- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
baandii
senior tag
válasz
Intruder2k5 #12411 üzenetére
gyári fw fut rajta, újraindítás/resetelés megvolt, de hogy ip címeket oszt e ki nem tudom...ezt hogy tudom megnézni
köszi a segítségedet előre is...
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12389 üzenetére
Köszi Intruder az infókat !
Már elindítottam a csere procedúrát az emagnál.
Jön a futár a tp-linkért és utána megrendelem az ASUS RT-N18U. 21900ft lesz.Majd kérném még a segítségedet a firmware csere és a beállítás ügyében.
Szerintem ebből már csak jövőhéten lesz valami.
Van valahol leírás, lépésről-lépésre ?Igazából engem csak a nagy hatótáv érdekelne, a többi nem érdekes !
A kert végébe is legyen wifielőre is köszi a segítséget !
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12383 üzenetére
Elhelyezési szempontból hol hatékonyabb a wifi router :
- a ház közepén a plafonra felszerelve
vagy van valami más jobb megoldás ?fejjel lefelé vagy rendesen a lábain ?
-
jimmy5
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12381 üzenetére
Értem.
Akkor valami más ötlet vagy tanács ?
érdemes kicseréltetni 1043 V2-re ?
Az 5 ghz nem fontos -
Magnat
veterán
válasz
Intruder2k5 #12378 üzenetére
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12292 üzenetére
Így már értem. A másik a 1043 V2 amit kinéztem, kb. árban is egy. Ebben a hardver is van olyan erős, mint abban? Azt mondod, az össze akadások miatt jobb lenne ez az 5Ghz?
-
Unlimited
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #12290 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát ha átállítom 5Ghz-re, hogy ne zavarjon be a többi jel, akkor a telefonok, tabok, ilyesmi működni fog róla? Vagy azoknak is tudnia kell az 5Ghz frekit? Bocs az ilyen kérdések miatt, de teljesen láma vagyok a benne, ezért is vagyok most itt. -
Brian1978
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12280 üzenetére
Probléma megoldva
kertem kölcsön egy laptopot
azt felelesztetem a drivert mert tud WiFin nyomtatni
de ha kikapcsolom a printerszervert akkor nem nyomtat
nem tudom mi az össze függés de nem számít
a lényeg hogy működik , köszi azért !!!!
-
Brian1978
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12278 üzenetére
Köszi de nem windowsom van hanem ios mert ipara akarom de sehogysem látom
-
válasz
Intruder2k5 #12271 üzenetére
Nem, mindent töröltem, kb 2 napja raktam fel. Akkor még frissen be tudtam állítani dolgokat, most 48kbyte szabad helyet ír a 448-ból.
-
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #12238 üzenetére
Nem tudom sajnos, hogy akkor hol és mit kellene néznem.
Én azt hittem, hogy az első sorban lévő error valami hiba.
-
Rakman
tag
válasz
Intruder2k5 #12221 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Ez mehet akkor v1.5 re is? -
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #12141 üzenetére
Nem gondoltam komolyan, hogy erre a kérdésemre válaszolni kell ezért is raktam off topicnak. Mindenhol a "méret" a lényeg...
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #12114 üzenetére
Nalam is zartat mutat most, de tolt fel rendesen.
Regebben is volt hasonlo a tm-nel... -
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #12118 üzenetére
Sustenal 2.84-es TR van lehet ebben valami halott portellenőrző oldal van... Mert amit Alex mutatott az nem ugyanaz, a tied meg az Asuson nem tudom melyik verzió.
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #12112 üzenetére
Szia!
Én egy ismerősnél néztem meg (mert ő még routeren torrentezik). Nála transmission 2.71 van, nyitottnak mutatja a portot:
Neki a router előtt még 1 eszköz NAT-ol (azaz ott forwardolva van a port).
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #12114 üzenetére
Eléggé off, de az utorrent-é sem működött soha normálisan. Én nem is tesztelek ilyenekkel, csak webről.
-
Headless
őstag
válasz
Intruder2k5 #12112 üzenetére
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #12109 üzenetére
indítsd újra a routert vagy az uhttpd-t, addig nem megy.9093-ra meg lehet klónozni/átrakni különböző cuccokat, minta wifi analyzer. "Lehetőség van egyes oldalak átlinkelésére a 9093-as porton működő jelszó nélküli weboldalra (wifianalyzer, sanescan, saját oldalak)." -changelog/read me! Alapból nem ott vannak, de át lehet tenni ide.
-
Abron
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12105 üzenetére
Szia. Sajnos nem. Se feljebblépni nemtudok, illetve a mappa amiben vagyok üres. Ha másolok rá akkor a csatolási pontoknál az 500mbos partíción kezd elfogyni a hely. De egyéb mappákat nem látok sajnos.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #12085 üzenetére
+1
Nyakamat teszem rá.
Szóval nem nyulkapiszka! -
palikamu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12040 üzenetére
A 12023-asban írtam le a problémát. Nálam a tpl csak a TFTP után volt lehetséges, mert a router nem volt hajlandó elindulni, csak recovery módban, de mivel az akadozott soha nem lehetett tudni mikor jön a tpl. Ha meg be van dugva a soros kábel, még most sem indul a router.
-
palikamu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12038 üzenetére
A TFTP feltöltés akadozott, azért javasolta Alex, hogy próbáljam ki másik kábellel.
-
palikamu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12030 üzenetére
Már minden félét rápróbáltam, a gyári stripped-et, általam vágott gyárit, openwrt-t, de az eredmény ugyan az. Nem bootol. Arra gondoltam, hogy a recovery_product_id és a recovery_product_ver nem egyezik az original-al és így a recovery folyamat leáll a firmware felmásolása után.
-
palikamu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12028 üzenetére
Bocs, lehet hogy rosszul fogalmaztam.
Olyan konzol nincs, hogy a boot folyamatot látnám. Csatlakozom a putty-al, de semmi nem történik, csak fekete ablak korlátlan ideig. Ha elindítom a recovery-t és utána indítom a putty-ot, akkor láthatóak a fentiek, de csak az. A "Starting kernel ..." után semmi. -
palikamu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #12024 üzenetére
De nem indul el. Soros konzol sincs csak úgy magában. Ha elindítom a recovery üzemmódot akkor láthatóak a fentiek, ha csak úgy be akarok lépni, akkor fekete ablak a putty-ban.
-
Wajk
addikt
válasz
Intruder2k5 #11969 üzenetére
köszi az infót. Mondjuk ehhez én kevés vagyok, de hátha Suste-nek is lesz véleménye róla
(#11970) Dadan01: a lehetőség adott ha jól értem. De megint csak Suste-ét kellene kérdeznem.
Van esély vagy lehetőség hogy ez a támogatás belekerüljön vagy megkavarná a rendszert. Mert ügye első a stabilitás...
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #11957 üzenetére
Köszi neked is már Headless útba igazított.
-
donmackó
addikt
válasz
Intruder2k5 #11949 üzenetére
Ki tudja, hátha ez működőképes. Hátha a 3600-hoz még értenek.
asturel: Köszi már jön is le.
-
baderoli
tag
válasz
Intruder2k5 #11940 üzenetére
Köszönöm!
-
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #11920 üzenetére
És az Ip címet hogyan tudom változtatni? Vagy ez magyarul azt jelenti, hogy a no-ip-t nem tudom használni? Vagy van rá valami megoldás?
-
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #11907 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #11904 üzenetére
Huh. A 0.1-en megjelent a tplink.
Akkor a luci-ét bezárhatom?Kábelről ment.
-
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #11894 üzenetére
Köszi.
-
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #11850 üzenetére
Köszi, sikerült
-
madarasz92
őstag
válasz
Intruder2k5 #11824 üzenetére
Szia!
Fix csatornára van állítva . Nem sok wi-fi van a közelbe kis faluba lakok .
Üdv -
eszakas
őstag
válasz
Intruder2k5 #11796 üzenetére
Hát ez egyenlőre semmire sem bálaszol
-
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #11792 üzenetére
Szia!
Én pedig csak azt jegyezném meg, hogy a donmackó által linkelt megoldás is failsafe-val indul (a Step 5-ben pont azt csinálja, majd a Step 7-ben telnetel a routerre).
Ráadásul a Step 8-ban úgy írja a passwd parancs használatát, hogy előtte nem is mount-olja a jffs2 partíciót, majd a Step 9-ben azt írja, hogy kapcsold ki a routert. És szerinte utána egy másik router mögé kötve be lehet rá SSH-zni. Hát nem, mert így a root új jelszava csak a tmp-ben lesz, ami az újraindulás után elveszlik. Az már csak hab a tortán, hogy az SSH után futtat egy mount_root-ot, majd wget-el szedi le a telepített http szerverről. De könyörgöm, ha valóban tud SSH-zni (egyébként valóban lehet, csak a Step 8-ban ugye kell egy mount_root a passwd elé), akkor minek a http szerver és egyéb baromság. Egyszerűen SCP-vel fel lehet másolni a routerre a firmware-t. Vagy akár wget-el közvetlenül a netről leszedni, hiszen ilyenkor van net az eszközön. Szóval, szerintem ez egy eléggé elcsépelt leírás...
Egyébként én is failsafe-ban mount_root után változtattam a root jelszót, hogy azért néha rá tudjak nézni, hogy mit csinál:
BusyBox v1.19.4 (2015-02-03 17:28:09 GMT) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.
_
___ __ _ _ __ ___ | | ___ __ _____ _____
/ __|/ _` | '_ ` _ \| |/ / '_ \ / _ \ \ /\ / / __|
\__ \ (_| | | | | | | <| | | | (_) \ V V /\__ \
|___/\__,_|_| |_| |_|_|\_\_| |_|\___/ \_/\_/ |___/
P E R F O R M A N C E M O N I T O R I N G
SW: WDR3600 Build
-------------------------------------------------
root@OpenWrt:~#Szerk.: Persze, igazából ez a hozzászólás nem neked szólt, hiszen ezzel te tisztában vagy.
Szerk2.:
(#11791) Headless: A failsafe módhoz a qss (illetve szerintem a TL-WDR3600-on az wps/reset) gombot nem feltétlenül jó rögtön áram alá helyezéskor nyomogatni. Hiszen, ha a bootloader tartalmaz tftp recovery módot, akkor így abban áll meg az eszköz. Szóval, a failsafe-hoz akkor kell megnyomni (elég egyszer) hátul a gombot, mikor másodjára felvillan a System led.
-
PistiSan
addikt
válasz
Intruder2k5 #11772 üzenetére
Lehet én is kipróbálom!
Jól rémlék, hogy csak a gyáriról való openwrt-re frissítéshez kell a factory.bin-t használni, ha pedig openwrt-ről frissítek, akkor a sysupgrade.bin kell? -
válasz
Intruder2k5 #11774 üzenetére
1.7.1
-
válasz
Intruder2k5 #11772 üzenetére
mielőtt szerkesztetted, már vettem az infót és fel is raktam, épp konfigolom
(luci nagy szerelmem, de funkcionalitásban végülis a gargoyle nekem jobban testhez áll ugyhogy majd megszokom az ő felületét... egyelőre látszólag rám szabták
)
köszönöm még1x!
-
válasz
Intruder2k5 #11770 üzenetére
köszi!
1. nem bízok a régi penjeimben, az ujakat meg fájna beáldozni
2. áh... nagyon kevés vagyok ehez
3. egy szem miniupnpd-t és a luciját raktam fel csak
4. nehéz ám rátalálni az igazira... -
válasz
Intruder2k5 #11768 üzenetére
tudok tenni valamit? forgatott romból tudok én törölni bármit? (gondolom nem)
ergo másik rom kéne ... vagy kompromisszum... csak az a bajom, hogy az upnp mindenképp kell (de semmi más...), kézzel nyitva a portokat sose tudok perfekt lenni lájvon/psn-en a konzolokkal
akkor se, ha PONT ugyan azt nyitom amit az upnp... ez már a gyári FW-n is így volt, tehát nem az van, h az iptablest bénázom el
lehet ezek a szutykok az upnp nemléte esetén automatikusan bénának jelölnek (ami persze nem akkora gáz, csak mégis, az érzés, h ha akarnék, nem tudnék mindenkivel multizni
)
mindenféle nemsuste, nemvargalex romot nem merek feltenni... nincs már erőm kísérletezni
-
válasz
Intruder2k5 #11766 üzenetére
root@malacka:~# df
Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
rootfs 384 332 52 86% /
/dev/root 6656 6656 0 100% /rom
tmpfs 63228 1416 61812 2% /tmp
tmpfs 63228 104 63124 0% /tmp/root
tmpfs 512 0 512 0% /dev
/dev/mtdblock3 384 332 52 86% /overlay
overlayfs:/overlay 384 332 52 86% /ill. luci szerint még van 52 kbyte.... :/
és most 0.4-en is ez történt
megállt a menthetőség.... szal valami tényleg betelíti a flasht
(köszi!)
-
Mocsokba
tag
válasz
Intruder2k5 #11683 üzenetére
Ha ez így van, akkor az valóban nem megfelelő nekem.
Amit használok:
1. torrent, miniDLNA
2. ezeket elérni távolról(openvpn hiányában simán ipdns-el oldottam meg most.Routeres torrentezés átmeneti megoldás nálam, NAS párti vagyok. De amíg megjön a következő, addig muszály kitölteni a keletkezett űrt.
-
kaciokos
őstag
válasz
Intruder2k5 #11687 üzenetére
Dettó, nekem a 2 MB/s is értelmes torrent sebesség, pár éve még ölni tudtam volna érte. És így legalább mehet akármikor, a 100 Mb/s-es netemből csak 16 Mb/s-ot foglal, minden más forgalom zavartalanul mehet rajta k. gyorsan.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #11685 üzenetére
Ha nagyon akarja valaki, az ala is felrakhato. De ertelmes sebesseghez keves a routeren futo torrent/nas.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5 #11683 üzenetére
Arra meg celhardverszeruseg kell, Seagate Goflex Net amit hasznalok es szokam ajanlani.
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11675 üzenetére
hol keressem a hibat ?Ami a kamerahoz van ip azt hova irjam?
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11673 üzenetére
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11671 üzenetére
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11665 üzenetére
-
hl225
tag
válasz
Intruder2k5 #11667 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11663 üzenetére
sjat wifi halozat rol mukodik,csak mobilnetrol nem....szevice porhoz irjam be a 8081 ,majd egy ujat es 8888 ?egyik UDP masik TCP ? vagy legyen all minketto ?
-
potyi23
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11661 üzenetére
ezt mar atneztem parszor,de nemtalaltam nekem valot..
biztosan valamit nemlatok
ha mobilrol probalok ralepni,nemsikerul,nem talalja.
-
Abron
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11630 üzenetére
Ez volt amegoldás! Köszönet
-
Abron
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11616 üzenetére
Ok reset lesz. 1 gondom van. Eddig mindig formattal csatlakoztattam a vinyot. Es magatol fel is csatolt mindent. Mist h resetelnem kell nem akarom a hdd tartalmatvelvesziteni. Hogy kell a particiolat felcsatolni? 3 reszre van formazva a vinyo. Vargalex fele megoldassal. 128mb asszem nemtom minek. 512 az overlay talan. A tobbi meg ext4. Ha leirnatok a csatolast megkoszonnem. Aztan csinalok majd egy mentest hogy ezutan automatikusan vissza tudjam allitani. Koszi es bics h tudatlan vagyok.
-
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #11581 üzenetére
Bocsi!
Össze jött!Köszönöm a segítséget.
-
klrt
tag
válasz
-
klrt
tag
válasz
Ez a parancs itt nem szerepelt, ha jól bogarásztam. Nem tudok Angolul, fordítóval próbálkozom.
Esetleg kell még valami? -
klrt
tag
válasz
Intruder2k5 #11578 üzenetére
Köszi! Próbálom, de nem akar az új jelszóval beengedni.
Be tudtam lépni failsafe módba.
A szgépet beállítottam 192.168.1.10-re
a maszkot 255.255.255.0
átjárót-dns kiszolgálót 192.168.1.1
putty-telnet 192.168.1.1 beléptem, kiadtam a passwd parancsot, kérte a jelszót, megadtam neki, majd ismét megadtam neki, reboot -f parancsal újraindítottam. Elindul, működik csak nem enged be az új jelszóval. -
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11508 üzenetére
Köszi!
-
pankotain
tag
válasz
Intruder2k5 #11474 üzenetére
Köszönöm megjavult magátol, lehet szervergond volt.
-
Regiee
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11459 üzenetére
Köszönöm
Most a nyomtatót szeretném beállítani. Sikerült is annyi hogy feltelepítette laptopra a megosztós programot ami felismeri a nyomtatót és oda írta mögé hogy auto connected printer.
Ez a nyomtató csak úgy érhető el ha kábellel van rádugva a gép a routerra vagy wifin keresztül is megy? Mert msot apu gépére próbálom feltelepíteni amin windows 8.0 van de nemnagyon akar sikerülni. ez a gép wifis. A laptopom most kábellel van rádugva a routerra és ott elméletileg egyből meg is találta a nyomtatót. -
Wajk
addikt
válasz
Intruder2k5 #11455 üzenetére
így van, nálam pont ugyanez volt a helyzet, nekem is Digi van. Jó lett volna nekem is a gyári FW, ha az USB-s winyó és a TV jó kapcsolatban lettek volna.
Szóval csak bedugtam a netet, beállítottam a hozzáférést meg a Wifit és ment is minden pöpecül, gyári FW-el. Véleményem szerint pár napig ne cserélj FW-t semmiképp, hogyha előjönne valami garis hiba, akkor ne ezzel legyen a gond. Amúgyis jó ha használod a gyári FW-t mert akkor utána már lesz összehasonlítása alapod. -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #11397 üzenetére
Szia
Nalam Sony W828 van es a router....nemreg probaltam epp a dolgot es muxik .
Gyari fw es gyari mediaserver a router-en es latom/lejatszom a filmeket a tv szinten gyari medialejatszojaval.
Akkor ezek szerint a Sony tudja az uShare-t,ami nekem nagy elony.(En spec nemtom mi az uShare,de orulok,h tudja akkor.)
elerhetem a gyari fw mellett a hdd-t a routeren,h masoljak is ra ?
Srry ,h neked ,de ebben a hsz-ben leltem meg a kerdezesi feluletet a temaban.
Koszi. -
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #11401 üzenetére
igen, én is kihagytam egy fontos dolgot, hogy viszonylag friss, és (utolsó) stabil verziós buildekre (BB) gondoltam...
-
Wajk
addikt
válasz
Intruder2k5 #11397 üzenetére
köszönöm a gyors válaszokat...
(#11398) Vicu21 : végül te a Suste-féle FW-t tetted fel, vagy más az ajánlott erre a célra?
-
Vicu21
tag
válasz
Intruder2k5 #11385 üzenetére
Köszönöm, a héten formázok
... bár a 30 kb6s-ről 1,2-2 megára változás is megfelelőnek tűnik -
Vicu21
tag
válasz
Intruder2k5 #11376 üzenetére
hm.
akkor érik egy formázás...
Köszönöm -
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #11367 üzenetére
Én is úgy értem, tisztában vagyok az értékekkel, arra mondtam, hogy ennél jobb nem lesz, mivel a 2.4 GHz is bajos, minden helyiségben van router, illetve a padláson még egy airlive 400mW-tal sugártó AP is van egy 70 centis Yagi antennával, azzal elvagyok a kertben meg a ház körül. De a szobában ülve semmi sincs köztem és a router között, a levegőben terjedés meg hasonló kellene hogy legyen mint másnál.
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #11365 üzenetére
Nem tudom, a 20-40MHz és az 5GHz között van-e sugárzásbeli különbség, ez ennyi, még 50mW-ra téve se történik semmi, talán 40-ig elmegy, ha úgy jön ki. De mintha a kapcsoló hatástalan lenne. Mi okozhatja a különbséget?
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #11358 üzenetére
Ilyet, a t-router ssid-k mind az enyémek, konkrétan a t-router2-ről van szó, kertesben lakom, de vályogház, elnyeli a fal a jelet mint ahogy a nagy könyvben meg van írva... A t-router 3 a 2-ről veszi wifin a jelet, azért megy azonos csatin, az egy tp-link 702-es mini router, a t-router4 a padláson van, egy airlive AP seltech yagi antennával, ami a sarokig is ellő, az utcán, az udvaron is működik.
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #11356 üzenetére
Nincs, de érezni kellene akár egy 2m-re lévő androidos eszközön egy inSSIder appal, ez talán mérőeszköznek felfogható, picit mutathatna, legalább azt a mérhető különbséget. Álligatom a routeren, nincs érdemi különbség.
-
Rick4
félisten
válasz
Intruder2k5 #11354 üzenetére
Ahhoz képest, hogy az ára tizenpárezer, elég korrekt nem? mW-ban meghatározható, és esetleg mérhető a teljesítmény?
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11313 üzenetére
a-a
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11215 üzenetére
Üdv!
Na most jutottam rá hogy foglalkozzak a modemmel kicsit.
Reseteltem-semmi, a gépnek is állítottam be IP-címet-így már behozza a bejelentkezést. De mi a user és a pw?
Már keresgéltem neten, de egyikkel se lehet belépni... -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11244 üzenetére
Suste féle FW van már fenn. Eddig OK. Hosszabb távon majd kiderül
-
ka64
tag
válasz
Intruder2k5 #11225 üzenetére
Köszönöm, sikerült transmissiont kívülről elérnem.
Viszont lucit most a munkahelyemről nem érem el, pedig tegnap éjjel mobilinternetről kívülről is sikerült belépnem. Ugyanakkor transmissiont most is látom kívülről. Mi lehet a probléma?
(Bocsánat az értetlenkedésért, most ismerkedem a DDNS-sel. Tegnap még azt sem tudtam, hogy mire való.)ka64
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11244 üzenetére
Egyelőre működik, csak este már szemem leragadt, mintsem komolyabban foglalkozzak vele.
Majd estére még bűvölöm. De lehet nézek valamit az általad leírtakból, főleg a magyar nyelv miatt. -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11241 üzenetére
openwrt.org ról szedtem, egy Youtube tutorial alapján.
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11217 üzenetére
Holnap majd megnézem hogy mi van ezzel a 360R modemmel. Most viszont OpenWRT-t raktam a routerre. Kíváncsi leszek
-
gabi32
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11236 üzenetére
Úgy is ez volt a max sebesség.
-
gabi32
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11231 üzenetére
Igen arról beszélek.
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11215 üzenetére
192.168.1.1. én is ezt az IP-t próbáltam először, de nem jött be semmi...
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11211 üzenetére
Fekete 360R-t kaptam. Nincs neki, vagy csak én nem találom. Minden IP-t kipróbáltam, nincs...
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11209 üzenetére
A 360R-nek nincs webes admin felülete...
A parancssoros dolgokhoz pedig nem értek.
De! Van másik modem is, D-Link 321B, aminek viszont van, és röhögve tudja is ezt
Most így van beállítva, egyelőre működik, kíváncsi leszek.
Köszönöm az útmutatást, majd írok még hogy hogy megy a TP-Link router így. -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11207 üzenetére
Bocsánat ha nem voltam egyértelmű...
A hsz-ben, amit linkeltél, írja a srác h: "az a tapasztalat, hogy ha DHCP-re van állítva a WAN, akkor STABIL és TÖKÉLETESEN működik! "Nos, ezt hol lehet állítani? Mert nem találom sehol sem, vagy csak nekem nem egyértelmű a dolog.
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11204 üzenetére
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy ezt hol kéne állítani... vakuljak meg nem találom/nem jövök rá
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11204 üzenetére
No mindjárt visszadobom a TP-Linket, és megnézem h mit tud. Most am is pont töltök
-
galaxys80
veterán
válasz
Intruder2k5 #11179 üzenetére
WifiAnalyzer-el szoktam nézni, mert egyszerűbb a telefonnal az udvart járni, mint laptoppal.
Az az igazság, hogy fix-en a 11-esen lévő szomszédot látom egyedül.(Neki is a legerősebb a jele) A többi az igazából csak meg-meg jelenik és eltűnik. Az udvar egy bizonyos pontján még a 6-oson lévő szokott viszonylag erősebb jelet sugározni rövid ideig. (Kb a fele az enyémnek)
Bár ezek talán nem tűnnek vészesnek, de ha az 1-es, 6-os és 11-es csatornákon voltam, akkor időnként (van, hogy napokig nem) belassult a wifi. Gondolom, akkor kaptam pont, úgy el valamelyik szomszédot, hogy zavart okozott. Ezért is akartam eltérni azoktól a csatornáktól amelyeken, ha csak időnként is, de megjelenik valaki.
Az 5-ön 2 napja vagyok igazából és eddig minden rendben. Csak kíváncsi voltam a ti véleményetekre is. -
hruodnand
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11149 üzenetére
Értem, köszönöm, akkor ez kell rá ugye?
https://downloads.openwrt.org/barrier_breaker/14.07/ar71xx/generic/openwrt-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.binSimán behúzom a firmware frissítésnél neki és kész, gondolom. Urána meg lehet konfigolni a megszokott úton.
A gyári firmwaret vissza lehet rakni későbbiekben, ha úgy alakul? -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11107 üzenetére
Nagyon köszönöm. 2TB-tól nagyobba nem nagyon szeretnék beruházni, szerintem elég lesz seed szervernek.
Ha meg nem, akkor és lemennek az árak kap egy nagyobbat, ráadásul két USB-s a router. -
katona.jozsi
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11104 üzenetére
Szia!
OpenWRT-t már rádobtam kb 2 hónapja. A GPT partíciót megoldom Desktop oldalon. Tehát elvileg nincs akadálya annak, hogy 2TB-os külső HDD-t rákössek, majd GPT-vel létrehozom a partíciós táblát és kész is. -
válasz
Intruder2k5 #11052 üzenetére
Köszi! Mintha kicsit gyorsabb lenne a betöltődés, dehát mérni nem tudom. Már az érzetért megérte.
-
Graf Spee
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11062 üzenetére
Nah azt hiszem megvagyunk.
Azért csak azt hiszem, mert ugyan leellenőriztem. Amikor fut az utorrent kliens akkor a port nyitott, amikor nem akkor zárt a port. De lehetséges az, hogy a forgalmi szabályoknál nem kell beállítani semmit?
-
Graf Spee
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11059 üzenetére
Köszi szépen mondasz valamit. Felteszek egy korábbi, jóval egyszerűbben kezelhető utorrent klienst
A tűzfalat kikapcsoltam (épp azért, hogy ne legyen bibi). Az nem hinném, hogy meg tudná fogni.
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11045 üzenetére
köszi a segítséget !
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11043 üzenetére
tehát akkor egyáltalán nem tudok javítani sehogy sem ? ( 5GHz-et eltekintve. sajnos nincs olyan laptopom, ami tudná ezt. )
... akkor van értelme , hogy ilyen netem van... király...
-
ubid
senior tag
válasz
Intruder2k5 #11040 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest