Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
Na jó, most elértem egy olyan pontra 5 nap után, hogy lehet én is visszaküldöm a TV-t...
Netflixen nem igazán találtam problémát, de 1-2 döccenés feltűnt nekem is, mióta küldtetek példákat.
De bakker, most YT-on nézek videót, és a 1080p60fps anyagot nem képes 1.5-es sebességen lejátszani, mert NAGYON RENDSZERES mikroakadások vannak benne, és 10 másodperc után ledobja a minőséget 360p-re...
Majd amikor újra felrakom 1080p60fps-re a videót, akkor ledobja a sebességet...
Kétlem, hogy a nettel lenne baj, gigás net van, ugyanabból a szobából a MacBook 950/990-t kap.
Azért ennyit kéne bírnia nem?
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
És a menüben lévő laggolás nem zavarna, de ma/tegnap úgy jártam, hogy másodpercek teltek el, amíg reagált a menü...Csalódott vagyok, mert eddig elvarázsolt.
Amin gondolkodok még, az egy külső lejátszó, Apple TV, vagy FireStick. De nem mindenre megoldás, ahogy olvastam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom, hogy a 4k60fps-t nagyobb sebességen bírnia kéne, meg mindent, de amúgy az se lenne elrugaszkodott... De hogy 1080p60fps 1.5x-en nem képes maradni...
Vhiktor