- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #36398 üzenetére
Annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy a pontos értékek ismerete nélkül nekem az a tapasztalatom, hogy nehezebb egy mobról a páncélt lelőni, semmint utána már a HP-ját, azaz jóval több a páncél HP értéke semmint a saját értéke. Így valóban sokkal hasznosabb a páncélrombolás és az elitek ellen való sebzés mint más úgy általában.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #36368 üzenetére
Én inkább egy auto shotgun - t
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36367 üzenetére
Köszönöm.
Tegnap 50 db M4 gyártósoron 1 db full sebzésű, meg egy másik, azokat már 22 után csináltam csak beraktam lakattal a stashba ma este megnézem.
Megyen be az MDR, most pont él az első két talent mindkét szettnél.A Taktikus tanácsok beváltak
nemcsak Legendaryn, de Last Standen is hozza az átlag 5 Agent killt seeker mine segítségével ott próbáltam még a Caduceust, de a tűz gyorsasága miatt visszament az M4.
Még így is volt, hogy 18-20 ezer pont is összejött egy körben, ami nálam jónak tekinthető.De tényleg a csapatmunka sokat számít. Ezen most kevesebb a keménység, azt növelni kellene, de hát inkább játék.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36365 üzenetére
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36355 üzenetére
Egyelőre CHD-re van főleg pakolva. 2 napos a kari. Szoknom kell at AR-t. Majd lehet átpakolok HSD-re. Van minden raktáron hozzá. Nem okoz gondot fejre lőni.
Valaki tud tippet mi a leggyorsabb módja a PxC farmolásnak?
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #36357 üzenetére
Bár PvP -ben nem mindig könnyű a HSD-t kihasználni.
-
myckey
veterán
válasz
micafighter #36354 üzenetére
Persze persze.
Ez megvan.Bár nem úgy volt, hogy a pontosságot kivették?
Inkább a fejlövést szoktam tapasztalni, mennyire felértékeli az egészet.De valóban arra gondoltam, hogy a rendszer bezavart, ahogy írtam, nekem rendszeresen hol így hol úgy mutat.
-Annak viszont örülök, hogy említetted a távcsőt, kellene belőle pár darab.
Nem is figyeltem a friss bazáros listát.Hangtompítóból bezzeg vettem még régebben egy raklappal.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36339 üzenetére
Ez hasznos. Nem tudtam, hogy csak 1 ládából kapod a heal-t. Én meg mindig mindenhol dobáltam a ládát, akkor is ha már volt 1, hogy dupla heal-t kapjunk.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36341 üzenetére
Randomokkal volt próba, a végén feladták.
Ezért soha többet 3 randommal, de elég egy iq random is mint ma Napalmon.
Akkor Frontline vadászat és later. -
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #36339 üzenetére
Szerintem tud.
De nekem csak Taktikusom van, a Frontline 4. darabját sikerült betörni.
Taktikus fedezékkel megcsinálható a vége? -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #36333 üzenetére
Ja, de ti meg nem akarjátok újra letolni, randomokkal meg inkább esélytelen
-
malystryx
senior tag
válasz
micafighter #36318 üzenetére
Igen, mindig abban vagyok.
-
robyg
senior tag
válasz
micafighter #36281 üzenetére
Igen erre már én is rájöttem hogy olyan helyre kell dobni ahol nem tudják szétszedni.
Gyógyító szettel megyek. Úgy veszem észre mikor randomokkal megyek hogy egyik se szeret gyógyítós lenni.
Pedig ahogy tesztelem egész jó ez a set az immunitás bármire a hatókörön belül baromira tetszik.
Annyi a gondom nem tudok sokat tenni az elektronikára.
Így is határon vagyok annyi minimum meg kell hogy a fegyók tálentjei aktívak legyenek.
pottyoske197: nekem még ilyen hibát nem csinált
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #36286 üzenetére
4 Striker, 2 Nomad build videót néztem most, nem rossz, kicsit át kell alakítanom a karaktert, főleg a fegyvereket, de aránylag jól vannak pörgetve a gear-ek.
Egyedül megyek főleg, DZ-be is csak be-be tévedek, ha heti küldetést csinálok. Ha csapatban megyek akkor is random-okkal. Last Stand-et még nem játszottam, szóval nem tudok róla nyilatkozni.
Valami ILYESMIRE vagy talán ERRE gondoltam. Tetszik az a másodlagos Shotgun.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36276 üzenetére
Mi a neve annak? Ezt most nem vagom hirtelen.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36274 üzenetére
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36261 üzenetére
Igazabol bullfrogon a deadly teljesen ertelmetlen igy valoban, lecsereltem vicious-re. A maskon health on kill volt, ezt 3,5% chc-re porgettem. A holsteren viszont nem enged chc-t, ugy nezem, hogy csak az arany holsteren engedi.
Igy most elozo ertekekhez kepest a bullfrog chc 27,5% chd 81%. Augon meg 50% a chc. Koszi a tippet.
Madridista83: nekem heroic dragons nest meg jo 867 armoros skulls mc kesztyut dobott, falcon lost meg bliss holstert.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #36256 üzenetére
Abban a pillanatban javitottam, ahogy leirtam
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36168 üzenetére
Ha van melletted 3 kemény játékos vagy te már csukott szemmel is aprítod a témát. :-))
Krissz: Akkor gyűjtök egy olyanra. :-)
Köszi!!Arnikusz: "...aprólékos talentel rendelkező Hungry Hog.
"
Erre is ránézek.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #36054 üzenetére
Nem szeretek elfutni rugóként sem mert PvP-ni megyek nem szaladni! Ma megcsaptunk 4-en egy komplett szervert! A oneshot buildem nem szerették ezért 15 perc játék után üres lett a szerver. Haku haku Tommy ríporty. Futottunk megáltunk visszafordultunk kilőttünk 3-4 playert aztán megint hátrálás megint 3-4 player minusz. De lefutni nincs értelme, inkább meghalok csak jót játszak!
-
Elims
veterán
válasz
micafighter #36049 üzenetére
Amellett,hogy egyetértek MrFrakkal és Portásszal tökéletesen igazad van.
Egyébként meg nem használtok komoly orvosi vagy politikai angol hosszú mondatokat.
"Chc"/"Chd"/és társai vannak.
Ez egy internetes topik ahol szerintem mindegy,hogy hogyan ír az ember csak érthető és ne tuskó legyen.Krissz: Esetleg nem azért nem szereted a last stand-et,mert oda keményebb játékosok járnak és csak 20-asokat keresnél?
Van most a tervrajzosnál egy ak tervrajz elég baráti áron,megérheti megvenni úgy,hogy pár nappal ezelőtt megvettem a könnyű m4-et?
Láttam,hogy kb.400-500-zal nagyobb lenne az ak sebzése viszont a m4 meg 850L/P+olyan cuccokat raktam rá amiktől most szinte semmi visszarúgása nincs+nagyon jó pontossága van. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #36058 üzenetére
Ok akkor máshogy fogalmazok 😀
Nekem az sem pvp ha golyókat kell lövöldöznöm meg az sem ha azt sem tudom ki és honnan rakott le 👊 -
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #36054 üzenetére
Részben egyetértek veled egy részben nem.
Próbáltam a last stand-et. Nekem nem jött be mert egy káosz, és amióta deadeye és seeker buff volt másról nem is nagyon szól. A dz-ben pedig azt szeretem amit sokan nem. Nem tudod kiben bízhatsz. Ha randomokal mész akkor még a saját csapatodban sem.
Igazad van abban amit arról írsz hogy mostanában nehezebb játékost találni a dz-ben. De én addig lekötöm magam a pve részével. Ott van a supply vagy a fertőzött területek.
De nem sírok ha lelőnek mert pontosan tudom hogy itt ezen a részen ez benne van.
Aki pvp negatív meg ne menjen be. Vagy ha bemegy és lelövik hát majd tanul belőle.
Én is így kezdtem és szerintem sokan mások is. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #36051 üzenetére
Nem kötözködni akarok de a Dz nem a PvP zóna?
Aki nem akarja hogy esetlegesen más játékosok lelőjék maradjon kívül. -
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #36046 üzenetére
😂😂😂
-
törölt tag
válasz
micafighter #36042 üzenetére
Természetesen én ezt értem, de eddig semmilyen hátrányt nem tapasztaltam azzal kapcsolatban, hogy "csak" magyarul játszom.
Elég jól elvagyok vele, végigjátszottam, összegyűjtöttem amit lehetett.
Nem hinném, hogy olyan sokat veszít aki "mélymagyar" módra saját nyelvén szeretne játszani.
Nem én "hánytam" le a másikat emiatt, csak erre próbáltam reflektálni -
törölt tag
válasz
micafighter #35989 üzenetére
Sajnos nem.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #35921 üzenetére
1:1
-
TommyS_27
senior tag
válasz
micafighter #35918 üzenetére
-
HKorn
veterán
válasz
micafighter #35916 üzenetére
mi ez a homár fegyverskin?
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35911 üzenetére
Én nyugodt vagyok, nem kell félnem, én hagyom magam lelőni
Már csak, hogy nehogy lecsíterezzenek(#35912) Snip3r_HUN
Vagy LS-ben lövöd az ellent pl MDR-el, és egyszer csak nem lő, és ezért fekszel, mert fél tárnál beragad a fegyver(#35913) Lifer092
Azzal nincs bajom, ha az egész szerver rámegy a rugókra, és hajtóvadászat van, hisz az esetek 99,99%-ban nem vétlen lövésből lesz valaki manhunt.
A múltkor jót röhögtünk az egyiken, rámentünk egy manhuntra, de lejárt róla, de már ott voltunk vagy 10-en legalább, amikor a gyerek mondja, hogy "please don't shoot, it was just an accident". Volt nagy röhögés
Az ilyennel még szívesen is játszik az ember, mert ez jópofa, még akkor is ha lelő, de a sok gyökér, akinek annyi az öröme, hogy le tud lőni, és megáll ott tapsolni, na ezek teszik tönkre az egész játékélményt. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35804 üzenetére
thx
-
kiserik
senior tag
válasz
micafighter #35884 üzenetére
Abban a pajzsos témában van turpisság nem is kevés. Én bementem LS-be pajzzsal, de lelőtték a pajzsom, mint a szél és a sebzés sem volt túl meggyőző. Előtte találkoztam egyel, olyat lőtt, mint a ló rúg, de a pajzsot 5-en sem tudtuk róla lelőni egyszer sem.
-
válasz
micafighter #35879 üzenetére
Barrett még csak nem is kell hozzá (inkább vigorous, hogy kihasználhasd az über healt amit egy ilyen karakterrel eltudsz lőni), 4 taktikus, inventive backpack és minden felszerelést elektronikára kell pörgetni és ha feltöltődik akkor lehet ilyen értékeket összehozni könnyűszerrel.
-
VTom
veterán
válasz
micafighter #35884 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal, ha egy sniper build zoomolva erős, de csípőből lőnek agyon vele, úgy, hogy mindel lövés fejen talál..
-
törölt tag
válasz
micafighter #35879 üzenetére
Nem használok barret mellényt.
Ja az ûberbrutálul elb@szott pajzsos karakterek mindent visznek bemakrozott gyorstüzelô mp5-el.
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #35840 üzenetére
Mondjuk deadeye-hoz jogos, de erre meg azt mondom, hogy van jobb M1A, vagy akkor mar historian.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35840 üzenetére
Lehet, hogy PC-n nem olyan lényeges egyébként. Ugye az SVD-n asszem az egyik talent fix is. Legalábbis azon, amit most lehet craftolni. Én azért jobban preferálnék 1-2 talántet a fix helyett. Jelenleg én más mesterlövészpuskával használom a DeadEye szettet, de én PvE-zek csak, nyilván sok másik talent jobban jön, mint ez a Crit.
-
törölt tag
válasz
micafighter #35834 üzenetére
Ez jó köszi!
-
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #35803 üzenetére
PvP-re ! Hova akarom vinni ? DZ !
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #35796 üzenetére
19 db volt.
Megéri a 4 karakterrel 4 X3 Legendary 12 exotic a 4 sima hetivel szemben.
Még mindig nincs Tommy Gun, mâr csak arra vadászok -
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35789 üzenetére
Tudtommal a ölésért járó XP az érvényes a DZ-re is, nem?
-
weres78
senior tag
válasz
micafighter #35787 üzenetére
Köszönöm, akkor ez már tiszta.
És a plusz TP jár a DZ tapasztalatra is? A mellényen, maszkon lévőre gondolok... Kipróbáltam, de nem tapasztaltam különbséget DZ-ben. "Sima" PVE területen adja. Kíváncsi vagyok, hogy csak bug miatt-e? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35753 üzenetére
köszi
próbálkozom...
egy nem oneshotol, csak leviszi az életem 2/3át, begyulladok és levisz vagy jön még egy seeker mine...
nem rendszeres eset, de az előbb 8ból 4 seekeres jött szembe...
1v1-ben nem vagyok olyan béna, de kicsit idegesít, hogy ennyi legyen vkinek a játéktudása ( sztem)...
egy majo mis alkalmas erre a feladatra... -
sith7
félisten
válasz
micafighter #35743 üzenetére
nincs, de nem hiszem, hogy
csakezen múltrandomokkal voltam, valami olyasmit akartak, hogy tartsam a pajzsot, menjek a robbanóanyagért, tegyem fel, és védjem is meg , aztán amikor a golyószórós dagit egyedül lőttem le kb. 4 tárból, akkor már éreztem, hogy ez nem lesz meg
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35729 üzenetére
Jó ez a pajzsos (meg elég OP is lett), csak csapatban sokszor több problémát okoz semmint előny.
Amire gondolok:
A pajzsos sokszor beáll középre (mert nem lát jól a pajzstól), és ezzel kitakarva a 70% enemyt, és a mi lövéseinknek kb a fele megy bele a pajzsosba. Egy elég jó szettet eladtam még 1.5-be mert nagyon nem jött be a játékstílus, amit ez a pajzsos képvisel. Most is van egy fél szettnyi, de sokkal inkább Reclaimer/Taktikus szett ami bejön, semmint ez.Elég szemét ebben a játékban, hogy nem a többi stílust hozzák fel a már megszokottak szintjére, hanem minden patchnél (kivétel talán 1.4->1.5) újat kellene alkalmazni, ez is lerágott csont, kár hogy nincs egy legyintős emot...
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35731 üzenetére
Jaja az jó tok, csak még nincs, de majd high end Geart akarok össze rakni de ahhoz sincs meg minden.
Duvi Sp-re kell pakolni. Megnéztem este, nekem a ~160k SP-vel volt 1,5milla felett a pajzs elnyelése. -
duvi
nagyúr
válasz
Van egy D3FNC karim. 1.5-ben iszonyat jó volt. Simán szólóztam vele a napi heroicokat. 1.6-al elég csúnyán nerfelték, mert elvették a pajzs skill speciális képességeit. Telepakoltam pajzs életerőnövelő modokkal, de még így is feleannyi idő alatt szétkapják a pajzsot, mint 1.5-ben
Automata MP5-el használom.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Tudom, akkor valami gond volt, de mostmár fent vagy az ismerősök közt, az a baj hogy a pajzsos sett nekem nem jön be, nem az én stílusom, én inkább mászkálok fedezékből fedezékbe egy jó M4el.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
micafighter #35722 üzenetére
akkor rosszul tudtam...
thx -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35712 üzenetére
Ennyire adja? Nekem AB build van Custom M44-el asszem. Mobokra ugyos headshotolok neha 1.2m damaget is. Lehet atpakolom akkor Deadeye meg SVD-re.
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #35712 üzenetére
Special equipment vendor Deadeye backpack 832 PxC-ért péntek éjfélig, ha valaki most kezdené el a gyűjtését és van elkótyavetyélni való PxC-je.
Emellett a Heti HVT 45, 37 és 35 célpontinfós küldetései ontják az áldást, tegnap csak 10 ilyen elem volt egy ilyen körben.A plussz 200 prémium creditet el kell költeni, vagy elvész 16.-a után?
Köszönöm. -
törölt tag
válasz
micafighter #35686 üzenetére
Ez jó!
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35686 üzenetére
-
Edem05
őstag
válasz
micafighter #35678 üzenetére
LS-ben csak ezek mennek? Deadeye + SVD vagy Tactician + Seeker mine. De rohadtul rühellem már.
szerk: bocs, nem válasz akart lenni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35676 üzenetére
Ügyesen megoldották...
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35667 üzenetére
Meg valami szerverleállás is lesz, vajon mit rontottak el?
-
oneal1
senior tag
válasz
micafighter #35657 üzenetére
jaaaaa, köszönöm!!!
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #35651 üzenetére
De lebuktál, mert ahhoz a drága kapott credithez nem nyúltál.
Tessék megvenni a side chestet -
Soulles
aktív tag
válasz
micafighter #35646 üzenetére
Nem régóta vagyok a topic tagja, te viszont rengeteg embernek segítettél már. Nagy riszpekt érte!
Ha megengeded, részemről csupán egy gondolat.Nem arról van szó, hogy mi minden kell hozza vagy éppen mi nem. Mi is mehettünk volna kicsit halászni mert olyan gearem van, hogy mellém lősz már meghalok de valahogy nem éreztük fairnek.
-
PETEE78
senior tag
válasz
micafighter #35588 üzenetére
Erről a képről eszembe jutott egy régi emlék...
Egy lepukkant buszjáraton utaztam, már nem emlékszem hova. Egy rossz arcú "nő" állt a a csuklós résznél a busz közepén. Melléálltam, majd ahogy lenéztem a kezére a kapaszkodón, csak egy kifakult, szétfolyt tetoválást pillantottam meg a kezén az alábbi formában: "ÜS!" Igen, így ahogy írom -
törölt tag
válasz
micafighter #35590 üzenetére
"csipőböl nem megy a 90% feletti HS találat" Komoly pvp közben még célozva sem éred el a 20%-ot.
Ez a Márkó egy igazi gyökér. -
törölt tag
válasz
micafighter #35588 üzenetére
Pedig ez nem a kamu illilili volt.
Ott figyel FAMAS-on a bazinagy VX távcső.
R.I.P Division
-
vegitossj7
addikt
válasz
micafighter #35584 üzenetére
11-ről váltottam, 12-re, 0 drop azóta, 1.6-ra meg még stabilabb lett. Nvidia ugye.
-
Over567
aktív tag
válasz
micafighter #35584 üzenetére
Elég sokan irják redditen is hogy elég wtf lett 1.6 után. Nálam ilyen hogy néha le esik az FPS mintha nem bírná tartani betöltési sebességet
de aztán milisec alatt megint normál az FPS aztán megint és így tovább.
-
LeonAran
tag
válasz
micafighter #35565 üzenetére
Ha kínaiul írtad volna kb. ugyanennyit értenék belőle. :-( :-)
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35551 üzenetére
bár LSben én már elég sokat teszteltem
akkor biztos neked van igazad
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35555 üzenetére
Jó de érted a lényeget? Nagy a hype a Wildlands felé. A Division meg kiforrja szépen magát.
Engem amúgy érdekelne a Tactician PVP beállításod. Ha nem nagy gond megosztani. PVE Tactician-t most kezdem belőni megfelelőre. Még a Sniper-t kéne meg a Tank-ot.
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35545 üzenetére
Kérdés: Melyik gyorsabb/hatékonyabb ?
-
sith7
félisten
válasz
micafighter #35539 üzenetére
Nem a gyógyításra szakosodott, hanem az ölésre
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35506 üzenetére
De ha minden támadó skill-t nerfelnek a végén nem marad taktikus sem,oké persze healer kell.
Zárás képpen: Amikor 3v1-ben ledarálnak majd megtapsolnak és megy a sz@rozás,aztán a visszatérés után mennek a golyszik. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35501 üzenetére
16 sec az alap feltöltődése így a seeker-emnek és a healnek,30% tatikus bónusszal 13.1 sec (38% skill haste mellett). Az airburst így 200k-t sebez + az égés,megy is miatta a sírás redditen.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35477 üzenetére
Ah, jó neked, én annyira ráfüggtem a Last Standre hogy mást nem is játszok, HVT-ket is csak azért csináltam mert valaki írta hogy jó a loot és exoticot dob néha a boss, na én az összeset megcsináltam és semmi 😕, ja meg kellett Pcredit mert már nem tudtam pörgetni XD. LS ládákból se nyitottam jókat, úgyhogy szarik rám a játék... Pedig csak a térdvédő kellene a high end szetthez.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35471 üzenetére
Biztos, mert akkor lehet előtte végignézte, ahogy 8 mobot is lelövök, majd mikor már heal nem volt, és medkit is CD-n volt, akkor jöttek
Látod erre nem gondoltam! Vajon miért?
Biztos rosszindulatú vagyok!
Egyébként még akár valós is lehetne egy ilyenfajta "elismerés", de ahhoz a tisztelgés jobban illik... -
RazoR
veterán
válasz
micafighter #35466 üzenetére
1.5-ös kalkulátor az összefoglalóban???
-
ori_za
tag
válasz
micafighter #35461 üzenetére
Lehet még jelentkezni?
-
ori_za
tag
válasz
micafighter #35441 üzenetére
No, hát meg is lett az eredmény, nagyjából játszhatatlan a Last Stand emiatt. 8-ból 2-3 csak ezt a szart csinálja. Gyógyítgatják a seeker mine-t support station-ben ácsorogva (Resourceful pack, Vigorous Chest) és gyűjtik a pontokat... GG. Az utolsó kapcsolja majd le a villanyt (szervert).
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35448 üzenetére
Nincs csapatom hogy bármi ilyet megtudjak csinálni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35444 üzenetére
Igen azt én is észre vettem alig dobott rajta, de így Famas (Bullforg) nagyon adta, ebben a körben többet daráltam vele mint az MP7el, utóbbinak egy 6K körüli FA bőven elég. LS-ben szerintem nekem marad a 7-4-4 felállás az nagyon jó , brutál sebzés, elég stamina és jó sp hogy vissza is tud healelni, meg most Barettről váltottam maszkra ami +sebzést ad medkit használatkor, Striker-Famas-MP7 most nagyon bejön.
-
válasz
micafighter #35423 üzenetére
Redditen is volt tema, hogy nem tisztak... Raadasul gusztustalan stilusa van. Hanyas az egesz ember...
Egy haverjavol videot is csinaltunk. 4v1et hozott le ellenunk, mikozben kozvetlen kozelrol 2-3-an lottuk. A sracra lottunk 1500-2000-et... Kb tier1 bug, mobil cover es pajzsulti. De szimplan kozottunk futkarozott...
-
Matej
tag
válasz
micafighter #35408 üzenetére
Akkor ők most csalók, vagy sem?
-
ori_za
tag
válasz
micafighter #35414 üzenetére
Teljesen mindegy, mivel reportolod és hogyan. Le se szarják...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35413 üzenetére
Olyan régóta a csalás a téma itt, hogy nekem az eszembe sem jutott.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35408 üzenetére
Persze és ha épp csalnak,jelenteni is alig lehet (nem mintha 1 forintot is érne a report...)
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
micafighter #35404 üzenetére
Most néztem az összefoglalót, de én azt hittem, hogy az csalásra van, mármint a cheat sheet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35400 üzenetére
Meg amikor nem figyeltél oda, még magadat is felnyomtad párszor
-
Anonymus23
veterán
válasz
micafighter #35388 üzenetére
Na vajon mennyi csíter jelentést kaptál
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
micafighter #35393 üzenetére
Nem használok booster shotot mert csak 115k a skill power, ellenben ott a pulse aminek annyira nem hosszú a cd-je, szóval sokszor aktív a competent. Ezért nem tudom eldönteni. (Likebutter egyik videójában javasolta a vicioust de nem tudom... +10% CHC vs. +10% DMG ami viszont nem mindig aktív)
35397
Ugyanaz a fegyver, 3.hely, PVP. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
~146e???
Az szép!
-
arnikusz
veterán
válasz
Ez nagyon tetszetős pontszám eddig egy nagyobbat láttam egy youtubertől, de ő számomra nem mérvadó.
Az a taktikus amit mutattál a múlt héten, vagy változott, egy képet követelek, mert vizuális típus vagyok, meg gyűjtöttem pár taktikus szett elemet is.
Köszönöm. -
dvd24
senior tag
válasz
micafighter #35317 üzenetére
Azért ez nagyon bután van megoldva.
Amikor először találkoztam az eventtel, akkor kiírta, hogy emelkedik a fertőzés veszély és kritikus szinten van a metrószinteken, elindult egy visszaszámláló, ha jól emlékszem 2 perc körüli, fogalmam nem volt még az esemény menetéről, szóval csak lementem és instant haltam, gondoltam ok, biztos várni kell míg lejár és elmúlik ez a critical szint.
Vártam, lejárt a visszaszámlálás és kezdődött egy új 10 perces visszaszámláló, meg kiírta azt is, hogy semlegesítsem a célpontokat, gondoltam, na akkor ez az, most lehet lemenni irtani, de nem jött össze, mert megint instant haltam. Hagytam is a francba az egészet, mert felba*ott, de ezek szerint még a 10 perces visszaszámlálásnál is várni kell valamennyit, hogy ne egyből haljak a szűrő elfogyása után, hanem csak szép lassan sebződjek? -
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #35297 üzenetére
Aztán meg sorba 3 ninjabike
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35291 üzenetére
Egy a Madison field hospital küldetésben,egy pedig a 4. karakter heti ládából. Összeségében jó hétvége volt: Caduceus,Tenebrae,Warlord,Shortbow térdvédő és egy Bliss fegyvertok.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
micafighter #35288 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
micafighter #35288 üzenetére
Gratula.
Én tegnap az Eir-el voltam így és heti hvt boss dobta.
Ma már tényleg kéne egy, Tommy Gun.
Az elkészült arany szettről követelek bemutatót.
Last Stand nálam is the end ma csak két aimbot wall hackes volt és Mike majd Delta után hagytam is ott. -
Dendytv
senior tag
válasz
micafighter #35265 üzenetére
Ugy van vele az ubi, hogy ez már itt kultusz, tradició, hogy valaki csaló "hagyomány" és ők nem elrontói a szokásnak
-
Lefty
addikt
válasz
micafighter #35218 üzenetére
Koszi az infokat.
Angolul jatszom, mert a magyar forditasok pontatlanok. Az incursion neve stolen signal a jatekban, nalad pedig lost signal lenne?
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
micafighter #35215 üzenetére
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
micafighter #35211 üzenetére
Hát vannak érdekes dolgok. Tegnap több kört leaveltem mert olyan szituációk voltak amikor azt mondtam ez így lehetetlen, egyszerűen nem tudom sokszor eldönteni hogy ki az aki csal és ki játszik jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest