- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3118 üzenetére
Nekem pont azért porosodik a Wildlands, mert várom a sok patch-t annyi hibába futottam, hogy volt, hogy inkább kiléptem és hagytam egy kicsit. Legutóbbi patch-ba beletettek olyat, ami nekem hiányzott, de még mindig maradt hiba bőven. Ki belefut ezekbe ki meg nem. Én a szerencsétlen bázist erősítem.
Attól függetlenül jó játék, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem a térképre fordítják az idejük 90%-át a fejlesztők, esetleg kreatívabbak nem csak összeollóznak mindent más játékokból, és még azokat sem jól. Engem nagyon jól elszórakoztatott 40-50 óráig, utána elég monoton lett. Tipikus Ubisoft meg nyílt világú játék dolog. Gyűjtsd ezt meg amazt, fejleszd a skilleket aztán a végén már legyőzhetetlen leszel kb. Nem beszélve a hülye AI-ról mind ellenség mind csapattárs szinten.
A táj az lélekzetelállító az is tény.
Egyébként egy lopakodós Division, Watch Dogs 2, Just Cause 3. Olcsón beszerezve teljesen jó vétel amúgy.
-
morfondőr
addikt
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Mivel 1060-as vga-d van, ezért neked találták ki a hardveraprón nagyon olcsón (6000 ft körül) beszerezhető nvidia kuponokat, már ha eddig nem aktiváltál másik promóciós kódot ezzel a kártyával (egy vga-val csak egyet lehet)!
(mielőtt még valaki nekem rontana: én sem és még ismerősöm sem árul játékot az aprón, nem reklámozok semmit) -
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #3112 üzenetére
Ez az akadás, ami jelezve van, az fennáll, de én azt vettem észre, hogy utazásnál fordul elő, de pár tized másodpercre, néha. Szerintem összefüggésbe lehet hogy SSD-n vagy HDD-n van-e a játék telepítve.
Ezzel szerintem együtt lehet élni, nem állandóan és nem totál zavaróan jelentkezik ez.Nekem i7 6700K (alap órajelen) + 1070 megy 50-80 FPS között.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3109 üzenetére
Az alapot vedd meg -jóárasítva-. ( már ha úgy döntesz )
- A season pass elhanyagolható.
Narco Road DLC felejtős-xp boost felesleges ( ez nem az a játék ) -ruha és fegyver adalék sem sok vizet zavar -minibusz-korai hozzáférés a dlc hez - valamint 2 extra boss hozzá tartozó feladatokkal, jutalmakkal .
Esetleg, ha megfog a játék, majd külön megveheted in game Store ban a Fallen Ghosts -érkező- DLC-t és a Peruvian misszió plusz tartalmat.
- Egyébként a hibák nem mindenkinél jelentkeznek. De jelen vannak, csak nem általános egyetemes dolgok.
Nekem például a textúra betöltések zavaróak, helyenként. Minimálisan van pillanatnyi akadás, és akad fps dropp is.
Viszont olyan még nem volt, hogy a játszhatóságot megbuktatta volna bármikor is.Egyébként ha érdekel majd a dolog, összefoglalóban van szinte minden érdemi.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Nekem Ultra beállításokkal 1080p átlag 40-45 fps, főleg nagy városban, harc közben. Terepen főleg 60 fps, de persze van, hogy be-be esik. V-sync-et használok. Mivel ez egy lassú játék (persze ki, hogy játssza) a 35 fps sem zavaró.
Ami zavaró az az, amikor egy pályarészt tölt be akkor megakad a játék. Vezetés közben hegyi utakon ez elég élményromboló. Akkor a 60 fps-ről ledobja olyan 8 köré 1-2 másodpercre. SSD-n van a játék nálam. Uplay meg másik SSD-n.Sokat nem vesztesz ha csak az alapot veszed.
-
myckey
veterán
válasz
Redneck #3107 üzenetére
Semmi köze ennek a játéknak az "élvezhetetlen foshalmaz" kategóriához.
Bőven játszható.
- A Betak óta pedig sok dolgot javítottak, foglalkoznak a játékkal.
itt van minden ilyen jellegű érdemlegesÉrkezik a következő DLC és mellé pedig a 4.0 frissítés. ( nem én találtam ki )
Majd utána a PvP.
Nekem a V-sync off, freesyncet használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Xbox Series X|S
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged