- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
flexomaci #49881 üzenetére
Nem csak Ő mondja, hanem pl én is, aki tudvalevőleg elsősorban PvE játékos vagyok, vagyis ezt a részét is élvezem annyira mint a PvP-t.
Az kétségtelen, hogy PvE területen nincs annyi boss és gyorsan egymás után farmolható terület mint a PvE területen, viszont a kimentéssel együtt már közel sem ennyire egyértelmű a dolog.CF cuccokat leggyorsabban a GE-k alatt lehetett farmolni. Aki most a 3000-es ládákat vette, az simán össze tudott magának rakni 2-3 szettre valót, és mellette még gyűlt egy halom divtech is.
Benn a DZ-ben leginkább a feeling az, ami adja, mert leginkább amúgy ugyanúgy szemét van nálad, és ha esik valami használható, akkor azt is ki lehet menteni, de lehet bujkálnod kell egy kicsit, és taktikázni (pl elbújni, utolsó 20 másodpercben pulse-al odamenni, hogy van-e pár játékos még ott, és az utolsó 5 másodpercben elkezdeni felrakni, ha szerencséd van, akkor ultival együtt de nem lőnek le.
Ha meg sokan vannak, akkor szégyen a futás, de kit érdekel, ha jó cucc van nálad.Igazán jó cuccot még nem nagyon vettek el tőlem DZ-ben mert a legtöbb cuccos az kint esett PvE területen.
-
törölt tag
válasz
flexomaci #49881 üzenetére
Meg még sokan mások. DZ az DZ. Így jó ahogy van. Kevert PVE - PVP terület. Most, hogy a divtech ömlik PVE oldalról, meg napi feladatokból, küldikből, nem kell farmolni DZ-ben, ahol nevezetes pontokként kapsz 1db-ot. DZ inspirál, hogy fejlődj, felszerelésben, mozgásban, taktikában. Plusz izgalom, hogy kimegy-e a kimentés vagy jönnek a rugók? Ha rajtam múlt volna, sokkal sötétebbre és sokkal keményebbre csináltam volna, tele hunterrel, feltápolt bossokkal, csapdákkal, aknamezőkkel, stb.
-
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
flexomaci #46461 üzenetére
Amit tegnap Sniper írt P93-as farm, az is nagyon jó tud lenni, és az legalább fix, ha egyedül nyomod.
Egyébként a DZnek az egyik legjobb része ez, amikor egyedül tolod, és tényleg nem tudod mire számíthatsz...
Persze ez frusztráló lehet ha most gearelődsz (bár azt írtad már régóta tolod) és folyamat lelőnek, de a GE-ket kell jól megtolni, kevés olyan cuccos esett azóta ami a GE-s cuccokon túl sokkal jobbak lettek volna. -
alibiman
aktív tag
válasz
flexomaci #46451 üzenetére
Tudod, van pár dolog, amit nagyon szomorúan tapasztaltam. Négyen takarítjuk az egyik landmarkot, észreveszünk egy játékost elbújva egy sarokban. Szól a társam, ne menj oda, hátha nem ijed meg, hogy észrevettük. Nekem nem esett jól, hogy valaki ennyire tart tőlünk. Másik, megyünk a kimentésre hárman. Látjuk, hogy valaki már elindította, közelebb megyünk kicsit, csak egy játékos bujkál rémülten a közeledtünkre. Kellett egy kis idő, mire felfogta, hogy nem akarjuk bántani, négyen pont tudunk akasztani. Aztán be is hívtam a srácot a csoportba, mert nem volt produktív, hogy egymás elől farmolunk.
Egyébként ha kimentést látunk, elkerüljük, hogy ne idegesítsük azt (azokat) aki kihívta.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest