- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
mikrofon #34204 üzenetére
Nem volt egyébként impulzus, terveztem jó ideig, olvastam is sokat a topicot, csak reménykedtem, hogy az enyém nem fog akadozni, vagy nem fogom észrevenni... egy 5-7 éves alap LED 4K LG 49 collal, miközben nézem visszasírom a TCL-t, viszont nem fogadta be az agyam a Netflix-es döccenéseket, és hogy azt vizsgálom örökké, hogy hopp, na most vajon akadt-e, és a filmre pedig nem tudok figyelni.
Kicsit rápihenek a TV témára, és majd egyszer lehet újra nekiesek. Lehet, hogy én is beleestem egy hibás készülékbe, de sajnos túl sok az ilyen tapasztalat, hogy másik TCL-t próbáljak, vagy esetleg cserét kérjek...
És egy nagyon minimálisan megszólalt bennem a vészharang, hogy valóban szükségem van-e erre.
De mindenki másnak nagyon remélem, hogy nem lesz problémája, ha nem véltem volna felfedezni random filmekben a döccenéseket, (Nem csak a sokat emlegetettek közül) vagy a menü nem laggolt volna már ez után a pár nap után ennyire, akkor nagyon boldog lennék vele.
Tudom, hogy a kategóriájához és technológiájához mérten ez egy alacsony kategória, lehet hogy másik kategóriát kell megcéloznom egy kevésbé jó technológiából, nem tudom. Csak innentől kezdve kb. minden visszalépés lesz, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest