- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37294 üzenetére
A Win+G játékon belül hozza be a Játék mód menüjét. Én a Gépházban kapcsolgattam ki mindent, az a tuti. Bár azóta a Win+G kombó nem él, de eddig is megvoltam a Windows-os optimalizálás nélkül
Ja és a kérdésedre a válasz: ha játékon belül megnyitod Win+G-vel, ott lesz egy fogaskerék ikon, azon belül lesz egy sor, ahol be tudod pipálni, hogy ezentúl a Játék móddal fusson az adott játék.
De ugyanígy a Gépház - Játék - Játék üzemmód fülön is be tudod kapcsolni (gondolom ilyenkor minden játékra él a dolog) -
HCatti
csendes tag
válasz
Askformore #37291 üzenetére
A Win 10-nek egy új update-je. Igazából játékmenetet lehet felvenni vele, meg ha bekapcsolod, akkor optimalizálja a rendszert, hogy jobban fusson a játék.
És pont ez a felvétel dolog fogta meg a rendszert.Szerencsére nekem sikerült megoldanom a dolgot: a Gépházban a Játék menüben kikapcsoltam mindenféle rögzítést és így elhárult a fent leírt problémám. Talán Neked is segít majd
-
HCatti
csendes tag
Sziasztok!
Felrakta már valaki Win 10-re ezt a Creators Update-et?
A frissítés előtt fix 60 fps-em volt a lehető legmagasabb beállításon (tényleg el sem mozdult 60-ról).
Ma játszottam kicsit és azt vettem észre hogy 60 és 40 fps közt ugrál a dolog, ami azért 40 körül már zavaró tud lenni.
Tegnap még semmi gond nem volt, a gépen az egyedüli változás ez az update.
Ellenőriztem a játék fájljait, töröltem a state.cfg-t, illetve ha már a frissítés tartalmazza a Játék módot, bekapcsoltam, de ez annyit ért, hogy most 65-50 fps között ugrál a dolog. Így már azért annyira nem veszem észre, csak elég zavaró, hogy eddig fixen 60 fps-sel ment a gém, most meg nem stabil.Esetleg találkozott valaki ilyesmi problémával?
-
HCatti
csendes tag
Tudom, azon még akarok húzni mindenképp, csak most nincs olyan felszerelésem, ami azt jelentősen növelné úgy, hogy a többi érték meg ne kerülne a béka s*gge alá. Remélem idővel esnek majd jobb tulajdonságokkal bíró cuccok is, aztán akkor feltornázom. Amúgy fényévekkel jobb lett így a karakter... egyedül nem bírtam így még soha.
@vzarmo: köszi az infót
-
HCatti
csendes tag
válasz
arnikusz #35853 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A meglévő felszerelésekből hosszas matekozás után egyelőre ez lett a legjobb értékekkel bíró build. Az elektronikát még húznom kell, tudom. Ki is próbáltam, most már nem necces, ami eddig izzadva ment... kicsit érződik a sebzés csökkenés, de tűrhető.
Még egy kérdés: a kis pisztoly szintje miatt nem vagyok még 256, viszont így kapok még lvl up ládákat. Ha felmennék 256-ra, nagyobb eséllyel dobná a jobb értékekkel bíró nevesített cuccokat és módosítókat? Megérné elbukni a szakértelem ládákat?
Köszi
-
HCatti
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tőletek...
Eléggé homályos számomra még ez a build téma. Nemrég elértem a Tier 5-öt, viszont csak ilyen szedett-vedett felszereléseim vannak, amikkel épp elvagyok egyedül PvE területen és DZ-ben is, viszont esélytelen egy komolyan napi/heti kiemelt célpont vagy esetleg egy kihívás.
Főleg a PvE rész érdekel, nagyrészt egyedül játszom. Játékstílusom leginkább tank és rush keverékéhez hasonlít.
Tudnátok ajánlani felszerelés kombókat és hozzá tartozó képzettségeket egy magamfajta játékosnak?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest