- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pont azt jelenti, ami oda van írva, azaz az 1.3as weapon balance bizonyos (még nem tudni, mekkora) része csak az 1.3 kiadása után esett fegyvereket fogja érinteni. részleteket nem közöltek, majd a csütörtöki state of the gameben fognak többet mondani.
én arra teszem a 2 centemet, hogy valamilyen migrációs problémájuk lehet, amit inkább nem riszkíroznának meg pre1.3 fegyverek kedvéért. a túlnyomó részüket úgyis kb. egyből betörjük majd. -
arnikusz
veterán
Csak megbízható forrásból.
Off:
Nem tudom mennyire vagytok járatosak a fogyasztóvédelemben, de írtátok, hogy volt negatív példa nem is egy.
Az internetes piac sok mindenre alkalmas, pl. öcsém itt a prohardveren telefonokat ad vesz minden pozitív.
Én kedvelem a zsebkéseket egy másik fórumon tavaly 14 eladás mind 50.000. Ft. feletti.
On:
Az alapjátékot dobozosan vettem meg, a Season Pass-t mivel még ez lesz a második ilyen vásárlásom inkább az uplayen fogom megvetetni a tesómmal, hogy az erre szánt pénzem biztosan megtérüljön. -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
A Bázison megvett AUG-ot használom minden alkalommal amikor dob egy shotgunt, assault rifle-t, LMG-t megnézem a rendelkezésre álló kiegészítőkkel és még mindig veri az összeset, a Midasokatis mindig megnézem, de csak a tárkapacitás jobb.
Az AA12 shotgunt meg még mindig nem hozzák.Este 19.45-22.00-ig a DZ 01-02-ben leszek ghiottone 001, szívesen csatlakozok játékostárshoz 74 szint 10.000 kell a 75-höz. 194DPS, 212 keménység, 11 elektronika, Aug XS és Socom M1A.
Taktikus mellény, Örszem maszk, Striker térdvédő, Vadász hátizsák, Predator kesztyű, Végső megoldás tok.
Ezeket tudtam eddig összeharácsolni, 206GS. -
Az LMB-s shotisokat is nerfelni akarták az se jött össze igazán. A Midas meg effektíve használhatatlan, egy középszerű 163-mas vector vagy aug köröket ver rá mert a tűzsebessége nevetséges a damage dropoffjáról és a pontatlanságáról már nem is beszélve.
Egyébként meg M4/ACR > AK -
Brownage
tag
Jaaa. hááát. végülis necces. 400k-val lehet már próbálkozni vmelyest, de oda meg jó volna kicsit több heal és legalább a 3-as taktikus a sűrűbb heal lehetőség miatt. 3 taktikus és 3 final measure mondjuk egy jó kombó lehet.
De igazából nem feltétlen szükséges tanknak lenni a hordozáshoz. El lehet terelni az npc-k figyelmét, egy ember berohan, elkezd jönni kifele, amint szükséges nyom egy self healt, majd ha már alacsonyan van ismét akkor egy medkitet is (azzal eldobja a táskát) és gyorsan fedezékbe bújik. Lehet ezt ismételgetni és szép lassan kihozni a táskát.
-
Raulblanco07
aktív tag
Ha csak fegyvert cseréltél, és 30% a különbség, akkor az SMG alap 20-25%-on kívül kell még legyen egy crit esély mikor max hp talent, vagy a crit esély mikor ezt a fegyvert használod talent rajta, bár szerintem utóbbi kevesebb mint 10% ad, azzal a maxos 25-tel sem jönne ki a 36% különbség, szóval a full hp-s talent a tippem.
-
Raulblanco07
aktív tag
A fegyveren lévő deadly / halálos talent nem kritikus esély, hanem kritikus sebzés, vagy mi a gagyi magyarosított változat, mindig is utáltam az ilyen magyarosított dolgokat, mert állandó kavarás van a magyar / angol megnevezések miatt.
Szóval, kritikus esélyed talenten 2 féle lehet, az x% mikor teljes hp-n vagy, ez ilyen 10-14% körüli, illetve az ezzel a fegyverrel verzió, ami további 7-10%.
Fegyver modokon, célkereszt 7-8% lehet rajta, tár szintén 7-8%, a hangtompító és grip nem hiszem hogy van krit esélyes verzióban. Plusz az SMG-re ott ugye a 20-25% ami a fegyver bónusza.
Ezen kívül lehet még a kesztyűdön valamennyi krit esély, a többit fejből nem vágom, de szerintem csak a crit sebzés lehet a többi ruhán, crit esély talán nem.
A lényeges különbség úgyis az, hogy az SMG-nek alapból van 20-25% crit esélye, míg a többinek nincs.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek!
Én is csak nézem, nekem eddig 3 240-es esett, de csak a magányos csillagot tartottam meg, csak a lőszer miatt tartom és fel-le veszem.
Vadász hitéből van egy 214-es két módosítós ami elég jó keménységet ad.
Viszont nálam az elmúlt két napban a 10 inteles HVT-k Striker cuccokat adtak és a tegnap esti 214-es maszkot meg is tartottam, de még alakítani kell rajta.Vett valaki PxC credites bázisos Historian mesterlővészt, mert nagyon ügyesen bezúztam az első hullámos MA1-et és most a Socom változata ami a DZ-ben esett gyenge?
Köszönöm. -
m0h0senator
őstag
Dz-ben esett Pacy haveromnak. Sajna csak 182-s de a mind a két talent aktív. van 204-esem de abból még nem sikerült jót kraftolni. Ha jól meglövöm a mobot 99K volt a legnagyobb crit amit láttam, viszont megfelelő cuccokkal ha 50% felett van a crit találat esélye egy gyors tárral amiben van 189 golyó kellemeset lehet menni...
-
Brownage
tag
Stamina mod van.
abból van lvl 31 és lvl32-es. Csinálgatod a stamina modokat addig, amíg nem ad olyat, amin +armor van.
De ne dobd ki a +skill power vagy a +1.5% crit chance-eseket se, mert azok is jól jöhetnek. Ha pl már van elég armorod, akkor 5350 fölött nem érdemes ilyet használni, oda mehet a stam+crit vagy stam + skill poweres. -
Anonymus23
veterán
Nem tudom más járt már-e így, de érdekes volt:
Tegnap este Sith-el DZ-ztünk a kis DZ-ben.
Volt egy rugó, rámentünk, elkezdett lőni tüzes golyóval, mi is lőttük, Sith megfeküdt, én meg még lőttem, erre fel én is elkezdtem égni, és megfeküdtem, de én is tüzes golyóval lőttem a gyerekre, és a rugó is megfeküdt, de utánam, viszont valamiért gyorsabban halt meg. Már elkezdtem röhögni, hogy ez szép halál volt, amikor hirtelen a karakterem fogta magát és feltámadt
Mondom mi van???? Gyorsan még felélesztettem SIthet, Ő is mondta, hogy látta, hogy mindenki fekszik, aztán hirtelen felkeltem.Más járt már így?
Annyira meglepődtem, hogy a videót is elfelejtettem elindítani, hogy vegye fel az utolsó 5 percet... -
arnikusz
veterán
Magányos Csillagot csak a lőszer mennyiség miatt tartok kettőt.
Egy Predator térdvédőt használtam tegnap, de a Striker blueprintes jobb.
A HVT unalmas így bemerészkedtem a 201-es DZ-be fent a 06 ban éppen hogy megöltem az egyik Boss-t és levágtattam a 04-be ahol egy 34-es fegyenc dobott egy Scart, majd 02 ben volt egy supply drop és a 01 ben kimentettem ott lent csendesség volt.
Ez cirka 15 perc volt, így maradok itt, mert a karaktert építeni kell most 216, 120, 12, ami tűzerőnél még elmegy, de a keménység kevés, így további 32-es kiegészítők kellenek, a fegyverek 2 182 és egy 163. -
-
Tegnap nálunk is bepróbálkozott egy amatőr 201+-ban. Épp raktam volna fel és engem kilőtt (2-3 lövéssel leterített a robbanólövedékes m1-ből), Nortit is majdnem kinyírta de mivel balfék volt és nem nézett körül rendesen így tudhatta volna, hogy 4-en vagyunk ott
Mondjuk mázlija volt mert később lelőtte a 4. srácot a csapatból de volt igazából esélye nem volt mivel volt más is még ott rajtunk kívül aki elkezdte rögtön lőni és a checkpoint se volt messze így 100m-re nem jutott amikor lelőttem
-
Anonymus23
veterán
Hát igen, de ha másik cuccot rakok fel, amin van bővebben armor, akkor meg a többi érték megy a béka segge alá, és még mindig könnyebbnek érzem bujkálni, healelni magam PvE zónákban, mint a fél hátizsáknyi skuló mennyiséget egy parasztra rálőni, hogy feküdjön már végre.
-
PETEE78
senior tag
Lehet nincs köze hozzá, de nekem is szellemképes volt a menü, és csak a menü! Akkor vga-dvi kábelt használtam, mivel barátnőm monitorán toltam, ha ő TV-t nézett...
Azon csak VGA és DVI bemenetek vannak. Vettem és váltottam hdmi-dvi kábelre, és megoldódott a probléma. GTX660 2GB kártyával tolom.
-
Anonymus23
veterán
APA !!! Kezdődik !!!
Pont ez jutott eszembe. De erre lehet számítani, aki eddig is ezt csinálta, most még inkább, legalábbis pár napig/hétig, amíg össze nem szedik magukat, és kellőképpen megnő az e-pénisz, aztán alább hagy a kedv, és megy majd a sírás, hogy nincs préda
Aki nem szeret feküdni, az most nem megy be oda.
Tegnap én 10 szintet fejlődtem egy perc alatt a DZ-ben, igaz én a 30-as nullás karakterrel mentem be -
Brownage
tag
Szerintem azt is megcsinálhatod, hogy megkérdezed a többieket, hogy melyik területeken van ma éppen Seek and Destroy / napi HVT és akkor ha az a terület még neked nem tiszta, akkor az ottani 1-2 háromszöget megcsinálod és már mehet is a Seek and Destroy. Majd másnap ugyanez. És akkor szépen lassan minden terület meglesz. Így nem kell egyszerre sokat megcsinálni, csak mindig az aznapikat
-
Azokat kell mind megcsinálni ("all Encounters and Side Missions" a 3 színű az encounter, a világoskék csillag a mellék), igen, hogy elérhesd az adott "kerület" safe house-ban az új HVT intel küldetéseket (először intel gyűjtés, aztán ezekből a bázis a célpontokat kapod meg).
Ajánlott minden kerületben megcsinálni az összeset, hogy ne csak 1-2 kerületen tudd gyűjteni az intelt.
Amúgy is, a telefonokon, laptopokon és echokon kívül mindent érdemes kipucolni, de azokat is és akkor nincs többé gondod velük. Lényegében azért kapod az új HVT küldetéseket, mert minden mást már megcsináltál a PvE területen.
-
Brownage
tag
Hát az én véleményem sokat nem nyom a latba, mert "igénytelen" vagyok és nekem úgy általában tetszenek az újítások. Majd úgyis jönnek a hangoskodók és megindokolják gyorsan, hogy miért egy kalap szar minden az 1.2-ben is
De persze, ha sikerül vagy valami, akkor élménybeszámolok
Csak előbb el kell mennem majd "kurva unalmas, hogy a szemetek rákényszerítenek a farmolásra" intelt farmolnom, hogy tudjunk HVT-ket ölni, ami szerintem egy jópofa rendszer, de korábban leírtak alapján egy nagy szar az egész, mert játszani kell, mielőtt játszanál és nem mehetsz simán egyből csak egy bosst leölni
-
-
-
-
Anonymus23
veterán
204-es pisztoly:
Ami van (asszem készen vettem), elég hamar okoz gyulladás állapotot. Gabikát mindig felgyújtottam tegnap
De ha olyan fegyvereket ad, mint amiket craftolni lehet, akkor elég sok lesz belőle ami csak alapanyag...(#17079) bendeguz76
Ha nem vagy ideges típus, akkor velünk jöhetsz, mi nem éljük meg katasztrófának ha nem sikerül. Volt, hogy egymás után 2x is lement, de van, hogy szépen elkullogunk a 3. sikertelen után
Ha biztos sikerre vágysz, akkor valami fiatalabb és összeszokott csapatot keress, ahová bevesznek 4.nek.
Volt, hogy mi ketten voltunk és 2 randommal elsőre lement, pedig túl sokat nem is kommuikáltunk. De mindenki tudta, hogy mi következik, mik a sorrendek az ellenség kiiktatásánál (shotis, drón, csipások, ügynökök és a többi) és hol milyen eszközt kell használni. -
.LnB
titán
Igen azon a linken vannak.
Megmondom őszintén egyik miatt se kapott el a birtoklási vágy. Nem tudom hova tenni őket az én stílusomhoz. Az én stílusom meg a földön fekvés állandóan minden mobtól.
Annyi húszast összeszedtem már...milliomos vagyok. Szóval arra egyik se jó.
-
Raulblanco07
aktív tag
Van jópár videó, hogy 1 vs 3-4 és az egy nyer, mindenféle csalás nélkül. Én is nekitámadtam tegnap egyedül egy 4-es manhunt bandának, bár megöltek, de utólag már tudom hogy mit basztam el, szűk helyen voltak és nem akartak kijönni, 1 bejárat, gránátokat dobáltak be kintről mert sokan voltunk, de senki nem akart menni, el is találta őket, de visszahealelték. EMP-t kellett volna bedobni, aztán ultival bemenni mert ők nem tudják elnyomni, sajna ez csak utólag jutott eszembe.
Aztán volt amikor a tetőn voltunk 3-an, és felmásztam 3 rugóhoz egyedül, kettőt leszedtem, a harmadik megölt volna de akkor jöttek Brownage-ék is és azt leszedték amíg próbáltam életben maradni.
A tegnap is jó volt, bár kicsit sokszor haltam meg, de így is bőven pluszos nap volt DZ fundsban, xp-ben is.
Az egyik instában csaló is volt, azért kár, de kerestünk másik instát és ment tovább a játék.
-
Anonymus23
veterán
Neki elég lett volna, ha egyszer sikerül megszívatni benneteket egy stickyvel, és többszörösét kapja vissza, mint amit elvesztett. A másik meg, hogy a folyamatos támadás miatt, mások is jönnek, és akkor már nem 1v4-ben lett volna, hanem lehet 6-8-10v4-ben, és addigra már nálatok is mindenki elnyomta az összes signet, kilőttétek az összes tüzes/robbanót, és akkora fejpénz van rajtatok, amiért megéri párszor feküdni.
Számomra viszont ezzel az 1.2 patchel beteszik a kaput a DZ-ben.
Tényleg arra kell nevelni, hogy csak köcsögként tudsz majd érvényesülni??? Ez a legjobb irány egy játékban?
Eddig legalább ha kiküldtem, akkor az megvolt, innentől kezdve, az utolsó másodpercig kell várni, mert max akkor lesz biztos. Ez megint csak a felgearelt buziknak lesz jó, akik bárkire lőnek aki mozog.
Engem eddig, ha nem voltam rugó akkor 99%-ban hátulról lőttek le. vagy csíterek, de azok falon át, a DZ másik végéből
Ez nem PvP, sokkal inkább köcsögképző. Más PvP játékokban legalább tudom, hogy kitől mire számíthatok.
Nem mondom, párszor és eleinte érdekes volt ez a rugózás, de egyre inkább frusztráló, illetve az is, hogy efelé tolják az egészet...
Tudom, hogy nem vagyok egyedül a nézetemmel, kíváncsi lennék arra, hogy mi lenne a DZ-ből ha tényleg 2 rész lenne, egy akik mások ellen akarnak játszani, a másik, amikor csak PvE.
Mert ha mások ellen akarok játszani, bemegyek, meglátok bármi mozgást a hóesésen kívül, és akkor már lőhetek is, mert arra kell számolnom, hogy a másik is azért jött, hogy lelőjön, ez enemynél meg eleve ez a helyzet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest