Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgregoryan

    tag

    válasz lofagi #2803 üzenetére

    hali,

    értem én.

    de tudod mire jöttem rá?? Vannak országok amik a magyar viszonylatoknál kb 10x jobban élnek!
    Értsd alatta, hogy ha van egy 600€-s VGA, vagy legyen 700$ tök mindegy, az baromira nem nagy szám megvenni, ha pl 2-300-ért eladsz egy "régebbi" kártyát, és pl USA-ban élsz és keresel mondjuk 4-5-6.000$ nettót.
    Vagy élj csak európában és keressél BAROMI átlagosan és nagyon alul számolva 1800-2000€-t
    mekkora erőfeszítés HAAA gép őrült vagy és szánni akarsz rá kifizetni 1 havi bérednek a negyedét/harmadát?
    mintha MO-n vennél egy 60.000ft os VGA-t ha átlag 2 kilót viszel haza. márpedig manapság olyan emberek visznek simán ennyit haza akik pl titkárnő meg " adatfeldolgozó". ezeket mind mind személyes tapasztalatokból mondom..
    És akkor is az marad a business hogy piszkálni az oroszlán bajszát, és ösztönözni a népet, hogy vegyen csak Titánt sőt egyből 3 at, hisz nem menne a szekér előre. 950 meg alsó meg közép kategóriás VGA-kat nem hiszem hogy akkora haszopnnal adnának el mint a felsőbbeket. aki meg nem veszi meg, az csak vegye le meiumra a game-t.
    Van akinek ez baromira nem számit, nekem igen.. hogy HA már le ülök játszani, mert család mellett sok hobbi pici gyerekekkel nem nagyon fér bele, akkor már az jó és fullos közeli legyen.
    ez az én szubjektiv véleményem, de igen.. hüye f*** vagyok, hogy ilyen baromságokra költök, mint PC fejlesztés ezt elismerem.... dehát ha nem jó egyszerűen felnőni.... :))

Új hozzászólás Aktív témák