- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Darth_Revan #32325 üzenetére
Nem fogalmaztam pontosan. Kikapcsolt mozgásjavítással is akadt, meg bekapcsolt mozgásjavítással is akadt. Utóbbit épp 2-es judder reductionnel teszteltem a boltban, de korábban mindenféle egyéb beállítással néztem. Ismételten, az általam tapasztalt akadozásnak semmi köze a mozgásjavítás beállításokhoz.
A videóba csak belenéztem, de az valami másról szólhat. -
Buster17
addikt
Hali! tcl 55c61bx1 tvnek mi a magyar típus megfelelője?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Celtis #32321 üzenetére
A videóban lévő TLC TV-nel a MEMC mozgasjavito okozta a problémát. (Be volt kapcsolva a motion clarity).
Ha ugyanolyan az Android menüje akkor hogy volt a tesztelt TV-n kikapcsolt mozgasjavitas+2-es judder reductiont, hisz ha ki van kapcsolva a mozgasjavitas akkor eltűnik a judder reduction gombOS-bol mondjuk nem a legfrissebb V8-T653T01-LF1V412.001366 (security_patch= 2024-08-05) volt fent, hanem a régebbi V8-T653T01-LF1V401.001259 (security_patch= 2024-05-05) , de nem hiszem hogy ez okozta... Érdekes, úgy tűnik TCL-eknel elegge variálni kell a beállításokkal hogy jó legyen... Ennyire bugos az OS ?
-
kenicsab
tag
válasz
TheMartin03 #32313 üzenetére
Bocsi!
Most látom hogy az 5 év is kritérium!
-
kenicsab
tag
???
Srácok!Már most 349.900,-
TCL 65C765 TV - Árak, olcsó 65 C 765 TV vásárlásÁrukeresőhttps://www.arukereso.hu
Válogass több ezer bolt ajánlataiból az Árukeresőn. Találd meg a legjobb ajánlatot a legolcsóbb áron! Ezt Neked is látnod kell. Raktárkészlet információ
-
Celtis
veterán
válasz
Darth_Revan #32319 üzenetére
Még nem találkoztam ezzel a MEMC rövidítéssel, de kérdésedre válaszolva teljesen kikapcsolt mozgásjavítással és 2-es judder reductionnal próbáltam. Szeretném hangsúlyozni, hogy az általam tapasztalt jelenségnek semmi köze a mozgásjavításhoz és annak mértékéhez. Jön minden körülmények között, illetve ami befolyásolta az a DV mód.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #32298 üzenetére
Szinte hetente jonnek teszt FW-k ra. Remelhetoleg fog javulni.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Celtis #32305 üzenetére
MEMC mellett eléggé csalódás, hogy mozgásnál remeg a kép
Hülye kérdés: Be volt kapcsolva az MEMC? Mekkorára állítottad a judder reductiont ?
Ahogy nézem más TCL TV-nel is találkoztak ugyanezzel a problémával DV kép beállítás alatt és a MEMC okozta. [link] Ez így tűnik elég sok TCL TV-t érintő problema amit menü bealittassal orvosolni lehet. Be volt kapcsolva DV Dark alatt a MEMC?
-
vaksi8
senior tag
válasz
TheMartin03 #32302 üzenetére
Az ilyen nagy felbontásu tévéknél már inkább a betekintési szöget veszik alapul. Volt is egy teszt a 98C805 ről, 3 méterről nézték és úgy játszottak rajta
-
Icewloxy
tag
válasz
westcoastog #32306 üzenetére
optikai kapcsolót tetess bele és örök élet kb.
-
bnorci71
addikt
válasz
dm1970 #32308 üzenetére
Szia!
Pr-telekomos vagyok nálam semmi gond, ha van beszólok srácok kijönnek megcsinálják. Na jó mostanában már azért tudnak olyat, hogy péntek délután kipurcan a net és azt mondja a telefonos csaj ,hogy majd hétfőn jönnek. Valami olyan rendszer van, hogy itt a településen csak 3x van szerelő. Szerencsére csak a konnektor viccelt meg így nem kellett net nélkül lenni hétvégén. -
HF77
őstag
válasz
TheMartin03 #32311 üzenetére
háát kíváncsi leszek megy e 350e alá
alzanal lehet hogy lemegy 349 re 568 rol... kicsit feltólták bf re
-
HF77
őstag
válasz
en 2.5 méterről nézem es 65' tévét, egyáltalán nincs közel.... sőt, 75' méret is belefér(ne)
-
kenicsab
tag
válasz
Szia!
Nálam 65" kb 2,5 méter immár 10 hónapja 55" után és hibátlan élmény, még a feliratos filmek is.
Múltkor megmértem és kb 14cm veszik a 21:9 szélesvásznú filmek esetében az átlóból.Vannak grafikonok és táblázatok amiből az derül ki, hogy minnél kissebb a felbontás, annál messzebről kel nézni és fordítva.
Én úgy szoktam viszonyítani hogy ha kb a jelenetben a szereplő a derekától a feje búbjáig látszódik, akkor az arca-feje mérete arányában megegyezzen egy elő beszélgetésben a veled szemben álló beszélgető partner arc-fej méretével.
Nem tudom érthető-e igy? -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Telekom mizéria miatt lenne néhány kérdésem.
Beleestem a Telekom műholdas csomag megszüntetésébe.
Az ügyfélszolgálat szerint böngészőn keresztül tudom nézni a TVGO-t. Próbálkoztam a gyári böngészőn, be lehet jelentkezni, de lejátszáskor hibára fut. Valaki használja esetleg így a TVGO-t? Esetleg aki telekomos ránézne, hogy nála megy-e?
Másik, PR telecom felé kacsintgatok, ami felénk koax-on jön, akinek ilyen előfizetése van, meg van elégedve a minőséggel? Sima adások milyenek?
TCL C805Köszi dm
-
bnorci71
addikt
válasz
Darth_Revan #32282 üzenetére
Nálam sokat ment háttérnek az Philips oled, hétvégente nejem főz tv meg megy háttérzajnak. 7700óra és nem volt beégés. Volt hogy délután a filmezésbe dobta az üzenetet hogy ki kellene kapcsolni egy regenerálás vagy minek hívja ciklusra. Ez 12óránként kel neki.
én nem méregetem csak nézem még csak nagyon nincs is beállítva de a fekete az nekem fekete a C845-n, fiam Hisense 75e7kq pro tévéje sokkal rosszab bevilágítós de neki lehet a háttérfényi is túl van tolva. Illetve azt is tudom dupla árat azonos méretbe nekem nem érne meg egy oled a miniledhez képest.
Betekintés. Nem kicsi a nappali 75" a tv én a kanapé egyik oldalán a tv szélével ülök egy vonalba, de lehet kicsit kijebb a nejem a másikkal egy vonalba, nem látok szín torzulást. A kanapé 4személy széles. -
Celtis
veterán
válasz
Celtis #32011 üzenetére
Mivel többen is bátorítottak, ezért visszamentem az Euronicsba, hogy kipróbáljam a kiállított 55C765 készüléket. Az eladó nagyon készséges volt - ezúton is köszönöm - hozott távirányítót és adott netet is a készüléknek.
Átállítottam otthoni módba a készüléket és beléptem a Netflixbe. A szokásos jeleneteket próbáltam (Vérapó 29:50, 3 test probléma 8.ep 7:00)Amennyire meg tudtam ítélni, a Vérapó esetén nem volt olyan egyértelmű a DV világos mód erősebb akadása, de mindenképpen elmondható, hogy a 765-ön is akad a jelenet, mindkét módban.
A 3 test esetén sokkal egyértelműbb volt az eredmény. DV sötét módban durva akadás, DV világosban sima mozgás. Csakhogy megerősítést kapjak, még az eladót is odahívtam (aki elmondása szerint TCL tulaj és nagyon szereti), hogy ugyan észrevesz-e valamit a képen. Még azt sem mondtam, hogy a mozgást figyelje. Miután megnézte, azt kérdezte: a remegést? Hát igen, azt. Szóval nem én képzelődöm...Megnéztem a korábban tárgyalt moiré vagy sűrű mintázatú felület villogást is. Az élesség alapértelmezésben 20-as értékre volt állítva, ezt azonnal levettem nullára. A jelenetet többször is megnézve, semmiféle villogást nem tapasztaltam. Ezután visszaraktam 20-ra az élességet és megint megnéztem a jelenetet, de ekkor sem láttam semmi különöset, talán egy pillanatra állt össze egy moiré minta, de korántsem volt olyan villogás, mint amire a C805-nél emlékeztem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
2.8 méterre mindenképp 65 -től néznék. Még sima TV adásra is.
-
roti86
őstag
válasz
Ha van hely én a 65-öst venném
-
TheMartin03
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy a 2,8m-es távolságra jobb lenne a 65", mint az 55"?
Talán pont a határnak érzem, de biztos nagyobb élmény lenne a 65-ös... -
Icewloxy
tag
válasz
westcoastog #32300 üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm akinek az mx518 -at 15 éve használja már
Akkor még minőséget gyártottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest