Hirdetés
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Na jó, most elértem egy olyan pontra 5 nap után, hogy lehet én is visszaküldöm a TV-t...
Netflixen nem igazán találtam problémát, de 1-2 döccenés feltűnt nekem is, mióta küldtetek példákat.
De bakker, most YT-on nézek videót, és a 1080p60fps anyagot nem képes 1.5-es sebességen lejátszani, mert NAGYON RENDSZERES mikroakadások vannak benne, és 10 másodperc után ledobja a minőséget 360p-re...
Majd amikor újra felrakom 1080p60fps-re a videót, akkor ledobja a sebességet...
Kétlem, hogy a nettel lenne baj, gigás net van, ugyanabból a szobából a MacBook 950/990-t kap.
Azért ennyit kéne bírnia nem?
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
És a menüben lévő laggolás nem zavarna, de ma/tegnap úgy jártam, hogy másodpercek teltek el, amíg reagált a menü...Csalódott vagyok, mert eddig elvarázsolt.
Amin gondolkodok még, az egy külső lejátszó, Apple TV, vagy FireStick. De nem mindenre megoldás, ahogy olvastam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- Mobil flották
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- SAMSUNG (QE55QN85D) 140CM NEO Q-LED SMART + AKCIÓ UJ MODELL!
- SAMSUNG (QE55LS03A) 140CM Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
Vhiktor