- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Hat en kiprobalnam draga testverem, de nem tudom ablakosban futtatni, mert, ha hozzaerek a video beallitasokhoz, akkor egybol fagyi a jutalmam
Probaltam a dokumentumokban talalhato config fajlban atirni a nekem tetszo felbontasra, ami mukodik is, de akkor meg a kep kb feleben a windows-os eger pointer latszik, es ha kattintok, akkor ugy is viselkedik, mintha a "jatekon kivul kattintanek".
Na ezert bocs, de ezt ertelmesebben nem tudom leirni
Azert remelem ertheto
De koszonom a tanacsot, valahogy megprobalom ravenni a mukodesre
-
s4hu|SyD^
addikt
Egy fedezékrendszeres játékba ne is tegyenek bele akkora parkot vagy a parknak 1 részet csak. Egy Incursion-ra jó lehet ha tesznek oda jó sok konténert.
DZ-t bővítették a sok sírás miatt erre most nagy részben csak PVE van ott. Mindent beletesznek a játékba amiért sírnak aztán csak több a sírás.
-
Elims
veterán
Köszi!!
Szerintem ez a nomád engem már "párszor" megmentett,kicsit már tudom is,hogy mennyit lehet vele bevállalni,de elgondolkoztam már egy alpha set-ten is..Mindenképp megnézem a táblázatot.
Anonymus: De a barrett-nek nagyon jó az a képessége,hogy 1 skill feltöltődésekor +5%,2 skill feltöltődésekor +10% páncél.Azért ez elég húzós..
Esetleg ettől jobban járnék egy +200-300-as páncélzatú,de ilyen képességek nélküli mellénnyel? (Vannak sárga/zöld mellényeim 1970 körüli értékekkel,tudnék mire cserélni)."...egy gyors mellény (a gyógyulás felgyorsul) és egy specializált táska."
Na ezt ma kipróbálom!
Köszi az írást!! :-)
Napalm legendás küldetés.
Az eleje/közepe O.K. viszont a 2/3-ától hogyan kell megcsinálni?
Amikor fordul a kocka és onnan jön az ellenség ahonnan bemegyünk,ott hogyan kell túlélni a 4(?) hullámot?
Felmegyünk a helyre,egy ideig távol tudjuk őket tartani,de aztán felszállingóznak hozzánk és annyi. :-/
Ott mit kellene csinálni?Hova kellene "elbújni"? -
Dendytv
senior tag
Jujj tegnap a legendary randomokkal... Nem az, hogy fel idegsített, hanem lelkileg tönkre tett!mondom, hogy nah ezt kellene itt csinálni és akkor jó lesz meg kész lesz! A végén,már a BOSS-ok előtti hullám volt mikor már mindenki nagy fiúnak érezte magát meg kezdet rambózni behúzták a sárga MOB-okat a fedezékünghöz a MOB-első dolga volt szétcsapni a heal ládát! Aztán meg minket! 2-óra legendary-zás után még az élettől is elment a kedvem!
de nem baj majd ma
-
Elims
veterán
Több 3-as set nekem nem olyan jó.Nem ad annyit amiért érdemes lenne foglaltatni +1 helyet,legalábbis azoknál amiknél néztem,ezért raktam be ezt ezt a 3x2-t,de ezután az írásod után átnézem újra set-eket.
Az alapértékeimen nem tudok változtatni ugye?Az alapból annyi?Players: Igen,vmi ilyesmire gondoltam.. :-)) Bár vártam kicsit a "katyvasz" szót is. :-)
Nem,azok csak színminták. ;-)
De,sajnos azok még lilák. :-/ De csak azért,mert sokat adnak a visszarúgásra+pontosságra,így elég jó a puskám.Ha találok komolyabb arany cuccot visszarúgás+pontossággal azokat rakom be.Tommy: Ezt,hogy érted?Találtam több ilyen cuccot,de azoknak még ettől is kevesebb volt az értékeik.
Baker: Pedig elboldugolok vele. :-) Legalábbis bármit csinálunk nem én halok a legtöbbször és nem vagyok meghunyászkodva...
Ha olyan értékeim lennének mint nektek,egyszer megpróbálnék nehéz nehézségen egy küldetést. :-)
"Fegyver talentek kozul ha PvE mesz, akkor predatory nem arthat, responsive, destructive, unforgiving, deadly."Szerk.: :-o 700páncélérték?? :-o
Minden boltba szétnézek..ha egy kicsivel is nagyobbat találok vmiből,megveszem. -
micafighter
nagyúr
Build Planner & Tools néven fut az összefoglalóban, alul kiválasztod weapon base damage checker, beirkálod az értékeket és kiszámolja mennyi a fegyver alapsebzése, én ilyen kalkulátorra gondoltam (erre irányult a kérdés amire válaszoltam) , gondolom te hirtelen gear kalkulátorra gondoltál
(#35470) Anonymus23 lehet sokat látsz a dologba és csak gratulálni akart hogy 1v2 az egyiket lelőtted
-
Nem, csak az egyik ilyen képröccenésnél fogja magát és nem megy tovább, befagy. Lehet, ha várnék perceket, összeomlana, de ki szoktam lőni inkább. És ez csak a Last Standben jelentkezik, DX11-ben főleg, DX12-ben meg textúrahibák és villogások vannak néha, pedig nincs már semmilyen osd bekapcsolva.
-
arnikusz
veterán
Köszönöm.
Mostanában leszoktam a fényképezésről, meg a mappa tartalmát szelektáltam, kb.6000-et töröltem.Fényvadász: két véglet egy más mellett nálunk is tegnap.
A csalók mellett, sok a tudatlan új játékos is.Ketten DZ (legifjabb -Pendre-
társaságában és nem poén hanem tisztelet) supplyra megyünk és pofátlanul berohanok két játékost megelőzve ( na kéne már az a Tommy Gun) kiszedem elkezdenek lőni rugók lettek és leszedtük őket, de szegényeknél kék cuccok voltak meg is sajnáltam őket és szégyeltem magam. Azt nem értem minek szednek fel kék cuccot?
Csak láda arany és zöld meg nevesített fegyvert hozok ki a többi loot gyengus a kedvencem a nehéz tölténykivető rugós tár.
Megyünk lőszerért jönnek vissza ekkor rögtön reflexből megint lőttem az egyiket összecsuklik és hirtelen 3 teleport/speedhacker amint rugó lettem de csak 19 sec és ott örömködnek magukon.
Váltottunk szervert és lent már csend volt bementem 14 kulccsal ( nyitottam majd 10 ládát) és kijöttem 14 kulccsal.
És sajnos meg kell jegyeznem, hogy szeretem a Banshee-t , de az Alpha most jobb.
Bansheeben tovább tart a supply-k kiszedése kűlönősen DZ6 a sátorban. -
Elims
veterán
Köszi!!
Arnikusz cuccai: Nem szeretnék sietni a játékkal."Félek",hogy hamar elérnék benne sok mindent és akkor jönne egy másik játék első nap megvettem a sniper elite 4-et,pár hónapja vár a witcher 3,mad max,az elder scrolls online-t még ki sem próbáltam pedig megvan kb. a megjelenése óta,ps3-ra nagy kedvencem a history: legends of war (vita-n nagyon szerettem),stb.,stb..Inkább szeretném minél tovább húzni a játékidőt. :-) Persze tegnap a nagy rohanásban volt mégegy másvki is aki a fekete zónából kihívott a Lexington küldetésbe és rám húzott két (majdnem 3) szintet. :-/ (A végén adott egy arany vmit. :-) )
Szóval a sztori szinttel lassan szeretnék menni.A fekete zónát játszom inkább.
Köszi!!Még nem néztem ott ezeket a trófeákat.Ps-ben kint van a menüben.Ott lehet látni,hogy eddig mivel játszottál és miket értél el azokban. Nekem ez a division lesz a 15.platinám.100%.Nagyon tetszik! :-)
Akoska: Dz-ben eltudják magukat rejteni a manhunt-ok.A múltkor írtátok,hogy hogyan és nagyon megjegyeztem...Egyszerűen kilép.Persze legközelebb ha bekapcsolja a gépet ugyanonnan folytatja.
Pont tegnap volt egy ilyen sztorim.. :-//// Egy semmirekellő mkit irtott.Rámentünk nagyon sokan,nagyon sokszor és nem tudtuk megölni...Majd egyszercsak eltünt.Teljesen.Mondtam a többieknek,hogy mi a helyzet.Vártunk kicsit,de nem jött akkor vissza.
Ha nem erre gondoltál akkor bocsánat. :-) -
TommyS_27
senior tag
-
myckey
veterán
Tudom, olvastam már sok ilyet róla.
De nekem, szerencsére, nincs ilyen gondom vele.
kopp kopp....
Ellenben a cimborámnak azt csinálja, amit részletezel, de neki mindegy, hogy DX 11 vagy DX 12...sőt az is, hogy mit hogy kapcsol Uplay beállításokban, és mi fut a háttérben. ....mindenhogy megbokrosodik neki a játék.
(#33812) arnikusz
GG
-
Lifer092
senior tag
Egy ilyen online játéknál, ahol lehetőséget kínálnak PvP-re már réges régen be kellett volna tenni... Már rögtön megjelenéstől fogva, nem megvárni amíg a fél világ szétcsalja az agyát is... Ha eddig nem tették, szerintem ez után sem nagyon fogják törni magukat túlzottan a BattleEye-al kapcsolatban... Ha mégis, akkor az kellemes meglepetés lenne, és nem kéne végre szerverváltásból kiállni. Mert amikor már meglátom hogy TakashiHatamoto_HONDACBR_CHN megölte ezt, ezt, ezt, ezt akkor már köszönjük emese van. Aztán jöhet a szerverváltás...
Dave567:
- Van, persze... De itt már kezd olyan méreteket ölteni a cheaterek száma hogy már-már vicc kategória... -
Anonymus23
veterán
Bocsesz, de nem teljesen jó amit írtál:
Addig jó, hogy kezdetnek gyorsan körbemenni az összes SH-ba, és feloldani mindent.
A második kör a 3 fő küldetést (Lincoln, Madison, Metro) megcsinálása, hogy a szárnyakat feloldja, és lehessen folyamatosan fejleszteni.
A 3., hogy nem balról lefelé, és majd jobbra fel, hanem pont fordítva, jobb oldalt fentről lefelé, és vissza. Mert a történet szerint későbbi küldetések sokkal több XP-t adnak.
Plusz megjegyzés:
Ami még fontos, hogy a kiskaris játékos(ok) küldetések előtt vegyen fel olyan cuccokat (ami a szintjénél éppen aktuálisan lehetséges) ami EXTRA XP-t ad killre, vagy bármire.
1 normális gearrel 2 kezdőt lehet húzni, normál küldetés kb olyan így, mint egy kihívás fokozat.Illetve ezen felül vannak még lehetőségek:
Pl kiskairval becsatlakozik valaki 3 nagykarakteres ismerőshöz, akik éppen kihíváson Lexingtont farmolnak, ezzel is elég sok SP össze tud jönni, de itt is fontos, hogy +XP-t adó cuccban legyen a kiskaris, és természetesen bujjon végig. -
VTom
veterán
A tudás, meg a build részét képezi a sok spéci hülyeség is, pl. taktikusnál a sok robbanó cucc, meg a smart cover.
Az ultival egyet értek, abból bőven elég lenne csapatonként egy, mondjuk mindenkinek lehetne ugyanaz ami a csapat vezetőjénél van beállítva, és bárki elnyomhatja bármikor, viszont akkor mindenkinél elkezd töltődni.
-
bunfi
őstag
Ha abban a hitben élsz hogy a legutóbbi kérdőív (vagy az azt megelőző) a demizsonról szólt, el kell keserítselek, csak egy kis részben. A nagy része arról szólt, hogy összerendeljék a személyi sajátosságokat a játékról alkotott képpel. Referenciacsoportokat hoztak létre és a sok debil redditen még bíztatott is mindenkit a kitöltésére. Szomorú.
-
ult1mate
tag
Random csapattal más kommunikációs lehetőség nincs (hang alapon) ezért szükségem lenne hogy menjen az ingame voice chat. Ez nem kérdés volt hanem kijelentés mint tény. Ezért érdeklődtem hátha valaki talált megoldást mert nekem nem sikerült. Van még egy másik hangkártyám lehet megpróbálom még azt utolsó mentsvárként. :/
-
Elims
veterán
Köszi az ötletet,de ilyen "topiklakók" mellett kizárt,hogy google-ban keresgessek és találjak vmi eltévedt hsz-t egy külföldi fórumról ami aztán vagy jó vagy nem én meg szentírásnak veszem és azt adom tovább a barátomnak.
Ide Nagyon Profi játékosok írnak magyarul,szerintem hazánkban ez a topik a Division játék mekkája,de igérem ezentúl visszafogom magam. :-)Gear set leírások:
Arnikusz:
Köszi szépen!!! :-)Micafighter: Már most is értem a kb.60-70%-át az írásodnak,de így lesz!Elmentem és később eszerint fogok dolgokat pakolgatni.
Nagyon szépen köszönöm!!! :-)
Ozzyxx: Ez a "bug" ps4-en is ilyen és itt is csak akkor van amikor vki nagyon a közeledben van.
Én azt gondoltam,hogy direkt van így,ne zavarjon be a cuccok nézegetése közben.TommyS: "Nekem csak 370k a dps, de minden más chdre ad és nagyobbat lövök vele mintha fejlövésre tenném. Ha fejesre teszem felmegy 400k-ra de kevesebbet sebzek mivel nem tudok folyamatosan fejen tartani!"
Még ezt a mondatot is nagyon fontosnak tartottam.Először nem nagyon értettem,de amikor rájöttem,hogy mi az a "chd" megvilágosodtam. :-)
Szóval ezek azok a dolgok amik miatt a google a yahoo-val kézenfogva a gatyában vannak.
-
bunfi
őstag
A fejlesztőcsapatokkal nincs gond, viszont akik meghatározzaák a prioritásokat, na az már egy más tészta. De ez is csak egy tipikus Ubisoft Downgrade pénztemető, ahogy a többi is. Csókoltatom a Wildlands előrendelőket!
-
VTom
veterán
Én viszont tudok, hova lehet írni?
Nagyon gáz ez így
Szerintem 5 dolog kellett volna az 1.6-ra:
- set balance. pl. Alpha nerf mondjuk csak az ingyen talent jöjjön át a fő fegyverre, Predator, Alpha, Sentry, Striker kb. egy szintre hozása
- Bővített DZ
- Last Stand játékmód
- Glitchek, bugok javítása
- BattleEyeSemmi más.
(#32982) swagger55 Én szivesen vállalom a fordítást, és a publikálást.
-
Lefty
addikt
Nem tudom miert kell minden patch-el ilyen szinten felkavarni az allovizet. Teljesen elvoltunk az 1.5-tel mar, csak kicsit a jatekteret kellene boviteni, uj dolgokat belevenni. Nem belefosni a kozepebe az egesznek meg a tetejeben. De mar annyiszor elcseszerintettek sok mindent es soha nem birtam ott hagyni, mert amugy meg annyira addiktiv es kiraly az egesz. Kivancsian varom a final patch notes-ot.
-
Elims
veterán
Köszönöm szépen!!!!
Erre magamtól szerintem soha nem jöttem volna rá.Azt a halvány jelet kell figyelni a cuccokban.
Ezek szerint az komolyabb mint az arany színű! :-o
Mi van akkor ha összeszed 4 egyforma jelűt+2 másik egyforma jelűt?
Akkor azok összeadódhatnak?
Fegyverben is lehet olyan szett vagy csak a kiegészítőkben?Ha ezt megcsinálja,közeletekbe fog érni?
Nagyon tud harcolni,lövéshez,stb-hez nagyon ért,de ugye hiába ha mondjuk a másik játékosnak dupla akkora számai vannak az adatlapján..ezért kérdezem. -
-
SkyS1gn
félisten
Max szerintem kissebb apró free dolgok lesznek innentől. Legtöbb játékban amikor vége a fizetős mókának letojják magasról a játékot és frissítéseket sem igen kap. Mitől lenne a DIvision különböző. No meg ha a fizetős DLC-kben most először bővítik a mapot azt is csak DZ-ben egy "kicsit", nemhinném hogy ezután még újabb részeket fogunk kapni.
Pedig jólenne ha Manhattent megcsinálnák, vagy a játék elején lévő részt kiterjesztenék még egy kicsit és át lehetne menni a Manhatten hídon pl... a propok és a szett meg is van egy része, kicsit kibővítik, kész. Majdnem olyan lenne mint az első gameplayben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest