- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #2904 üzenetére
Sajnos az optimalizáltság nem az erőssége, gyakorlatilag lehetetlen megszüntetni benne az igen komoly fps droppokat (bár a legutóbbi friissítés óta mintha jobb lenne, bár lehet csak placebó), de ezzel együtt jól játszható. Textura alá eddig egyszer zuhantam be, a Divisionben óránként egyszer minimum előfordult (meg az echok, delták), viszont az sokkal stabilabb fps-el futott (jó nyilván nem akkora a világ ott).
A helikopter irányítás az tényleg katasztrófa billentyűn, meg fogom próbálni one kontrollerrel, hátha azzal egyszerűbb. -
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #2901 üzenetére
Na a space nyomkodás nekem is meg volt párszor
Az tényleg lehetne benne. Én inkább a fegyverek, kiegészítők, felszerelések buzerálására, illetve annak nem létfontosságú mivoltára reagáltam. Szó se róla, nyomtam én is a Divisiont, csak a 2. update után, amikor másodszorra dobhattam a kukába az addig vérthugyozva összefarmolt cuccomat, akkor léptem. De megértem azokat is, akik beletoltak/tolnak sokat, no offense.
Peace -
VGNGR
senior tag
Sziasztok! Hol lehet a hiba? I7 3770, 16 gb 1600 ram, 1060 3 gb. A játékot ugy állítom be, hogy vsync-el laza 60 fps meglegyen, high és alatta, illetve sok feature kikapcsolva. Így 70 max. 80% Gpu használat mellett, a proci max 60%-on megy, Vram max 2600 mb körül. Szépen akadásmentesen fut is, de vannak olyan helyek, ahol mégis bedroppol 30-40 fps közé, a részletezett cpu-gpu használat ilyenkor sem mutat kiugró értéket.Találkozott valaki ilyennel? Optimalizációs gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest