- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Egy ph-ra regisztrálni lusta haverom kért hogy kérdezzem meg.
Más is találkozott már NAT status offline hibával kooperatív játék esetén? Ha igen, mi a megoldás?
-
Redneck
nagyúr
válasz
morfondőr #3104 üzenetére
morfondőr: Szimpatikus a játék, de harmadszorra nem akarok felülni az Ubisoftos szopórollerre. Nem az atomstabil 60 fps-ről van szó, hanem arról hogy ne egy élvezhetetlen foshalmaz legyen. Ne törjön a kép és értelmes sebességgel, hatalmas input lag nélkül fusson, normális grafikával, ennyi az elvárásom.
A Crewnál képtörés és akadás között lehet választani. Mindezt 20€-ért. Ez azért nem apróbb hiba.
A Ubisofttól pedig joggal tartok, a Support is egy nagy nulla. Anno a PoP: The Forgotten Sandsben, egy a továbbjutáshoz szükséges kapcsoló nem jelent meg nekem a játékban. A válaszuk dióhéjban: "ez van".
TTomax: Az igazat megvallva időm sem volt rá, és így hogy panaszkodtak, nem is törtem magam.
Ez nagyjából az én konfigomnak felel meg, de Closed Bétás felvétel, nem tudom azóta mennyit javult a játék. TTomax hozzászólása miatt az jött le hogy nem nagyon változott. Ez alapján jó.
V-syncet használtok hozzá valamilyen formában?
-
Redneck
nagyúr
Anno kihagytam a Bétát mert mondták hogy elég szarul fut jó vasakon is, és a játék elején sem akartam csatlakozni, de most elnézve a gameplayeket megtetszett. Hogy fut jelenleg? Nem érdekel az Ultra, elég nekem a High is, de nem akarok még egy szart venni, a Ubisoft termékeivel már megégettem magam párszor.
"Igen, nálam is dropol, úgy, hogy sem a cpu sem a gpu usage meg se közelíti a 100%-ot."
i7 3770K + GTX 1060Na az ilyeneket akarom elkerülni, a rohadék "The Crew" húzott fel tegnap. Semmilyen beállításon nem képes 60 fps-sel V-synckel (se adaptív, se Fast) stuttering, vagy V-sync nélkül tearing nélkül menni. 20€ kidobott pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest