Új hozzászólás Aktív témák
-
turika86
aktív tag
Én most nagyon meglepődtem ezen a v483 frissítésen (412 volt előtte)
Szerintem sokat reszeltek a tv-n, a menü is frissebb hatást kelt, a kép is mintha változott volna, na meg a mikro akadasok megszűntek, úgyhogy örülök neki.
Kár volt ezzel ennyit várni... -
turika86
aktív tag
Egyelőre a 486-os fw találtam, mindenhol azt dicsérik.
v8-t653t01-lf1v486
Ez jó lehet a tv-hez? (C845)
-
turika86
aktív tag
Sziasztok!
Régen jártam errefelé, a c845 mi az ajánlott fw mostanában?!
Köszönöm -
turika86
aktív tag
Akinek bármilyen szoftver anomáliája van, legyen az mozgás megjelenítés vagy fagyás vagy netflix vagy bármilyen probléma, annak javaslom,hogy kapcsolja ki a gyors indítás/doze-t első körben. Tudom tudom, hogy kicsit lasabban kapcsol be a tv, de sok minden problémátol megszabadíthat, a megfigyelésem szerint.
Kellemes ünnepeket mindenkinek! (Porto ha jól emlékszem te is gyors indítás kikapcsolása mellet döntöttél) -
turika86
aktív tag
válasz
BlueSteel #33825 üzenetére
Nekem jellyfin media server van fent, plexet váltottam le mert eléggé sok haszontalan funkció/lassúság társult mellé. Tény hogy megvettem a tplink adaptert usb/lan, mivel 50-80-100gb mkv-t nézek a tv-n. De előtte egy 65 lg oled volt, most ezt a 85c845 váltotta, és ettől lett igazán "mozi" élmény... A kép brutális, és így média serverrel használva több mint kielégítő. Sajnos a netflix némelyik műsora tényleg csalódás, de összességében amennyiért vettem én nagyon boldog vagyok. (Jelenleg 412 fw)
-
turika86
aktív tag
Ha valakit, érdekel és nem akar annyira mokolni. Akkor olasz régióra állítva a csatorna keresnél, feldobja a legújabb (420 fw,-,t)
C805, c845 és társainál működik.... természetesen miután frissült vissza lehet tenni magyarra a régiót.... -
turika86
aktív tag
válasz
TheMartin03 #33451 üzenetére
Auchan online vettem, ott volt opció a választásra....
-
turika86
aktív tag
válasz
freeland0806 #33444 üzenetére
Én anno vacillaltam hogy a 85c845-t hdt vagy waberers hozza, végül waberers mellett döntöttem. Ahogy nézem jó választás volt...
-
turika86
aktív tag
Nekem ugyan ráment 2 napom de sikerült itthon szerverről streamelni 80-120gb os hdr-dolby vision filmeket.pedig már gondolkodtam a visszaküldésen a szaggatás miatt de igy most már elégedett vagyok a c845 el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged