- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
ez nem megoldas?
Nalam masik fw van fent,de muxik. -
Tegla80
addikt
válasz
trance89 #12016 üzenetére
Szia
Igaz gyari fw mellett ,de idonkent a routeren log nalam is egy wd blue 320gb os verza,ami egy sharkoon hazban van.
Siman az "Y" kabelen taplalja a router es meg le is kapcsolja teljesen,ha x ideig(kb 15perc) nincs hasznalva.A hazon a led is kialszik ilyenkor, (ezt valszeg a router tudja,mert siman a tv-n nem kapcsol ki a led a hazon,csak szimplan nem "pörgeti" ha nem hasznalom) ,de a tartalomra kattintva pl a tv -vel mar indul is es keszen all a lejatszasra. -
-
Tegla80
addikt
Koszi mindenki....
Oszinte leszek, elorebb nem jutottam,de mar tudom,h "nem is kell ez nekem".
Plusz a lenyeg nektek,h a Sony W8 latja alapban a router-en (gyari fw ) logó hdd-rol megosztott tartalmat,nem ugy mint egy Samsung.
Sziasztok. -
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #11397 üzenetére
Szia
Nalam Sony W828 van es a router....nemreg probaltam epp a dolgot es muxik .
Gyari fw es gyari mediaserver a router-en es latom/lejatszom a filmeket a tv szinten gyari medialejatszojaval.
Akkor ezek szerint a Sony tudja az uShare-t,ami nekem nagy elony.(En spec nemtom mi az uShare,de orulok,h tudja akkor.)
elerhetem a gyari fw mellett a hdd-t a routeren,h masoljak is ra ?
Srry ,h neked ,de ebben a hsz-ben leltem meg a kerdezesi feluletet a temaban.
Koszi. -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #6084 üzenetére
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #6006 üzenetére
tudom esetleg használni 2 gépen ugyan azt az IP-t ami DMZ-s?
(persze mindig egy gép lenne online ugyan azon kábelt dugdosva ,mert szabad portom sincs több jelenleg . Vagy ez is buta kérdés)
kösziszerk:
akkor ez lesz a megoldás
(sajna a PS ek a multynál "igénylik",és stabilabbak lesznek így.)
mindenkinek köszönöm. -
Tegla80
addikt
sziasztok
megoldható az,h 2 IP-t rakok DMZ-be vagy csak egyet lehet? -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #5751 üzenetére
,
ver:1.2 -m van akkor . -
Tegla80
addikt
sziasztok
csak úgy megkérdezném,mert szó volt mostanában a verziókról.
Nekem ez lenne. Ez most akkor a legöregebb verza lenne?
thx -
Tegla80
addikt
mások számára lehet röhejes gondjaim vannak,de 2 éve még csak notim sem volt,max ha valahol géphez fértem ott foglakoztam vele.
Ez kivétel nélkül win valami volt ugye,és persze csak nyomkodás szinten.
(Nem kellett sosem semmire a pc,mert konzolon elvoltam.)
Nah 2 éve megvettem,netezni meg pár dologra egy 10" os notit,amin MeeGo volt.
Ezt raktam át Linux Mint11 LXDE re ,amivel a mai napig elvagyok 1 újrarakás mellett. Jah 8gb ssd-n gazdálkodom rendszer szinten
(terminált sosem használtam,így aki Linux-os az tudja rögtön,h "tök kezdő az ember",de ez így is van. Nem volt eddig szükségem 1ébre ,mint amit alapban tud nekem. )
PS3 tól meg netezni is tud már a gép így .....
A noti jelenleg is a melóhelyi időtöltést javítja leginkább.Most viszon az "okostv" kiviszi a nádam,mert fejben sokmindent eltudnék képzelni vele,h 1szerübb és jobb legyen a dolog,de a fejbeni háttér 0 ami a kivitelezéshez kellene
Plusz,ha neki is mernék még állni
csak wifi van a gépemben így FW felrakni sem ajánlott amennyire tudom.
Nameg a vargalex ben ha jól emléxem,akkor alapban utána tiltva is van a wifi(mintha ezt olvastm volna,de ez csak halovány emlék),így ha még a FW felrakását be is merném vállalni wifin,utána már nem érném el ha jól gondolom, és jól emléxem.
A napokban kaptam egy semmitérő asztali gépet,XP vel ,de az még annyira sem áll közel hozzám mint a Linux,amit azért már 2 éve nyomkodok .(peddig ezzel fellehetne varázsolni és konfigolni a vargalexet)
Havernak meg szólni aki win es ,h "gyere rakj FW nekem routerre ,de Linux os ismeret is jó lenne", az meg nem 1szerű.szóval, van gondom
full off vége
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #4355 üzenetére
mikor fent volt a serviio a notimon akkor azt láttam a tv vel,DE csak mappa szintig.
Beljebb nem tudtam lépni akkor sem,mert vmi hiba miatt kilép a főmenübe.(hagytam a dolgot,ezt próbálom,próbálnám helyette)vargalex írja közben,h a tv-m nemszereti a routeremen a gyári fw-t.
klafa lesz, akkor ez is kuka így valszegplusz
samu es5500,de aláírásban írva vagyon srácok"fel kell csatolni hálózati meghajtónak a router megosztást"
nah a gondok itt kezdödnek,mert ezt már nem értem
merre keressek ilyen ficsőrt és most jön a poén :linux-os gépen -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #4352 üzenetére
szia
ha ezt a bekapcsolást router menüben érted,akkor igen a válasz
(notin nincs semmi telepítve mint pl serviio vagy ilyesmi,ha viszont erre gondolsz.)Kicsirics77
nem beszéled a virágnyelvet?
nemáá -
Tegla80
addikt
válasz
Kicsirics77 #4350 üzenetére
ilyenem van nekem is sajátban
notin belépve a router menübe felcsatolom,látom h NTFS,látom ami benne van stb-stb,de a tv-vel h tudom ezt elérni?
(vagy akkor ez a része a router-en ennyi is innen már a tv-vel kellene rálelnem valahogy?? )plusz kérdés mindenkinek :
ha ott van már a hdd-m, megtudom oldani,h oda rakjam rögtön a virágbolti dolgaimat?
persze ezt úgy értem,h közben jár a noti is addig,csak rögtön oda rakja amit ......
(ritkán szedegetek virágot,így a routeres "maga intézi a dolgot" dologra nincs szükségem még talán.Feltéve ha menne így) -
Tegla80
addikt
sziasztok
naiv kérdés és gyári fw
el tudom érni a router re dugott hdd-m tartalmát valahogy a tv-m en?
a router-t látom vele jelenleg is ,de beljebb már nem enged.
(pc ne menjen közben,csak router és tv.)
lehet ilyet?
köszönöm -
Tegla80
addikt
szia
szívesen segítek bármiben,azonban túl nagy szaki nem vok. (ezért nem is piszkálok nagyon bele)
Ha gondom van (volt) Én is itt a fórumon keresek utána,vagy kérek segítséget.
(Nyugodtan dobd be majd ide Te is a gondod és lesz rá megoldás,meglátod.)
Jó itt a közösség ,segítenek(pm re is válaszolok ettől függetlenül.)
-
Tegla80
addikt
szia
Sok választ másoktól ne várj,mert szinte mindenki lecseréli.
Én azt tudom elmondani,h gyári Fw el nálam szuperul megy(kék ledes fajta,mert most variálnak zöldre).
rajta van 2 másik router(az 1ik a szomszéd házban kábelen kb20m),és összesen 2pc , 1ps3 , 5 teló,2 noti ,1 tv.
Amikor mindenki otthon van mind2helyen és megkapja a terhelést,akkor sem omlik össze.
a régebbi ezt már nem bírta el,ezért vettem ezt legelőre ,"fő ruoter"-nek
Nem csalódtam benne még.(kop-kop-kop)
Én bátran ajánlom, gyári FW el is -
Tegla80
addikt
köszi
akkor felejtős a dolog,mert a tv-n az akkori"gyári fw" van fent,mert nem frissítem.
(tv-n az újabb fw eknél csak butít a samu általában , ez kiderül a fórumokból. Nekem is van még olyan ficsör öm ami 10.30 on tuti,viszont felett már nincs vagy nem megy.)
azért este rádugom,max nem érem el, vagy nemtom -
Tegla80
addikt
Sziasztok
Adott a rouer(gyari,fw) ,egy otthoni halozat amin akad egy samu tv is.
Ha a routerre dugom a hdd-t akkor alapban elerhetem estleg a tv-vel vagy mokolni kellen vele??(mint tp.... latja most a router-t,de mivel nincs rajta semmi,igy "?"esnek jeloli.)
Nem vok nagy szaki a mokolashoz amugy,ezert gyari a fw is -
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #2836 üzenetére
nem vitatkozom,lehet.
de mivel nálam ott az "automatic(recommended)" van megadva és AES en nem ment,ezért valszeg nem az.
a noti WPA/WPA2 ír biztonságra IPv4 mellett IPv6 mellőzve.
Linux ot használok:Mint11LXDE mert 8gb SSD n gazdálkodom
(nem fejlesztik már rég,lehet ez a gond vele,de ez is csak tipp)UPnP not available a PS3 mon,hiába aktív a router-en. ez jó vagy rossz??
(esetleg a PS3 oprendszere miatt van,mert értelmezhetetlen a routernek??. így akkor talán tényleg mehetne a DMZ? )
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #2834 üzenetére
szia
admin rész:pipa
WPA2/AES,nah ez nálam WPA2 PSK,mert a notim nem tudott fellépni. Jelzem,h a melóhelyi 740N nél is uez van, gondolom a noti nem tud valamit,vagy csak Én vagyok ugye a béna,ami igaz amúgy.(nem béna,csak hozzá ne értő inkább ).
szóval ....PSK nálam,remélem azért ez is elég,aki meg olyan az úgyis,mint mondtad vala
MAC szűrést nem tok,mert a droidom(telo),csatlakozásonként cseréli a sajátján az uccso 6 számot, gyári ficsőr benne ,vagyis bug
,de ilyen
más: olvastam h nem ajánlott,de szted a PS3mat berakhatom DMZ be?? lenne értelme? Multy miatt.mert gyorsabb lenne a dolog,vagyis ellenőrzés mentes,mmint a router részéről.Ha jól értelmezem
Mások írták h "jobb" úgy, de "nem ajánlott a DMZ" mert védtelen így a gép. Pc nél még értem,de a PS3 más faj.Van arra is hacker persze,de messze nem olyan népszerű talán mint 1 Pc.
erről Te mit gondolsz.
A célom a "leggyorsabb multy" átvitt értelemben.
(más ficsőr ami segíthet ebben és tudja a router??) -
Tegla80
addikt
Sziasztok
Megjött,használjuk,örülünk kb 1hete.
Stabilitást nem firtatom még,eddig stabil és mindenki gondmentes rajta,
pedig 30c van most alapban a szobában. Innen indul a móka ezeken a szép nyári napokon a tetőtérben sajna.(a régi ezt már nem bírta, de ez talán ..... )
Dobna valaki linket (alap fw) ahol esetleg össze van szedve,h mit és hogy állítson az ember,h nyugodtan aludjon.(ezt még elrejteni sem tudom,mert nem találom a ficsőrt Én vaksi,)
Wifi-n azóta picit többet mérek sebességre,de sztem ez csak a N miatt van.
Amúgy,ahogy nézem csodákra ez sem képes ,pedig US en hagytam,de sztem max annyit tud ez is,mint a Dlink dgl4300. Nem érzem vagy mérem erősebbnek a jelet.
Az 5Ghz meg ,még lakáson belül is felejtős,ha olyan helyen van az ember.(persze 1szinttel lejjebb,de akkor is
Tényleg ennyire visszafogják már a routereket,h a régi G s messzebb lövi a jelet??
Mind2ő 5dbi ,de mégis, a régi mintha picit ,erősebb lenne jelre G-n .köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged