-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Vadernagyúr #35330 üzenetére
Javítottak rajta a bétához képest, vagy még mindig az is félkész állapotban van?
A különböző területeken ugyanolyan repetitív küldetések vannak mint itt a Divisionban?Tegnap este egyedül lévén toltam egy 4 nehezítéses 3 fázist, így a reclaimerrel ugyanolyan mint régebben 2-3 nehezítéssel.
Le akartam screenelni az egyik fázis végén a generátort, maradt kb fél miliméter HP-ja a végére
Ezek a mocsok mobok most már elsőnek a ládát lövik ha egy kicsi rálátásuk is van a ládára... -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Vadernagyúr #34870 üzenetére
Az ingyenes hétvége után (December közepe) gondolkodás nélkül megvettem a Gold-ot Season Pass-al együtt. Ha szeretsz csapatban játszani akkor azért, ha egyedül akkor azért. Most azt hiszem ingyen lehet játszani egy kis ideig. Az elején küldetéseket teljesítesz, belerázódsz a játékba utána kő kemény PvE vagy PvP. Ott az Underground, amit kb. 200 óra alapjáték után próbáltam ki, a Dark Zone-t is úgy kb. Survival-t még ki sem próbáltam és most jött az új DLC. Szerintem megéri a pénzét.
-
Elims
veterán
válasz
Vadernagyúr #34870 üzenetére
Bizony meg!! :-)
Ha megvetted,írd meg a felh.neved.
Ps-re használtan már 6e körül kapsz. :-)Szerk.: Látom a neved. :-)
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Vadernagyúr #33891 üzenetére
2GB-os kártyával nekem nem volt gond (GTX 760). Proci lesz a ludas szvsz.
(#33893) VTom
Igazad van basszus rossz ember, úgy emlékeztem, hogy a pályabetöltés a gond, valaki azt is írtaEz esetben: a RAM 1x8GB?
-
LeonAran
tag
válasz
Vadernagyúr #33853 üzenetére
Itt most el kell választani egymástól az online-t és a multiplayert.
A játék full online, de ha akarod több száz órát is játszhatsz vele egyedül a gép ellen. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
A lényeg hogy kell neki a folyamatos net kapcsolat. Offline nincs benne. Egyedül is tudsz bármit csinálni a játékban csak egy idő után muszáj legalább random csapattal menni ha fejlődni akarsz.
-
HKorn
veterán
válasz
Teljesen jó offline-ban is, nyugodtan megveheted, én kb a játék feléig úgy nyomtam.
Aztán sikerült belekóstolnom a co-op módba és azóta csak úgy játszok
-
válasz
Ha erre gondolsz...
A campaign be van építve úgy,hogy észre sem veszed,illetve észre veszed,na érted.Nehezen megy a fogalmazás lassan 2 napja lázas vagyok.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz
Szia.
Klasszikus értelemben véve, offline mód, nincs benne!! De egy idő után, amúgy is jobb csapatban, szerintem, de ez persze, mindenkinek más!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest