- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirarcheer
senior tag
válasz
Razielkukac #3150 üzenetére
Én sem láttam ilyet.
@Mindenki
Az applikáció mikor adja a nyersanyagot?
Mert megcsinálok csomo küldetést, és minden ötödiknél ad kb 500 nyersanyagot.. -
sirarcheer
senior tag
válasz
morfondőr #3144 üzenetére
Köszi az infót. A FC4 ben ezt úgy oldották meg hogy akihez csatlakoztál annak az előrehaladását látta a másik. Mert itt ha hozzám csatlakozik valaki aki most kezdte akkor látok minden ládát/skillt a térképen, pedig már rég felvettem. No mindegy.
Van valami trükk hogy lehet feltölteni a "nyersanyagokat" a leggyorsabban. Van már 50 skillpontom mert a sztorit csinálom, de nem tudom elkölteni.
-
sirarcheer
senior tag
válasz
s4hu|SyD^ #3141 üzenetére
A rendszer az hogy a játék szerinti legközelebbi üres útra pakolja.
Engem az zavar hogy "újratermelődnek" az ellenfelek. Hiába pucolok ki egy rakat bázist, felrobbantok SAM állásokat. A következő halálnál kezdhetem előröl. Mad maxben és FC4ben ezt tök jól megoldották, hogy ha felszabadítottál vmit akkor a lázadók megjelentek ott és oda visszatérhettél mindig feltöltődni.
Így kicsit szélmalomharc, mert hiába van meg a fél térképnyi terület főnöke likvidálva, az ellen ugyanannyi mint amikor elkezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest