-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
A WDR 3600-as routeremet lecseréltem, de úgy tűnik az új router nem működik együtt a TV-nkel, ezért visszatenném. T-com-os üvegszálas netem van, szokványos jelszavas azonosítással.
Hogyan kell beállítani a WDR3600-ast a LEDE 17-es firmware-rel, hogy ne ő legyen a betárcsázó, hanem az előtte levő TP-Link AX50-es? Ha csak utánakötöttem mint egy szgépet, akkor nem adott netet, és nem is érem el a http://192.168.50.1/cgi-bin/luci linken.
(Hogyan lehet beállítani, hogy az AX50-es kiesése után minél gyorsabban visszaállíthassam egyedüliként?) -
válasz
JohnnyWeiss #16756 üzenetére
Ezért vettem AX50-et. Azért az sem csudajó ebben, meg állandóan szakad. Ami pl. a WDR-nél évente sem fordul elő, az az AX50-néál hetente.
-
válasz
katona.jozsi #16710 üzenetére
Sajnos nem tudok segíteni, a fórumtársak rakták fel a firmware-t és állították be a routeremet.
-
válasz
katona.jozsi #16706 üzenetére
Nálam LEDE Reboot 17.01.4 van, és nálam is nagyon árnyékol a fal. 2,4 és 5 esetén is, dehát 5 már szinte nincs is. A legkevésbé használt csatornán.
-
Hogyan tudom megfigyelni a rooter adatforgalmát?
Tudok-e belelátni, milyen serverekre kapcsolódnak az egyes gépek, ott milyen oldalakra és hogyan? Minél módszerrel, mert nem értek hozzá. Gyerek óra alatti netezését nézném.
LEDE Reboot 17.01.4 r3560-79f57e422d / LuCI lede-17.01 branch (git-17.290.79498-d3f0685) firmware esetén. -
No, igen.
Itt a kép, a lakás teljes hossza olyan 12 m. Tehát igazából a falak (porotherm tégla) okozzák a gondot. A router mellett -45 dBm az 5 GHz és és -35 dBm a 2,4 GHz. Az asztaloknál már csak -85 dBm és -75 dBm. Inkább a 2,4 GHz kellene.
Honnét, milyen paraméter alapján tudom, melyik mennyit tud? Rengeteg ilyen eszköz van. -
Ehhez a TP-Link WDR3600 routerhez milyen jelátjátszó/erősító passzolna a lakásunkba. A cél, hogy a nappaliban levő router (piros X) jelét, a kisszobákban (narancs karika) lehessen venni. Az átjátszót két helyre tudnám tenni (kék karika), mert ott van elektromos kiállás.
-
Sziasztok! Suste 0.7 van fent, és szeretnék egy Chromcast-ot csatlakoztatni, hogyan tudom beengedni a hálózatba?
-
Mivel tudom falra tenni a WDR 3600-at? Tudom, hogy csak egyszerű szeg kellene hozzá, de nekem falba kellene valami tipplis megoldás, és ehhez nagy, de vékony fejű csavar kellene (hogy becsússzon a kialakított résbe, és olyat nem találtam.
-
Persze, hogy nem olvastam után, mert lila gőzöm sincsen a routerekről.
Csak találtam egy ilyen videót és megtetszett az elve. Én ilyen vizuálisabb típus vagyok.
Láttam, hogy minden benne van a readme-kben, belenéztem, és tényleg nagyon szépen rendezettek és itt a fórumon is mindenről lehet olvasni, csakhát nagyon messziről kell indulnom, és egy abszolút kezdőnek bármilyen részletkérdés nagyon bonyolult, mert az alapokat sem ismeri. Akkor még olvasok. -
Suste, a te firmware-eid a gyáriak módosítása (openWRT-n keresztül), tehát számít, hogy jött ki új, vagy az openWRT és a tied teljesen függetlenek a gyáritól, tehát pl. nem tartalmazzák azokat a hibákat, amelyek ott vannak.
Van olyan funkció, amelyet a gyári firmware tud, a tied meg nem? -
válasz
Intruder2k5 #11052 üzenetére
Köszi! Mintha kicsit gyorsabb lenne a betöltődés, dehát mérni nem tudom. Már az érzetért megérte.
-
Miért van az, hogy ha alvó megy gép,akkor lecsapja a netet is és kell 20-30 mp, amíg a gép újraébredése után elindul? (zöld ledes ver: 1.5)
-
Gyári fw-rel hogyan lehet megcsinálni, hogy a routerre dugott pendrive meghajtóként látszódjon? A \\tplinklogin.net módszer nagyon macerás...
-
válasz
Intruder2k5 #7539 üzenetére
Csináltam egy saját fw upgrade-t, hogy lássam, hogyan megy. Működik a cucc! Köszönöm, most ismerkedem az alap dolgokkal. Mit hogyan kell, lehet használni. Aztán jöhet az okosítás.
-
Most rendeltem egy ilyet, hol találok egy dummies guide-t a beüzemeléshez, ami leírja az így ne csesszük eseteket is? Mire kell figyelni? Még nem csináltam ilyet, de amúgy szgépet már raktam össze. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Apple MacBook
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LEGO klub
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Horgász topik
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest