- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hofeher
aktív tag
Hogyan lehet a legegyszerűbben tesztelni hogy kábelen mennyit tud a Router
-
Hofeher
aktív tag
Nekem is 1.1 és gyárit használok múltkor az iPadnel volt 1 kis keverés mert a magyar wifi ország kóddal nem fogadta el így ujra lett tel építve az egész router amúgy stabil de csak mióta a legfrissebb van fenn előtte volt kb havonta 1 megállásra pasz hogy miért.
-
Hofeher
aktív tag
aki használ ipad airt neki rendesen felcsatlakozik mert nekem az ikon szerint igen de adatforgalmat nem tudok generálni vele
-
Hofeher
aktív tag
Az enyém 1,1 az még az eredeti verzió ezek szerint nincs is gondom a legújabb frimware óta hál isten.
-
Hofeher
aktív tag
Nekem a legújabb gyárival megoldódni látcik a heti kiakadása több mint 1 hónapja nem volt vele gond.
2 gép és a nas kábelen laptop telefon wifi-n lóg rajta (net t-home optika 50/25).
-
Hofeher
aktív tag
Használ valaki iPad Airt a routerel mert 1 ismerősnél valami nem jó és ki kéne deríteni melyik a ludas.
-
Hofeher
aktív tag
Helló mindenkinek
Segítség kéne 3600 ruterem van gyári szoftverrel heti rendszerességgel lefagy és csak a reset meg a beállítgatás segít rajta (t-home optika 50/25 van nálam de szerintem nincs köze hozzá).
-
Hofeher
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #789 üzenetére
Nem mert a többi gép is fi ip s és azok szerepelnek a listán 2pc lapos + a telo is csak a nas nem
-
Hofeher
aktív tag
Zyxel nast miért nem lehet latni a kapcsolatok kozt de erdekes mert pcrol el lehet erni gond nelkul.
-
Hofeher
aktív tag
Valaki leírná a ddns beállításokat hogy kell mert nálam nem akar menni a nast kéne kívülről is elérni
előre is köszi -
Hofeher
aktív tag
hogyan lehet megosztani a mobil nettes pendrávot
-
Hofeher
aktív tag
Na megjött nekem is a tplink 3600 egyelőre eredeti fw-rel megy minden jóval gyorsabb a net vele mint a dlink 635 volt mint kiderült félig halott volt. (menni ment de a wifi gyenge volt de ez kábelessen is sokkal gyorsabb milyen lan kábel kell a gbit kihasználásához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged