- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz droti25 #28052 üzenetére
A mérete mellett pont az érték az, ami miatt inkább házhoz szállíttatom. Ki tudja, hogy ilyen cuccot szabad-e lapjára szállítani...ha igen, tudod-e biztosítani, hogy végig alá van-e támasztva, stb...
Többieknek: Akik mostanában rendelnek emagtól, érdemes írásban rákérdezni, hogy a kiszállító futárszolgálatnak kötelessége-e a vevő jelenlétében a csomagot kinyitni. Ha csak nem változott az ezzel kapcsolatos üzletpolitika, akkor igen, kötelező
Erről a helyszínen is meg tudsz győződni, ugyanis a doboz oldalán ott a címke az eladó által kért szolgáltatásokról, be vannak pipálgatva, az is, hogy a futár kibontja a csomagot az eladó kérésére. Nyilván, nem tudod rákényszeríteni, hogy megtegye, ha nem akarja, nem fogja. De hogy videó mellett bontsd ki, azt senki sem tudja megakadályozni -
droti25
őstag
válasz st6969 #28053 üzenetére
Vagyis te jobban bízol egy idegenben mint saját magadban szállítás terén. Szegény fórumtárs is bízott... Nyilván nem gyakori de előfordul sajnos, az ilyen hanyag szállítás is.
Lehet egyébként szállítani fekve a C805-t, legalábbis ezt az infót kaptam a vásárláskor.
+ami számomra fontos, hogy ott a boltban kibontják és lehet ellenőrizni, hogy van e bármilyen külsérelmi nyom, hiba a tv-n.[ Szerkesztve ]
-
mazsi70
senior tag
válasz vonSux #28055 üzenetére
14 napon belül simán cserélték (emag).
Ez érdekelne ,hogy cserélik .
Ugyanis az Emagnál csak a pénz visszatérítést tudtam bejelölni . Pedig nekem csere készülék kellene .Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
boborján2
aktív tag
Nem vagyok futár , de itt szerintem felmerülhetnek kérdések.
Csak átvetted a csomagot vagy átvetted a csomagot,amit kibonttál átvételkor a futár jelenlétében ? Csak mert attól ,hogy vakaki átveszi még nem ismerte el automatikusan hogy minden ok.Ugyanúgy hibás termékként kell kezelni,mint ha belső láthatatlan hibája lenne. A futár meg biztos nem fogja megvárni még valaki begudja és üzembe is helyezi.
Szóval így a belső láthatatlan hibára és a külső sérülésre is ráfogható ,hogy a vevő volt.
Mindenesetre és a bolttal és a futárcéggel is azonnal kapcsolatba lépnék. Biztos vagyok benne hogy erre van értelmes megoldás.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
flash-
veterán
TCL C725 tv-nél laragadtam télen a v599-nél.
most látom már van v619 ota is.ez miben más-jobb? érdemes v599 ről feljebb lépni ? ha igen melyikre?
-
vata666
tag
válasz boborján2 #28058 üzenetére
Megtettem mindegyik részre. Szép szöveggel és képekkel. Egy hányás volt ez, amit ma ők kiszállítottak. eMAG és Sameday reklamáció is folyamatban. Plusz eMAG visszatérítés is. De tényleg hihetetlen, hogy ennyire ocsmány terméket küldenek el újként. És ez nem új volt, mert fólia sem volt rajta, nyitott alkatrészek, Sameday ragasztó mindenhol, mert esett szét a doboz. Amikor kb félig átnéztem, akkor a futár bepittyegte, hogy oké el elment. A termék állapotát mindenki negatív fantáziájára bízom.
Vata666: Samsung 77S95D, LG OLED48A13, Asus vivobook S15, Xiaomi pad 5 256 GB, Apple iPad Air 2020 cellular, Yamaha RX-V6A, Dali spector 5.1, Dali atmos, Yamaha Yas-306, Yamaha musiccast 50, Yamaha musiccast 20, Sennheiser Momentum 2, Zidoo Z9X, DS 918+ NAS, Samsung Galaxy S 22 ultra, Xiaomi AX3600
-
Redlight2
tag
Srácok, mitől lehet az alábbi jelenség? 43"c645 . vettem egy tp-link TL-SG105E switchet a konyhába,mert a wifi nem a legerősebb és ott van IPTV. Digi, szolgáltatói modemből megy a kábel a switch-be. Onnan az egyik ethernet az IPTV boxba a másik a tv-be. IPTV van, de a tv azt írtja csatlakoztatva,de nincs internet. Lefuttatom a tesztet, ami azt írja intranetre tud csatlakozni, internetre nem. A nagy c845-ös ethernet-USB átalakítójával is próbáltam,ami jól működik és azzal is ez a hiba. A portokat felcseréltem,több kábellal is próbáltam, az IPTV hibátlan a tv meg nem tud vezetékesen internetre csatlakozni.
Valaki találkozott már ilyennel? -
HF77
őstag
válasz boborján2 #28064 üzenetére
ja ertem...persze mindenbe bele lehet kötni de azert egy ilyen dologra mint "belső hiba" nem fogják azt mondani. a vevő volt, az ő hibaja...de ha pl a panel törött, ott azért már elő jöhet hogy kicsomagolasnal történt vmi!
na mindegy kíváncsi leszek hogy alakul!xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
boborján2
aktív tag
Pl. dobozról fotó. Ha hülyére van a futárcég feiratos szalagjával ragasztva az egyébkent is nyomott karton ,akkor meg is van. Hiszen az a ragasztó szalag kereskedelmi forgalomban nem kapható,így a vevő nem ragaszthatta rá. Azért már ez egy erős kiindulási alap.
-
flash-
veterán
Fw frissites után miert szokta szinte mindig azt csinalni a tv hogy reset shop es reset all-t megcsinalom, majd bealitok mindemt, es vagy ujraindul ugy hogy mindent kezdhetek beallitani megint, vagypedig lefagy?
-
Zoli35
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki egy linket ahonnan letölthető a v613.
Van egy 75c645 tv és eléggé idegesít, hogy a némító gomb a kinelzőn marad, illetve olvastam itt a fórumon, hogy lett vrr. Most jelenleg ps5 azt irja nem támogatott. -
klaya86
senior tag
A pendrive frissítés az csak annyiból áll, hogy a szoftvert zipbe feltolom pendrivera majd onnan a tv menüben,a helyi frissítésnél feltelepítem ? Ennyi lenne vagy esetleg kell még valami mókolás?
-
flash-
veterán
Vegulis sikerült az fw frissites
De latom a fenyero valtakozast még mindig nem birja a tcl dolby vision filmeknél korrigálni.
Masik:
A főoldalról eltüntek a youtube videók csak a telepitett program ikonok vannak azokat viszont nem tudom elrejteni. Ötlet? -
-
itroh
tag
Sziasztok, lassú c645 miatt bepróbálkoznék firmware frissítéssel, honnan tudnám ezt leszedni hozzá?
-
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok olvasgatom idő közben a hozzászólásokat, most kénytelen vagyok én kérdezni egyet.
Régóta szemezek egy TCL QLED 65C655 modellel, sőt el is döntöttem, hogy ezt fogom megvásárolni majd.
Viszont a mai napon felbukkant nekem a Xiaomi TV A Pro 2025 modellje, amit 100 euróval olcsóbban kínálnak nálunk Romániában, mint a tcl model.
Mi a különbség a kettő között, valaki találkozott ezekkel a tv típusokkal? Alig van róla vélemény a neten.
Plexel használnám és inkább bluray 4k tartalommal.
Nagyon fontos volna még az is, hogy egy Vhiktor féle színkalibrációt is szeretnék majd rápattintani, ha mód lesz rá.
Köszönöm előre is. -
Cartmenn
tag
válasz Blackeventer #28079 üzenetére
Hát nem sok van róla Kissebb az adatok alapján a fényereje TCL/Xiaomi 450/250 https://www.kitele.com/en/tv-xiaomi-mi-tv-a-pro-65-2025
-
Blackeventer
csendes tag
válasz Cartmenn #28080 üzenetére
Tehát papíron nincs nagyobb különbség.
Gondolkodtam azon, hogy esetleg a szoftveres támogatása jobb lehet a xiaomi-nak?
Használok egy mi Band 8 okoskarkötőt, de elég baj van szoftveresen azzal is és b*sznak kijavítani olyan hibákat, hogy a karkötő random egyet gondol és ébresztőt kapcsol. -
nicu71
addikt
válasz Blackeventer #28081 üzenetére
Nem hinném hogy a Xiaomi jobb lenne a frissitések terén,sőt🙂 ,viszont a TCL régi motoros a tv gyártásban.Az említett Tcl655 annyira új ,hogy még kb senkinek sincs itt,de szerintem tutira nem lehet rossz,olvasva a specifikációkat.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
mrmft
senior tag
válasz Blackeventer #28084 üzenetére
Ha itthon akarsz vasarolni akkor varj meg vele, a 645 kifutasa utan eselyesen lejjeb megy az ara. En a kisebbeket nezem, de alig olcsobb mint a 805 jelenleg... Annyiert pedig egyertelmuen a 805 a jobb vetel.
-
boborján2
aktív tag
válasz Blackeventer #28081 üzenetére
Engem a xiaomi telefonnal csúnyán megszivatott , hw szerzív és szoftveres téren is. Én a portára sem engedem be mégegyszer ha egymód van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Blackeventer
csendes tag
Köszönöm a tanácsod, remélem nyár végéig tényleg lentebb jön majd az ára.
Bár nem tudom szokott lenni karácsony környékén valami igazi leárazás ezekre például emagon?
Csak, mert most is van az emagon -20% extra, amit a kosárban tudsz rá aktiválni pluszban, ami 70.000 forintot farag le belőle. -
kenicsab
tag
válasz Redlight2 #28061 üzenetére
Szia!
Valami 1xű hiba lehet, nálam ami működött Digi modem WAN port out-ja ment a TP-l router WAN-port inputjába és onnan az Eth portokból tovább a switchbe is , azért írtam múltidőben, mert most Asus router van és nincs switch.
Szerintem nem lehet a Digis modemet elosztani csak sw-el, hanem routerrel.
Én úgy todom, hogy amíg a router 4 portot tart kapcsolatban addíg a sw csak egyet egyszerre ezért is sw!
Szerintem,,, -
Lackó1984
junior tag
C745-nél is bármilyen fw van rajta, ugrál a fényerő, akad a kép, jelenleg inkább sdr alatt.
Most legújabban elkezdte azt csinálni, hogy a sorozat következő részét nem játsza le, hanem kilép a skyshowtime/netflix menüjébe. Mintha nyomnék egy vissza gombot.
Ezen csak az segít, ha áramtalanítom a tv-t. A sima ki/bekapcs nem elég.
Már felhoztam a kisbaltát és legközelebb beleállítom ebbe a sz@rba.
Még egy TCL tv- t biztos nem veszek. Inkább nem nézek semmit.[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz Blackeventer #28088 üzenetére
Emagon amit en latok: 55C655 - 229, 55C805 - 249.
Nem lattam ezt a kedvezmenyt amit mondasz. 160-170 korul le is csapnek az 55C655-re. -
Imi1981
veterán
válasz Lackó1984 #28091 üzenetére
Nekem egyik fw-n se volt fényerő ingadozás! Ugyan úgy c745 x2. Másik hiba sincs nálam rendesen játsza a következő részt netflixen ( skyshowtime már nincs de ameddig volt az is ment rendesen). Nálam csak ezek vannak amik zavaróak, hogy a dv anyag dv sötét módban indul és leállításkor nem sdr mozi módra áll vissza hanem dinamikus képmódra. De már nem idegesít annyira mert nem sűrűn nézek hdr10 és dv anyagokat. Hibátlan fw eddig nem volt de ilyen durva hibával még nem találkoztam, hogy fényerő ingadozás sdr, hdr és dv esetén sem.
-
gs.bence
csendes tag
Sziasztok, használt TCL 75C935 vásárlásán gondolkodom.
Sokat olvastam erről a "világos sáv", "világos csík", "bright line" problémáról és tartok tőle.
Ahogy néztem Dolby Vision esetén fixen jelentkezik a probléma.
SDR és HDR10 esetén is fennáll?
Akinek ez a modell van, mennyire zavaró a jelenség? -
Lackó1984
junior tag
válasz Imi1981 #28096 üzenetére
a dv anyag dv sötét módban indul
Ez nálam is megvan. Bárcsak ennyi lenne a baja....
Fényerő ingadozás SDR-nél van, DV-nél nincs.
Mikroakadozás is SDR sötétebb jeleneteknél fordul elő, DV-nél kevésbé.
V098-al a DV is rettenetes volt, V101-el is. Jelenleg M999V9 van rajta.Olyan ez a TCL, mintha egy Ferrarit egy féllábú, vak sofőr vezetne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS notebook topic
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik