- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.zsolt94
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Segítségre lenne szükségem OpenWRT-vel (Vargalex mester buildjével) kapcsolatban. Kb. fél éve működik rendesen a kicsike, de mostanában elkezdett morcizni.. Amikor 10-15 aktív (letöltődő) torrent van bent (Transmissonon- csatolt külső merevlemezzel), akkor minimum 1x restartol, de van, amikor néha, tök random dobja el magát, ami netes játékoknál nem nyerő ugye...
A másik problémám pedig, hogy nem tudok elmenteni semmilyen módosítást.. Sem Lucin keresztül, sem ssh-n keresztül. Azt írja problémának, hogy nincs elég kapacitás.. Az overlayen 32kb free space van....
Kérlek segítsetek, mindenre kapható vagyok, de nem akarok elveszteni semmit a csatolt vinyóról..
Külsőleg dyndnsről is el lehet érni a routeremet ssh-n keresztül, ha valaki nem szeret magyarázni...
Köszi előre is! -
s.zsolt94
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy hogyan kellene beállítani beállítanom a ddns-t, hogy kívülről is el tudjam érni router (login) felületét? Jelenleg kívülről csak a transmission portját érem el, nagy ritkán tudok csatlakozni ssh-n keresztül...
Köszi előre is!
U.I.: ipdns-hu-n regeltem fel..
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
s.zsolt94 #7256 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Tegnap este sikeresen flasheltem, meg konfiguráltam!
Hatalmas köszönet Vargalexnek a munkájáért, hihetetlen stabil rendszer... 36 egyidejűleg futtatott torr, 2 tv, ami DLNA-n filmet játszik, 1 telefon, 1 laptop egyszerre és semmi röccenés, minden perfekt!
FTP, DDNS, minden működik, nagyon jó, egyszerű felület...Köszönöm a lehetőséget és a helpet mindenkinek, főleg Alexnek!
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7255 üzenetére
De most értelmeztem újra, nab volt a kérdésem
Szerk: Még 1 kérdés: factory firmre való flash előtt érdemes csinálni egy factory resetet?
-
s.zsolt94
csendes tag
Szaisztok!
Factory firm letöltése után is kell egyeztetni md5-t?Leellenorizem es nem egyezett a listan levovel..
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7218 üzenetére
hmm köszi
Még 2 kérdésem lenne egyelőre mégpedig:
1. Lenne egy külső Samsung HDDm (Portable G2), kb mennyi idő alatt halna meg, ha transmission miatt folyamatosan töltök fel 24/7(mármint úgy értem, hogy mennyi idő alatt használódna el..)?
2. A melóm miatt VPN-re kell csatlakoznom wifiről a laptopon lévő Cisco klienssel kapcsolódnék.. Az openwrt esetleg befolyásolhatja a kapcsolódásom a sikerességét? Hülye kérdések hegye, tudom, de ilyen témákban nem nagyon mozgok otthon , elképzeléseim vannak a válaszokról, csak biztos szeretnék lenni
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7216 üzenetére
Köszi, nézegettem még régebben, csak gondoltam, hátha....ha leírás szerint csinálom, normálisan, akkor mennyire brickelhető a routi? Vagy milyen veszélyek áll(hat)nak fent ? Nab kérdés, de a garit vesztem vele, nem ?
-
s.zsolt94
csendes tag
válasz
s.zsolt94 #7214 üzenetére
Na szép estét mindenkinek..
Ma ellátogattam az üzletbe, ahol kb 5 percet töltöttem el, utána már a sikeresen cserélt eszközzel távoztam, nem akadékoskodtak...
Hazaérve minden flottul ment, már róla netezekTetszik-tetszik, de már szemezgetek az OpenWrt-vel, nyilván a Vargaalex féle builddal
Tudnátok mutatni pár hasznos leírást, meg hasonlók? Sajnos szoftveres részen vagyok érdekelt, a linux, hálózatis dolgokban csak alapszinten vagyok otthon..De ami késik, nem múlik
-
s.zsolt94
csendes tag
szia,
Igen azzal próbálom, de próbáltam, de volt kéznél vagy 3 féle lan kábel, mindegyikkel ugyanezt produkálta..
A resetnél több, mint 10mp-ig tartottam nyomva, de sehol semmi... A telefon, se laptop nem észleli a vezeték nélküli jelet...Szerk:
Alex, minden, maga a doboz is foliazva volt garijeggyel, a készülék zárt, felszakítatlan zacsiban volt, illetve rajta is volt 1 vékony fólia..
Szerk 2:
mivel a HDD led is újra felvillan, ezért akár bootloopra is tudnék következtetni, de ez nem tudom, mennyire állja meg a helyét a realitásban -
s.zsolt94
csendes tag
Újonnan, fóliázottan vettem, szaküzletből, garival, mindennel, ez lemaradt, sorry
Emiatt fura nekem ez az egészU.i: 5mp-enként villan egyet, lemértem
A segítségeket köszönöm
-
s.zsolt94
csendes tag
Szia!
Többször megpróbáltam, min 10mp-ig, de semmi változás, mintha totál érzéketlen lenne a gombra...
Utána természetesen megpróbáltam elérni lanról, de szintén változatlan... a chrome ezt dobta:A(z) 192.168.0.1 csatlakozását megszakította a hálózati kapcsolatban beállt változás.
Ellenőrizze az internetkapcsolatot.
Ellenőrizze a kábeleket, majd indítsa újra a routert, modemet vagy más hálózati eszközt, amelyet használ.
Hibakód: ERR_NETWORK_CHANGEDAz admin felületig el sem jutok
-
s.zsolt94
csendes tag
Sziasztok megint!
Megpróbálom akkor újra, kicsit részletesebben, hátha kapok választ, mert a mostani tervem az, hogy holnap cseréltetem...
Szóval az összekötés sikeres volt, Digis netem(PPPOE) van.
Bekapcsolom a routert 2 mp-enként felvillan minden, kivéve a power ledet, ami folyamatosan világít.
Kipróbáltam az összes lan portot, mindegyiknél ez van:
a Hálózati és megosztási központban látszik, hogy csatlakozni próbál, eljut azonosításig, majd max 1 másodpercen belül ledob, és átvált arra, hogy nincs vezetékes kapcsolat és ezt a végtelenig..Természetesen a router ipjét nem érem el, sőt a tplinklogin.netet sem, sőt pingeltetni sem tudom.. A lemez is ledob, hogy ellenőrizzem a kapcsolatot, meg a modell számot...
Ami még fura: a HDD ledek mindig felvillannak 2mp-enként, olyan érzés, mintha a táp nem lenne jó, vagy az FW lenne sérült..
A segítséget köszönöm előre is, elnézést a "spamolásért" és a noob kérdésért!
-
s.zsolt94
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap jutottam hozzá, eme csodához.
Tudni kell, hogy digi netem van, tehát telo csatinál van bevezetve..
a probléma a következő: Megfelelően összekötöttem, egyenes kábel ki a fali csatiból, bele a kék wan/net portba. A gépet szintén összekötöttem vele. Várok és várok, de csak villognak a ledek , kivétel a power.. kb. ez megy 20 perce. Else érem se böngészőből, se cdről... Mit tudok csinálni vele?Segítségeteket előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest