- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz
RECSKA #19145 üzenetére
Nem hát, és mindenki erre veri az a baj.
Facebook csoportban is csak röhögök, akik kiírják, hogy min. GS 220, aki csatlakozhat hozzájuk...
Én is egyik nap nyomtam 3db 228-as arccal, hát ritka bénák voltak, meg sem tudtuk csinálni, ki is léptem a picsába, mert reménytelen voltUtána összerakott ilyen 205-220 közötti emberekkel, érdekes, ott mindenki tudta mi a dolga, le is ment marha könnyen.
-
bunfi
őstag
válasz
RECSKA #19104 üzenetére
Valószínűleg csak hipfireben, de akkor is nagyon opnak tűnik, pve-re mindenképp. Csak nekem van egy olyan gyanúm, hogy nagyon durván buffosak a settek, ezt a "heroic" nehézségi szint nagyon meg fogja követelni. Egyébként tök jó, hogy most egy tollvonással a a Final Measure 2-es bónusz leszámítva nyugdíjazták az összes többi gear setet... kicsit átgondolatlan hatást kelt a dolog.
-
PETEE78
senior tag
válasz
RECSKA #19039 üzenetére
Bocs mindenkitől a sok kérdésért...
A szervarváltás hogy működik? Múltkor nekem is jól jött volna, amikor ki akartam menekíteni a cuccaimat, de egy hármas fogat ott várta az áldozatokat a kimenekítési ponton...
Ki kell menni a DZ-ből teljesen a bejárati kapun kívülre és utána vissza? Akkor a nálam lévő tárgyak gondolom bekerülnek a ládába, és ha visszamegyek akkor ki lehet még menteni, nem? -
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #18768 üzenetére
Köszönöm. A Skilled-nél a magyar fordítás a fos és nem írja a fejlövéses ölést, csak a fejlövést. Viszont a coolhead-nél mind a magyar mind az angol azt irja hogy minden képzettség cd-jét csökkenti (Performinig a headshot reduces all skill cooldowns by x%.). A T betűs is képzettség, szóval vagy a leírás pontatlan vagy a talent nem úgy működik ahogy kéne.
-
KaYaK
tag
válasz
RECSKA #18691 üzenetére
Pont ez az amit írsz! Nekem is lehetne feljebb tolni a staminat olyan 330k íg csak ahhoz meg kell bontanom az őrszem szettet ami azt jelentene hogy bukom én is a 28% elit sebzest amit én sem akarom inkább várok olyan mellénye ami őrszem és használható.... Ráadásul a szett 20% és a mellény ad meg 8% sebzest... Ami meg fontos lehet a elit sebzes elleni védelem talán az is olyan 25% között van asszem.
Azért a 48% + DPS pirít... Respect.... Az szép! -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
válasz
RECSKA #18337 üzenetére
Bőven elegendő lesz a 4 szuper ahhoz a részhez, közben folyamatosan lőni kell a healt a táskás emberre.
De arra a rövid időre felpakolod teljesen random a ruháidat, úgy, hogy minél nagyobb toughnessed legyen, arra a 2 percre. Külön erre egy karaktert felépíteni teljesen felesleges.A falconos shotisokról csak annyit, ha 4-en lőjük egyszerre, úgy, hogy előtte még meg is vakítottuk, esélye sincs. Nem kell oda milliós toughness.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #18337 üzenetére
Elektronikai tankhoz mi a legjobb összeállítás,taktikus+őrszem ? Hétvégén tényleg neki kellene állnom a 2. karakternek mert már nem tudom hova tenni a gear itemeket.
Szerk.: Clear sky challange-en talán lesz értelme 2 embernek használni a Ballistic Shield-et,max addig amíg dobozt viszi egy játékos.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #18255 üzenetére
hát igen, amíg nincs meg a megfelelő cucc hozzá, addig azt érdemes használni, amivel erősebb az ember
csak mint hosszútávú alternatívának írtam, hogy ha talál az ember több ilyen meg olyan cuccot, ne dobogassa ki, hátha jól jön.
Jelenleg egyik karim 3 striker - 3 sentry
másik. 4 taktikus - 2 finalA fő karimon meg cserélgetem mikor hoagy:
3 striker - 2 sentry - savage kesztyű
2taktik - 2 sentry - 2 final - ezt csípem a legjobban manapság csapatban. Van dmg-em is, jó a túlélésem is és 25k körüli skill powerrel tudok adni smart covert is 50% körüli védelemmel4 taktik - 2 sentry - ha erős, maxos smart cover kell vagy sticky bomb
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #18250 üzenetére
Én is használtam, de:
2-es striker ad +20 dmg-et az NPC-k pajzsa ellen
3-as sentry ad +20% dm-et elite-k ellen.
Tehát 2 helyet kell elfoglalnia a strikernek ahhoz, hogy ugyanakkora dmg bónuszt kapj (elitek ellen), mint a sentryvel mindössze 1+darabbal és akkor marad még egy hely a final measure-nek.Kb. ugyanott vagy a kettővel. Igaz, a 3-as sentry-vel nem kapsz bónuszt a lila veteránok ellen, de nekik úgyis kevesebb életük van mint a sárga eliteknek.
Tehát ha már úgyis van 2 sentry-d, akkor csak +1 item és a 3-as sentry-vel ugyanazt a bónuszt megkapod, mint ha 2 strikert vennél fel. Ha viszont 3 sentry-vel ugyanazt a dmg-et csinálod elitekre, és cserébe final measure-el tudsz még +15% elitek elleni védelmet csinálni, akkor sztem sokkal jobban megéri. Falcon / clear sky challenge-re pl egyértelműen sokkal jobb választás, mivel ugyanaz a sebzésed van ígyis-úgyis de a védelmed 15%-kal jobb.
-
VGNGR
senior tag
válasz
RECSKA #18191 üzenetére
Na ja de a Skylake i3 majd' 25%-ot ver arra a 4330-ra. A legolcsóbb megoldás, ha platformon belül i5-re vált és akkor nem kell még alaplapot meg ramot is cserélnie.
De megpróbálhatja először csak a VGA-t és ha kifutja magát a 4330 mellett, akkor maradjon, de kétlem, hogy elég lesz hozzá. Nekem az ivy i5 4 magja is 80-90%-on pörög egy 960 mellett. -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #18139 üzenetére
Tegnap craftoltam a kis DZ-s karakterhez egy 182-es AK-t. Elsőre Deadly+Brutal, +asszem meg valami pontosság még.
De a poén az, hogy még így sem éri el a jelenlegi, ugyancsak akkor elsőre craftolt AK DPS szinjét (255k).
Élesben nem próbáltam, hogy melyik adja jobban, de az biztos, hogy ha sikerül fejre tartani, akkor csúnyán osztja, viszont az SMG-khez képest rohadtul szór, ehhez tényleg nincs értelme a 4-es striker bónusznakKi fogom próbálni az új craftoltat, mert bár DPS-ben kevesebbet mutat, de ha pontosabban lehetne vele lőni, akkor megérné mert fejre + crit ez is szép lehet.
-
duvi
nagyúr
-
morfondőr
addikt
válasz
RECSKA #18112 üzenetére
Lehet láma kérdés, de nem tudok rájönni, hogy a képen a középső oszlop alsó ikonja (fél fogaskerék+kesztyű) alatti módosítókat hogyan lehet használni? Kiírja, hogy a fegyvernél nyomjak X-et és berakhatom egy szabad helyre, de ott csak a fegyverre kiegészítőket tudok rápakolni...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #18070 üzenetére
48k electronics van a taktikusomnak, mellette nulla dps, DZ1-2-ben 1-2 tárral kilövök egy veteran vagy elite mobot de nincs igazi dps és 300k szívósság. Pont az ellenkezőjét tapasztalom a sticky-vel. 250k sebzése van, 1 emberre kevés, nem mindig öli meg, kb 50-50%-ban. A talent fontos hozzá, ha több célpontot sebzel +40% sebzés, ezért ha már két embert kapsz el vele egyszerre, akkor meg szoktak feküdni az esetek nagyon nagy többségében. Persze a sticky gonosz, van hogy valami miatt nem sebez a robbanás, de azt látod, hogy robbantottál és semelyiknek semmi, olyankor valami beszart, benne van.
Nagyon élvezem a sticky bombás karaktert és a vele való szórakozást.
Amikor meg csapatba megyünk farmolni pve-t, akkor átváltom smart coverre, 50% bónusz dmg és 70-75% resist.Most kezdtem megint egy új karaktert, láttam egy videót, 500K+ toughness, pvp tank, 7 játékos lőtte, valami 3 perc után halt meg a srác. Nekem valamennyivel kevesebb lesz és több skillpower helyette, mert hiába healelte magát, alig ment feljebb a hp gyenge skillpowere miatt, valami hasonlóval szintén el lehet ökörködni DZ-ben.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #17943 üzenetére
Nem így van! Lehet rajtad 214-es cuccos.
Ez kell 161-200-as DZ-hez
Ami nem lehet:
Nem lehet nálad 204-es fegyver egyáltalán (se stash, se inventory, se használatban)
Nem lehet nálad 240-es set item egyáltalán (se stash, se inventory, se használatban)Lehet 214-es set item rajtad, de a GS-nek 200 alatt kell lennie.
Elvileg a DZ-hez így számolja a DZ GS score-t:
A fegyverek közül aminek legnagyobb a GS-e +a 6 rajtad lévő cucc átlaga.
Nekem pl ez van (182+214+214+214+191+191+191) / 7 = 199,6 = ~200
Kiírni meg 194 GS-t ír. -
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #17710 üzenetére
Továbbra is az az érzésem, hogy komoly Önértékelési problémákkal küzdesz.
En irtam, 4 fos csapat. Te jossz, hogy netto baromsag amit irok, mert 2 fos csapatba minek taktikus. Ergo el sem olvastad amit irtam, vagy csak szimplan nem tudtad feldolgozni...
Köszönöm, hogy lehülyézel de szerintem semmiféle okod sincs arra, hogy ezt tedd. Nincs neked mire olyan nagyon verni a mellényt. Cheatel mindenki tud komolyan karaktert fejleszteni ugye?
Természetesen elsőre is értettem , hogy te 4fős csapatra gondoltál de attól még én még elmondhatom ugye, hogy szerintem meg 4 dps karakter is tud érvényesülni, sőt szerintem jobban is mint 3dps+1 taktikus. És azt is leírtam barátom, hogy egy Fallconban elengedhetetlen egy DPS kari de a DZben nem csak ezek szerint ennyi szót már nem tudsz egyszerre feldolgozni.Felhivtam a figyelmed ra, hogy 4 fos csapatrol volt szo, te meg lenyomtad egybol a giga dpsel a vermet kovival, es en vegyek vissza az arcombol???
Attól, hogy másnak megy neked meg nem attól máris nagy arcom van. Én nem beszélek úgy mintha akkora királyság lennék miközben a legtöbben pontosan tudják, hogy mennyire nem vagy az.
Na mindegy én befejeztem mert nem ide való a dolog.(#17713) RECSKA
Honnan tudod csak nem próbáltad és hiányzik?
Egyébként meg összeraktam egy skill karit de baromira nem jött be és amennyi előnye van ugyanúgy annyi hátránya is. Az én stílusomnak jobban bejött a DPS ennyi. De ettől még továbbra sem igaz a legelső hozzászólásban max. annyiban, hogy hasznos lehet ehy taktikus karakter egy 4es teamben Falconban vagy Clear Skyban. Ennyi. DZ továbbra is DPS ez nem változott. -
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #17704 üzenetére
No offensive Tomikam, de olvasol te egyeltalan????
Egyrészt igaza volt .LnBnek picit vegyél már vissza az arcból mert nem hinném, hogy te lennél itt az istenkirály, játszottunk párszor együtt és nem fogtam padlót.
Másrészt megvolt kovimesterrel a pit is ,továbbra se értem, hogy miért gondolod, hogy attól, hogy neked jobban bejött egy 4es teamben a taktikus szett ez az egyetlen igaz dolog a földön. Ha egy kicsit leveszed a szemellenzőt akkor rájöhetsz, hogy vannak rajtad kívül is játékosok akik talán nem is rosszak és akik talán más felállásban 2-es vagy 4es dpsel is letolják dz6ban. Esteleg még jobban is mint te. Ennyit szerintem erről.(#17702) Raulblanco
Persze-persze és te láttad a múltkori UFO.s videót. Nem kell mindent elhinni ami a videómegosztókon van.
-
utomi
senior tag
válasz
RECSKA #17687 üzenetére
No offense de nettó baromság amit írsz. Egyrészt mert nem csak DZ6 van másrészt meg ott is hajadra kenheted a taktikus szettet mert míg golyózol meg rohangálsz mint egy mérgezett egér (mert ugye komolyakat nem tudsz lőni) simán kiszednek a 34es elitek (hiszen 330as toughness-el is simán kifekszel egy sotistól vagy snipertól
). És közben még DPS sincs de ami fontosabb Firearms és így esélytelen. Persze egy 4-es csoportban ahol komoly DPS van és te mint taktikus ott vagy az nagyon jó de egyedül veszett ügy. Mondjuk egy Falconba nélkülözhetetlen egy komolyabb taktikus szett de dzbe?
-
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA #17687 üzenetére
Taktikus set kell a csapatba???
Számomra ez egy kicsit vicces.
Tegnap 2en toltuk tomivap 3 sentry 3 vadász set. (Alapból 40% elit sebbzés ugye). Nekem ugy volt 60% elit 35% pajzs törés. Ugy hullottak a 33 és 34 elitek mint fáról a levél ősszel.Spacho:
Igen nekem sikerült.
Nekem classic m1a van 204 es jó talentekel. Pulse alatt néha 1 lövés egy 33 elite... 99% leviszi full pajzsrol... -
Garsza
veterán
válasz
RECSKA #17653 üzenetére
Nekem 266DPS 243Szívóság és 22,5 elektronika De tudnék még armort csinálni elektronika helyett. De így gyakrabban tudom magam healelni és hatékonyabban (hálál közeli állapotból egyből túltöltést érek el). Plusz a pulse is nagyobb crit esélyt és sebzést ad. És még a Fegyverszíjam csak 214 azzal még fog feljebb menni az életerőm ha beszerzek egy 240 sentrit.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #17645 üzenetére
Előtte is mobtól többnyire csak ott haltunk, eddig is kemény volt, de most nem is tudom, mi kellene ellenük
Nem voltam még arra (DZ-ben sem a patch óta), de ma bemegyek 1-2 BP-ért, remélem túlélem magát a bemenetelt is.
Ez a 186k "keménység" elég vajpuha
Kb nerfelték az egész cuccosunkat, de pl a shotisokat a Falconon elfelejtették nerfelni -
kiserik
senior tag
válasz
RECSKA #17524 üzenetére
Remélem nem fogják butítani. Ha én a gyenge fostos kis karimmal tudtam egyedül boss-t ölni, ládát nyitni DZ6-ban, akkor nem annyira durva a helyzet. Persze sok emberke csak azt látja, hogy ott esik a drága loot, de azért ott meg is kell harcolni érte. Aki szintet akar húzni, vagy csak szórakozni, az öltözzön le és mehet 200+ alá.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA #17299 üzenetére
Nem túl jó ötlet. Ha rúgó akar lenni, és le akarja vágni, akkor számít arra hogy rálősz, tehát készül a harcra.
Ha lősz mindenre ami mozog, csak rugó leszel helyette, és olcsón megússza ha mégsem sikerül.
Elég akkor lőni mikor elkezdi vágni, a közelében sem kell lenni.
Tűz gránátot dobsz alá, és úgysem tudja levágni. -
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA #17257 üzenetére
Tegnap pont ezen röhögtünk miközben unatkozva vártunk hogy hol lesz egy rouge.
A ph-t olvasva az az ember érzése, hogy DZ-ben bárhova lépsz azonnal lelőnek, közben pedig bent unatkoztunk, mert senki nem akart lövöldözni, szervert váltottunk, megint csak az unalom, mindenki pve-t farmolt, a harmadik szerveren találtunk pár játékost aki rogue volt végre. -
.LnB
titán
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #17251 üzenetére
pvp-re nyilván nem ér semmit a 3+3, hisz a sentry 3-as bónusz az csak pve bónusz.
Én jó pár napja dobtam a Sentry 4-et, hogy már előre szokjam a nerf utáni időt meg patch után rögtön kész legyen a gearem, ne akkor kelljen elkezdeni sakkozni, hogy akkor hogyan tovább.
Én 3striker, 2 sentry +204-es Savage kesztyűvel megyek, aminek a +14% crit esélye nem fedezékben lévő ellenfélre szerintem baromira sokat számít. Főleg miután pvp-ben szinte csak cover nélküli, futkosó emberekre lövünk. De pl a rusholó shotgunnerekre is hat, ahol igazán számít a dmg. Már csak 65-ről 75-re kell majd felvinnem valahogy az armorom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest