- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Alapvetően csak a játékról beszélgetünk, van ami tetszik benne, van ami nem, van ami jól el van találva, van ami buta, vagy csak szokatlan.
Én csak azt nem szeretem (HANGSÚLYOZOM itt nem találkoztam még ilyennel) amikor maga az ember van lehülyézve azért mert neki tetszik/nem tetszik valami a játékban és ezért máris haver/vagy hülye...
Az első béta után azt mondtam, hogy feltétlenül megveszem előrendelőiben is akár.
A második béta után már azt mondtam, hogy izé, tele van buggal, hiába szuper a grafika, de ez így játszhatatlan, de ahogy látom ezzel sokkal jobban foglalkozott az Ubi, mert bő 1 hónap alatt játszhatóvá tették. Így belevágtam, eddig nem bántam meg.Amit nem értek, hogy pl a helikoptert hogy lehetett így elrontani (irányíthatatlan gyakorlatilag) amikor pl házon belül van már arra példa, hogy zseniálisan megcsinálták (igaz arcade szerű egy picit) pl a Far Cry4-ben a kis heli irányítását, ami egyszerű és nagyon jól működő volt, itt meg nagyon furcsa mozgásokat csinál a heli.
-
VincentVG
senior tag
-
s4hu|SyD^
addikt
Belenyugszik mindenki. Nem tudsz ellene mit tenni, én Ultrán játszom egy olyan átlag 40-45 fps-el, van, hogy 60 sokáig, van, hogy visszaesik 30 környékére, ezzel nem lehet mit kezdeni. Terület függő, hogy hol mennyi. Hiába venném lentebb a grafikát akkor is visszaesik. Ha már átlagban 35-45 környékén van szerintem jó Ultrán.
Ja mondjuk az érdekes mikor tölt egy pályarészt megakad keményen, elég élményromboló, pedig SSD-n van. Játék és Uplay 2 különböző SSD-n.
A játék mellett szóljon, hogy konzolhoz képest elvileg sokkal szebb és azért 30 fps fölé lehet tornázni szóval sokkal folyamatosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest