- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lavorka
aktív tag
Nagy nehezen megtaláltam... rátoltam a webrevert cuccot, amit frissítettem a legújabb gyárira. Meglátjuk hogy csinálja e ezzel is mint az eredetivel, hogy eldobálja a kapcsolatot. Ha igen, akkor megy vissza az OpenWRT
Ha meg még adnának is valami értelmes netet.. (30 megával már kiegyeznék, de 50 is jöhetne) [link]
-
lavorka
aktív tag
Hali!
Nos, most már volt időm kicsit foglalkozni vele, csináltam resetet a routernek. Most működik, a wifi is visszatért. De... Ha bármi beállítást megváltoztatok, és a végén nyomok neki egy mentés és alkalmaz-t, akkor "Várakozás a változtatások alkalmazására..." üzenet jön, és teker a végtelenségig. Illetve a routerről az infókat sem mutatja. Csak ennyi: -
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Annyi gondom lenne a routerrel, hogy a hátul lévő kapcsolóval volt kinyomva a wifi néhány alkalommal mostanában, és most nem jön vissza... Webes felületen is csak annyi ír hogy: adatok gyűjtése... WTF??? Újraindítva volt, resetelve még nem. Valakinek ötlete hogy mit nem csinálok jól, vagy hogy mi lehet vele?Suste féle OpenWRT van rajta
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
Jelenleg hibátlanul üzemel a router a Suste féle OpenWRT-vel. De ha esetleg egyszer mégis vissza kellene tennem a gyári Tp-LINK fw-t, azt hogyan lehet pontosan. Olvastam már a témában, de nekem nem világos a dolog. Elbaszni meg nem szeretném a routert...
Le tudná írni valaki részletesen? -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11313 üzenetére
a-a
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11215 üzenetére
Üdv!
Na most jutottam rá hogy foglalkozzak a modemmel kicsit.
Reseteltem-semmi, a gépnek is állítottam be IP-címet-így már behozza a bejelentkezést. De mi a user és a pw?
Már keresgéltem neten, de egyikkel se lehet belépni... -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11244 üzenetére
Suste féle FW van már fenn. Eddig OK. Hosszabb távon majd kiderül
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11244 üzenetére
Egyelőre működik, csak este már szemem leragadt, mintsem komolyabban foglalkozzak vele.
Majd estére még bűvölöm. De lehet nézek valamit az általad leírtakból, főleg a magyar nyelv miatt. -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11241 üzenetére
openwrt.org ról szedtem, egy Youtube tutorial alapján.
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11217 üzenetére
Holnap majd megnézem hogy mi van ezzel a 360R modemmel. Most viszont OpenWRT-t raktam a routerre. Kíváncsi leszek
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11215 üzenetére
192.168.1.1. én is ezt az IP-t próbáltam először, de nem jött be semmi...
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11211 üzenetére
Fekete 360R-t kaptam. Nincs neki, vagy csak én nem találom. Minden IP-t kipróbáltam, nincs...
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11209 üzenetére
A 360R-nek nincs webes admin felülete...
A parancssoros dolgokhoz pedig nem értek.
De! Van másik modem is, D-Link 321B, aminek viszont van, és röhögve tudja is ezt
Most így van beállítva, egyelőre működik, kíváncsi leszek.
Köszönöm az útmutatást, majd írok még hogy hogy megy a TP-Link router így. -
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11207 üzenetére
Bocsánat ha nem voltam egyértelmű...
A hsz-ben, amit linkeltél, írja a srác h: "az a tapasztalat, hogy ha DHCP-re van állítva a WAN, akkor STABIL és TÖKÉLETESEN működik! "Nos, ezt hol lehet állítani? Mert nem találom sehol sem, vagy csak nekem nem egyértelmű a dolog.
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11204 üzenetére
Most már csak azt lenne jó tudni, hogy ezt hol kéne állítani... vakuljak meg nem találom/nem jövök rá
-
lavorka
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11204 üzenetére
No mindjárt visszadobom a TP-Linket, és megnézem h mit tud. Most am is pont töltök
-
lavorka
aktív tag
Üdv!
2 hónapja vettem ilyen routert, vagyis cseréltem, mert a 1043ND dobálta el a wifit állandóan. Ennek a wifije jó, de a net kapcsolattal vannak gondok. A szolgáltató már volt kinn 2x is, kaptam szép új modemet (D-Link DSL-360R) azonkívül mindent rendben találtak (ADSL 15Mbit) A net viszont bizonyos időközönként elmegy, és nem is jön vissza. Ha áramszünet volt, akkor mindig, router újraindítás nem mindig segít. A modem szerint az ADSL kapcsolat rendben, a szolgáltató mossa kezeit. De amikor van net, akkor is sokszor belassul, felére, negyedére a torrent, sokszor le is dob. Visszaraktam 4 napja a régi D-Link DIR-300 routert, azzal meg semmi gond...
Valakinek tippje, ötlete hogy mi lehet a gond? Vagy én vagyok hülye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest