- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brownage #17669 üzenetére
Az a baj, hogy ha feltolom 300 fole, 1 tartol nem fekszik el a 34es mob. Igy meg majdnem 2 is... Majd kialakul, peccs elotti szettel megyek, ott apritott. Most meg semmivel sem fekszek jobban, mint a tarsak.
pvp is megy, 2v1ben jo vok, 3v1nel kezdodnek a gondok, ott eldolok xD
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17665 üzenetére
Kösz, oltogassál még te is...
Neked még bele kellett szólni az előző 5 ember magyarázata után.
Ez nem bonyolultságról szól, hanem máshol ezt olvastam, nekem is furcsa volt, de ennyi, nem olvastam újra és újra el.Ha meg ez nem bonyolult neked, akkor gratulálok:
Total Armor Damage Mitigation = (Total Armor / (1.1 ^ (Agent Level - 1) + Tiered Base Value) + Talent Flat Percentage Bonus) * (1 + Talent Percentage Bonus)Staisztikusként (is) azért ez egy szép kis képlet, egyszerű mezei felhasználó sokáig el fog gondolkozni, hogy mihez is kezdjen vele, főleg mivel az egyes részelemeinek elég komoly hatása lehet más dolgokra is.
És mivel nem tudod állítgatni az itemek egyes értékeit (csak 1-et belőle), így meg aztán végképp lutri az egész, hogy mit is dob a loot, szóval nem igazán rajtam múlik a dolog, max annyiban, hogy hol és mennyit játszom a játékkal, és mennyiszer veszik el tőlem az adott lootot. -
Lefty
addikt
válasz
Brownage #17664 üzenetére
Toughness karara tudnek emelni, plusz tobb fegyverkieget inkabb crit chance-el es crit damage-el craftolok, mikor peldaul a pontossag novelesevel tobb dps-t adna olykor. Igy is 3000 korul van a firearms, nem csak a dps szam nagysaga szamit. Inkabb a critre, fegyversebzesre megyek ra.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17648 üzenetére
Nekem 86k HP + 56% armor van = lepkefing...
PvE zónában még elmegy, de ennyi.Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása, azaz annak az ellenállására, így megint nem látom értelmét ennek az egésznek.
Szerintem valami olyat akartak belevinni, ami nincs máshol, és csak annyit sikerült kitalálniuk, hogy most már senki sem tudja, hogy mi merre mennyi.
Szerintem ezeket sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna oldani, de így kb esélytelen vagy.Tegnap letoltuk vagy 5-6x a Clear Sky-t, nem nagyon jön be, de ami lootot kaptam az is kb nulla, ha az egyik srác nem "könyörül" meg rajtam egy kesztyűvel, ami neki nem kellett, akkor csak alapanyagot gyűjtöttünk. Szóval így nehéz lesz fejlődni, be kell menni a DZ-be megint, mert csak ott esnek 240-es cuccok, és a nagy átlag törvénye alapján sokkal nagyobb esélye van az embernek onnan összeszedni a dolgait, vagy mégsem, ha olyan szerverre kerül az ember. Számomra egyelőre ott vagyunk ahol a part szakad.
-
válasz
Brownage #17517 üzenetére
ja, mert a psa gyűjtő topic, ahonnan az infót szedtem, nem a megfelelő topicra mutatott.
X:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\Cache
várhatóan joinnál így is el fog szállni az ui, ha eddig elszállt. viszont úgy néz ki, hogy safehouseos és friendlistás joinnál nincs ilyen, csak matchmakingnél.@VGNGR: imo a stashben lévő cucc eddig sem számított. tudom, mit írtak róla a devek, de annak ellenére, hogy teletömtem kiskarival fehérrel-zölddel-kékkel a stash-t, nem változott a gear score-om.
most viszont azt írták róla, hogy csak a kezedben lévő fegyver számít a gear scoreba. ennek ellenére az invertoryn lévő gs kijelző értéke nem változott. szóval van egy gear score, amit te+én látunk, és egy másik, amivel a játék számol, és a kettő szerencsés csillagállásnál megegyezik. mint a valós dps, meg a látszólagos (accuracyvel felboostolt). -
arnikusz
veterán
válasz
Brownage #17359 üzenetére
Odarohantál az jelölt helyszínre és legyilkoltad az ott lévőket ( ez lenne a search & destroy) és kaptál érte intelt ,amikor megvolt mind a három jelezte melyik bázisra menj és ott megkaptad a target helyét.
A video rövid ideig volt fenn szombat este a youtube-on és női karkter 224 ezres dps és 200 feletti kéménységgel és 10 ezer alattti elektronikával volt felszerelve Aug és M1A fegyverekkel.
-
Anonymus23
veterán
-
-
válasz
Brownage #17259 üzenetére
Olyan kesztyu nekem is van elrakva. Csak nem vagyok pvp parti, igy szettekkel megyek. Ellenben ha Demmer is velunk van, akkor elkerulhetetlen.
Tegnap egy masik magyar banda volt rugo dz2ben. Demmer rajukfutott, de mondtam ne lojjon, magyarok. Erre mikor odaertunk, leszedtek bennunket. Visszamentunk, kb 15 jatekos volt ott akkora. Fel perc alatt manhuntba lottuk magunkat
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Brownage #17134 üzenetére
Jó muri volt. Kár hogy nincs meg az amikor manhunt alatt az egész szerver üldözött minket, kb 2-3 percig tartottuk az ajtót 10 játékos ellen DZ3 extract melletti sátorban, utána kitörtünk és át a division tech szobába, ott is 10+ játékos ellen percekig védtük az ajtót, de az is elesett, megint kitörtünk, alig lehetett lemenni a lépcsőn, annyi játékos volt ott, végül Rumpl és én túléltük a manhuntot, pedig egyszer ő is, kétszer én is elfeküdtünk még menekülés közben a végén.
Vagy amikor 2db 4 fős banda farmolta az xp-t DZ 2 bejárat tetőnél, mikor megtámadtuk a rugó 4-est, a másik négyes is ránklőtt, kb lelőttük mindet vagy 2-3x mert folyamatosan jöttek vissza checkpointból, mire végül elfogytunk
10+ halállal amiből több is manhunt volt, sima +280.000 DZ credit és 85-aljáról 86 közepére a szint.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #17087 üzenetére
Nem magyaráznám, hogy miért nem megyek mindig csapatban, mert azzal megint flamet indítanék el, és nem áll szándékomban....
Igazából azt akartam kifejezni, hogy ez végre érdekes volt, főleg mivel kb hasonló gear ellennel kerültünk össze. Én tudom, hogy érdekes a rugóság, de amikor one-hitelnek (vagy annak tűnik), akár csíter, akár egy OP játékos/csapat, az minden csak nem érdekes és nem izgalmas.
Nekem a tegnap este volt az üdítő kivétel, a végén "szégyen a futás de sok XP-t és DZ creditet ad"-al együtt is
Csak ennek a futásnak a végén is már kaptam ~10k XP-t és creditet..
Ez kb 40-50 mobból esik ki más esetben (Xp fix, credit kérdéses persze). -
arnikusz
veterán
válasz
Brownage #16993 üzenetére
Ahogy írtátok többen és én is tapasztaltam ők főleg a fiatalabb játékosok, akik szülök pénzén vásárolt cheat-el szórakoznak és felgyorsult világunkban ezt látták, hogy máris de azonnal.
Meg tapasztaljátok amikor nem a DZ-ben vagytok, hogy folyamatosan dobja fel a vásárolható többségében ázsiai cheat lehetőségeket.A 34-es szintű ellenfelek a DZ-be pedig nekem már hiányoznak, mert a 6 és 5 zónában már nem jelentenek kihívást. Tegnap este egy 182gs brutál SASG-ot dobott az egyik Boss, majd este megnézem mit tud.
Valakinek dobott-e már 214 gs cuccot ( a redditen reggel olvastam egyet) a láda?
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16993 üzenetére
Az a baj, hogy stat alapján csak azokat lehet kiszűrni, akik teleportoltak, rofhackeltek vagy annyira durván aimbotoltak, hogy hs % túlon-túl magas, esetleg mission timer alapján FLCM-ben. De a többiek? Akik már azok a kategória, hogy nagyon nehéz szétválasztani a jó játékosoktól, azokkal mi lesz? Mert ezután sokkal "okosabban" fognak csalni... de attól még ott lesznek...
-
abéla
senior tag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
messzemenőkig +1
basszus, most látom, tegnap felvettél barinak, én meg nem tudtam ki vagy, azt hittem a szokásos sikeres Falcon körök utáni random invite, sry...
de ígérem megyek DZ-be, halok-kelek ha kell, de végre valaki nem a fosós taktikát hangoztatja/nyomatjaLehetne ilyen anti-rúzs klánt nyomatnatok (a -lényegében- megboldogult Inestationban volt hasonló, ott volt is rá igény).
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16874 üzenetére
"Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?"
De te nagyon nem érted mit reklamálok én is. Nem az a baj, hogy PvP irányba megy, hanem annak a mikéntje. Lassan esélyed sincs, "normálisan" játszani, mert eddig legalább ha bementem alapanyagért, akkor volt esélyem ALAPANYAGOT GYŰJTENI!!!
Többször mentem már srácokkal, amikor kérdeztek, megyünk-e rugózni. De akkor úgy mentem be, és szinte semmit sem extractoltam, de jött XP és pénz is. Ez is érdekes volt, és sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá....
Pl. Whrite_HUN jut eszembe, többen említettek már sztorikat (de velem is csinálta), kilép a csapatból és hátba lövi az addigi társait, 4+4-ben ment a rugózás, elmegy rambózni persze lelövik, és szétlövi a másik csapatot, mert neki kell az XP. Nála ez még mindig belefér. Aha, és ez teljesen OK.A másik meg, hogy azért az elején volt tétje annak, hogy ki volt rogue és ki nem, mint a való életben, azért a bűnöző is sokat veszíthet. Most meg már ha nem vállalod be, akkor szinte csak bukhatsz.
Nekem csak egy dolog hiányzik, hadd tudjam már, hogy ki az aki szemétláda, és az sem érdekel, ha 2 szintet veszítek ellene, de 1x sikerül leölnöm, sokat tanul belőle az ember, akkor már megérte, de nem akarok olyanokat lőni, és elvenni fél-1 óra játékának a "gyümölcsét", aki csak gearelődni/fejlődni szeretne.Ne legyél már elvakult, a legtöbb ember itt alul van gearelve, persze, hogy fosik ha meglátja a piros fejet, mert tudja, hogy nem sok esélye lesz. Nekem nem rossz gearem van (nem is jó), 225/86/18k, de kb én is fekszek kelek, mert nem agyoncritelt cuccokat sikerült eddig lootolnom, hanem ami jó PvE-re, az kb esélytelen még mindig PvP-re.
Szerintem nem egy elvakult ötlet, hogy teremtsék meg a lehetőségét, hogyha nem akarok olyanokkal játszani, akiknek ez ad kielégülést, hogy lelőheti a másikat hátulról, akkor ne kelljen, vagy ha már kell, akkor legalább legyen valós veszteni valója annak aki rogue, hogy ne csak a ferde hajlamait élje ki rajtam, hanem akkor legyen PvP, és legyen esélyem ellene.
Pl valamelyik nap, volt egy srác. Ott kóstolgatott bennünket, akarta, hogy lőjük meg, de mivel nem voltunk vevők, ő lőtt. Ez igen, ez korrekt köcsögség, mondhatni, Ő szólt. Vagy van olyan, hogy odamegyünk extractra, és szólnak, hogy húzzunk vagy lőnek, itt is tudom mire számíthatok, vagy lövök, vagy szépen behúzott farokkal elhúzok. Ennyi. Ebbe a játékba belefér. Sok minden belefér, csak amit bele akarnak nyomni, az kicsit sok. Szerintem, de ez az én morális álláspontom. Mindenkinél máshol jön el, hogy mikortól "köcsög" valaki.
Vagy legyen valós PvP, ahol a skill is számít, nem pedig csak a gear. Aztán mehet a terrorist vagy counter terrorist win. Jelenleg olyan eltérésű emberek vannak összerakva 1-1 szerverre, hogy szinte god mode on-nak tűnik 1-1 harc.
Az Ubi helyében csinálnék olyan hétvégét, hogy úgy osztaná be a szervereket, hogy ki mennyi időt töltött rugóként. Aztán egymást ölhetnék kedvükre aki ezt élvezi. Nekik is meglenne az élvezet, meg azoknak is, akik ezt kevésbé csípik.
Raulblanco07
Van akinek ez nem unalmas, hanem elvan vele. De jelenleg nem dönthetsz. Ez van, ilyen a játék.
Előbb utóbb abbahagyja az ember, és akkor kevesebb lesz a préda. -
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16874 üzenetére
Az Overwatch az fix 6v6, nem pedig valami, ami/ahogy sikerül. Ott nem penalizál a játék ha meghalok és a felszerelésemet sem végeleláthatatlan, a random generátorral folytatott harc során szerzem meg és nem vehetik el sem azt az itemet, amit órák tucatjai során próbálok megszerezni. Sőt ott item management sincs. Nagyon nem egy kategória a két játék. Mellesleg ott rövid úton megoldották a csalás problémáját is, permaban és nem kézzel, sőt az anticheat mellett aktív prevenció is van.
A többire pedig nem kívánok reagálni csak annyit, hogy amikor még az elején megkérdezték, hogy csak és kizárólag csapatban lehet-e játszani a játékot egyértelműen és felreérthetetlenül kimondták, hogy NEM. Ehhez képest a szánalmas egyjátékos kampányon kívül SEMMI nem működik egyedül. Akkor mit is kellene megértenem? Azt, hogy hazudnak, hülyének néznek, de mivel neked/nektek ez tetszik, akkor értsük meg, hogy ez jó? Kár, hogy ez így működik...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Szombaton 2000 creditem volt reggel, az volt a terv hogy a héten összefarmolom a vectort, az meglett vasárnap délután, és azóta is gyűlik a credit, most 350k van, szóval 600.000+ 4 nap alatt. És rengetegszer halok meg, még kezdő vagyok, a harcok fele úgy kezdődik hogy Raulblanco down, 3x haltam meg manhuntosként is, de XP így is ömlik befelé, az is felment a hétvége óta 77-ről 83-ra.
Élvezem nagyon a pvp-ket bent, csak gyenge vagyok még.
Ma a tárat cserélem ki a vectoron, tárkapacitás és crit damage van rajta, tár + fire rate kell, gyorsabban lövök hamarabb meghal a másik játékos. -
bunfi
őstag
válasz
Legutóbb 94 1/3-ról buktam vissza 93 és félre mert üldöztem egy Rogue csapatot. Plusz a 60k dz credit. Nem szarom magam össze és fasznak sem neveztelek. Csak az, hogy mekkora a populáció, és milyen gearben van, az random. Na itt kezdődik a gond, többet számít a random, mint kellene.
Magam részéről vagyok annyira "korrekt", hogy mindig a bosst ölöm meg utóljára és ha látok váalaki, hogy erre jön vagy látom a sportboltnál a pulse után, hogy a környéken van, megvárom.
Nekem az a bajom, hogy a játék nem lehetőséget ad, hogy DZ-zek, hanem kényszerít rá. És egyre jobban kényszerít rá, mivel Clear Skyból sokkal lassabban lehet gearelődni, mint a DZ-ből és a Blueprintek miatt pedig egyértelműen rá vagyok kényszerítve. De mivel több érvem nincs, és úgy is ki lesz emelve, hogy ezt mindig is ilyennek tervezték, inkább befejezem a vita és a konfliktus generálását és elnézést kérek.
(#16865) cain69 Pont itt van a probléma, hogy nem tisztázott, hogy mikor lesz rogue, mennyi ideig tart levágni a kötélről a cuccokat és nagyon egyszerűen legriefelhető.
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage #16863 üzenetére
+RazoR8402 (#16848)
Meg én mindig úgy gondoltam, hogy összpontosítani kell a tűzerőt egy-egy katonára. Kicsit úgy mint a Worms játékokban. 2 félig lelőtt pajzsos ellenség 2x olyan veszélyes mint 1 full pajzsos. De egy fél hp-s shotis is ugyanúgy letesz a földre mint egy 100%-os. Nem céloz szarabbul.
Igazából ott szokott elbukni a dolog (tegyük fel, hogy megvan a kellő gear), hogy egy valaki a következőképp gondolkodik.
a: nagyon nem akarnak jönni...kimegyek idecsalom őket.
b: kimegyek lelövöm fenn azt a 2-3 snipert
c: kifutok a bombáért (ami az APC előtt 3 méterrel esett el)
d: lövik egymást ...és "neki előbb elfog fogyni az élete"Na ilyenkor van az, hogy egy ember elesik.... odafut egy másik aki elkezdi éleszteni és hányszor de hányszor buktuk el ott, hogy befutott egy shotis közénk...kilőtt egy embert akhez egyből odafutott valaki éleszteni...váratlanul még két shotis középről potty..az a srác is elfeküdt...aztán a maradék kettő se bírta sokáig.
Néha meg tud lepni a játék annak ellenére, hogy az MI az ....mondjuk...elégséges. (mai viszonylatban nézve közepes).
-
Brownage
tag
válasz
ja, hozzáteszem az elviselhetetlen gankelés csak addig tart, amíg nem törődtök egymással és szétszóródva hagyjátok, hogy egyesével öldössenek titeket, amíg kurva anyázások közepette ki nem léptek. Manhuntosként meghalni nem kifizetődő. 2x legyilkoljátok őket, kurva sok xp-t/pénzt kaptok és még pluszba el is tűnnek a szerverről. Plusz a szerveren maradt emberek látják, hogy omg so many players és nem jut eszébe másnak se roguenak lenni, máris kialakítottátok a tökéletes, unalmas, békés pve szervert. Na ilyenkor szoktunk 5 perc után mi új szerverre menni, ahol vannak rogue-ok, lehet kiket kergetni.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #16830 üzenetére
Hát ha igénytelenek tartod magad..... én ezt soha nem irtam...
És persze, hogy azt láttom benne mivel sok a csalo ide is napi min. 3 kép kerül ki hogy reportold, vagy rosszul tudom???
Egy visszont igen is jó lesz benne a sima PvE rész bövitése ezzel a vadászatal vagy mi az tetszik. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Brownage #16778 üzenetére
FL challanging-en és DZ rogue chat-es csapatkeresésen kívül emberek foglalkoznak még GS-sel?
Pár napja azzal nem foglalkoztam hogy valami random idiótát hívjak, csak ketten mentünk haverral napi warrengatet, nem vettem észre különbséget egy random 4 főshöz képest.
Szerintem az az idő már lejárt, challanging annyira könnyű hogy nincs értelme ezzel vacakolni.hm, esetleg ha valaki phőnixet akar farmolni speedrunnal, de az meg többnyire nem matchmakkel keres embert hanem chaten, de az oké, előfordulhat.
DZ-ben viszont újoncként nem biztos hogy lelövi egyedül a bossokat és kíséretüket nulla gearrel. Kiskarakterrel azért még azok is veszélyesek, mindegy, kapott két lehetséges verziót, majd kipróbálja őket aztán ami jobban megy azzal tolja.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
válasz
Brownage #16725 üzenetére
Voltak vicces jelenetek. A legemlekezetesebb a "noobs, this is german power" felkialtassal orulo nemet banda, mikor agyonlottek bennunket. Volt ott minden... Osszeszokott banda, rohadtul nem kaptak.
Visszaszaladtunk, es szetkaptuk oket. Hatba nagyfiuk voltak.
Es volt egy masik nemet banda, WhiteTigerrel 2en, o dps, es taktikussal nekikmentunk. Kemeny harc volt az is. Osszessegeben pozitiv hetvege, kb 700e dz penz fojt be xD
-
válasz
Brownage #16722 üzenetére
Mi azert beleszaladtunk tobbszor is. 1 hit augtol ( falon at ) m1a-val ugy lott a srac, mint m4-el...
Sokaig egy szerveren voltunk veletek. Mikor 15en szaladtunk a rugokra, az komoly volt.
Volt egy csapat magyar, gecigranat es a tobbiek. Nekik koszonhetoen buktam 1 szintet
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16520 üzenetére
Nincs. Egyébként játszottam egy órát és nem találkoztam csalóval. Tehát a játékban nincsen csaló, ééértem?!
(#16521) SEMY Sajnálom, hogy így kib*sztak veled aljasul, de nem tudlak bíztatni a support segítőkészségét illetően. Ha más helyen is használtad azt a jelszót, akkor azonnal cseréld le.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Brownage #16445 üzenetére
Nem azt kell csinálniuk, hogy az alt karin lévő cuccokat figyelje, nem is a stasht, mert menet közben úgysem tudod magadra tenni ha már bent vagy. Annyit kellene csinálni, hogy a GS-t a 6 ruhád és a legerősebb fegyvered GS-e alapján számolja, a másik 2 gyengébb fegyvert ne számolja bele. Innentől nem tudsz úgy variálni, hogy kis GS-t kapj, de közben ugyan olyan erős maradj.
-
marilllyo
veterán
válasz
Brownage #16509 üzenetére
Hát az utóbbi két überhypeolt játék (Battlefront, Division) esetében csak óvatosan szabad a season pass-ről beszélni. Battlefront is már kinn van vagy fél éve de még mindig nem tudja senki, hogy volt-e értelme SP-t venni. Egyiknél sem vettem meg. SW-nél is külön vettem az Outer rim-et mert nem bízok bennük. Meglátjuk Divi mit virít ezen a téren.
Nagyon remélem, hogy valamelyest bővítik a területet, ha mást nem az underground dlc-vel mert én már azt érzem, hogy kevés. DZ-t baromi kicsinek érzem. Nincs értelme csatangolni...felfedezni. Kívülről tudom az egészet. Az alap térképen meg nem akarsz bóklászni mert SEMMI értelme. Alapesetben 3 helyen vagy. Falcon, Lexi, Boo.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16488 üzenetére
De nem érted.
Nem arra utaltam, hogy mit tartalmaz az SP, hanem, hogy mivel tudnának engem is rávenni, hogy idő előtt megvegyem, nem pénzügyi okokból, hanem tartalommal,
Azaz eddig mi haszna volt annak aki az SP-t megvette? Többen jöttek ide és síránkoztak, hogy mekkora veszteség, mert szerintük szar a játék, és mekkorát bukott. Vagy éppen tetszett neki a skin, vagy le sem tojja.
Én aki (még) nem vettem meg, még mindig el tudom dönteni, hogy kell-e majd a plusz küldetés, avagy sem.Mert az ilyenek, hogy skin, valljuk be elég gáz, ha valaki ezt teszi ki otthon a vitrinbe, és ez az élete célja, hogy azt nézegesse. Ez kb olyan, mint kifizetni millió dollárokat egy festményért. Aminek eszmei értéke van, az kb semmit sem ér, elég lesz egy atomháború, és egy pillanat alatt átértékelődik minden. Persze ezt gyerekeknek és "kockáknak" (nem rád gondolok) el lehet adni, mert értéket képvisel, de felnőtt embereknek ez már kicsit gáz kategória. Pl a PC játékosok átlagéletkora itt a ph-s listában 29,9 év.
Azt akartam kifejezni, hogy semmivel sem akarnak rávenni, hogy megvegyem, mert igazi előnyöm nem származik belőle.
Még 1x mondom a plusz pályákat nem említem, mert az megint más kategória, külön is megvehető, de, az aki befekteti a pénzét már előre, annak azért több járna - mondom nekem NINCS SP megvéve - mint pár skin meg 5 alkatrész... Még ha 500 lenne, akkor azt mondanám, hogy igen, van értelme.Pl AC szériában benne van szinte mindegyikben a time saver tartalom, megveszed, és nem kell mászkálnod/gyűjtögetned ha nem akarsz. Itt nincs, be kell menned DZ-be ha akarsz, ha nem, ha nyersanyagot akarsz, egyébként szaladgálhatsz körbe gyűjtögetni, ami nem fehér embernek való meló.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16487 üzenetére
Volt redditen is egy srác, aki szintén beszélgetett egy csalóval és ő válaszolta, hogy ha kibannolnak legalább látom, hogy tesznek valamit a csalók ellen. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a visszatérő csalókkal, ha lebuknak és javít-e valamit a DZ csaló "szennyezettségén".
szerk. a #16489 szerint egyelőre nem nagyon...
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16481 üzenetére
Nem mondtam, hogy megsértődtem rájuk, részükről ahogy írtad logikus.
Nem kísértem el bevetésre, sikerült velük "összefutni" és mivel már tizedszerre lőtt le, miközben próbáltam voip rangebe érni, megkérdezte, hogy normális vagyok-e. A másik csak teleportált és 8-10 mp alatt kitakarította a pitet. A harmadik csávó kisbarátjával miután nem számolta a robbanólőszerrel fénysebességgel próbált ledownolva elkorcsojázni, ami nem jött össze, mert még elvitte a splash damage. Velük mentem körbe, mikor valószínűleg reportoltak. De amint mondtam, nem nyomorított meg lelkileg a ban és én magam nem csaltam... habár nem hiszem, hogy mosdatnom kéne magam vagy bárkit érdekelne.
Főleg ahogy előadtad a "hatalmas múltadat", amilyen komoly arcnak próbáltad beállítani magadat
Hát ez van, kicsit hirtelen idióta módjára reagáltam. -
Anonymus23
veterán
válasz
Brownage #16479 üzenetére
Szerintem egy kicsit túlreagáltad amit Max írt.
Szerintem igenis lehetne benne valós tartalom, pl tervrajz olyan fegyverhez, ami csak SP only, mert azért akik megvették az SP-t, azok csak többet fizettek.
Ez az én véleményem, úgy, hogy nem vettem meg az SP-t. De ha lenne valós tartalom, akkor az "talán" engem is arra ösztönözne, hogy vegyem meg...
Egy szerencsétlen skin, vagy egy 30 perc alatt kifarmolható adag alapanyag nem vonz. -
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #16479 üzenetére
Szia!
Sokkan szerintem arra gondolnak, hogy 10e be került a season pass anno. Az mind szép és jó hogy kapod a skint vagy craft itemeket de amiket igértek fizetős tartalmakat amit csak s.p. kap azok még tervben sincsenek...
Én ugy gondolom anno ezekért a tartalmakért "mission" fizetél ki 10e+ és nem 2 vagy 3 db skin ért.... -
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16469 üzenetére
Azt én is olvastam, az egyik srác is így járt, hogy nyomták az extropy-t falconon és ment a levél két hete. Nem is szólt egy rossz szót sem, annyit mondott, hogy benne van, ha más embereket szivathat szét büntetlenül, akkor ennyi neki is belefér.
Én a DZ-ben csapódtam hozzá egy-egy emberhez két vagy három alkalommal (többször is próbálkoztam, csak ők nem voltak beszédes kedvükben, hogy így mondjam), gondlom feltűnt az áldozatoknak, hogy engem nem lőnek le, ment a videó és a report rám is. Emberre nem lőttem, mint ahogy eddig is írtam, nem vagyok nagy rajongója a pvp jelenlegi formájának.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16461 üzenetére
Feltételezésem van, csak ahogy ezt sem tudta lekezelni, azt még kevésbé tudta volna elfogadni, hogy én ahelyett, hogy ide járok, berakom a képet és krvanyázok, inkább szóba elegyedtem és volt, hogy együtt játszottam csalókkal, mert engem érdekelt, hogy miért csinálják. Egyébként valószínűleg ennek lettem az "áldozata", de nem álltam le velük hadakozni, mert voltak páran akik megpróbálták és nem jutottak semmire.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16452 üzenetére
Egy külsős cég vizsgálta és osztotta ki őket, így a Ubi supportnak nem volt módjában az okokkal kapcsolatban információt kiadni. Legalábbis ezt közölték, miután az április 29-én 18:19-kor megkapott levél után érdeklődtem. Elméletileg ma este jár le, de az alapján amit írtál kétlem, hogy ma este már játszhatnék. De majd megoldják. Vagy majd közlik, hogy most már mégsem, hanem perma lesz. Nem örülnék neki, de nem tartom kizártnak.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #16436 üzenetére
80% csal v. glitch. Nem csak csalóra gondoltam.
Eleinte igen rá futotam de amikor megse fordult és lelő......
Ugyhogy nekem ez veszett fejsze nyele...
Nekem nem erről szól a Demizson.Én azt mondom jö jön a 200+ DZ azt ott gyilkolgasátok egymást és a 200 alatti nyugat lesz.....
2v4 Az igen ha ti voltatok 4-en mert az már nálam unfair kategoria
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage #16431 üzenetére
EZ mind szép és jo!
De mivel sajnos 80% aki rigó a csaló v. glitch-er.
Tegnap Utomi toltam 1 ember csapat nélkül 250 mp rigó magdi néni (manhunt) volt. Na és ilyenre menjek menjünk rá. Kizárt!Ha tudnám , hogy a tudás és a lővés technika számit és nem a ruha és a talent biztos rigoznák, de így nem
Lehet hogy PVP-re lett kitalálva de sajnos a sok hiba miatt megbukott -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Brownage #16431 üzenetére
Az egész DZ-nek ez adja a sava borsát. Nem tudhatod, hogy ki hogyan áll hozzád. Volt hogy őrült nagy kerülőkkel osontam a kimentési területhez, mert igazán értékes cucc volt a tarisznyámba. Igazi menekülés New Yorkból érzés volt. Ha már játékost láttam, akkor már tartottam a támadástól. Az értékes tarisznyámat meg kellett védeni. Amúgy többször van véletlenszerű együttműködés, mint hátba lövés. Persze anyázok rendesen akkor, amikor harcban állok és valaki megkínál egy tarkón lövéssel. Ez benne van a játékban, ha valaki ennyire bátor, akkor legyen büszke magára. Nem fer, de ez egy ilyen világ. Viszont azt szokták értékelni az emberek, hogy amikor harcban állnak és jól láthatólag elkél a segítség. Akkor kapnak egy váratlan helyről való gyógyítást, és tűztámogatást. Vagy ha az ember végez a támadójukkal, és feléleszti a másikat.
Persze én hátrányból indulok, mert az esetek nagy részében egyedül járom a zónát. Egyedüli játékos meg könnyű préda... Igazán örülnék annak, ha létezne füsbomba, amivel a menekülésemet tudnám fedezniNéha hasznos a tipli.
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage #16420 üzenetére
Én nem irtózom a pvp-től, tekitve azt nagyságrendileg 10k+ órát, amit az utóbbi években fps-ekbe öltem, kezdve a Q3-tól az UT-n, a CS:S-en és a TF2-n keresztül a Battlefieldig. Csak az a baj, hogy a Division nem valódi pvp, hanem egyfajta nyomorék torzszülött. Ha akarsz harcolsz, ha akarsz nem... elég vicces lett volna így bfezni..
Lehet velem van a baj, de nekem nem megy fel az adrenalinszintem attól, hogy rogue vagyok, mert legalább annyira múlik a szerencsén is, mint a tudáson, hogy túlélem-e a huntot vagy nem. Abban sem lelem örömömet, hogy a blueprintekért küzdő lonereknek rontom a fejlődését, mert lássuk be, egy ember lelőni hátba, mikor "négyen vagy" nem hinném, hogy honorable action, függetlenül attól, hogy végletekig be akarják magyarázni, hogy ember embernek farkasa módban KELL játszani ezt a játékot. Teljesen függetlenül attól, hogy mennyi idő visszaszerezni az xp-t nem élvezem, ha úgy ölnek meg, hogy nem csináltam semmit rosszul csak nem volt szerencsém. Volt annyira peches sorozatom a sessionökkel, hogy négyszer léptem meg egymás után a 64->65-öt, mert mindig történt "valami".
(#16426) Brownage: Akkor te egyike vagy azoknak, akik nem a DZben élik ki a nyomorultságukat és állnak bosszút a mindennapi gondokért. De ettől függetlenül továbbra sem tartom jónak, hogy a játék azt díjazza a legjobban, ha te és a 7 másik barátod vagytok a legkimagaslóbb nyomorult opportunisták a játékban. Mert ha lehet kempelni a saferoomot, akkor miért nem kempeljük, meg miért ne röhögcséljünk és alázzunk meg másokat, vagy épp a legnevetségesebb szánalmas szituációkkal próbáljuk a másikat rogueba provokálni, hogy aztán jól lelőhessük. Ez nem pvp.
-
kovimester
aktív tag
-
Htibimor
senior tag
válasz
Brownage #16416 üzenetére
Reagálnék, a dologra. Nem lehetne, hogy, mint a Diablo-nál a paragon szint szerűen haladhatnánk előre. Az sem az igazi, de ha a szint emelkedésével a dobott cuccok minősége is arányosan javulna(vagy az esélye). Talán az jobb lehetne. Sajnos ez is a csalók erősödéshez vezetne gondolom. Vissza is jutottunk az alap problémához. Ki kellene gyomlálni a csalókat!
-
.LnB
titán
válasz
Brownage #16416 üzenetére
De mit kell félni? Ezt észrevettem rajtatok (vagyis sokaknál akikkel innen játszottam együtt), hogy "hű ott egy négyes csapat ne menjünk oda"... Miért? Én abszolút nem félek senkitől. Ha lő akkor elég elkezdeni parázni. Ha lelő akkor meg utána levadászom.
(de úgy sem tudom...)
Jó mondjuk tegnap EMS-sel voltam, manhunt volt már tőlünk nem messze, és én már szaladtam is oda... Aztán mondja, hogy "ám csak ketten vagyunk ugye tudod?!" El is felejtettem, azt mikor odaértünk láttam, hogy 4+2 rugó volt. Összedolgoztak. Na jó mondtam akkor ketten azért ezt tényleg ne erőltessük.
(#16417) cain69 Az az Aug nekem kimaradt. Néztem, de nem vettem meg. Most már picit bánom. Tegnap ilyen idióta buildel mentem DZ-be. M1a+Shoti.
Teljesen hülyeség volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest