for enabling."
fi
fi
fiEz a $sysfs tuti az USB LED? Valaki nem használja véletlenül ezt a funkciót?
És juteszembe, így elnézve a script-et, a Luci-t nem is állítja le, akkor miért nem értem el, miután megnyomtam a gombot?
-
Rocko66
aktív tag
Ok.
Ez így mind szép és jó,csak a neten azt olvasni,hogy egyre kevesebb dydns oldal ami ingyenes.
A google-el ezt találtam,de ez is 2010-es cikk.
http://onlinecamera.net/blog/dyndns-es-az-ip-kamera-beallitasa-interneten-keresztuli-tavoli-elereshez-20091205A beálítással sztem nem lesz gond,de ha még is akkor írok.
Kérdezem tőletek,hogy jelenleg melyik a legjobb ingyenes dydns szolgáltatást nyujtó weboldal?
Köszi előre is a segítséget!Ui:
Még ezt találtam:
http://dyndns.hu/reg.php -
Neoka
aktív tag
suste: tudom, hogy nem spórolok sokat.
És nem 1.0-as arányig osztok vissza huszár vagyok.. de számomra felesleges, hogy éjjel nappal menjen a ruter.
De ha nem gond engedd meg nekem, hogy eldöntsem akarom-e, hogy a ruterem éjjel nappal menjen vagy ne.vargalex: tcben látom hogy ntfsnek látja.
most megnéztem a win lemezkézlesben a vinyót, ott vannak rajta a partíciók, csak éppen nem látni a tartalmát.
MMA87: annak én sem örülnék ha a szolgáltatók lekapcsolnák, de én nem szolgáltató vagyok
Talán emlékeztek rá, mikor az amcsi nő beperelte a mikrohullámú sütő gyártóját, mert nem írta rá, hogy nem lehet benne macskát szárítani.
had legyek most egy kicsit "buta", a leírásában nem olvastam olyat, hogy nem szabad kikapcsolni az eszközt naponta. -
Neoka
aktív tag
Szia!
De ezt akartam mondani.
Ha nem kell, akkor ki ki van kapcsolva minden, a kábel modem és a router is, gép is.
Már így meg december óta, eddig semmi baja nem volt.Tegnap azt kihagytam hogy kb fél órát vártam vele, de "csillag alakú" LED csak villogott.
kicsit érthetőbben írd le mi is történt
Hazajöttem.
Bekapcsoltamruteren a "karácsonyfa szépen sorba elkezdett világítani".
Majd a már említett csillag alakú LED nem hagyta abba a villogást, csak villogott és villogott. majd fél óra után meguntam és megnyomtam a hátsóján a reset gombot.
Ekkor, ahogy kell az kis időre összes LED felvillant, majd jött szépen feléledt.
Luci felületre belépve, közölte velem hogy nincs root jelszavam.
Adtam neki és láttam a felületen minden beállítás visszaállt alapra - reset hatása...
mindent beállítottam, wifi - hozzá tartozó jelszó, transmission - hozzá tartozó jelszó...
És ekkor jött a meglepi. - a GUI már üres volt, amikor TC-vel megnéztem a HDD-t akkor láttam hogy nincs rajta semmi.kb ennyi történt
Kipróbáltam amit írtál,de nem jöttek vissza az adatok.
Ráadásul ha most megnézem a HDD tulajdonságait NTFS formázást ír, pedig én nem erre formáztam korábban a vargalex fw-ben lévő formázóval.
-
-
tibi3650
tag
Az idő annyira nem számít, Nekem ez így egyszerűbb
El is kezdtem a másolást
azt mondja kb. 14 óra
Köszönöm
remélem utána minden elindul úgy ahogy írtad
Az FTP user létrehozás, jelszó hozzárendelés és tárhely használat kijelölés hogy működik?
A user-re már megtaláltam, hogy szolgáltatások->vsftpd->Edit the /etc/vsftpd.users file... résznél kell beírni, de hogy adok jelszót hozzáés hol adom meg hogy mit láthat
-
_NCT
addikt
Ugyanaz a 2 verzió, csak az egyik factory a másik sysupdate volt. de ugyanaz a trunk, kernel verzió stb....
Tehát mindkettő : OpenWrt Barrier Breaker r39770 / LuCI Trunk (svn-r9960).
Míg csak sysupdate-et tettem fel, nem volt gond, factory-val viszont van. hogy a kettő között mi a különbség, azt ti, hozzáértők tudjátok megmondani.
-
_NCT
addikt
Biztosan, mivel reboot után marad minden
Viszont tényleg nem értem, mi van a factory img-ben ami elszexuál valami,ami miatt a letöltésem szakadozik és csomagok vesznek el. Amíg b@lfasz módra csak a sysupdate-et tettem a gyári firm-re, megoldódott a probléma, igaz csak ramdrive-om volt vagy mi. Aztán factory után felraktam sysupdate-et, és újra rossz...
Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
rootfs 5.0M 2.6M 2.4M 52% /
/dev/root 1.8M 1.8M 0 100% /rom
tmpfs 61.7M 524.0K 61.2M 1% /tmp
/dev/mtdblock3 5.0M 2.6M 2.4M 52% /overlay
overlayfs:/overlay 5.0M 2.6M 2.4M 52% /
tmpfs 512.0K 0 512.0K 0% /dev -
-
ka64
tag
Természetesen elolvastam Vargalex blogját. És a fórumot is olvasom egy ideje rendszeresen. A problémám az, hogy a blog és a fórum hozzászólások jó része is profiknak szól. Olyanoknak, akik régóta használnak ilyesmit, és csak finomságok beállításával van problémájuk. Pl. Vargalex leírja, hogy hogyan lehet/kell a hdd-t particionálni, formázni. De azt nem találtam meg a leírásában, hogy ez mire szolgál, mi a különbség a két formázás között. Én messze nem vagyok profi, sőt..., linux-hoz nem értek, dlna-ról kb. 2 hónapja hallottam először. Viszont hülye sem vagyok. Egy kis segítséggel meg tudom oldani a dolgokat.
Szerintem nem én küzdök egyedül ezzel a problémával. Mióta figyelem a topikot, többen feladták a küzdelmet. Pedig csak egy kis segítség kellet volna nekik, ami a szintjüknek felel meg.
Én el tudom fogadni azt, ha valaki nem profinak születik egy témában. Korábban sokat segítettem fórumokon navigációs készülékek használatában. Nem akadtam ki pl. azon, ha valaki azt sem tudta, hogy a készülékhez még kell szoftver a szoftverhez meg kell térkép. A kérdés feltevés alapján belőttem a szintjét a kérdezőnek és annak megfelelően próbáltam segíteni neki.Részemről ezzel a téma lezárva.
Üdv:
ka64 -
doberman
senior tag
nálam:
ugyan az inSSIDer semmilyen változást nem mutatott, sőt hagy írjak valamit.
2 db 3600 üzemel itthon, az egyik mint router hw 1.1 kék ledes. ha ebben kanadát választom 27 dbm -nél leáll a wifi.... ugyan minden azt jelzi, hogy van él csak épp az éterből eltűnik...az újabb 3600 az kábelen csatlakozik az elsőhöz, switch-ként konfigurálva, 1.4-es zöld ledes. Alex-féle wifi gyógy script-el patch-elve.... -mellesleg hatásosan- itt kanadát választva, 27dbm beállít és megy...
-
tibi3650
tag
Igen így már próbáltam, de nem nagyon akart váltogatni
Speedtest app-pal méregettem a net sebességét, rohangáltam, néztem itt-ott, ehhez-ahhoz közelebb, de nem igazán akart váltani.
30 megás net leeset 0,04 megáig és még akkor sem váltott átpedig akkor épp a másik közelében voltam
Lényegében majdnem csak akkor vált át mikor már a másik eszköztől olyan távol van, hogy meg is szakad a kapcsolatde így már élvezhetetlen a net sebessége
Ez azért nem jó nekem mert mikor hazaérek az első eszközre felcsatlakozik (SSID: garázs), de ahol a legtöbb időt töltöm a házban, ott már a másikra kellene csatlakoznia (SSID: ház), de nem teszi, így lecsatlakozom aztán átcsatlakozom, aztán mikor visszamegyek a garázsba (itt kisebb összejöveteleket szoktam tartani, illetve itt szoktam dolgozni is, így sokat rohangálok ki-be) akkor megint lecsatlakozás és átcsatlakozás...
Ez így kicsit uncsi, így erre keresem a megoldást -
Nidan
csendes tag
Bocsi de nem értem. Oldalt is ott van egy példa, melyben én úgy értem a dolgot, hogy szombaton és vasérnap engedélyezi 18:00-tól 20:00-ig. Ha fordítva írom be az időpontot, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:" The ending time should not be less than the starting Time!"
Légyszi homályosítsatok fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- E-roller topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged