- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Hi!
Csináltam Neked egy komplett projektet példaképp. Sajnos ezt a tetszetős hold ikont nem sikerült meglelnem, így megcsináltam, hogy a Night Notify task első elemeként be lehet tallózni bármilyen ikont kézzel.
Egyébként a projekt három komponensből áll, két taskból és egy profilból. A Night Notify task a magja a dolognak, ő hozza létre az értesítést, majd jeleníti meg. És van egy profil, mely azt figyeli (egy intent segítségével), hogy meg lett-e érintve az értesítés. Ha ez bekövetkezik, akkor lefut a Disable night mode task.
Fontos, hogy legyen engedélyezve a Tasker, különben hiába tapizza az ember, nem fog semmit sem reagálni.

Plugin nem kell hozzá, csak a Tasker, ugyanis Java functionöket használtam. Android 5.1-en tesztelve!
Ja és igyekeztem mindent cimkézni, hogy érthetőbb legyen (angolul).
Night_Mode_Example.prj.xml --> https://drive.google.com/open?id=0B9YIHdkp3xAlVDV3VE5zYXY2THc
Have fun!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest