- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #50902 üzenetére
Div2-ben majd BattlEye kibassza.
Ha esetleg tisztán fog játszani akkor meg mindenki le fogja lőni 200x
Mi biztosan a nagy arca miatt.Ui: én kb 3-4 héttel ezelőtt mentem ellene de akkor kicsit túltolta a csítet (befosott és biztosra akart menni)
3/4 hp maradt neki én halott voltam. Csigu még mondta is, hogy szerinte nem csal csak jól játszik. Erre én közöltem vele, hogy vagy vak vagy vagy elment az eszed.Ja a pvp előtt szólt, hogy kér pár percet majd mind meghaltunk.
-
-
LeonAran
tag
válasz
TommyS_27 #50852 üzenetére
Tudom hogy vannak korlátaim, fizikai: kontrollerrel játszom, 47 éves vagyok. De nem vagyok béna.
Bocsánat ha megbantottalak!
De tegyük fel, hogy én kételkedem abban, hogy azt az eredményt tisztán hoztad össze, de ez csak szigorúan feltételezés, akkor hiába mutogatsz nekem összehasonlító értékeket. Nemde?
Mert ez mit bizonyít? -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50439 üzenetére
Tomi, tegnap azt mondtad, hogy neked 8000-en van a divtech, de amikor kibontottam egy 500-as ládát, és volt előtte 3600 körüli divtechem, akkor kiírta, hogy nem tudja az összes divtechet beadni, és 4000-en cap-elt.
Biztos, hogy a divtech capet felemelték 8000-re?
Nekem még mindig 4000 a cap.
A Phoenix credit az benne van a patch notes-ban, hogy 8000, de a divtechet nem is olvastam máshol. -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50554 üzenetére
Ugyan már, csak 98. vagyok jelenleg a magyar (és beregisztráltak közötti) LADDEREN
Nagy része persze ilyen ingyenes meg pár centes játék a kártyák miatt, de van kb 200-250 értelmes játék rajta, AAA-s vagy 30-40 talán...
Meg pl 149 játékot meg steamgiftsről nyertem, pikk-pakk hamar összejön ennyi játék az accounton, de azt gondold el, annak a magyarnak akinek 9895 játéka vanés 25267 a worldwide
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #50447 üzenetére
Már az első pillanattól nagyon nehéz ellene mert míg Te stackeled magad Ő alapból akkorát lő, hogy leszakad a fejed. Én is azt gondolom a Nomadot is staminahoz kellett volna kötni. Jelenleg a nomad előtt megállni öngyilkosság.
Ui: immunládában állva az ellenfél kib@szott shock turrete miért fog meg -
válasz
TommyS_27 #50439 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem fasza mert csökkentik a build diversity-t ezzel. A predatorral annyi gond volt csak, hogy a medkit immunity nem működött rendesen ezt kellett volna csak megcsinálni ehelyett hallgattak a sok rinyára csak mert ki kellett menniük az immunizerből meg vissza... Ennyi erővel nerfelhették volna a D3-at is, hogy az csapatban ne adjon damage resistance meg heal buffokat mindenkinek, max a használójának és kijavíthatnák a glitchet amiért nem lehet egyes D3 használókat oldalról sem sebezni vagy ha már így belelendültek akkor nerfelhetnék a strikert is, hogy shoti használata esetén 1 lövés az 1% stackben és nem sörétenként.
Szikével kellett volna hozzányúlni ehelyett a baltát vették elő megint -
qukesz
senior tag
válasz
TommyS_27 #50385 üzenetére
Tudod Tomi a történet ezzel kapcsolatban az hogy miért lősz le hiszen magyar vagyok????
Vannak akik ezt elég nehezen viselik el.Gondolom a történet szempontból teljesen mindegy kik voltak ezek az illetők.
Te is régi motoros vagy tudod hogy megy ez a DZ be.MINDENKI AKI JOBB NÁLAD AZ TUTI HOGY CSAL!!!
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50290 üzenetére
Hmm, lehet, de ezt kb 2x játszottuk el folyamatában, azaz 2x is lement a számláló, de egy idő után már megint elkezdett felfelé menni a rugó szint.
Egyébként ha valaki ezt az achit csinálná, nem elég lelőni a Hungry hoggal, azzal kell kivégezni is (lőni), mert ha leütött, akkor nem adta be a killt.
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50195 üzenetére
A múlt héten 4-ből 4x beragadtak a mobok az egyik wave előtt, és várni kellett mindig kb 1-1,5 percet mire megjöttek.
Mondjuk kipróbálnám egy jó csapattal ezt isNekem a lila módosítós cuccok miatt az Amherst jobban bejön az elitek miatt, gyorsabban olvadnak a mobok, csak oda kell az összeszokott csapat, és a végén a fix exo sem rossz dolog.
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #50165 üzenetére
Ha nem viszi a vihar az áramot meglesz ma nálam is.
A tűz és vérzés megvan a füstből kell 70 még.
A leghamarabb a tűz az az első a sorban.
Ha egy megvan akkor érdemes tárcserével a következőt csinálni.
Amherst 34 per kör. A 15 PVE boss 110-130 között mozog mobokat tekintve. -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50110 üzenetére
Összeraktam a 9000-es staminás buildokat, nem rossz, csak hiányzik egy picit a sebzés, de kifejezetten jól használható.
Az a baj, hogy eléggé két táborra szakad mostanság a DZ, és kevés az igazán jó meccs, mivel vagy olyanok vannak, akire ha csak rágondolsz, hogy meglövöd már le is ment a fél élete, vagy a hősök.
A múltkori az jó volt, amikor elég sokáig tartottuk ott a bejáratot DZ3-ban, de ott is az a csaló lett a vége, aki fél utcányi távolságból 2 golyóval törölt ki bennünket. Még akik futottak utánunk azok is csíterezték rendesen, aztán fogta magát a kisköcsög és kitörölte az egész szervert -
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50098 üzenetére
Multi gear glitch... PvP-ben? Arra azért kíváncsi lennék, hogy egyedül valaki hogyan oldja ezt meg
Biztos be lehet makrózni a váltást, de akkor sosem lehet nálad új cuccos, mert azonnal téveszt a makró...
Nem beszélve arról hogy leginkább egy reclaimer box az aminek haszna lehet ilyen váltásnál, de PvP-ben viszonylag kevésszer van az ember ugyanazon a helyen... -
foxymaxy
senior tag
válasz
TommyS_27 #50085 üzenetére
A fogékony csak közelre jó 10m, a kérlelhetetlen viszont ha sebzést kapsz csak az utolsó harmad üt nagyot , viszont rohadt gyorsan elfogy a hp-d. Ezért dillemázok hogy melyiket használjam mert a gonosz viszont csak akkor “él” ha 2/3-ad életerőd van az ádáz meg folyamatosan +5% sebzést biztosít.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #50040 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, illetve a 9k staminához már minden karakteren megvan a maxos fegyver kombó: LW M4/LVOAC Halálos+Kérlelhetetlen és Fogékony vagy Kompetens, illetve a Ház Halálos+Kérlelhetetlen, a ragadozó szettek miatt, és gyakorlatilag minden mellényen HP+EDR, maszkokon EDR+égési (a legtöbbön át lehet kalibrálni CHC-re), plusz a térdvédőkön is szinte mindegyiken Sokk+Égési, és mikor mi, vérzési, megzavarási stb.
Hátizsákon 1 kivételével HP+Megzavarási vagy égési.
Van 4 AR-es PvP (CHC+CHD) + 2 PvP shotis (CHC+CHD), szóval van miből válogatni.Meg úgy vagyok vele, hogy ha mégsem jön be, akkor max 2 helyen átrakom TF-re és máris visszaálltam 7/6/3-ra.
Sajnos healer meg ritkán van a csapatban, szóval ha olyan a szerver, akkor vagy nomád (a nooob) vagy ragadozó (a még nooobabb)Este megcsinálok amennyit csak tudok, megint van kb 3600 divtech (2-3 napja nulla volt, és közben pár fegyvert ki kellett maxolni)
-
GAbre
veterán
válasz
TommyS_27 #49770 üzenetére
Jó,én csak azért is mondtam,mert kb 2 hétig használtam cheatengine speed hacket,hogy craftoljak,meg ládákat nyissak,és mondjuk hál istennek,csak ideiglenes bann volt.
De ezért mondom,h azok,akik max rpm feletti,meg stb lehetetlenséggel mennek,azokat nem kéne hamarabb észrevenni?Amúgy már én is unom,kicsit túl 1xű is.
Nem vágom,hogy mi abba az élvezet,hogy folyamatosan Isten vagy,nem mondom én is kipróbálnám úgy 1 hétig bírnám,aztán vszeg soha többet nem venném elő,max eventeken,vagy új updateken.
De a "stabil" csíterek nem igaz,h nem unják... -
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #49734 üzenetére
Sok ilyen van tegnap a napiért bementem DZ1-be, látom épp ment ki valaki és leszedi egy Strikeres és írogat a lelőtt Játékosnak, hogy milyen noob.
Váltottam a kimaxolt chc-chd Predatorra és szépen bevártam ahogy jött majd pulse egy 10-es sorozattal megkapta a vérzést és hiába volt felstacckelve a Strikere a maradék tárból elhullott.
Felszedtem a cuccait és szépen betörtem szó nélkül.
-
pottyoske197
tag
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #48679 üzenetére
Én azzal nem tudok mit kezdeni, ha egy fegyvernek nagyobb a sebzése azonos RPM mellett. Akkor nekem az azt jelenit, hogy annak valóban nagyobbat kell sebeznie. Különben minek van az a szám ott. Amelyik szám akkor is ott van, amikor belelősz a másikba. Ott repked körülötte. És a Ház esetében ez a szám nekem kb. 209 ezer vérzés. Neked mennyi, ha szabad érdeklődnöm? Azzal is nehéz mit kezdeni, ha a CHC 50+. Jól láthatóan több krit történik. Mondanám, hogy veszek neked fel erről videót, de ezt te jobban tudod, mint én. És ha több a krites sebzés, akkor hamarabb hal az ellen, és így tovább.
+ amikor PvP-ben tolom, nekem jobban fekszik a Ház (hangsúlyozom, közelről) mint az M4. Egyszerűen jobb eséllyel lelövöm az ellent. Annak ellenére, hogy az M4-et úgy általában jobb fegyvernek tartom. De nyilván ez harcmodor kérdése is, hogy ki, milyen szituban, mivel sikeres. Ezért a legjobb, ha mindent kipróbál az ember. Már ha van lehetősége.
Annak egy bizonyos szint után nincs jelentősége, hogy ki mennyire tapasztalt harcos, hiszen jön egy ifjú titán (ugye ez én már eleve nem lehetek) és úgy lenyomja az öreg csókát, hogy szem nem marad szárazon. Mert másképp, valamilyen szokatlan stílusban, taktikával, stb. nyomja. Mindig van erősebb, ügyesebb, és ez nem csak az eltöltött óráktól függ. Szóval én úgy gondolom, hogy az utolsó megjegyzésed csak részben tartozhat a dologhoz.
-
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #48669 üzenetére
Megnéztem. De szerintem nem mérvadó, amit itt lehet látni, hiszen almát hasonlít össze körtével. Úgy, hogy a kesztyűn csak az ARnak van bónusz. Mondjuk ezt el is mondja. Egy dolog ül csak biztosan, amit már mások is leírtak, hogy nagyobb távolságnál jobb az AR. Egyszerűen sokkal pontosabb.
Az én összeállításomban nagyobbat sebez a Ház.
És ezt nem csak a számok mondják, hanem ez a konkrét tapasztalatom. Megfigyelésem szerint, tipikusan a Dzben, a kimentésnél általában nagyon közel jön az ellen. Olyankor kifejezetten előnyös a Ház.
Mondok más számokat is. Nyilvánvalóan a Házzal nagyobb eséllyel lesz CHD, hiszen sokkal magasabb a CHC-je, 23-al mindenképpen. Így már bőven 50 fölött lesz. nagyon nem mindegy, hogy csak minden 3. vagy minden második skuló krites. És akkor még nem beszéltem a Ház 3. talentjéről, ami a lövések felénél további sebzés növekedést jelent. Aztán ez magával húzza az összes többi dolgot. Például a Ragacsnál a Ház 209 ezer körül tud véreztetni, míg az M4 max 130 ezer. Nagyon nem mindegy.
Azért is alma meg körte, mert - tapasztalatom szerint - a két fegyverrel másképp kell játszani, más harcmodor és taktika kell. Én részemről mindkettőt kedvelem, azonban PvP-ben, ha közel van az ellen, nekem jobban bejön a Ház. PvE-ben, mobok ellen meg toronymagasan jobb az AR. Mert ott sokat számít a páncélsérülés. Szerintem.
-
Elims
veterán
válasz
TommyS_27 #48548 üzenetére
Ez hallod vmi nagggyon komoly!!!! :-)))))) Ilyen baszott gyorsat célozni vmi..iszonyat kemény!!!
És az ilyen videókban az a legnagyobb amikor az ellenfél is nagyon profi és ezek azért sejtettek vmit a témáról...mégis feküdtek. :-)Egy ismerősöm vett most egy ge ládát és felmerült az a kérdés,hogy mi van akkor ha csak a következő hvégén bontja ki,én szinte biztosra mondtam,hogy a következő heti válogatásból fog cuccot kapni.
Jól válaszoltam vagy vak vezetett világtalant?Szerintem a jövőhetit kellene kapnia,nem? -
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #47931 üzenetére
Mind a Redditen, mind az Ubi fórumon napi visszatérő téma a Rouge 2.0, azonban eme Kispisták rá se bagóznak és nem is nagyon látok még szándékot sem.
Más.
A 10.000. Sniper killhez viszonylag gyors utat mondanátok, de csak Tier 5 nincs kedvem bohóckodni alsóbb szinten.
Most 100 perc 3 PVE boss kör kb. 350 ahogy számoltan.
Köszönöm. -
alibiman
aktív tag
válasz
TommyS_27 #47903 üzenetére
Ezt vágom, és köszi az 5letet. De nem ez volt a kérdés.
Tehát, VAN 106% CHD-m.
A kérdés az volt, hogy HOGY VAN 106% CHD-m (a Karakterben nézem az értékeket) ha összeadom (felsz., felsz kieg., fegyver, fegyvver ieg, fegyver talent) akkor csak 81 jön ki. Hol van 25%, nem találom. Alapból 25 CHDval indul minden fegyver?
Egyébként javaslatod alapján reszeltem kicsit a fegyó kiegeken:
De továbbra is fennáll, hogy (jelen esetben) 120%-ot ír, de csak 95-ot tudok megszámolni, összeadni. Honnan van / lett 25-el több?
-
törölt tag
válasz
TommyS_27 #47436 üzenetére
kommentek között:
"Hey guys, I made a mistake while making this video, just wanted to let you know that the Shield caps out at 120,000 skillpower and NOT 125,000. This does indeed mean that you not need the 1 skillpower mod and that all of your mods can be 3% skill haste.Not sure how or when I made this mistake, but i'm sorry."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- Napelem
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest