- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
-
válasz
McSzaby #6915 üzenetére
20 gigabyte méretű állományt még nem toltam át rajta, de egyfolytában sokkal többet is - csak úgy több/sok állományból tevődött össze adott méret, illetve bőven felette -, és nem volt gond.
próbáld ki más/minden csatornán, hátha csak annyi a probléma, hogy nem az ideális van beállítva.
melyik/milyen firmware verzió van a routeren?
én a gyári utolsó alatt használom, arról tudok nyilatkozni. -
Zirowe
nagyúr
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #6471 üzenetére
Visszajöttem..
Biztos én vagyok a hülye, de kijelöltem a 3. lehetőségeket, amelyek ezeket tartalmazzák:
- deleting all existing partitions
- creating 128 MB swap partition
- creating 512 MB ext4 partition for whole external root (partition mounted to /)
- remaining free space formatting as ext4, mounting to /mnt
- creating fstab config
- enabling transmission-daemon
- automatic reboot on finish due to extrootNekem ebből az jön le, hogy csinál egy swap-t, ami működik is, majd csinál egy 512-s part.-t, amit femountol a gyökér könyvtárba, a maradékot (~7 GB) pedig a /mnt alá. Na, nekem a swapon kívül semmi sem működik. Létrehozza a partot, majd a /dev/sda2-t beleírja az /etc/fstabba, amit noauto opció miatt csak is kézzel tudok felmountolni. Ez nem probléma, de az sda2 kettőm miért kerül a /mnt alá, az sda3, -ami itt több gigát jelent - meg sehová?
Mondom, biztos én értek rosszul valamit, de ezt akkor se értem. Illetve az egész nem is érdekelne, ha tudnék telepíteni a pd.-re. Ha kiveszem a /mnt-t az fstabból és csak rootra mountolom akkor minden szép és jó lesz?
-
-
suste
veterán
válasz
McSzaby #5045 üzenetére
szerintem ez a 10-16MB nem elvárható ebben a kategóriában
dupla ennyiért és/vagy AC szabvánnyal már OK
persze lehetnek szerencsések, akiknek megy....de vannak olyanok is, akik örülnének a Nálad meglévő sebességnek....és vissza is értünk ahhoz, hogy sajnos ilyen ez a wifi dolog az olcsó kategóriában.... -
suste
veterán
válasz
McSzaby #5038 üzenetére
Miből gondolod, hogy az egyik frekvenciának többet kéne tudnia, mint a másiknak?
Mindegyiknek 300Mbit a max.
Halkan jegyzem meg, hogy bármennyire is azt nyomják az arcunkba, hogy ezek a wifik mennyit tudnak, attól még a wifi sosem fogja tudni ezeket az értékeket hozni, főleg stabilan nem. Erre való a kábel..... -
MrSealRD
veterán
válasz
McSzaby #4943 üzenetére
Ezt még nem próbáltam. A 130320 volt az utolsó amit próbáltam. Az előtte lévő volt nekem rajta mikor vettem.
De a dobálás inkább csak vedd zárójelbe mert nálam két gép közül csak az egyikkel csinálta...és véletlenszerű időközönként. Volt, hogy egy hétig sem fordult elő, és volt 2-3 nap is.
Nem igényel több figyelmet mint a gyári...Egyszer belőttem és csak ha most nyúltam hozzá nemrég amikor rádugtam egy HDD-t...
-
MrSealRD
veterán
válasz
McSzaby #4940 üzenetére
Amennyire a topikot követtem eddig egyik hiba ami meg volt említve, hogy vásárlás pillanatától fogva dobálta el az eszközöket...ha jól emlékszem az cserélve is lett gariba.
Az én tapasztalatom az, hogy 1 gyári frissítésig használtam a gyári szoftvert, de sajnos néhány naponta az én gépem megfejthetetlen okból kifolyólag kidobott a hálózatról, miközben a párom gépét soha. Tök ugyanaz a két wifi adapter...Ráadásul ilyenkor újra kellett indítani a routert.
Ami a hardvert illeti mert az tényleg jó ilyen áron, viszont a gyári fw nem a legstabilabb...Vegyesek a tapasztalatok. Van akinek nagyon megy, van akinek nem.
Kicsit nehezen szántam rá magam az ismeretlen terület miatt, de végül feltettem vargalex fórumtárs munkáját. Azóta egyszer sem dobott le gépet és 64+ nap folyamatos működés során rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest