Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brownage

    tag

    válasz kovimester #16425 üzenetére

    Hát ne ölj ártatlan játékost. Ölj rogue-ot. Ha tudod a nevét és lejárt a timere, akkor megölheted nyugodt szívvel, tudod, hogy rogue volt, ő akarta magának. Utána ha rogue lettél, akkor se kell ártatlan játékost ölnöd. Jönnek maguktól azok a játékosok, akik pvpzni szeretnének, és lesz kit ölnöd. Nem értem ezzel mi a bajod. Értem, hogy sok szemét van, tényleg kurva bosszantó a sok beszari, akik 4-en vannak, de még így is megvárják amíg a szóló player hátat fordít, mert úgy könnyebb fejbelőni, ha nem számít rá/nem tud időben reagálni. De ez nem azt jelenti, hogy neked is ezt kell tenned.

    Tegnap pl. volt egy olyan eset, hogy ott állt egy random player és mondtam neki voice chaten, hogy ott a túloldalt az a 4 ember rogue volt. Le fogjuk lőni őket és rogue-á válunk. Ne aggódjon, nem ő a célpontunk, nem akarjuk őt megölni miután rogue-ok lettünk.

    Erre azt látom egyszer csak, hogy a srác is rogue lett és ő is lőtte őket. Pedig egyedül volt. nem volt csapatunkban. Garancia se volt rá, hogy nem lőjük le és ha földre került még csak fel se tudtuk kelteni, mert nem voltunk egy csapatban ugye.

Új hozzászólás Aktív témák