- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #33723 üzenetére
Bezzeg az offline mód most se került bele
-
p.szilard
csendes tag
válasz
Anonymus23 #33709 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33648 üzenetére
nem is hallottam lövést, csak feküdtem, egyszerre, ... nem is volt 20 -as keresgélés, egyből dőltem el
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #33645 üzenetére
Tudtam, hogy vannak csalók, találkoztam eddig is nem eggyel, de ez az instant kill, ez új volt
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #33577 üzenetére
Egyértelműen nem,durván 4-5 ezerrel kisebb az alapsebzése a 256-os MP7-ekhez mérve. 256-os fegyverek közt meg kérdéses megéri-e. 22% crit esély vs. 38% crit sebzés...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #33559 üzenetére
Akkor írd meg Te jól és majd az kerül be az összefoglalóba! Jöhet privátban is!
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #33501 üzenetére
A BANDIT csapattal nekem is volt találkozóm. Egy órát figyeltem őket és végig azt csinálták, hogy olyanokra utaztak akik egyedül mobokkal küzdöttek. Aztán hátulról neki estek.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33505 üzenetére
Így van, van pár dolog a DZ árusnál, ami 30 as szint követelmény, de van 40-es követelményű is?
A 40-ben nem vagyok biztos.... -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33313 üzenetére
Mert az egy "egyszerű" szerver oldali fix volt. Én az alábbi listára a műveletekkel kapcsolatban felvenném a |-a| = a kiegészítést is, mert a protection from elite és a Reckless esetében is hasznos lett volna ha tudják a srácok.
Ezt a betegséget OCD-nek hívják és elég jól kezelhető, ha beteg együttműködik. A beragadt echót meg könnyen lehetett fixelni saját kézzel is, csak kellett egy segítő ember és egy másik 4. szintű kari Manhattenben.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #33311 üzenetére
Ezekben a legújabb bugokban már az az aggasztó, hogy már a konzisztencia sincs meg, csak úgy random a Firecrest + Urban MDR kombinációban random -15% sebzést okoz az érintett lövedék. Na ezt hogy fogják javítani?
Wildlands béta - úgy 2 órát adok neki
Siege OW - megvan a full
PTS - még az előzőből sem jött meg a fizetési csekkem, így sztrájkba kezdtem
Demizson - az meg mi? -
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33301 üzenetére
Coool!
Redditen lehet be kellene dobni.
(#33303) bunfi
Nagyon baxó....szintén mehet petícióban, in game tartalomnak.
Más valaki?
Egyéb építő jellegű? -
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #33253 üzenetére
Nem mondod.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #33251 üzenetére
azt kiírta, csak a semmiből jött csapástól estünk össze mi is 3-an...
Tudod, mint egy kék halál
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #32974 üzenetére
Mikor lessz feltetoválva?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #32918 üzenetére
Ahogy időm engedi
-
válasz
Anonymus23 #32834 üzenetére
Hát a második meccsen amit pénteken játszottunk össze is futottunk max.rpm barátunkkal
Valószínűleg nem tudta kihasználni a cheat-jét nagyon mivel tele volt a csapatuk és nálunk talán 6 ember volt összesen ezért csak annyi pontot gyűjtött (valamivel 41k felett végzett ha jól emlékszem, mondjuk legalább 2 másik ruszki pajtása is összeszedett fejenként 26k pontot a meccs alatt...) mint a mi csapatunk összesen
Viszont ha úgy nézzük akkor a last stand-ben a csalók előbb vagy utóbb egymást fogják szívatni mivel a játék a játékosok teljesítménye alapján állítja össze a 2 csapatot (már amennyiben nem szúrják el túlságosan). -
Serpiko
addikt
válasz
Anonymus23 #32836 üzenetére
Tudtam nem véletlenül mondják rám haverok Noob!
Thx bro!
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32718 üzenetére
Csak Pákó Blacket tudom idézni: Gyulollek
(#32723) baker_
Valutát, gear set és profiency cache-t felhalmozni. Legalábbis pve szempontból. -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #32718 üzenetére
Most nem sok mindenre valo, de PTS2be kap +65% alapsebzést
Nekem még a pályafutásom elején jött egy undergroundban (lehet ládából) de nem tudtam miféle és eladtam
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #32658 üzenetére
Én azt nem értem ebben az egész seekr vakyria dologban, hogy ezt nem tesztelte le senki mielőtt indúlt a pts? Nem tűnt fel senkinek, hogy valami nem oké? 19 milla DPS ez nem egy apró bug!
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #32637 üzenetére
Szerintem, abszolút be lehetne perelni őket. De ahhoz pár embernek és egy rendes ügyvédnek kéne össze fogni. Azzal hogy lehetőség van csalni, sok embernek okoznak kárt. Sokan , remélhetőleg a többség , élvezni akarja a játékot. A kár nem csak anyagi. Szerintem.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32637 üzenetére
Természetesen nem az, csak ahogy írtam, árnyalás. Önbíráskodásnak azért nem nevezném, mert valójában csak a saját játékélményét "'védte" (igen tudom, hogy borzalmas megfogalmazás) vagy opportunista módon kihasználta, amit százak megtettek előtte. Lényeg a lényeg sz@r szemét dolog, de én a magam részéről megértem a motivációt ebben az esetben.
Jogilag igen, csak ez nem egy olyan egyszerű eset, minthogy megfosat a joghurt vagy nem működik a kenyérpirító, pedig már a harmadik cseredarab. Főleg azért nem, mert szanaszét abuzálnák a rendszert, mint ahogy tették pl. a Steam Greenlighttal.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #32635 üzenetére
Sehol sem mondtam, hogy jogos. Csak nem akartam nevükön nevezni őket.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #32635 üzenetére
Ugyanannyira nem jogos, mint az, hogy hülyének néztek minket a béta utáni ígéreteikkel (ahol szintén nem volt AC), hogy a releaseben természetesen lesz. Ehhez képest még a CheatEngine is simán működött, mert a szerver készséggel elfogadta, hogy map egyik végéből a másikba kerültél vagy azt, hogy felülírja a collision detectiont, amint épp fél utca távolságból, épületen keresztül lelőhettél valakit.
De a csalás ennek a játéknak a kontextusában vizsgálva kicsit árnyaltabb annál, minthogy minden csaló dögöljön meg. Amivel egyébként más játék esetén maximálisan egyetértek/egyetértettem.
Hogy idézzek egy ilyen párbeszédből a miért csalsz kérdésre válaszolva: igazából leszarom, tönkretették a játékot azzal, hogy nincs antcheat és nem is foglalkoznak vele. Ha meg kibanolnak, akkor legalább tudom, hogy végre tettek valamit, nekik meg amúgy is megéri, mert megveszem még egyszer és játszom normálisan, ahogy eddig próbáltam. Egy idő után k*rva unalmas tehetetlenül nézni a tapsoló oroszokat.
Ezzel természetesen nem szükséges egyet érteni és felmentést sem ad a csalásra, csak árnyalja a képet.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #32108 üzenetére
Amikor ezt a topikot olvasom mindíg kérek tőle egy nyugtatót.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31918 üzenetére
Mindenki frontline-ban nyomja majd alpha helyett, ennyi..
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #31931 üzenetére
Fegyvert sem lenne szabad sprintben váltani! Sőt el kellene fáradnia a karakternek!
-
arnikusz
veterán
válasz
Na akkor a 2. Alt.Frontline a hétvégén teszt az UG-n.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Jol hangzik
Hmm.. Skill Power diminishing return 250k-ról ki lett tolva 450k-ra.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #31832 üzenetére
Csak a leállás utáni 1 órában öltünk kb 20 oroszt meg aprónak 10 franciát... próbálja itt magát eladni jófiúnak, de esélye sincs!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31815 üzenetére
Szét spameltem a végén a chatet anticheat kérdéssel de nem kaptam választ
Viszont jön holnap is egy cikk, hátha lesz benne róla szó.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #31778 üzenetére
Amúgy ez a fegyver alapsebzés ez tényleg el van b*szva, abból a szempontból, hogy amit írtál:
a) nem tudjuk, hogy az adott típusnak mennyi a minimális és maximális sebzése
b) azt sem tudjuk, hogy a firearms értékünk mennyit módosít rajtaSzerintem az lenne a legegyszerűbb, ha a DPS értéknél a jelenlegi helyett fel lenne tüntetve, hogy a fegyver alapsebzéséből fakadóan elvileg mennyi sebzést osztunk ki, majd mellette külön fel lennének tüntetve egyesével, hogy HS DMG, CHC, CHD, Acc., Stab., és ezekért nem kéne állandóan átnavigálni a karakter fülre.
De hát nem mi fejlesztjük a játékot
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #31724 üzenetére
KOSZONTEM A LINKET Anonymus23
gloves vagy franc tudja az a nevesitett ami +16 % ot ad ha nincs aktiv gearset
franc tudja de nem ugy latom lenne ertelme
igaz azosszevissza setekbol nem a legjobb a besztas 6000 firearms es 6300 eletero beosztassal 290 koruli elektronika pancel az 54 % koruli 12800-12900 kb ha jol emlekszem
konnyu M4 es MG5 vagy MP7 cserelgetvevan amikor siman fekusznek a mobok van amikor en fekszem. szoval nem tudom hova tenni
sebzesemha tudtok bovebben rola erdemes e tartani
Eddigi 420 oras jatek utanni ami bejott az alpha szett vegyitve valamikkel amikor 5000 krouli firearms es 7100 eleterom volt. de azt mar reg nem tudom visszaallitani, franc emlekszik mik voltak mindent osszevissza kalibbraltam, azota sem tudom osszehozni
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31758 üzenetére
És a DZ kulcsokkal hogy állsz?
Amugy a reclaimer kesztyűt nem tudom jo loot vagy rossz loot példának írtad, de nekem pont olyan kéne most
-
sith7
félisten
válasz
ohhh ... értem ..."Tiszta vagyok, mint a friss hó ... "
-
válasz
A vicc az, hogy előtte nem sokkal meg elkalapáltuk max_rpm-et és csapatát és csak azután húzták fel a szuperhősös mackó alsót. Azután előkerült az a Trollo nevű paraszt is aki úgy megevett 1 tárat az MP5-ömből, hogy 0 azaz nulla sebzést kapott be.
Ha lenne egy csepp esze az UBI-nak akkor komplett ruszki IP tartományt bannolná vagy azonos instance-be kényszerítené. -
Dendytv
senior tag
válasz
Anonymus23 #31650 üzenetére
LOL... nem kamu
mert azt az M4-et pont akkor szereztem s ugy voltam vele, hogy akkor tesztelem itt...
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31650 üzenetére
Nagy duma
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31619 üzenetére
Nekem pont ez adja a pikantériát a játékban, hogy ha találkozol valakivel,nem tudod, hogy haverkodni jött, vagy le akar lőni. Ettől lesz rouge a rouge
És ettől lesz jobb az élmény.
De megértem a Te álláspontodat is.
-
Hocsika
tag
válasz
Anonymus23 #31619 üzenetére
Én az általad említett játékokon nőttem fel, cs-t még komolyabban is vettem jó pár évig.
De azt figyelembe kell venni, hogy a DZ egy PvP-re kiélezett rész.
Amikor én elkezdtem DZ-be járkálni, én is estem keltem, rengeteg jónak mondható (mert azért jó cucc nagyon ritkán esik) tárgyat dobáltam szét estemben a földre. De sajnos ha nem szedsz össze egy kezdetleges gear-t, akkor ez nagyon sokszor elő fog fordulni! Viszont az a tény, hogy bármelyik mob-ból bármilyen item eshet, eléggé megkönnyíti már az ember dolgát.
Én pl általában kint kezdem PvE bossokkal, és csak utána megyek be dz-be.
Viszont azért hozzá kell tenni, hogy DZ-ben a sima loot is eléggé unalmas tud lenni egy idő után, nah akkor jön a PvP... (Meg ugye a jobb játékos már alapból csak a jobb dolgokat veszi fel)
Viszont ha már a játékoknál tartunk... Én játszottam Diablo 2-vel blizzard szerveren, és volt ott is olyan úgy emlékszem, hogy szépen farmolgatott az ember, és egy HC játékos jött, és a mobokkal együtt téged is kinyírt... Szóval nem új keletű ez a dolog, csak kényelmesebb a DZ-n kívüli élet... -
Exelsior
őstag
válasz
Anonymus23 #31578 üzenetére
Már jó. bug volt. Voltak még küldik de nem jelezte ki.
Újrainditottam a játékot és megjelent még pár küldetés. :S
de sajnos még sem jó. 3 mellék küldetés volt. most megint semmi. totál üres.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #31560 üzenetére
Na akkor pontosan, ha kimentést bukta az Agent csak az összegyűjtött XP alapján kap ládát.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31558 üzenetére
Ott csak a végső pontszám alapján járó 1-4 láda a jutalom, attól függ mennyi XP jött össze. Az összeszedett ládákat ugyanúgy mint DZ esetén, csak sikeres kimentés esetén kapja meg.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #31554 üzenetére
Ezt tudom, nem erre irányult a kérdésem.
Hanem, hogy mi az, hogy akkor nem kell kimenteni a fertőzött cuccokat? Megkapod, ha meghalsz? Elég nagy hülyeség lenne.szerk: Jó, azt hiszem én értettem félre valamit, valamiért a láda kimentésre értettem, hogy megkapod, mert az eredeti kommentelő azt írta, hogy megmaradt neki amit gyűjtött hiába halt meg
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #31538 üzenetére
Jogos amugy, pl a coolheaded m1a-val jo, de az sem sajnos a keves elet miatt. Minden elektronikara van porgetve. Elkepzelheto, hogy tultoltam. Hol van peldaul a turretsebzes, seeker mine cap azt tudjatok?
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #31532 üzenetére
Neztem, azon sem el semmi, mert nincs annyi eletem. De nem nagy szam talentek.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Anonymus23 #31419 üzenetére
2 BOO lesz majd. De az lehet csak S2, de arrafelé kell lennie, az anyahajóhoz közel.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31414 üzenetére
Persze, ezt csak érdekességképp kérdeztem.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymus23 #31409 üzenetére
Nem-nem, az csak ízi gém mód.
(#31408) -=Jam=-
Köszönöm, ezen a lapon nézelődök.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31390 üzenetére
Akkor gondolom lvl30 után az jön, hogy felszerelem magam sárga cumókkal és elkezdem hajkurászni a zöld szetteket.
Ezeket missionok hard-on való újrajátszásával, vagy inkább csak DZ-ben való randalírozással gyorsabb megoldani?
Amúgy mikor van ennek a játéknak vége? Amikor már top-top geared van, minden kimaxolva, összes DLC megcsinálva, akkor már csak mi marad, DZ-ben bóklászás?
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31382 üzenetére
Igen? Azt hittem, hogy a sárga cucc az über, és mindenki arra gyúr, meg persze a zöld szettekre.
-
LeonAran
tag
válasz
Anonymus23 #31371 üzenetére
De még kihasználtam.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31371 üzenetére
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31349 üzenetére
Ez melyik rész ?
Már látom, elég érdekes
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31347 üzenetére
Jaja a linkoln az olyan , ott a láda esik az a lényeges , 1 kör ( 3 perc )~ 1 láda + amit mobok dobnak
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31341 üzenetére
farmos gear mellé fejlövés bonusz xpvel mész ? :]
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31341 üzenetére
Tegnap próbálgattam a taktikust... eddig 3firec+3 tact ba rohangáltam pve Lexire. Viszont 20. körre kipróbáltam a 4 Taktikust és így a csapattársak szépen feltolták a skillt 300 fölé.. Szóval nem rossz a 4 taktikus megoldás se, feltéve, ha a csapattársak tudnak sebezni is
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31331 üzenetére
Tegnap miután elköszöntél még végigmentünk micafighter-el a bázisokon, hogy meglegyen neki az összes, és így 17-ről 20-as szintre felugrott, szóval elég jól tejel ez is és megvan pár perc alatt.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #31331 üzenetére
Köszi a szép összefoglalót. Sajna egy ideje "kiestem a kosárból" szóval nem tudom kikhez tudnék becsatlakozni, meg nem is akarok senkit feltartani. Írtam EMS-nek lehet majd ő segít. Nem akarok csak 10-ről 18-ra lépni, hogy utána együtt tudjunk játszani.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #31322 üzenetére
Csak a Magányos Csillagért, csak azért.
Tegnap Survival szórakozott minimum 16 Delta/Mike után sikerült visszamenni, de ez elvett 8 percet és utána két szép sárga Páncélos beszorított a Rendőrség oldalsó bejáratánál és tente baba tente.
Térképpel, ha szemben állsz jobb oldalon a legszélső nevezetes pont az Építési terület maga a Kánaán, akár 3 Játékost is ellát . Véderő két kék páncélos és 4 piroska, de ehhez csatlakozhat az utcáról még 4 LMB piros. Ajánlott alapanyag gyűjtő hely a DZ előtt.
A második Survivalon két 3-as csapat gyűlt össze a DZ2 parkolóháznál, a mi csapatunkból ketten a második kimentéssel jöttünk ki, így jó tanács legyen legalább egy pisztoly a csapatban plusszba és még egy gyógyszer is 13 sec maradt hátra mikor beszálltam a helibe.
Amit korábban kitárgyaltunk egy kimentésnél még egyszer nem jön Hunter- a sajátod, ha leszeded és újraindítasz egy kimentést.
Kérdés ezt a Warrengate Lootgate-t érdemes csinálni ( xp/láda okés), de esett-e már valakinek belőle használható dolog?
Köszönöm.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31322 üzenetére
"....és ezzel mélyen megsértettem minden egysejtűt."
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31315 üzenetére
Az RPKra gondoltam, az tuti LMG
A karakteremnél van 2 is alfához az éhes dög mellé
-
válasz
Anonymus23 #31302 üzenetére
valami martinezt kellett legyaláznom. csak kispiszollyal és pajzzsal tudtam. a többi fegyverrel mire 1 lövés leadtam már le is alázott a gép. vagy 2 órán keresztül újrakezdtem.
az irányitás sztem katasztrófa a játéknak. de csak megszokom remélhetőleg. a hangulata egész jó. főleg, hogy előzőleg a madmaxxel nyomtam.az egy unalmas monoton vacak.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #31302 üzenetére
Én M44-et szoktam craftolni, arra rámegy a sárga optika is
Itt be is linkeltem egy pár buildet, amivel kijöttem, ezen látszik is, hogy minden mod sárga a fegyvereken.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Anonymus23 #31252 üzenetére
Oh...köszi azt nem is vettem észre,hogy írt...de akkor megcsinálok mindent....
(#31250) arnikusz
Köszi,megpróbálom...de ezek szerint minden küldinek meg kell lennie... -
vaakuum
addikt
válasz
Anonymus23 #31252 üzenetére
Telefonok és drónok biztosan nem kellenek, mert nekem sincs meg, nem is kellett...ellenben a térképről a mellékküldik lepucolása szerintem létfontosságú. Ha tippelni kellene, a nyersanyagosról tudom elképzelni, hogy hanyagolható, de a melléküldik szerintem tuti kellenek mind.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31235 üzenetére
DPS-re van nekem már egy elég jól min-maxolt AB savage és recklessel
Azért akarok supportot is összerakni mert általában mindenkinek DPS buildje van, és pl 4 DPS karakter nem a legjobb csapat összeállítás
Próbáltuk oroszok ellen, nem jött be
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31219 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ
A képen Rapid mellény volt, a Barret az igy néz ki (direkt kivettem a modokat hogy az alap stamina értéket irja):
Mindkettőt Reclaimer szethet használnám felváltva.
(#31216) arnikusz: nem tudom pontosan mikor esett ez a mellény mert volt egy pár rapid már a ládában, a többit kukáztam és ez maradt, viszont tegnap este esett végre egy reclaimer maszk
Igaz szemétbe való de legalább igy megvan a szet, ugyis esik majd jobb
(#31220) arnikusz
Jó kis manhunt volt
,,Micafighter a Barret-et lehet tényleg érdemesebb lenne egy Specializált zsákkal, vagy Savage kesztyűvel és 4-es zöld szett bónusszal."
Köszönöm, pont ezeket a kombinációkat terveztem én is
Majd cserélgetni fogom ezeket attól függően hogy mi kell épp a csapatba.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #31230 üzenetére
Nagy sebességű lőszertárra emlékszem DZ safehouseból, arany M60 esetén volt már ami 100, 101 és 109 lőszert adott egy tárban.
Legalábbis én mindig azt csinálok. -
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #31200 üzenetére
Ideidézem akkori kedvenc mondásom: "... mert ugye tudjuk, hogy az elbaszott világegyetem leghalálosabb fegyvere... a GOLFÜTŐ! b+..."
(#31195) vegitossj7:
Jogos kritika, de a NMS-nél a bázissal kicsit kézzel foghatóbb a történet. A baj az, hogy a Firearms nagyon el van rontva az alapok szintjén. De ez már egy másik történet... -
válasz
Anonymus23 #31198 üzenetére
A 34-esek és 35-ösök között nem volt nagy különbség ugyan úgy 1 max 2 lövésből leszedett a shotis ha nem figyeltél és látványosan több golyó sem kellett beléjük (ezért volt szinte mindegy, hogy CM-ot vagy Heroicot mentél UG-ban)
Azért UG-ban nagyon éles volt a váltás Hard mode és Challenge mód között mivel ugye hozzászoktál, hogy CM küldetésben 32-es elitek vannak itt meg 34-es volt mind és szinte csak LMB volt amik 2x olyan kemények voltak mint bármely másik frakció.
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #31168 üzenetére
Igen ezt vágom, de ugye ha ellen mögé kerülsz, akkor se tudsz vele mit csinálni csak belelőni, jó lenne ha le lehetne szúrni, vagy hasonló egy gombos kill.
Elég furán néz ki amikor mögüle elkezdesz egy egész tárat beleereszteni -
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #31144 üzenetére
Nincs
-
válasz
Anonymus23 #31123 üzenetére
Próbálta bárki a vadász hite 4-es szettet ?
Sniper-el Famas-al és 93R-el.Ha eltalálsz egy ellenfelet,időlegesen nő saját és csoportod védelme.Minél több lövésed talál,annál magasabb a védelem. Minden csoporttag védelem bónusza nullázódik,ha találat ér.
Vagy ez nem életképes ?
Az ellenfél az player vagy npc ?
-
malystryx
senior tag
válasz
Anonymus23 #31011 üzenetére
Igaz, nem kell rohanni, de amilyen felejtős vagyok, muszáj voltam megkérdezni
Köszönöm szépen.
-
válasz
Anonymus23 #31014 üzenetére
Nekem is vannak elrakva ,de én sem tudom minek.
Van pár M4 is elrakva.Madison tábor napi küldi ontja a mesterlövész puskákat és az alfa cuccokat.
#31016 macy :
Sztem nem. -
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #31014 üzenetére
Gondolom az 1.6-os patch után mehet majd az m4 meg a lvoac a kukába. Az alpha cuccokról nem is beszélve. Mire megszereztem őket dobhatom is ki
-
válasz
Anonymus23 #31012 üzenetére
Igen a tálentjei miatt nem vettem meg.
Akkor nem volt csak 1 használható FAMAS-om (tegnap esett egy másik),és ahhoz kellett nézni azt az M4-et.Hát jah,lehetne magasabb az okozott páncél sérülése.
Majd átgondolom érdemes-e megvenni,de telik a kipróbálásra. -
válasz
Anonymus23 #31008 üzenetére
Én szeretem körbe járni.
Miben volt jobb az előző M4 ?
Nekem a tálentjei miatt nem volt jó.
A mostani (gonosz-halálos) pont azt hozza ami az LVOA-C,a kézreálló tálentet lehet átpörgetni,de nem biztos,hogy szükség van rá,mert javítja a fegyver kezelhetőségét képzettség használata után,ki kell próbálni. -
válasz
Anonymus23 #31003 üzenetére
Így van.
Öszi remény rejtekhely,van egy Felelőtlen mellény ami használható.
Tüzfal rejtekhely,életerő módosító nem a legjobb,de van akinek jól jöhet.
Southpaw rejtekhely, egy operátor fegyvertok jó kis páncéllal,én tekernék még rá életerőt.
Utolsó esély rejtekhely,Könnyű M4 ! Jó cucc,egyik tálent pörgethető róla.
Ezt lehet megveszem én is. -
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #30882 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30914 üzenetére
Ha jol számolom a bolti könnyü m4 alap sebzése a lehetséges maximum környékén van
-
VincentVG
senior tag
válasz
Anonymus23 #30908 üzenetére
Köszi. hát. 1-es world tierben vagyok.
Nézegettem az összefoglalókat, nem akartam hülyeségeket kérdezni, de nekem még nem százas ezek a talentek, elektronika, szívósság, a cuccok színkódját azt értem, úgy látszik sokáig használtam iOS rendszert és elhülyültem.. haha
+ magyarul nyomom, de lehet h angolul jobban menne, ezek a gadget leírások... baromi furcsák/bénák magyarul. mondjuk én sem tudnám normálisan lefordítani őket.
Szval a cuccokat úgy cserélem, h ami zöld pluszos azt veszem magamhoz, többit eladom.
Ha jól látom azért ez ennél egy fokkal összetettebb...Csapatban tudom h jobb lenne, csak össze vissza játszok, és chat-em meg nincs, de be kéne rá ruházni, mert láttam h itt a fórumban is sok segítőkész ember van... úgyhogy egyszer csak majd küldöma friend request-et
-
Dendytv
senior tag
válasz
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30917 üzenetére
Ez igy van, az összefoglaló mindig meg van nyitva ahogy a cheat sheet is, de a talenteket már vágom fejből is annyit néztem a cheat sheet azon oldalát
Csak a magyar nevüket nem
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
3. talentnek ha van rá mód mindig kompetenst érdemes rápörgetni,az ádázt ki lehet váltani gonosszal.
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #30904 üzenetére
Igen és folyamatosan adrenalinnal vagy tele mert az idő ellened dolgozik.
Na meg a játékosok legtöbbje!VincentVG
nekem sem sikerült egyedül
Anonymusék segítettek! -
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30892 üzenetére
Köszi fiúk a gyors válaszokat amugy
(#30893) Dendytv Szerintem ha egyedül mész az alpha és a nomad a leghasználhatóbb szett jelenleg, mind pvp mind pve-re.
-
TheProb
veterán
válasz
Anonymus23 #30876 üzenetére
Egy ilyen survi-re én is csatlakoznék majd.
TheProb.hu
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30854 üzenetére
Hogy tudsz annyi divtechet összeszedni?!
Nekünk mindig aza baj, h alig van időnk a dz-ben. Ilyen 30-35perc között szokott maradni (ja és ilyenkor már nincs sok gyógyszer nálunk) mikor bemegyünk, de ott mindig el megy az idő a vírussal, plusz h pár jobb cuccot lekraftoljunk. Sosincs időnk nevesitetteket ölni meg hasonlók. Mikor szoktál bemenni kb!? Sztem mi kint sok időt baszunk el. Múltkor is 2 mp-en múlott, hogy betudtam szállni a helikopterbe, izgalmas volt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30843 üzenetére
Felírta hogy megmondja majd a Krampusznak
-
oneal1
senior tag
válasz
Anonymus23 #30743 üzenetére
jó lesz ez!!! megy a pörgetés jelenleg így áll: ádáz, gonosz, pusztító, halálos, brutális valamint fogékony amit még szeretnék nem komplikáltra cserélni.
-
válasz
Anonymus23 #30598 üzenetére
Grat!
Talán egyszer nekem is lesz ilyen. Kb az 1000. lexi után.
BÚÉK Mindenkinek !
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #30600 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #30598 üzenetére
Viszont kívánjuk Neked is !
-
TheProb
veterán
válasz
Anonymus23 #30500 üzenetére
Ilyesmire gondoltam, ty
-
TheProb
veterán
válasz
Anonymus23 #30495 üzenetére
Ja, csak még nincs ultim, egyik szárnyat se maxoltam még ki. :/
Más:
1. Van valami guide ahol meg tudom nézni, hogy mik a legjobb statok? Pl. fegyverkiegészítőknél mik adják a legnagyobb dps pluszt.
2. Epic cuccokat nem nagyon éri meg venni low levelen, nem? Most lvl16on már megjelent jó pár epic cucc a vendoroknál, de egyrész elég drágák, másfelől kb egyik perk-hez sincs még elég pontom a 3 fő staton, hogy működjenek is. -
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30473 üzenetére
Majd próbálok képet felrakni csak ps4-en vagyok és onnan kicsit macerásabb.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #30470 üzenetére
Nem tudom pontosan, de talán 12800 páncélom lehet, ha jól rémlik. Reckless mellény természetesen.
Mellény és a térdvédővel veszítek sokat. De nem akarna jobb esni. Szaros Barrett se esett még ki.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30463 üzenetére
Azért irtam hogy ,,tudtommal " mert nem voltam benne biztos, nem figyeltem hogy volt e bonusz mikor teljesitettem a küldetést, de megnéztem mielőtt irtam és a térkép nézetben meg a leirásból nekem az jött le hogy nincs
Itt nekem egyértelmüen látszik hogy a daily mission reward micsoda:
Itt pedig nincs feltüntetve hogy lenne daily vagy weekly reward:
Ettől függetlenül van sokkal hatékonyabb módja a farmolásnak. Apropó farmolás, akinek van külön farmolós buildje annak hasznos lehet:
The Cavern-ben vesztegetik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Facebook és Messenger
- ASUS ROG Ally
- Villanyszerelés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest