- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a a baj,hogy túl sokba lenne áttérni,ami már nem biztos,hogy megéri,és a számítógépet nem adom fel. Az sem olcsó.
#39388 arnikusz :
Vmi Ragnor,meg GT MAX, és bandája.
A magyarul beszélő vmi lacmanoc vagy vmi ilyesmi.És nem tudtam másik szerverre átmenni,csak ez a kettő volt,bármit csináltam.
Később találkoztam egy magyar csapattal is,akikről az angol akcentusukból jöttem rá ,hogy magyarok.
Dead eye-al szórakoztam ma.
Nagyon sokan feküdtek egy lövésből is.
A magyaroknak sem tetszett,voltam mindenféle csíter núúúb.
Igazából egyiknek sem volt magyar neve,így simán rájuk lőttem,borultak is,négyből legalább kettő.---------------
Másik szerver :
Buntar
W1ll K1ll U -
arnikusz
veterán
Én meg épp tegnap raktam be a stashba és ma estére egy Seeker dobálót akarnék kipróbálni Barrett és Leleményes társaságában. Bent van még 4db 4%- os golyó sebzést adó mod, meg az adottságokból a robbanás sebzésövelő, de a maradék 3- ra mit javasolnátok.
Természetesen a szettelemeken van képzettség gyorsítás és skill haste is.
Köszönöm. -
arnikusz
veterán
Jobb lenne és néha be is rakom, de ez a Ferro 1266 tűzfegyó, 9286 elektro és van rajta 9% EDR, az elektrot pörgettem még el kéne érni a 10 ezret és jobb mint a Refressed maszkom.
Azért ragaszkodom ilyen csökönyösen a Ferrohoz, mert néha az az 1 sec amit az égés közbeni mozgással nyerek elég lehet. 4db 6% self heal van még bent.Még este csinálok a másik elektros Barrettel és Specialized táskával és a Refressed maszkkal egy olyan jellegűt mint Sniper mutatott korábban. Virgonc mellény is van, de az sem olyan jó mint a két Barrett amit használok.
Tegnap mikor manhunt lettem és futóversenyt játszottam, mondja csapattársam, hogy az üldöző csinálta a gyors futást és le is előzött, de a Shortbow-gránáttal majdnem megfektette, majd hirtelen mikor szembekaptam az MP7-el lelőhetetlenné vált.
-
dvd24
senior tag
Legalább végre javítják, hogy a szétlőtt tűzoltókészülékektől ne sebződjenek a mobok, erre várt az egész Division game community!!!
És ez a hiányzó boss vajon azt jelenti, hogy az összes többi "üres" DZ landmarkon is kéne lenniük?
A nimble és a seeker meg csak pvp nerf, az annyira nem nagy baj szerintem. Viszont végre konzolon is állítható lesz a scope-os célzás érzékenység, szóval a DeadEye is hatékonyabb lesz.
-
Nem erőltetem már én sem egy ideje (nagyon rég mentem már végig mind a 15 boss-on 1 menetben). Ez pusztán csak annak bizonyítására szolgált, hogy RNG van, ami miatt szinte semmi jelentősége az ilyen +1 extra lootos event-nek mert a loot 99,99%-a használhatatlan szemét (kb. mint az 1.4 előtti időkben, csak még több zöld szemét esik).
-
micafighter
nagyúr
Mondjuk a 3-3 szettekben nem látok tul nagy fantáziát. Eszembe jutott egy pár kipróbálni, de mindegyiknél tudtam jobbat összerakni másképpen 4es szettel vagy arany szettel. Striker 3.as bonusz pl szinte semmit nem ér PvP-ben (kevesebb, mint 2% plusz sebzés), a 2es bonusza egyiknek sem tul erős. 2es szett bonuszból csak a nomádnak meg a final measure-nek látom értelmét, 3asból meg csak a firecrestnek. A többiből csak 4est érdemes rakni szerintem, vagy inkább arany szettet. A tactician az a szett amelyiknek minden bonusza jó, de az is 4esben a legjobb szvsz, 2 vagy 3as bonusz helyett már összerakható hasonló vagy jobb aranyból is.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Persze, a "max" annyit jelent hogy mi lehet a legnagyobb roll a fegyveren. Ez lesz az "alap" érték a kesztyüből jövö pluszal, amit a százalékos bonuszok tovább növelnek, pl reckless, predator szet bonusz, AB szet bonusz vagy pl a fegyver talentek. Minél nagyobb az alap, annál többet adnak pluszba a százalékos bónuszok.
-
Mivel az MDR tényleg olyan mint az avas szalonna, azaz mindenre jó, én is ezt használom elsődlegesen, valószínű, hogy a fejlesztők limitálták, hogy milyen gyakorisággal dobják az exotic ládák. Pontosan már nem emlékszem, de mintha én is még az 1.5-ös időkben szereztem volna meg, azóta nem találkoztam vele. Ellentétben a ninja táskával, amiből minimum ötöt kaptam az 1.6 óta, de az ilyen Midas, meg Rhinó cuccokból is esik rendesen, de minek.
-
Rossonero89
tag
Hagyd rá haver! Mit vártál tőle? Nincs is szükség az ő build megosztására, hadd verje itt a nyálát, eddig is ezt csinálta mindíg. Most biztos agyonlő dz-be ezért a hozzászólásomért.
DE. Nagyon jó szet. Nem nerfelni kéne, ugyan is egy deadeye -al célozni is tudni kell, ha csak nem kokszol valaki, aimal vagy mással.
-
s4hu|SyD^
addikt
Ha Firearms-ra pakolsz akkor lehet a Specialized hátizsák jobb nem? PVE-re nekem is elég szépen DPS-re van pakolva, szépen ki lehet azt balanszolni. Kérdés melyik pajzsot használja az ember, milyen talenteket. Visszább írták, hogy a gyógyítós talent sokkal jobb ha nálad is be van kapva a sebzés. 100% HP-n azért nem biztos, hogy leszel. Persze ezek azért szituációfüggők.
-
arnikusz
veterán
Az atmoszférában van valami.
Megvettem és feltelepítettem a Wildlandsot, de csak kipróbáltam és ez így is marad nyárig.A Division a napi munka után este nálam abban a 2 órában ki tud kapcsolni főleg ha csapatban tudok menni, meg vannak még nem 100%-os DZ és Last Stand altok azokat biztosan felhozom.
Most hétvégén pl. az egyiket akarom felhozni 96 3/4 ről 99-re meg ez a DZ leaderbords láda is érdekel (hátha kapok egy fullos Ninja bike tatyót)Így tehát mindenkinek kívánom találja meg a jó szórakozást és kikapcsolódást továbbra is.
-
-
Elims
veterán
-
Edem05
őstag
Kedvet kaptam hozzá és összedobtam én is egy pajzsos szettet. Ez is PVE-re készült mint a tiéd. Egyelőre így néz ki:
- AUG: 16.7K dmg, 41.5% chc, chd 95%, 65% hd Talentek: Swift, Fierce, Responsive
-Hungry Hog: 19.1K dmg, 8.5% chc, 49% chd, 137% hd Talentek:: Unforgiving, Ferocious, GluttonDmg to Elites: +21%
Enemy Armor dmg: +7.5%1.396 millió élete van a pajzsnak
-
dvd24
senior tag
Én a D3-FNC-hez a következőket használom: chest-hátizsák-térdvédő-holster a set itemek, ezek mellé egy tenacious mask és egy savage kesztyű
Chesten EDR, +HP +ammo, maszkon EDR +burn res., térdvédőn +HP, +burn +shock +bleed res., táskán +Skill p. +ammo, kesztyűn +SMG dam. +CHC +CHD, holsteren meg +HP, a main statok meg úgy vannak, hogy 2 firearmsra ad, 2 elektronikára, 1 meg staminára.
Két fegyver van mellé Navy MP5 PvE-re (Hurried, Deadly, Destructive) MP5 ST PvP-re (Responsive, Unforgiving, Deadly)
a performance modok az 2 +4%-os shield damage és 2 +5%-os Shield damage resilience, a sima modokra nem emlékszem most pontosan, de azok vegyesen vannak
A végeredmény 290k+ firearms, 320k+ toughness 165k+ skillpower 20% körüli EDR 40% körüli CHC 100%+ CHD
a gyógyítós táskát feleslegesnek érzem, szvsz jobban megéri medkittel gyógyítgatni a pajzsod (40%-ot mindig a talent miatt), és ilyenkor ugye a maszknak köszönhetően jön még +10% damage is mindig. Ráadásnak az összesen +10% damage resilience modnak hála, te is meg a pajzsod is 20%-al kevesebbet sebződtök (10% alapból van a pajzson ebből, 10% jön a modokból), azt hiszem ez 1.6 előtt nem volt így, hogy a pajzsodra meg rád is vonatkozik, de azóta így van. A lényeg, hogy így nekem van kb 1milla hp-ja a pajzsomnak + ez a dmg reduction, és ez elég volt nekem mindenhova. Legendaryn talán egyszer lőtték szét a pajzsom, challangeingen még nem történt ilyen és PvP-ben sem, csak nem szabad takarékoskodni a medkittel, ha már kevés van úgyis esik mobokból, valahogy mindig volt elég, ha meg mégse, akkor egy ideig kb 10-15 mp-ig állj úgy, hogy ne tudjanak lőni és akkor visszagyógyul magától.
Ezzel a builddel egész jól boldogulok PvP-ben is, a sok EDR miatt nem öl meg egyből a seeker és elég gyorsan szétkapom 1v1-ben az ellenfelet. Kettő ellen már neccesebb, ha összedolgoznak, de ha két tapasztalatlanabbal kerülök szembe és csak egy oldalról lőnek akkor fekszenek hamar. Háromnál több ember ellen már kb esélytelen, körbevesznek nagyon hamar.
És ahogy írtam PvE-re szintén jó az egész set, a hurriednek köszönhetően szinte megállás nélkül lehet lőni, igaz +dmg to elites az nulla nekem, de ezt kompenzálja a magas CHC-CHD kombó +a destructive.
Jah, és van olyan trükk is fight közben, hogy ha nagyon alacsony a pajzs HP már, és nem akarsz medkitet pazarolni, akkor odaállsz valami biztonságban lévő csapattag mellé, hagyod magad megölni és a csapattárs feléleszt. Ezután CD-se lesz a pajzsodon és élesztés után egyből kiteheted újra max HP-val + ha van nála battle buddy beállítva az szintén jól jön mindkettőtöknek
-
micafighter
nagyúr
Holsteren azért nem enged neked CHC-t mert legacy item, ami azt jelenti hogy 1.6 megjelenése előtti. Pár "új" stat nem pörgethető legacy itemekre, csak új itemekre (új: 1.6 alatt esett, vagy 1.6 alatt lett vásárolva), pl kesztyüre skill haste, mellényre skill haste, fegyvertokra chc.
A vicious-el jobb lesz szerintem
(#36271) players111 a nindzsabájk az a +1 arany szövet szinonimája
-
Elims
veterán
Én két fekete zónásat néztem,azoknál volt egy eltérés.
Micafighter: Elfér a ládába. :-) (Midas)
Robyg: Nincs Mit. :-)
Vki írja meg kérem,hogy a tiszta égboltot hogyan lehet megcsinálni pajzsos karakter nélkül.???
A lezuhant helikopternél(?) mindig meghalunk. :-(((
Kikapcsoljuk a védelmi rendszert O.K. és utána?
Azt a két vmit kellene elvinni,de olyan sok az ellenség,hogy egy idő után mindannyian meghalunk. :-/ -
kovimester
aktív tag
Igen elkerülhetetlen
Úgy szoktam hogy egy élet injekció plusz mellé egy ilyen heal (az a kereszt, abból is ami add plusz sebzést)
az elég szokott lenni.
Az viszont igaz hogy 90e elektro- val semmit nem gyógyítok magamon, anyira elég hogy ne keresem az aprót.#35980 arnikusz
Nekem a rambozás alapvető.
Mennyi a max amit eltudsz érni? Striker vagy DPS szettel. -
dvd24
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Hidd el nem örültem és én sem értem miért van még benne a játékban.
Amúgy majd meglátjuk ezt az Year Two dolgot, lehet, hogy a végén megemberelik magukat és mindenki csak pislogni fog, hogy mit alkottak. Bízom benne, mert bőven van potenciál a játékban, kár lenne azért újraírni az egészet egy Division 2-ért. Ha így lesz biztos megveszem szóval no problem.
-
HCatti
csendes tag
Tudom, azon még akarok húzni mindenképp, csak most nincs olyan felszerelésem, ami azt jelentősen növelné úgy, hogy a többi érték meg ne kerülne a béka s*gge alá. Remélem idővel esnek majd jobb tulajdonságokkal bíró cuccok is, aztán akkor feltornázom. Amúgy fényévekkel jobb lett így a karakter... egyedül nem bírtam így még soha.
@vzarmo: köszi az infót
-
Krissz1983
aktív tag
Őszinte legyek? Fogalmam sincs, sosem csináltam még reclaimer karaktert.
De ha jól emlékszem akkor a kolléga mintha 240 körüli értéket mondott volna. De ne kövezzetek meg ha nem igaz mert tényleg nem vagyok biztos benne.
Azt tudom hogy lepottyantotta a ládát és szinte folyamatosan gyógyultunk. Ami fontos volt hogy mindenkinek legyen bent láda hogyha a gyógyító ládája lejár akkor ne legyen üres járat. -
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Mi próbáltuk a legnehezebb fokozaton, a legutolsó rész legutolsó bossjánál akadtunk el mert 3 elektronika + 1 DPS-el nem volt elég DPS-ünk lelőni a bosst aki kékultizik is meg hozza a táskás haverjait shotisokkal. Következőnek 3 D3-FNC szettel magas elektronikával plusz egy reclaimerrel megyünk, a küldetés végén kell 3 pajzsos a csapatba magas elektronikával, viszont kell DPS is, 3 D3-FNC-vel jó kis SMG-vel meg lesz a DPS is valoszinüleg.
Amugy lost signal a neve, ami "elveszett jel" vagy "eltűnt jel", de semmiképp sem "ellopott jel", ne terjesszük plz a buta magyar fordíást, és főleg ne fordítsuk vissza angolra
-
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap ejjel, majd 3 oraba kerult a Napalm, de meg lett, viszont a csapatomban ketten nem kaptunk lootot, akik kaptak nem panaszkodtak. Eloszor gondoltam, hogy talan tele volt a zsakom, de tobben is szidtak, a chaten is, meg a neten. Eleg jol esett... majnem csinaltam egy lyukat a monitoromra
-
micafighter
nagyúr
Ki lehet használni, csak a 7-8ezer páncél 10%-a ugye jóval kevesebb, mint az eddigi 13ezer páncél 10%-a.
Kipróbáltam 2 különböző builddel, a bal oldaliban a cuccok páncél értéke közeli a maxhoz, viszont csak a barret ad plusz páncélt (itt 36 egész valemmyni százalékot tudtam kihozni), a jobb oldaliban 30al kevesebb a páncél, de a fegyvertok is ad plusz 15%-ot (ott majdnem 42% mitigationt tudtam kihozni)
A hard cap mitigationre nem tudom mennyi viszont.
(#34959) swagger55: A 60% az a CHC cap, az armor cap-ről én nem hallottam hogy nyilatkoztak volna, pedig megnéztem minden SotG-t többször is, bár sokszor hasznos infókat stream közben mondanak az alkalmazottak, abbol meg nem néztem annyit.
(#34962) TommyS_27: a battle buddy, on the move és társai azok picit máshogy müködnek, nem direktbe pácnélt növelnek, hanem damage resistance statot adnak. Pl a reckless mellény is damage resistance statot ad, csak -10%-ba, és az a szövege ugye, hogy minden forrásból 10%-al többet sebződsz. De a szívósságot magát nyilván ezek is növelik. A páncél viszont csak golyók ellen véd.
(#34961) baker_: páncélt mellény meg fegyvertok talentek növelnek.
(#34960) sixpak: valoszinüleg a 150k képzettséggel nem túl erős a healed, óvatosabban kell menni mint 1.5-ben. Amugy a fegyver se a legjobb szerintem PvP-re, másodlagos fegyvernek PvE maradhat, látom van rajta ragadozó, érdemes cserélgetni a fegyvereket, a mobokat meg esetleg a térdelő playerekbe azzal lösz amin a ragadozó van igy folyamatosan kapsz healt, a "fő" PvP fegyverre meg sebző talenteket érdemes tenni, pl kompetens, kérlelhetetlen, fogékony.
A healre visszatérve amugy én most ilyenbe játszok,
ez a kép last standben készült, kint 20k-val kevesebb a szívósság és a DPS nem a legjobb, de a "fő" PvP fegyver egy könnyü m4 nagyon jó alap sebzéssel, + kompetens, kérlelhetetlen és fogékony, és a lényeg hogy ennyi képzettséggel olyan first aid healt tolok magamra, hogy 0 hp-ról full overhealbe tesz, igy aki szembe jött Last Standben, hiába volt jobb dps-e, nem tudott lelőni senki 1v1-ben az erős healem miatt.
(#34965) arnikusz szerintem tényleg van valamiféle matchmaking, egész nap Last Standet toltam, amikor egyedül játszottam akkor érezhetően értelmes random társakat kaptam, mint amikor 4en mentünk, egy matchmaking rendszer igy müködne, hogy kompenzálja a 4es csapatnak a csapatmunkáját erősebb ellenfelekkel, illetve gyengébb társakkal. Sajnos ezt nagyon éreztük mert volt olyan kör amikor 4en mentünk és gyakorlatilag 4v8-aztunk, a randomokkal nem is találkoztunk
-
s4hu|SyD^
addikt
Kb 35% a max ahogy néztem (buffok nélkül), nekem is 33 körülire állt be. Mesterlövészemmel voltam pár Lexingtonon, úgy hogy próbáltam az Enemy Armor Damage-re meg a Damage to Elites-re tenni, 2 armor-t tettem talán Health-re és kb ugyanúgy állok, mint a patch előtt. Ezek a rohangálósak a FAMAS-os emberkék meg hullottak, mint a legyek én meg akár ki is állhattam lövöldözni. Nem biztos, hogy jó ötlet csak a Firearm-ra tenni. Medkit már nem igazán ment meg a haláltól. Azért elég vicces volt, hogy az AB armor-os mesterlövészemmel sokkal jobb voltam, mint ezek a darálógépek. Tankomat próbáltam még egy picit az is kb. olyan, mint volt. Még nem fejeztem be az újrakalibrálásokat rajta. Csak a Barrett-et változtattam azt hiszem. A Tactician-om még nincs teljesen kész, nagyon sok Electronics-ot kell még oda felpakolnom. Seeker Mine sokat gyengült szerintem és lassabban is tölt vissza.
-
GAbre
veterán
Nem mondanám erősnek magam,de sztem ennél mindenkinek jobb van már aki 1 kis ideje is játszik.
Mindenesetre újaknak,vagy aki keveset tolja biztos jó,nem annyira vészes fegyverswagger55:
Az lvoa-m megeszi ezt a fegyvert,talán még az előző,m4-es is,és kb 1 szinten lehet a legelején talált famassal.
2 hete játszok kb megint.
Szóval nem mondanám jónak.
Igaz ahoz a szethez extra tulajdonságokkal tényleg ütős lehet. -
myckey
veterán
Vagy az alt. karaktereknek is lehetne valami kis lerakat.
Na meg persze a loadout....a sokat emlegetett. Az nagyon elférne a játékban.Egyébként én örülök, hogy talán kicsit sokrétűbb lesz a felhasználási terület, már ami a fegyvereket illeti, nem csak az Assault fegyókról fog szólni a dolog, hanem szinte minden fegyver nemre lehet valami használhatót össze eszkábálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest