- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen routerem amin sustes rendszer van.
Szeretném beállítani a transmissionban az alternatív sebességet nagyobbara de hiába állítom be nem menti el a router.
Most lett gyorsabb netem és szeretném kihasználni ha lehetMi lehet a probléma?
Előre is köszi a segítséget. -
Centaurus
tag
Üdv All!
Van egy olyan gondom a routeremmel hogy újraraktam a pcm és valamiért a hálózaton nem találom.
Másik pcn látszik.
Valaki járt már így?
Esetleg ötlet mi lehet a megoldás.?
Köszi -
Centaurus
tag
válasz
dredjudge84 #15300 üzenetére
Change ip
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket , hogy hogyan tudnám a transmissiont időzíteni.
Szeretném ha estére kikapcsolna és nem menne a vinyó (elég hangos)és reggel meg visszakapcsolna.
Előre is köszönöm a segítségetek. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
A a routert hogy lehet úgy beállítani hogy switchként működjön?
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy pár kérdésem.
De előtte felsorolom az otthoni cuccokat
Adott egy Tcomos speedporttos modem router iptvs cucc.
Erre szeretném ráakasztani a TLWRT 3600 openwrt-s cuccot úgy hogy minden működjön,távoli elérés,DLNA működjön a speedportos ketyerén keresztül is stb.
Mert egyszerűen nem tudom összehozni a dolgokat.
Előre is köszönöm a válaszotok és a segítségetek. -
Centaurus
tag
Sziasztok.
LEnne egy olyan gondom hogy lecsatolódott a routerről a vinyóm...
És sehogy sem tudom vissza csatlakoztatni.
Open wrt van rajta .
Valaki segíteni? -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám adódott hogy van egy meglévő router (t-home) de gyenge a jele és ahelyett hogy vennék egy jelelerősítőt szeretnék WIFIN csatlakozni hozzá és tovább szórni a netet.(kábellel való összekötés kizárva mert nem lehet megoldni)
Esetleg valakinek van valami ötlete?
Előre is köszi a választ. -
Centaurus
tag
Bocsi srácok
csak annyi volt a probléma hogy tele lett a lemez.
-
Centaurus
tag
sziasztok!
A transmissinonnal olyan gondom van hogy minden torrent hibára áll, pár másodperc múlva.
Nem hiszem hogy a trackerrel van a baj mert két torrent oldalról töltök és mint a kettőnél jelentkezik ez a hiba.
Esetleg van valakinek valami ötlete hogy,mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehetséges e hogy a router ki be kapcsolgassa a mobilrekkes vinyót.
Lényegében azt szeretném csinálni hogy mondjuk este 10-től reggel 6-ig nem menjen ha nincs használatban a vinyó.De mondjuk ha lenne aki szedné tőlem a torrentet akkor vissza kapcsoljon.Lehet hogy elvetélt ötlet de kíváncsi vagyok hátha van erre valami mód.Előre is köszi az ötleteket és a segítséget
-
Centaurus
tag
Bocsi még ez lemaradt azt mondja a transmission hogy host not found.
PEdig az is jól van beállítva...nem értem..(ha azt mondjátok hogy várjak míg ráfrissít a szolgáltatóm az nem jó mert már egy nap eltelt és semmi változás.Amúgy Changeip a szolgáltató) -
Centaurus
tag
ÜDv mindenkinek!
Valamiért szétesett a routerem szóval újra kellett csinálnom a beállításaim,és azóta távolról nem érek el semmit pedig a DDNS beállítások jók.Esetleg valakinek valami Ötlet? -
Centaurus
tag
Akkor tesztelem..ha most jó lesz megint akkor nem érdekel a dolog.Amúgy van egy vinyós tippem...mármint a mobilrack amiben van a vinyó az elég no name...lehet hogy az haldoklik...jövő héten körbenézek veszek egy másikat.Amúgy két vinyóval hogy boldogul a router?Mert akkor lehet hogy a torrentes dolgaimat az egyik vinyórol fogom csinálni és a másik USBn meg lesznek az adataim..
Amúgy a vinyót megint nem csatolja a router... -
Centaurus
tag
Köszi a segítséget!
Jó lett a dolog..De ma reggelre megint szétesett a router...Van ötletetek hogy miért lehet ez?
Majdnem egy évig rendben ment minden..de most úgy befagy a router hogy még az ip cím beütése után sem hozza be a lucit.csak resett után tudom elérni és akkor meg megint mindent be kell állítanom rajta mindent.
talán újra kéne húzni az openwrt?vagy lehet hogy a vinyóm döglődik és az miatt szar be minden? -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Megoldódott a vinyó gondom..Most az a bajom hogy nem működik a mini dlan..Esetleg valakinek valami ötlet?
A tutiság kedvéért leírná valaki hogy hogyan kell beállítani?Hátha elrontottam valamit.
Előre is köszi -
Centaurus
tag
Üdv!
Egy polyan problémám lenne hogy a router nem csatlakoztatja a vinyót.Esetleg valami ötletetek van hogy mi lehet a baj? -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel az otthoni videóimat meg tudom nyitni távolról.
Létezik ilyen progi?
Előre is köszi a választÜdv All
-
Centaurus
tag
Üdv
Akadt egy kis gondom
Na az van hogy,van a 3600 tplinkem.ennek a LAn portjából hoztam az utp kábelt és azt a Tlwr 740n nek a wan portjába dugtam..
És így nem látom a 3600 asra kötött vinyó tartalmát.
Mit tehetek.
Gári fw van a 740n.en és openwrt van a 3600 on.
Előre is köszi a választ. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy van egy 3600 som,és rádugtam a lan portjára egy másik routert.
Viszont a 3600 son lógó vinyót nem látom,mert nincs jogom vagy mi.
Ezt hogy oldjam meg?
Előre is köszi a választ.
Üdv -
Centaurus
tag
válasz
Intruder2k5 #2300 üzenetére
Írtam az ncore-on fórumba és azt írták hogy a szolgáltatónál van a hiba nem náluk...Úgy hogy nincs mese várni kell
-
Centaurus
tag
válasz
Intruder2k5 #2295 üzenetére
oksa Köszi az infót
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
a transmissionnal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
ezt a hibát írja ki seed közben és rak egy piros x et a torrent elé.
tracker gave http respones
Ez mitől van? -
Centaurus
tag
válasz
Intruder2k5 #1874 üzenetére
Köszi ezzel én is tisztában vagyok
ami oda van írva
Csak az a bajom nem értem hogy hogy tudom le ellenőrizni hogy tuti jó lesz az amit csinálok!
Nem értem milyen ellenőrző összegnek kell jónak lennie.. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Szeretnénk segítséget kérni.
Most vettem egy ilyen kütyütszeretnék rávarázsolni openwrt-t, a routeren keresztül
Mi a menete?Hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged