Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok olvasgatom idő közben a hozzászólásokat, most kénytelen vagyok én kérdezni egyet.
Régóta szemezek egy TCL QLED 65C655 modellel, sőt el is döntöttem, hogy ezt fogom megvásárolni majd.
Viszont a mai napon felbukkant nekem a Xiaomi TV A Pro 2025 modellje, amit 100 euróval olcsóbban kínálnak nálunk Romániában, mint a tcl model.
Mi a különbség a kettő között, valaki találkozott ezekkel a tv típusokkal? Alig van róla vélemény a neten.
Plexel használnám és inkább bluray 4k tartalommal.
Nagyon fontos volna még az is, hogy egy Vhiktor féle színkalibrációt is szeretnék majd rápattintani, ha mód lesz rá.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor