-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
lalakov #42739 üzenetére
Ahogy írja Lifer kolléga.
Min játszol, ha PC én szoktam fent takarítani+ fertőzni az a kedvenc helyem-hétvégén még a maradék 10 szintet abszorválni akarom ezen az alton.Jó 4db hely még itt a Kazánház-ott beadja a fertőzésit is, valamint az Északitől a Déli alagútig terjedő 3 landmark.
Ott mindig ad Classifiedet és Exoticot is.
-
Lifer092
senior tag
válasz
lalakov #42739 üzenetére
Igen, ezek azok az események. - Ugyebár akkor mehetsz le, ha már ötös szükséges szűrőszintet mutat. Arra áll be konkrétan az esemény végéig. Ha elfogy a "levegőd", utána az életerőd kezd lassacskán fogyni. Hamarabb amikor még halálfejet mutat nem tudsz lemenni mert instant meghalsz.
- Ha egyedül vagy, akkor heal ládában állva, plusz gyógyítós skillel ami akár túlgyógyítást ad (de akár booster shot is ha olyan mellény van rajtad (Virgonc pl.)) Ha pedig csapatban vagy, akkor is heal láda ajánlott. Csak úgy annyival könnyebb hogy hamarabb ledaráljátok őket.
- Ja meg hát persze legyen nálad algopyrin legalább 2-3 az ötből. (Elsősegély csomag.
)
De ha gondolod vegyél fel (adatlapomon megtalálod a uPlay nickem), általában délutánonként szoktunk játszani, van hely, jöhetsz nyugodtan!
-
Lifer092
senior tag
-
Anonymus23
veterán
válasz
lalakov #42734 üzenetére
Jelenleg csak az alábbi 3-ból van classified:
Dead Eye
Final Measure
Alone StarOktóber elején jön másik 3, az új Global Event kapcsán:
Sentry
Striker
ReclaimerNa most ha te nomádot akarsz CF-ben farmolni, akkor azt még ki tudja mikor lesz.
A többi meg főleg bossokból esik, PvE és DZ bossokat kellene farmolni. -
arnikusz
veterán
válasz
lalakov #42734 üzenetére
PVE bossok farmolása-térkép az összefoglalóban, eshet field ládából is.
Jelenleg Deadey, Magányos Csillag és Végső Megoldás van Classifiedben.
Október 3.-ai héten jö hozzájuk a Recleimer, Striker és Sentry.
Hogy Nomád mikor lesz classified passz- ahogy sorra kerül, egyenlőre ezt a 6 szettet jelentették be Classifiednek.
Ninja bikeos komboban Nomád /Alpha?
Ori_za -GázGézaság vala a fejükben bőven.
-
Elims
veterán
válasz
lalakov #40426 üzenetére
Egy jó taktikus szettben egy-két hetes gyakorlással simán megvan.
Van egy 4-es csapat mind a 4-en taktikusban,együtt is és külön-külön is megszokták csinálni.Én a lexington-t szoktam ritkán egyedül csapásmérőben.Egyetlen hátránya,hogy majdnem 2x annyi ideig tart kb.4-5halálozással.
-
Anonymus23
veterán
válasz
lalakov #40426 üzenetére
A múltkor becsatlakoztam ismerősökhöz WarrenGate Legendary küldetésbe, ketten tolták (taktikusban) és már a végén jártak. Simán meglett nekik. Egyedül biztos izgalmasabb, de az sem kivitelezhetetlen, talán a Sárkányfészek, mert ott egyedül szerintem esélytelen, főleg a kapcsolók miatt.
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
lalakov #36259 üzenetére
Az mindig 3 részes, semmi köze hozzá hogy egyébként a karakterednek mennyi a HPja. 320ezer HP is 3 csík (3 részre van osztva), meg az 50ezer HP is 3 részre van osztva. A felosztás különbözö mechanikák miatt kell pl talent ami az utolso életcsik alatt aktiválodik, vagy másik talent ami kettö életcsik felett.
(#36260) baker_: bullfrogon az a deadly nem sokat ér ennyi CHCvel sajnos, ha tudod pörgesd el szerintem. Amugy ettöl függetlenül strikernek én lehet maszkra meg fegyvertokra inkább +CHC-t pörgetnék, a statokbol ha jol látom neked maszkon skillpower fegyvertokon meg életerö lehet.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
lalakov #35854 üzenetére
Küldetést mindig a csoportvezető indíthat el,ha a többiek közben más helyen tartózkodnak a játék jelez nekik hogy a küldetés elindult,oda tudnak “teleportálni”. Mindenki más tárgyat kap,amíg nem veszed fel a többiek nem látják azt hogy mit kaptál,ezután persze már megoszthatóvá válik a tárgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest